Motorola, Σε αναζήτηση product manager για το X Phone

Τον Ιανουάριο κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες για το Motorla X Phone, χωρίς βέβαια κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς της εταιρείας. Λίγες ώρες νωρίτερα αναρτήθηκε στο αντίστοιχο προφίλ στην κοινότητα Linkedin μία νέα θέση εργασίας από την Motorola Mobility, η οποία φαίνεται να βρίσκεται σε αναζήτηση product manager για το εν λόγω κινητό, επιβεβαιώνοντας έμμεσα την ύπαρξη του. Η θέση φαίνεται να έχει ήδη καλυφθεί και δεν είναι πια ενεργή.

Το X Phone (κωδική ονομασία) φαίνεται να είναι το νέο high-end κινητό της Motorola, με τις προηγούμενες φήμες να κάνουν λόγο για οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels και λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Key Lime Pie, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί στο σχετικό event για την επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος από την Google. Λέτε να καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις;

Motorola X Phone, Motorola, Σε αναζήτηση product manager για το X Phone

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas K.

Κωδικό όνομα X phone Με Android 5.0?? Σε νέο neXus πάντως με παραπέμπουν όλα αυτά.Αν πρόκειται για νέα Nexus συσκευή με την ποιότητα της Motorola και με το Nexus 4 να αγνοείτε ακόμη δεν θέλει και πολύ να τις κλέψει τις εντυπώσεις πάντως…

AndroGen

Λέτε να είναι τούτο το επόμενο Nexus;
https://mobile.theverge.com/2013/2/1/3940248/qualcomm-takes-down-android-key-lime-pie-spring-release-date-confirmation

Ακόμη 2-3 μήνες υπομονή…

Αποστόλης Ρόδος

Θα δείξει … δεν πιστεύω να είναι το επόμενο Nexus4 εδώ ακόμα δεν είδαμε το προηγούμενο.

AndroGen

@Αποστόλης Ρόδος,
Και ούτε που θα τον δούμε…

Αλλά και να ερχότανε εδώ στην Ολλανδία, εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ LG. Για τηλεοράσεις είναι καλή η LG, αλλά για smartphones δεν με έχει πείσει ποτέ, sorry!

Εγώ ήλπιζα/ελπίζω το επόμενο Nexus να είναι της Samsung η ίσος της HTC, αλλά το φαντάζεστε να είναι Motorola; Just “all in one” από την Google… Ο ρε πλάκα που θα πέσειιιιιιι 😉

Steve

Το επόμενο google phone θα ειναι apple :p

karkavelas

ax0xa00xa0ax0ax.
@Steve
To fantazesai?
0xa0xa0xa0xa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.