Motorola: Η λίστα με τα smartphones που θα πάρουν Android Nougat

Πριν από λίγες μέρες η Motorola (η οποία ανήκει πλέον στη Lenovo) επιβεβαίωσε κάποια μοντέλα που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat. Μεταξύ αυτών ήταν η σειρά Moto Z, τα Moto G4 και Moto G4 Plus.

Η αναβάθμιση σε Android Nougat θα ξεκινήσει μέσα στο τέταρτο τρίμηνο και τα πρώτα που θα πάρουν το update είναι Moto Z και Moto G4.

motorola smartphones nougat, Motorola: Η λίστα με τα smartphones που θα πάρουν Android Nougat

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

Από την φωτό φαίνεται ότι θα Κολλάει σαν παστέλι το λειτουργικό android Nougat.
Χαχαχαχαχαχα

Stavros

Και οι κάτοχοι των moto g3 το οποίο βγήκε πριν από περίπου 12 μήνες τι θα παρουν;;;;;;; Δλδ τα moto g4 του χρόνου δεν θα παρουν το android 8. Ούτε το moto g3 turbo edition;;;; Αυτό ήταν όλο;;;;; Μία αναβάθμιση;;;; Καληνύχτα motorola , καλημέρα xiaomi

APOSTOLIS

Ρε εχετε φαει μαυρο απο καιρο και τωρα θα φατε και μαυρη πέτρα ακοτ να διες moto g 3rd και δε θα πάρει. Σημερα μπαινει για πουλημα παρατω το android και γινομαι μοβορος μηλαρακιας . Νομίζετε οτι και τα pixel θα παίρνουν αναβαθμισεις μετα απο 2 χρόνια τιποτα και οταν τις παιρνουν θα τρομαζουν να τη παρουν βδομαδες θα κανουν ουυυυυ.

Στεφανος

Ρώτησαν την Μοτορολα στο Twitter εάν το Moto g3 θα πάρει την αναβάθμιση και μου απάντησαν αυτό: We’ll share upgrade plans and more specific timing later It’ll be posted on our software upgrade page. -Marvin
Δηλαδή θα πάρει το update απλώς πιο αργά από τις υπόλοιπες συσκευές?

forneverarrow

Έτσι… Γιατί μας τα είχαν κάνει ΤΟΣΑ με τα Moto G!!!! Πάρτε τώρα και το άκυρο στα updates και άντε γεια!! Κακά τα ψέματα, μόνο η Apple δίνει updates για τέσσερα χρόνια και αυτό φυσικά με το ανάλογο κόστος. Τουλάχιστον τα Moto G 3d gen ήταν φτηνή συσκευή και βγάζει τα λεφτά της αφού πήρε το 6.0.1.

Στεφανος

Άντε γεια ! Το βλέπω να πέρνω Apple.

M.G

Αν δεν είστε του σκαλίσματος και των ανούσιων παραμετροποιήσεων της συσκευής, αφού τελικά ένα smartphone είναι με 4-5″ και δεν μπορεί ακόμη να αντικαταστήσει υπολογιστή, ελάτε στην Apple. Αυτό έκανα εγώ και με προσιτή συσκευή, προερχόμενος από Nexus, και έχοντας εμπειρία χρήσης από ipad air 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.