Motorola XT720, Το νέο multimedia Milestone

Με κάμερα 8 Megapixels και Android 2.1 έρχεται το νέο Motorola Milestone XT720. Με πάχος μόλις 10.9 χλστ. και δυνατότητα λήψης βίντεο 720p HD το Milestone XT720 ξεχωρίζει και φέρνει τον multimedia κόσμο στα advanced smartphones. Διαθέτει Xenon flash και ψηφιακό ζουμ 10x, έξοδο HDMI και οθόνη αφής 3,7 ιντσών με ανάλυση 480×854 pixels. Το γνωστό και αγαπημένο Milestone χωρίς QWERTY αλλά με multimedia διαθέσεις.

, Motorola XT720, Το νέο multimedia Milestone

, Motorola XT720, Το νέο multimedia Milestone

, Motorola XT720, Το νέο multimedia Milestone

Motorola Milestone XT720
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Επεξεργαστής: ARM Cortex A8 processor
Οθόνη αφής: 3,7 ιντσών, 480×854 pixels, 16 εκ. χρώματα
Μνήμη RAM: 256MB
Μνήμη ROM: 512MB
Κάμερα: 8 Megapixel με Xenon Flash
Λήψη βίντεο: 720p HD, 24fps
Μνήμη: 150MB
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB (έως και 32GB)
3G/ HSDPA (10.2 Mbps)
Wi-Fi, GPS, DLNA, Bluetooth 2.1
Έξοδος HDMI, FM radio, έξοδος ακουστικών
Διαστάσεις: 116×60.9×10.9 χλστ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pavlos

ο επεξεργαστης του νεου iphone 4g δεν ειναι α4?σε τι συχνοτητα ειναι ο επεξεργαστης αυτου του κινητου?

liak

Παιδιά υπάρχει κανένα φθηνό κινητό με android

Λευτέρης

Πω, τα σπάει μιλάμε πάνω που ‘χα κάταληξει στο Galaxy S μου ‘ρθε η Motorola να ξάνασκέφτω . Το προτιμώ χωρισ qwerty πληκτρολόγιο μου κάνει πιο φιλικό και λίγοτερο επαγγέλματικο . Το ‘χει άνακοινωσει η Μοtorola ;

DJTaurus

HTC Wildfire….31 ιουλιου επισημη κυκλοφορια.

Λευτέρης

Kαι το Vodafone 845

avenger

@ pavlos, Το επίσημο site της Motorola λέει ότι τρέχει στα 550MHz… Βέβαια ο συγκεκριμένος επεξεργαστής φτάνει άνετα μέχρι το 1 GHz.
Ωραίο φαίνεται πάντως.

Marios Basileiou

Εχει μερες που το εβλεπα,πολυ ωραιο κινητακι και μπορω να πω μαρεσει το design του,το hdmi port του και η καμερα με το xenon flash.Αν βγαζει και καλες φωτογραφιες θα χτυπησει κορυφη,μπραβο στην Motorola παντως δεν το περιμενα.

Spyroscesarsc

@pavlos, ο επεξεργαστής δεν είναι σαν του iphone 4. αυτός εδώ είναι Α8 ενώ του iphone είναι Α4…. Α8 επεξεργαστές υπάρχουν μέχρι 1GHz αυτή τη στιγμή αλλά δεν νομίζω η Moto να του φόρεσε 1GHz… 600-800MHz το κόβω εγώ… Και αν είναι λίγοτερα και από 600 το κινητό για μένα είναι fail…

giorgio

Πραγματικά αν είναι κάτω από 600 ο επεξεργαστής είναι epic fail και double face palm μαζί.

https://www.courtneyhoskins.com/blog/wp-content/uploads/2010/03/DoubleFacePalm.jpg

johnny wide

ARM Cortex A8 720 MHz processor

Fadasma

Ας προσέξουμε και αυτό: 3G/ HSDPA (10.2 Mbps)

Ben

Σωστός ο johnny wide. 720 MHz (νομίζω έχει και ενσωματωμένη GPU, PowerVR SGX 530 GPU) και διορθώστε τα specs της RAM, είναι 512 MB.
https://developer.motorola.com/products/milestonext720/

Fadasma
Spyroscesarsc

Αν είναι 720MHz κάτι λέει… Χώρις βέβαια να συγκρίνεται με τους επεξεργαστές 1GHz… Αλλά αν είναι 550MHz δεν αξίζει… Εκτός και αν έχει αρκετά χαμηλότερη τιμή από τα κινητά με τους1GHz επεξεργαστές…
Τα 10.2Mbps HSDPA πάντως δεν λένε και πολλά… νομίζω πως δεν υπάρχουν 10.2Mbps στην Ελλάδα… 😛

giannis

Φοβερό.Αν είναι σίγουρο ότι θα πάρει 2.2(froyo) και αν η κάμερα 8 MP είναι αντίστοιχη 8 carl zeiss και με μία τιμούλα στα 500 έουρα θα σκίσει.Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα.Πάντως βλέπω να ανεβάινει λίγο η μοτορόλα όπως θα κάνει και η samsung αλλά πιο πολύ με τις android συσκευές.Δεν ξέρω αλλά ακόμα δεν το εμπιστεύομαι το bada(αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω γνώμη)

Spyroscesarsc

Πάντως η κατάσταση της Motorola είναι εντελώς διαφορετική από της Samsung… Μετά το V3η motorola δεν παρουσίασε κάτι καλό και σε συνδιασμό με τις υψηλές τιμές της και την άνοδο των έξυπνων OS και κυρίως της nokia με το Symbian, η motorola κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος… Αντιθέτως η Samsung φτιάχνοντας στυλάτα αλλά πιό φθηνά κινητά βρήκε έδαφος να αναπτυχθεί παίρνοντας πελάτες από την Moto… Η Moto από No2 έφτασε στον πάτο του top5 ενώ η Samsung χρησιμοποιώντας τα περισσότερα OS από όπους κατάφερνε να ανεβαίνει συνεχώς και να αφήσει πολύ πίσω την LG, την SE και την Motorola! ‘Οσπου έφτασε το Android. η Motorola το υιοθέτησε για να σωθεί και η Samsung το υιοθέτησε αρχικά λόγω της τάσης που έχει να υιοθετεί όλα τα νέα OS της αγορά και έπειτα γιά να ξεφορτωθεί σιγά σιγά το symbian που είχε εξαγοραστεί από την Nokia, να ξεφορτωθεί και τα Windows που σε πολλούς τομείς ήταν ξεπερασμένα και τέλος να έχει ένα δυνατό χαρτί που η Nokia δεν έχει για να καταφέρει να μειώσει την διαφορά μεταξύ τους… Η Samsung τα κατάφερε και αύξησε το market share της(πλέον 20+%) αλλά η Μotorola παρά την επιτυχία του Μilestone, βγήκε από το Top5 γιά πρώτη… Συνέχεια »

Δημήτρης

Σπύρο,για την HTC τι έχεις να πεις μέσα στα πλαίσια του προηγούμενου μηνύματος?

φιλικα παντα

Ben

@Spyroscesarsc
Δε θα μείνεις παραπονεμένος και εσύ. Έρχεται το Droid 2. For your eyes only:
https://www.droid-life.com/2010/06/10/exclusive-first-photos-of-the-motorola-droid-2/

Spyroscesarsc

@Δημήτρης, για την HTC δεν το έχω ψάξει καθόλου. Πάντως η εταιρία κάνει παππάδες! Η καλύτερη εταιρία σε θέμα smartphone! Το ότι η Nokia πουλάει πολύ περισσότερα smartphone πιστεύω πως οφείλεται στο ότι η Nokia έχει ένα Α όνομα και μεγάλη πελατιαή βάση, ενώ η Apple περνάει την HTC λόγω διαφήμισης. Ενώ βλέπουμε και εταιρίες με μεγάλα ονόματα όπως η Samsung που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την HTC. Πάντως η εταιρία πρέπει να βγάλει και μερικά non-smart ή έστω φθηνά smart κινητά(βλ. HTC Smart) για να τραβήξει περισσότερο κόσμο… Και για να γίνει δυνατότερη ίσως πρέπει να προχωρήσει σε καμία αγορά άλλη εταιρίας (Sony Ericsson :P) ή συγχώνευση…. Τέλος, σίγουρα είναι σε καλύτερη θέση από την Motorola και τα κινητά HTC είναι πάντα από τα πιο προηγμένα που κυκλοφορούν. @Ben, ωραίο κινητάκιον το Droid2! Κάπου είχε πάρει το μάτι μου φωτογραφίες (ήταν λίγο διαφορετικό νομίζω) πριν κάτι μήνες αλλά μετά είχα χάσει τα χνάρια του! 😛 Αν βγει με τα specs που αναφέρονται (και δεν δούμε qwerty πρόταση από άλλες αξιόλογες -Samsung&HTC- εταιρίες) θα έχει επιτυχία παρόμοια αυτής του milestone ή και μεγαλύτερη. Το ΧΤ720 τελικά πρέπει να έχει επεξεργαστή στα 720MHz, ε? Και βίντεο στα 720p… Μάλλον… Συνέχεια »

Antreas Psyntrides

Παιδιά επειδή ο επεξεργαστής της Apple ονομάζεται A4 δεν σημαίνει ότι ο πυρήνας του είναι Cortex-A4 και είναι χειρότερο από του XT720. Ο πυρήνας του είναι κανονικά Cortex-A8 άρα ο επεξεργαστής του iPhone είναι στα χαρτιά καλύτερος, είναι 1Ghz έναντι 720 του νέου Milestone. Όσο για την εμφάνιση του κινητού δεν το συζητώ… Μπλιααχ!! 😛

Teo010

Καλο φαινεται, αν ειχε και καπακι στην φωτογραφικη θα ηταν τελειο.

Ben
dimitris

παιδια εχω μια απορια..το motorola milestone xt720 τι σχεση εχει με το motorola motoroi xt720???

konstantinos

KAI ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ YOUTUBE

eject

Αφού μιλάμε για Droid κ καθώς αυτ’ό το κινητό τρέχει στα 550 καλό είναι να περιμένουμε λίγο το Motorola Droid X. Πρόκειται για αντίστοιχο smartphone με 8mp camera, με 1ghz επεξεργαστή κ πολύ καλές κριτικές so far στο διαδίκτυο.
Μίλησα με την αντιπροσωπεία σήμερα αλλά δυστυχώς δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσουν αν κ πότε θα έρθει στη χώρα μας.
Βρείτε το πάντως στο youtube, πιστεύω πως είναι αρκετά εντυπωσιακό.

stelios gr

το droid x φαινεται πολυ καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.