Motorola X Phone, Designed by you. Assembled in the USA

Σχεδιασμένο από εσένα, κατασκευασμένο στην Αμερική δηλώνει περήφανα για το Motorola X Phone η έντυπη διαφήμιση της Motorola που σήμερα εμφανίζεται στις πιο δημοφιλείς εφημερίδες της χώρας. “Το πρώτο smartphone που μπορείς να σχεδιάσεις μόνος σου” δεν γνωρίζουμε τη μπορεί να σημαίνει, γνωρίζουμε όμως ότι η Motorola ανοίγει μια νέα σελίδα στα smartphones και θα είμαστε εδώ να την παρακολουθούμε…

motorola x phone made in usa, Motorola X Phone, Designed by you. Assembled in the USA

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panosdim82

Για να δούμε τι αντίκτυπο θα έχει στην τιμή όλο αυτό. Πάντως έχει δημιουργήσει μεγάλο hype η moto…

GiannisMix

το Χ1 η ΧΙ που σχηματιζουν οι ανθρωποι τι θελει να μας πει;;; :S

Κώστας

Εδώ να δεις hype..

https://www.beneaththewaves.net/Projects/Motorola_Is_Listening.html

(Για όσους αμφισβητούν τη πηγή, μπορούν να googlάρουν λίγο)

dimitris

Παραγωγή στην Αμερική;

Ωχ ωχ μετά τα τελευταία κατασκοπευτικά των Ηνωμένων πολιτειών, το τηλέφωνο κάθε φορά που το βάζεις στο μάγουλο σου για να μιλησεις μπορεί και να παίρνει δείγμα DNA.

Solon

@dimitris
Το software είναι που σε παρακολουθεί όχι το hardware. Κι αν νομίζεις ότι οι κινέζοι ή οι Ευρωπαίοι ή οι Κορεάτες έχουν περισσότερους ενδοιασμούς στο να σε παρακολουθήσουν από τους αμερικάνους πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Eπιπλέον η παραγωγή στην Αμερική μόνο θετικό μπορεί να είναι. Η ποιότητα των made in USA σε σχέση με τα κινέζικα και κορεάτικα είναι ασύγκριτη. Ίσως η τιμή να είναι λίγο τσιμπημένη αλλά αυτό μπορεί να αντισταθμιστεί.
Αυτό που με ιντριγκάρει τώρα είναι το άλλο κομμάτι της διαφήμησης που λέει “σχεδιασμένο από εσένα”. Αν δεν είναι απλή ρεκλάμα και σημαίνει ότι θα μπορείς να επιλέξεις κάποια κομμάτια του, είτε σε specs είσε σε design τότε μιλάμε για νέα εποχή στα smartphones και όχι απλά για ένα νέο smartphone.

Mourlos

Solon@ +1000

TASOS

Μπα μάλλον είναι πιο απλά τα πράγματα… η διαφήμιση είναι στην Αμερική απευθύνετε σε Αμερικάνους είναι το πρώτο κινητό που σχεδιάστηκε από Αμερικάνους και κατασκευάζεται από Αμερικάνους άρα είναι σαν σου λέει ότι εσύ εργαζόμενε αμερικανε το σχεδίασες η κάποιος σαν εσένα που δουλεύει στην μοτορολα και εσύ αμερικανε η κάποιος σαν εσένα το συναρμολόγησε… τίποτα παραπάνω

φαντάζεστε transformes κινητό…

Solon

@TASOS
Αυτό που λες είναι το ποιο πιθανόν. Απλά ελπίζω σε κάτι περισσότερο.

Νιο

Μπα απο οτι καταλαβαινω στην διαφημιση θα βγαλουν ενα κινητο με πολλα σχεδια κ χρωματα αλουμινια μεταλλα πλαστικα γυαλι πισω σχεδια κ θα διαλεγεις εσυ τι προτιμας… Μπορει κ απο hardware..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.