Motorola X Phone, Με οθόνη 5 ιντσών και Android 5.0 Key Lime Pie [φήμες]

Η Motorola φαίνεται να εργάζεται πάνω σε ένα superphone, το οποίο θα είναι η ναυαρχίδα της έκδοσης Android 5.0 Key Lime Pie σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα PocketNow. Η πηγή τους αναφέρει πως το X Phone – όπως φαίνεται να είναι η κωδική ονομασία του μοντέλου – θα έχει οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών με ανάλυση FHD 1920×1080 pixels.

Η πηγή κάνει λόγο για αποκάλυψη της συσκευής στο event της παρουσίασης του λειτουργικού Android 5.0 Key Lime Pie από την Google μέσα στο έτος. Αν όντως γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα, θα είναι η πρώτη φορά που η Google θα παρουσιάσει νέα έκδοση Android χωρίς την “βοήθεια” Nexus smartphone.

Motorola X Phone, Motorola X Phone, Με οθόνη 5 ιντσών και Android 5.0 Key Lime Pie [φήμες]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λευτέρης

και γιατι να μην ειναι αυτο το επομενο google phone? H Motorola ειναι κομματι της Google και δεν θα μου φαινοταν καθολου περιεργο μετα απο ολο αυτο το φιασκο με το τελευταιο nexus h google να βασιστει αποκλειστικα στις δικες της δυναμεις για να δημιουργησει απολυτως μονη της τον αντικαταστατη. Ασε που η Motorola εβγαζε και βγαζει ποιοτικοτατες συσκευες αμα το παρει ζεστα και η Google με τις αναβαθμισεις θα γινει χαμος

Spooky

Και τι τους εμποδίζει να το βαφτίσουν Motorola Nexus 5;

Γιώργος

@Λευτέρης φίλε μου φιάσκο είναι πολύ βαριά κουβέντα σορρυ κιόλας. Μπορεί το πρόβλημα της διάθεσης του να είναι όντως υπαρκτό αλλά επειδή έχω την συσκευή δύο βδομάδες τώρα μιλάμε για το απόλυτο smartphone..
Συμφωνώ και πιστεύω πολύ στην Motorola και είμαι σίγουρος ότι το X ή όπως αλλιώς ονομαστεί θα είναι κάτι που θα ταράξει τα νερά..

antonis

μπορει να ειναι το next nexus σε συνεργασια με την motorola αυτην την φορα που ειναι το περιεργο ρε κωστα

Panos7GR

Λευτέρη, έχεις δίκιο αλλά μάλλον η Google αγόρασε την Motorola για να πάρει τις πατέντες της και να δώσει μια ανάσα στο Android γιατί το πολεμάει πολύ η Apple μέσω των δικαστηρίων πάντα. Γιατί αν το αφήσει να μιλήσει στην αγορά ήδη στον κόσμο των smartphones βλέπει την δεύτερη θέση. Επίσης πιστεύω πως η Motorola θα ειναι το επίσημο πειραματόζωο της Google. Βλέπε το Razr I (ή οποίο είναι το όνομα του) που του έβαλε επεξεργαστή της Intel. Γιατί μην ξεχνάς πως η Google το τελευταίο διάστημα έχει στενή συνεργασία με την Intel.

Ένα superphone από την Motorola; Χμμ… Δεν είναι κακό! Αρκεί βέβαια να έχει ποιότητα κατασκευής των Razr. Όμως θα το δούμε στην Ελλάδα ποτέ;;; Γιατί τη νέα σειρά Razr της Motorola εδώ δεν την έχω πετύχει σε κάποιο κατάστημα…

Nikos K.

Και το XOOM φορεσε για πρωτη φορα Android 4 δεν είχε ονομα Nexus.

Βαγγέλης

@Γιώργο: Εννοείτε μιλάμε για φιάσκο απο την μεριά την Google που δεν διέθεσε το κινητό και απλά το χρησιμοποιήσε για διαφημιστικούς σκοπούς.

Δεν αμφισβίτησε κανεις το κινητό και μάλιστα ήλπιζα να το αποκτήσω, αλλα με αυτή την πολιτική δεν ξέρω που θα πάει.

Η Μοτορολα ειναι φοβερή εταιρεία και ελπίζω να ανακάμψει γενικότερα.

Λευτερης

@Γιωργος φιλε μου εννοειται πως δεν εννοω φιασκο την συσκευη αλλα ολο αυτο το παιχνιδι που παιζεται γυρω απο αυτη και μας σπαει τα νευρα. iphone εχω εγω αλλα ευχαριστως θα πηγαινα στο νεξους 4 ειδικα με το ubuntu os προ των πυλων.

@Panos7GR για οποιο λογο και να την αγορασε ειναι πολυ καλη ευκαιρια να βγαζει πληρως ελεγχομενες απο αυτη συσκευες βαζοντας τους μεσα οτι αυτη θελει με αποτελεσμα να εχουμε ολο και περισσοτερες επιλογες εμεις ως καταναλωτες. ειχα το droid razr και τηλεφωνο με τετοια ποιοτητα κατασκευης σπανια βρισκεις. μακαρι να ξαναμπει δυναμικα στο παιχνιδι γιατι η μοτορολα ειναι απο τις εταιρειες οροσημα της κινητης τηλεφωνιας

lorentzos

Καλα απόλυτο smartphone το nexus 4 ηταν για 2 μηνες και κατι , με το ενα τουμπανο να σκαει μετα το αλλο και με οθοναρες μενει πισω. Ασε που οποιος προλαβε νυχτα το πηρε αλλο καπελο αυτο, ηταν η μεγαλυτερη διαφήμιση του αιωνα, ανακοίνωση εκείνον τον μηνα με spec πολυ καλα με φοβερη τιμη μεσω store και το πανηγύρι ξεκίνησε. Ολος ο πλανητης εψαχνε και μιλαγε για android. Πουλησαν μια παρτιδα με το λιγοτερο κερδος για να βγαλουν την τιμη και αυτο ηταν. Σημερα ομως τα spec τα εχουν ειδη περάσει σχεδον σε ολες της εταιρειες + οθονες hd ανάλυσης και τωρα ψάχνουμε τον επωμενο……

nthegrpap

Ωραια πραγματα π.χ. όπως εγεινε με το ΧΟΟΜ.

R_BachmaN

Αν είναι moto nexus ας έχει τουλάχιστον 32gb (για sd πολυ φοβάμαι πως δεν..).

O Punit πάντως λέει πως δεν θα υπάρχουν θέματα με τις “υποσχέσεις” της Motorola στο μέλλον https://www.androidpolice.com/2013/01/17/punit-soni-motorola-mobilitys-vp-of-product-promises-to-deliver-on-every-promise-moto-makes-moving-forward/

Μακάρι να δούμε κάτι καλό και σε hardware και σε support από την Moto.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.