Motorola: Ναυαρχίδα πιο “έξυπνη από τα άλλα smartphones”

Μπορεί η Motorola να μην έχει δώσει κάποια ένδειξη ότι στο άμεσο μέλλον θα κυκλοφορήσει νέα συσκευή, όμως φήμες αναφέρουν ότι ετοιμάζει μια ναυαρχίδα με το σλόγκαν “Πιο έξυπνο από τα άλλα smartphones”. Οι φήμες προήλθαν από το Twitter και συγκεκριμένα από τον χρήστη Ricciolo, γνωστό για τις διαρροές συσκευών της Sony, και αναφέρει ότι μια ναυαρχίδα “πιο έξυπνη” από τις άλλες έρχεται από την Motorola.

Οι πληροφορίες αυτές μας δημιουργούν την απορία περί τίνος πρόκειται αυτό το σλόγκαν, μιας και δεν εξέδωσε κάποιες άλλες πληροφορίες.

Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση η Motorola να πρωτοτυπήσει την τρέχουσα περίοδο, αφού τα τελευταία χρόνια έχει κυριολεκτικά αναγεννηθεί από τις στάχτες της με τεράστια επιτυχία. Η επιτυχία της σειράς Motorola Moto G, Motorola Moto X, και πρόσφατα η παρουσίαση του Google Nexus 6, έχουν ανεβάσει και πάλι το επίπεδο της Motorola η οποία χρειάζεται πρωτοτυπίες για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των ανταγωνιστών της. Στην έκθεση MWC 2015 η Samsung και η HTC είναι έτοιμες να μας παρουσιάσουν δυνατές συσκευές, και η LG βρίσκεται στα σκαριά για το ανερχόμενο LG G4 μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η Motorola δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα, ούτε έχει δηλώσει την πρόθεσή της για αναβάθμιση του Moto X 2nd Generation, συνεπώς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το χρονικό διάστημα για το οποίο θα ακουστεί κάποιο νέο για μια πιο καινούρια συσκευή.

motorola smarter than smartphones, Motorola: Ναυαρχίδα πιο “έξυπνη από τα άλλα smartphones”


Πηγή

Κώστας Κοσμόπουλος

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Τι, θα κανει επιτέλους καφέ;

Νίκος

Επειδή υπάρχουνε επισκέπτες σε αυτήν την ιστοσελίδα που μπαίνουνε αποκλειστικά για σχόλια και ενημέρωση σχετικά με τεχνολογικά θέματα, χωρίς κάποιο όφελος, απλά επειδή έτσι γουστάρουνε την σελίδα – παρέα σας, και ειδικά εγώ συγκεκριμένα δεν έχω λάβει μέρος ούτε σε έναν διαγωνισμό για να πεί κάποιος ότι μπαίνω εδώ μέσα με σκοπό κτλ, θα παρακαλούσα τουλάχιστον για ενα πράγμα. Εάν ενοχλεί κάποιο σχόλιο, είτε για λόγους διαφήμισης κάποιου παιχνιδιού – εφαρμογής άθελα μου τουλάχιστον, είτε επειδή έκανα κάποιο σχόλιο που δεν έπρεπε, είτε γιατί είπα 2 κουβέντες παραπάνω, και επειδή ειδικά μέσω ταμπλέτας και κινητού θέλεις και μισή ώρα για να γράψεις μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση, θα ήτανε καλύτερα να διαγράφετε συγκεκριμένες λέξεις και όχι ολόκληρη την τοποθέτηση.

johnix

@Νικος
Χωρίς να ξέρω το θέμα σου, μια παρατήρηση θα ήθελα να σου κάνω. Εάν διαγράψει μια δυο λέξεις του μνμ σου είναι παραποίηση και βασικά δεν επιτρέπεται.
Διότι μπορεί να αλλάξει και το νόημα κλπ κλπ. Το να διαγράψει όλο το μνμ είναι το νόμιμο και το ποιο απλό . Απλά ξαναγράψτο με άλλα λόγια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.