Motorola X Phone, Ακόμα μια νέα φωτογραφία ρίχνει νερό στο μύλο με τις φήμες

Έχουμε γίνει γραφικοί με το Motorola X Phone, συζητάμε για αυτό εδώ και μήνες και ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί τίποτα. Συνεχίζουμε λοιπόν την κουβέντα με αφορμή μια νέα φωτογραφία και τις πληροφορίες ότι δοκιμάζεται στο δίκτυο 4G/ LTE της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνία Sprint. Το X Phone λέγεται ότι θα έχει οθόνη αφής 4.7 ίντσες HD 1280×720 pixels, 2GB μνήμη RAM και επεξεργαστή Snapdragon 1.7GHz.

Motorola X Phone Sprint 4G LTE, Motorola X Phone, Ακόμα μια νέα φωτογραφία ρίχνει νερό στο μύλο με τις φήμες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ωραία η φωτό αν και μου φαίνεται ότι το “not for sale” και το αλλο απο κάτω της ΜOTOROLA μπήκαν μετά τη φωτό! Μακάρι να ήταν έτσι το κινητό πάντως και να ανακάμψει η ΜΟΤΟ γιατί μου άρεσε πολύ παλιά και είχα αρκετά μοτο.

Gblog_21

Μου αρέσει πολύ το ελάχιστο bezel που έχει περιμετρικά.Όσο για τα specs αν το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει,αδιαφορώ πόσοι είναι οι πυρήνες του!Δεν ξέρω αν είναι το αληθινό,πάντως είναι εμφανές ότι είναι μέσα σε θήκη.

GiannisMix

@Gblog_21
Εμενα μου φαινεται οτι είναι σκιά του κινητου πανω στο τραπεζι λογο χρησης φλας της φωτογραφικης.. κ αν συμβαινει αυτο τοτε κατα συνεπεια το κινητο κανει καμπυλη στο πισω μερος χωρις γωνιες (κατι σαν το sgs3?)
τσπ.. λεπτομερεις.. αν ειναι αυτο οντως δειχνει να ειναι ομορφο

Solon

Άντε ρε Moto, ξύπνα επιτέλους.

princegr

Βρε τι μου θυμίζει το σχήμα του, τι μου θυμίζει; μπα σε καλό μου ίδιο με τα sammy ή nexus είναι, μεγάλη σχεδιαστική και τεχνολογική προτοτυπία από τη μοτο. Αν κάνει 250 ευρώ αρχική τιμή, μπορεί και να πουλήσει αλλιώς μάλλον πάει άπατο.

PetrosGR

Πάρα πολύ ωραίο! Αν είναι και λογική η τιμή του, το σκέφτομαι σοβαρά να το τσιμπήσω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.