Motorola X Phone, Ετοιμάζεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο;

Νέες πληροφορίες για το πολυσυζητημένο – και άφαντο – Motorola X Phone αναφέρουν ότι πέρασε από τον έλεγχο της αμερικάνικης FCC (επιτροπή επικοινωνιών) και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο. To X Phone ακούγεται ότι θα έχει οθόνη ανάλυσης HD, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 10 Megapixel.

Motorola X Phone, Motorola X Phone, Ετοιμάζεται να ανακοινωθεί μέσα στον Ιούλιο;
Η παραπάνω εικόνα απεικονίζει το πως θα μπορούσε να είναι το Motorola X Phone.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
princegr

Αν ισχύουν τα παραπάνω, γι’ αυτό η μοτο βρίσκεται εκεί που βρίσκεται και έχει πιάσει πάτο, γιατί είναι πάντα πολύ πίσω από τις εξελίξεις.

princegr

ok συμφωνώ σε αυτό άλλα, όταν ο κόσμος περιμένει να δει τι είναι αυτό το X phone βλέποντας μάλιστα διάφορες Teaser φωτογραφίες, γενικά ο ντόρος που γίνεται κλπ, αναμένει να δει κάποιο high end τηλέφωνο και όχι mid range αν και τα τελευταία προς τετραπύρινα οδεύουν και αυτά ολοταχώς.

Δημήτρης

Καλημέρα.

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό.

1ον) Δεν θα είναι ένα μόνο το X Phone αλλά σύμφωνα με δηλώσεις που είχαν γίνει στο παρελθόν Χ θα είναι σειρά τηλεφώνων

2ον) Ο κόσμος αυτό που θέλει να δει από ένα τηλέφωνο είναι κάτι νέο. Και νέο δεν είναι οι 4 πυρήνες …. νέο μπορεί να είναι μια πάρα πολύ αυτονομία … νέο μπορεί να είναι το πιο compact μέγεθος για κινητό με 4,7 οθόνη ….νεο μπορεί να είμαι κάποιοι επιπλέον σένσορες που δίνουν νέες ευκολίες στο κινητό.

3ον) Έχει κουράσει το παραμύθι με τους πολλούς πυρήνες. Είδαμε και τον 8πύρηνο Exynos πόσο καλός είναι σε σχέση με τον 4πύρησο S600 …

4ον) Όταν μια εταιρεία έχει πιάσει πάτο στις πωλήσεις πρώτα κοιτάει να αποκτήσει βάση πελατών και μετά να μεγαλώσει την γκάμα της… Περισσότερο την απασχολεί την ΜΟΤΟ να πουλήσει αρχικά πολλά MId range κινητά με προσιτή τιμή παρά να βγάλει ένα τούμπανο των 700 ευρώ και να το πάρουν πόσοι είπαμε ?

Και καλό θα είναι να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε κάτι πριν το δούμε και το δουλέψουμε. Και το δικό μου κινητό (Razr I) μονοπύρηνο είναι αλλά τα πάει πολύ καλύτερα απ όλα τα διπύρηνα που έχω δουλέψει …

Αλέξανδρος Π.

H Motorola έχει πελετειακή βάση στην Αμερική.
Εκεί οι πωλήσεις είναι κατά μεγάλη πλειοψηφία συνδιασμένες με 24μηνα συμβόλαια στις αντίστοιχες εταιρείες κινητής. Γιατί το αναφέρο αυτό;
Γιατί ο στόχος προφανώς είναι να προσεγγίσει το “δωρεάν συσκευή” με το συμβόλαιο. Τα hi-end δίνονται με +200 ή +100$. Θα φτάσει αυτό για να βγεί από την άσχημη θέση που είναι τώρα;

Οσο για το αν πουλάνε τα 700+ που αναφέρεται πιο πάνω, αποδεδειγμένα όχι μόνο πουλάνε πολύ, αλλά υπερβολικά πολύ σε βαθμό που να είναι ο κύριος τρόπος εξασφάλισης κερδών για τις μεγάλες εταιρείες (Αpple-Samsung κλπ)
Χωρίς hi-end κινητό δύσκολα μπαίνει μια εταιρεία σε εποχή καλής κερδοφρίας.

Κατά την άποψή μου, λοιπόν, θα πρέπει να παρουσιάσει άμεσα και hi-end.

princegr

@Δημήτρης, ο φανατισμός βλάπτει και βάζει παροπίδες. Κοίτα τι προσφέρει και τι θα προσφέρει ο ανταγωνισμός όταν βγει το εν λόγω τηλέφωνο και μετά βγάζεις συμπέρασμα. Το τηλέφωνο σου το έχω δουλέψει και το έδωσα σε 15 ημέρες γιατί δεν με κάλυπτε. Γενικά η μοτο για να επιστρέψει με επιτυχία πρέπει να παρουσιάσει κάτι καλό και ανταγωνίσιμο όχι τέτοια τηλέφωνα όπως το παραπάνω, τέτοια βρωμάει ο τόπος και δεν κάνεις όνομα στην αγορά άλλα είσαι ένας ακόμα από τους πολλούς κοινούς κατασκευαστές. Όπως ανέφερε και ο φίλος παραπάνω, βλέπουμε τα κινητά των 700+ αν πουλάνε ή όχι. Τέτοιο hi-end κινητό πρέπει να παρουσιάσει η μοτο και αφού αποκτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και το κατάλληλο brand name, μετά ασχολείτε και με τα mid-range τα οποία θα ακολουθούν το hype των hi-end.

Bill

Έχω το Nexus 4 ήδη και είμαι ευχαριστημένος αλλά άνετα θα έπερνα το ΜΟΤΟ Χ αν είχε κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό απο το nexus….

ΔΕΝ είναι μόνο οι πυρήνες ενός κινητού που μπορούν να το κάνουν να διαφέρει…εξάλλου εκτός απο τα παιχνίδια οι πυρήνες δεν κάνουν αλλού την διαφορά…και πείτε την αλήθεια πόση ώρα παίζεται παιχνίδια στο κινητό ;

Nthegrpap

Ακόμα δεν το είδαμε το χαντακοσαμε το τηλέφωνο.
Δεν είναι μόνο τα ξερά specs! Αλλά η καινοτομίες
που φέρνει μαζί του το κινητό ((( MOTO X )))

Γιώργοςζζ

Έχω το motorola DROID razr και σκέφτομαι να πάρω το X phone ξέρετε αν θα έρθει Ελλάδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.