Motorola RAZR XT910, Επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση σε Android 4.0

Επιτέλους η επίσημη ελληνική αναβάθμιση του Motorola RAZR XT910 είναι εδώ και διαθέσιμη για όλους. Από το πρωί φίλοι του Techblog σχολιάζουν στο σχετικό άρθρο που είχαμε ανοίξει από τα μέσα Αυγούστου και κάνουν το σταυρό τους που ήρθε επιτέλους η αναβάθμιση. Πάρτε στα χέρια το κινητό και πραγματοποιήστε τον σχετικό έλεγχο για τις αναβαθμίσεις, κατόπιν ενημερώστε και εμάς για τις αλλαγές.

, Motorola RAZR XT910, Επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση σε Android 4.0

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

68 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgos

το κινητό σέρνεται αφοριτα

giorgos

σε μένα δεν ξέρω γιατί

tassos

εμένα δεν σέρνεται αλλά δεν είναι σφαίρα

Giorgos

Το λειτουργώ περίπου 3 ώρες τώρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα…Πάει εξαιρετικά καλά θα έλεγα!!!

Gregory

Εμένα πάντως μια χαρά πάει. Στο quadrant είναι τρίτο ενώ το νεξους είναι πέμπτο η έκτο.και από εμφάνιση είναι πολύ όμορφο

antonis

ποση ωρα σας ειχε το εικονιδιο οτι το android αναβαθμιζεται?

Giorgos

@antonis Αν λες όταν έκανε restart, όχι πάνω από 10 λεπτά.

Teo

Πάει εξαιρετικά….λατρεύω face unlock έχω ψαρώσει τους πάντες xaxaxaxaxaxa

SaveHellas

Ας πεί κάποιος αν υπάρχει κανείς ο οποίος ακόμα να μην έχει λάβει την σχετική ειδοποίηση για την αναβάθμιση…Για να ξέρω αν είμαι ο μόνος να ανησυχώ…

Christos K.

Η αλήθεια είναι πως ούτε εμένα μου φαίνεται να πάει σφαιράτο…σε κάποιες περιπτώσεις ίσως και πιο αργό από όσο θα έπρεπε….δεν ξέρω μπορεί να είναι ιδέα μου….

Από εκεί και πέρα μου αρέσει πολύ το ICS και ακόμα περισσότερο το γεγονός πως είναι σχεδόν “μανίσιο” το UI…επίσης γουστάρω τρελά που έχουν μέσα και τον music player του ICS και δεν τον αφαίρεσαν, από τους αγαπημένους μου players…(κρίμα που δεν έχει και την gallery….)

giorgos

σΑ μου πείτε πουσ το γρναο πίσω όπως το πήρα δεν ξέρω

tassos

νομιζω παντος οτι το κιν. εχει γινει πιο smooth απο οτι ητανε …… @giorgo δεν ξερω γιατι σε εσενα κολαει τοσο πολυ ….

Aleaxandros

Σε μένα τρέχει πολύ καλά..!! Άντε να το χαιρόμαστε το παγωτό μας!!

p2301

Καλημερα.Απο χτες το βραδυ τρωω και εγω παγωτακι.Το κινητο ειναι ελαφρως πιο αργο αλλα απο εμφανιση σκιζει.Γενικα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες.Πρεπει να σας πω οτι η διαδικασια αναβαθμισης χειαστηκε περιπου 30 λεπτα να ολοκληρωθει!!!

Aleaxandros

Ρε παίδες εσάς τις γλώσσες Αγγλικά-Ελληνικά στο πληκτρολόγιο στο ICS τις αλλάζει με σύρσιμο του “κενού” ή με παρατεραμένο πάτημά του; Και αν αλλάζει στο βολικό σύρσιμο πως γίνεται αυτό;

antonis-3

Που ειναι η αναβαθμιση οεο??????

antonis

από χθές το βράδυ τρέχω και εγώ 4,04. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, + το wi-fi φαίνεται να διορθώθηκε. Το κινητό είναι και σε μένα λίγο πιο αργό ενώ η διαδικασία πήρε περίπου 5 λεπτά, αφού όμως το κατέβασμα του αρχείου των 290ΜΒ είχε ολοληρώθεί σε παραπάνω απο 3 ώρες!

veteran

μια ερώτηση προς όσους έχουν κάνει το update: ποια έκδοση έχετε τώρα?
4.0.3 η 4.0.4?

veteran

μόλις έκανα το uptade το κινητό πεταει αλλά δε μπορώ να βάλω wigets στις αρχικές οθόνες αντιμετωπιζει καποιος αλλος το ίδιο πρόβλημα?

Stelios Nalb

κι εγω απο χτες εχω πλεον στο μοτορολα μου το 4.0….η αληθεια ειναι οτι σερνεται λιγο κι σε εμενα και γενικοτερα οι εφαρμογες κολλανε…κατα τα αλλα ειναι πολυ εντυπωσιακο..!!

GREGO

αντε με το καλο το 2014 και το jelly bean

Christos K.

@Aleaxandros : Μεγάλη βλακεία όντως η αλλάγη με το παρατεταμένο πάτημα, με ξενέρωσε κι εμένα απίστευτα και τώρα χρησιμοποιώ SwiftKey 3, μόνο και μόνο γι΄ αυτόν τον λόγο…πάντως αν και επι πληρωμή η αλήθεια είναι πως αξίζει για τις δυνατότητες του (απλά εμένα δεν με είχε βολέψει όσο το στανταρ της προηγούμενη έκδοσης)

Από εκεί και πέρα το πήρα κι εγώ χθες όπως είπα και παραπάνω και βρήκα ένα bug….όταν πας είτε μέσα από τις ρυθμίσεις (Ρυθμίσεις->Γλώσσα και είσοδος->Προεπιλογή->Διαμόρφωση μεθόδων εισόδου) είτε κατευθείαν από το πληκτρολόγιο κρατώντας πατημένο το κενό και στο μενού που βγάζει (επιλογή μεθόδου εισόδου) επιλέγεις Διαμόρφωση μεθόδων εισόδου, μου πετάει μήνυμα “Δυστυχώς η διεργασία Ρυθμίσεις έχει διακοπεί” ή “Δυστυχώς η διεργασία com.android.settings έχει διακοπεί” (το δεύτερο το έβγαλε μόνο μια φορά σα μήνυμα, συνήθως το πρώτο βγαίνει)

Έχει τύχει σε κανέναν άλλο και έχει βρει λύση κανείς;…έχω κάνει wipe cache, αλλά όχι Factory reset γιατί δεν ψήνομαι να τα βάζω όλα ξανά και χώρις να ξέρω αν θα διορθωθεί κιόλας (αν το έκανε κάποιος και διορθώθηκε τότε θα το κάνω)

veteran

σέρνεται πολυ τελικα με βλέπω να ξαναγυρνάω σε gingerbread…

nikos

Ξερει κανείς πως βλέπουμε με ποιο τρόπο εχει γίνει root η συσκευή και πως θα το κάνω unroot? Μιλάω φυσικά για το motorola razr

nikos

Παιδιά ευχαριστώ, βρήκα τη λύση με το unroot χωρίς να ξέρω τον τρόπο που έγινε root
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.supersu&hl=el
Στις ρυθμήσεις εχει επιλογή full unroot

SaveHellas

Όσοι έχετε πρόβλημα με την αναβάθμιση, δοκιμάσατε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;;;;Αν όχι κάντε το….Ακόμα και η MOTOROLA το λέει…Μετά απο κάθε αναβάθμιση ΠΑΝΤΑ επαναφορά αλλιώς θα κολλάει το σύμπαν!!!!

Vasilis

Το ειχα ξεχάσει ότι δεν έχουμε flash player πλέον εχει κανεις καμιά ιδέα πως μπορούμε να δούμε video που θέλει flash player?

Vasilis

Σε site εννοώ για το video οχι να έχεις κατεβάσει…

Παναγιώτης

@Vasilis, flash player υποστήριζε κανονικά στη 2.3 και δεν υποστηρίζει στην 4.0 στο Razr , έτσι; Κατέβασε την έκδοση 11.1.115.17 από εδώ: https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Αφού το εγκαταστήσεις δοκίμασε αν δουλεύει στον stock browser και ενημέρωσε μας.

Vasilis

Παναγιώτη δεν την εγκατέστησε καθόλου την 17 κ την απο κατω την εγκατέστησα αλλά δεν δουλεύει…

ΠΑΣΧΑΛΗΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ FLASH PLAYER ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑ ΑΚΡΗ. ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ 11.1.115.17 ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ TECHBLOG ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΩ ICS 672.180.33.XT910.RETAIL.EN.EU ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ OFFICIAL ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ICS? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

tom

Ρε παιδια εμενα ακομα η αναβαθμιση εχει καμεις το ιδιο προβλημα?

SaveHellas

Tom για πες τον αριθμό έκδοσης συστήματος….Προς το παρόν είμαστε 2 που δεν έχουμε λάβει την αναβάθμιση επειδή τα κινητά μας είναι Γερμανικά και περιμένουμε την αναβάθμιση απο την Γερμανία οπου ακόμα δεν έχει δημοσιευθεί,…

Vasilis

Παναγιώτη εγω έχω την έκδοση 672.180.41.XT910.NonEFIGSRetail.en.EU δεν ξερω αν παίζει ρόλο αλλα μου πέρασε την έκδοση flash player που έδωσες αλλα με το που την έκανε εγκατάσταση πέταξε μήνυμα στης ειδοποίησης ότι πλέον δεν υποστηρίζει flash player η συσκευή… Κ με λίγα λόγια δεν δουλεύει αν φταίει κατι κ μπορείς πες μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Παναγιώτης

Βασίλη η έκδοση που έχεις είναι η τελευταία επίσημη ICS οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Για τον flash player έχω να σου προτείνω 4 πράγματα.
1) Πήγαινε ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> διαχείριση εφαρμογών και κάνε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή flash player 11. Έπειτα απεγκατέστησε την εφαρμογή αυτήν και ξαναπέρνα την από τη σελίδα της adobe που σου έχω γράψει παραπάνω. Αν εγκατασταθεί δοκίμασε αν λειτουργεί στον stock browser και δες μήπως χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στις ρυθμίσεις του browser.
2) δοκίμασε να τον κατεβάσεις από το play store
3) κατέβασέ τον από εδώ: https://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1314752&d=1347234996
4) ακολούθησε αυτές τις οδηγίες: https://www.youmobile.org/blogs/entry/Manually-Update-Adobe-Flash-to-the-latest-Version-to-All-Android-devices-Tutorial-Download

Σημείωση: Προτού εγκαταστήσεις τον flash player έλεγξε ότι δεν είναι ήδη εγκατεστημένη άλλη έκδοση.
Ελπίζω να βοήθησα. Δοκίμασε αυτά που έγραψα και ενημέρωσε μας αν λύθηκε το πρόβλημα.

tom

SaveHellas Η έκδοση μου ειναι 951.167.21.ΧΤ910.Retail.en.EU

SaveHellas

Μήπως ο αριθμός έκδοσης τελειώνει στα αρχικά κάποιας άλλης χώρας;;Τα δικά μας έχουν αρχικά Γερμανίας…Και γι’αυτόν τον λόγο δεν έχουμε λάβει ακόμα την αναβάθμιση…Θα σου πρότεινα να επικοινωνήσεις με τον ΜOTOROLA στο τηλέφωνο 2106800009 και να τους πείς το πρόβλημά σου…Λογικά αν δεν τους είχες δώσει τα στοιχεία της συσκευής σου θα στα ζητήσουν οπότε καλό θα ήταν να τα έχεις κάπου πρόχειρα…Χρήσιμα στοιχεία είναι ο αριθμός ΙΜΕΙ, η έκδοση συστήματος και ο αριθμός έκδοσης…
Ενημέρωσε μας αν βγάλεις άκρη!!!

Dimitris P.

Πραγματικά έχω κουραστεί να κράζω αυτή την εταιρεία απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν υπάρχει πραγματικά. Ακόμα δεν μου απάντησαν στο mail μου. Είδα στη σελίδα της μοτορολα Ευρώπης ένας Γερμανός σε σχόλιό του να ευχαριστεί που πήρε σήμερα την αναβάθμιση.. Μετά άνοιξα το wifi και τίποτα.. Ούτε σε ταινία δε γίνονται αυτά..

moto

Εμένα πάντως δεν μου κολλάει καθόλου εκτός από δυο εφαρμογές… η μπαταρία κρατά πολύ περισσότερο… ανοίγει πιο γρήγορα… νέα εικονίδια… νέα γκαντζετ… όποιος γκρινιάζει έχει άδικο η έχει κάνει κάτι λάθος στην αναβάθμιση… και τώρα jelly bean ξέρει κανείς πότε θα πάρουμε?????

Dimitris P.

Μόλις μου απάντησαν απο την εξυπηρέτηση πελατών της Moto…Όντως έχουμε γερμανικά κινητά και μου είπαν αόριστα ότι στις επόμενες βδομάδες θα το πάρουμε κι εμείς. Πιστεύω κατα τέλη του μηνός θα έρθει. Όσο για το jelly bean τίποτα συγκεκριμένο..
Επίσημα στις ΗΠΑ είπαν μέχρι τέλη του 2012.Σε μας πιστεύω στο πρώτο τρίμηνο του 2013 θα έρθει. Άντε και μετά θα περιμένουμε για το επόμενο android Android το lime pie..

SaveHellas

Φίλε Dimitris P είμαι στην ευχάριστη θέση να σου ανακοινώσω οτι επιτέλους ήρθε η πολυπόθητη ενημέρωση….Εσένα;;;

Dimitris P.

Σοβαρά;;; Εμένα ακόμα τίποτα..

Dimitris P.

Τώρα αγχωθηκα λίγο η αλήθεια είναι..

SaveHellas

Βασικά απ’όσο ξέρω ποτέ δεν παίρνουν την αναβάθμιση όλοι με την πρώτη αλλα μέχρι τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να την πάρεις…Αλλιώς τότε να ανησυχείς…

Dimitris P.

Ναι κι εγώ το υποψιάστηκα γιατί και τρίτη βράδυ ενας φίλος Γερμανός την είχε πάρει. Οπότε παίζει σταδιακά κάθε μέρα να την δίνουν. Άρα ναι μέχρι τέλους εβδομάδας ελπίζω να την πάρω.

john

Καλημερα σε ολους!Η αναβαθμιση ηρθε αν και καλυτερα να μην ερχοταν..Ναι δεν λεω ωραια εφε ,πουλας μουρη αλλα το κινητο επεσε!Πολυ βαρυ σε σχεση με το μανατο 2.3.6,απο εκει που ειχα ελευθερη μνημη 450-500MB επεσε στο 250-300MB….!Τα συμπερασματα δικα σας!

Vasilis

Καλησπέρα φιλε. μου John αυτό το είδα κ εγω στην αρχή το κινητό απλα πετάει αστο να δουλέψει λίγο κ κάνε κ μια εργοστασιακή επαναφορά κ θα δεις εγω απλα δεν το αφήνω απο τα χέρια μου… τέλεια ολα κ σε χρώματα κ σε όλα καντο αυτό που σου λέω κ θα δεις….

Dimitris P.

Ακόμη να έρθει σε μένα. Μου έρχεται να κλάψω. Αρε Motorola…. Θα με αναγκάσει να χρεωθώ να παίρνω τηλέφωνα τώρα.. Υπομονετικά λίγο ακόμα…

Giannis Mi

Ρε παιδια ουτε εμενα μου εχει ερθει ακομα και το κινητο το αγορασα απο Ιταλια η οποια εχει παρει καιρο το ICS..τι ειναι αυτη η κατασταση πια..

Dimitris P.

Δε βλέπω να το παίρνουμε.. Άργησε αφύσικα πολύ..

Giannis Mi

Το κινητο το πηρα απο Ιταλια 299 και το ειχα περιπου μια εβδομαδα..Με ολα αυτα που διαβασα πραγματικα απογοητευτηκα πολυ..Ενα βραδυ λοιπον με ολα τα φωτα κλειστα παρατηρησα οτι η οθονη ειχε κατι μαυρα στιγματα..Εψαξα στο ιντερνετ και διαπιστωσα οτι το ειχαν και πολλοι αλλοι χρηστες…Πηγα τους το ειπα και δεχθηκαν να μου κανουν αλλαγη..Εδωσα 100ευρω παραπανω και πηρα το galaxy s2..Μεσα σε μια ωρα μου ηρθε αναβαθμιση για ICS και χθες ανακοινωσε η samsung οτι θα παρει και jelly bean..M’αρεσε πολυ το razr αλλα απ οτι φαινεται δεν εχει υποστηριξη..

Dimitris P.

Αφού μπόρεσες έκανες τη καλύτερη δουλειά. Εγώ δεν έχω άλλη επιλογή απο το να περιμένω… Αν μπορούσα εδώ και εβδομάδες θα το έδινα και θα έπαιρνα άλλο..

Vasilis

Giannis κ εγώ το έχω αυτό με την οθόνη είναι πρόβλημα ;;;;;;κ που το πηγές κ σου δώσανε άλλο ;;;

Giannis Mi

Βασιλη παιζει να το εχουν πολλα razr απλα να να μην το εχουν παρατηρησει οι ιδιοκτητες τους.Το πηρα απο το mediaworld στο Μιλανο.Το πρωτο που πηρα ηταν αισχρο μιλαμε γεματο κηλιδες αλλα μπορουσες να τις δεις μονο σε απολυτο σκοταδι.Το γυρισα και πηρα αλλο razr το οποιο ειχε και αυτο κηλιδες αλλα λιγοτερες και αποφασισα να το κρατησω..Οταν ειδα τι γινεται στη σελιδα της Μοτορολα στο facebook απο παραπονεμενους χρηστες razr πηγα και τους ειπα οτι εχει και αυτο κηλιδες και πηρα το s2..προβλημα δεν το λες αλλα ουτε και νορμαλ ομως..Αν ειχε καλυτερη υποστηριξη δεν θα το γυρνουσα…ψαξε στο google για παραπανω πληροφοριες αν θες..δεν ειναι θεμα pixel αλλα κατι με το κρυσταλλο της οθονης νομιζω..

Dimitris P.

Νομίζω ισχύει για όλα τα razr. Το έχει και το δικό μου και παίζει να λέγεται matrix effect. Έτσι άκουσα γι αυτό λέω παίζει.Για κυλίδες στο απόλυτο σκοτάδι λέμε, όταν είναι μαύρη η οθόνη.

Vasilis

Εμενα μμου το κάνει μονο οταν το εχω τελείως κλειστό κ οταν το ανοίγω εκει που δείχνει το σήμα της Motorola εκει μου το εμφανίζει αυτό το θέμα σε απολύτω σκοτάδι..

antonis-3

Υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να γινει αναβαθμιση σε ics οταν εχει γινει root σε 2.3.6 η δεν εχει σχεση αυτο!

staman

Ο flash player λειτουργεί μια χαρα αν και κατα την εγκατασταση εγραψε ,οτι δεν υποστηρίζετε πλεον, στον stock browswer λειτουργει

τομτομ

παιδια ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω πως επιτελουσ μου ηρθε η αναβαθμιση για να δουμε….

Dimitris P.

Εμένα ακόμη να έρθει χαχα.Άλλα και με 2.3.6 είναι πολύ καλό δεν το πολυ ψάχνω.Εφόσον βγαίνουν κανονικά και οι εφαρμογές σε αυτή την έκδοση κομπλέ..Πάντως που τύποι είν..αι απαράδεκτοι.

Dimitris P.

Είδαμε και απο είδαμε να πάρουμε το ics να δούμε για πότε θα πάρουμε jelly brsn θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.. Και κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω.. Αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έχω μέσα την κάρτα μνήμης δε σβήνει τίποτα απο εκεί το κινητό έτσι δεν είναι;; Ευχαριστώ..

τομτομ

ρε παιδια την κατεβαζω και μου λεει αποτυχια ενω κλεινει το κηνιτο βγαζει το ανθρωπακι και μετα βγαζει ενα ! και ανοιγει και λέει αποτυχια τι να κανω?

Dimitris P.

Φαίνεται μόνο εμείς ο δυο μείναμε, οι πονεμένοι δηλαδή, και διαβάζουμε σχόλια. Δεν ξέρω τι παίζει. Αν δε βγάλεις άκρη πάρε το σέρβις.

τομτομ

Dimitris P εσενα σου ηρθε η ενημερωση και δεν μπορεις να την κανεις ?οπως και μενα?

Dimitris P.

Όχι εμένα ακόμη να έρθει

Vasilis

Ποπο κανε υπομονή dimitri είναι φρίκη το ξέρω που δεν έχεις παρει ακομα.. Παντος εγω εχω να πω οτι το wifi ακομα είναι για κλαματα αν το κρατάς το κινητό με το δεξί χέρι κ καλύπτεις την δεξιά πλευρά που προφανώς είναι κ η κεραία του wifi το χάνει το δίκτυο για πλάκα πρέπει να είσαι πάνω απο το router για να μην αποσυνδεθεί… Το οτι το ξαναβρίσκει γρήγορα το ασύρματο δίκτυο είναι καπως θετικό αυτα. Καλημερα σε ολους…

Dimitris P.

Ευχαριστώ φίλε vasili.. Το αίσχος της μοτο δεν έχει τέλος. Ακόμα να το πάρω, και στην τελική το έχω πάρει και απόφαση ότι θα μείνω στην 2.3.6. Τώρα ψάχνομαι να το βάλω χέρι και στο xda είδα ωραία πράγματα να υπάρχουν. Έχει κάτι εκδόσεις με jelly bean που λέω να δοκιμάσω..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.