Motorola XT912A, Με οθόνη 4″ HD και quad-core ποζάρει για πρώτη φορά

Από το Βιετνάμ κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του ένα Motorola smartphone (XT912A) που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Ενσωματώνει οθόνη 4 ιντσών(;) ανάλυσης HD 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro, μνήμη RAM 2GB και μπαταρία 2000 mAh. Το υλικό κατασκευής είναι από πλαστικό όμως το πίσω καπάκι θυμίζει έντονα την καμπυλότητα του μεταλλικού HTC One.

Motorola XT912A, Motorola XT912A, Με οθόνη 4″ HD και quad-core ποζάρει για πρώτη φορά

Motorola XT912A, Motorola XT912A, Με οθόνη 4″ HD και quad-core ποζάρει για πρώτη φορά

Motorola XT912A, Motorola XT912A, Με οθόνη 4″ HD και quad-core ποζάρει για πρώτη φορά

Motorola XT912A, Motorola XT912A, Με οθόνη 4″ HD και quad-core ποζάρει για πρώτη φορά

Πηγή

Kudos to Dimitris

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gblog_21

Κρινοντας απο το πλανο διπλα στο iphone αποκλειεται η οθονη να ειναι 4″.Μαλλον 4.5″ ειναι.Κατα τα αλλα ειναι πολυ ομορφο.

gataki

θα ανηκει στην οικογενεια νεξους???το 5 ας πουμε???παντως εγω θα ηθελα lg και για το επομενο ωεξους..!!

Nikos

Το πάνω μέρος της εμπρόσθιας όψης, μοιάζει με το nexus νομίζω.

Mourlos

Ακομα κ πλαστικό που ειναι απο ότι φαίνεται ειναι ποιοτικό κ όμορφο!! Εγω θέλω το επόμενο nexus απο motorola!!!!!

Γιώργος Καγγελάρης

Πανέμορφο!!

Δημήτρης

Κρίνοντας από το Motorola Ι που έχω η οθόνη ΣΙΓΟΥΡΑ είναι >4,3 ίντσες … 4,5 ή 4,65 καθώς το κινητό είναι και λίγο ψηλότερο και λίγο πλατυτερο από το Iphone 5 και τα περιθώρια πάνω / κάτω και αριστερά / δεξιά είναι πάρα πολύ μικρά.

Αν συνοδεύεται και από μια μπαταρία 2.500 τότε σίγουρα είναι το επόμενο κινητό μου 😛

Panos_M

Επιτελους ενα high end κινητο με 4 ιντσες οθονη! Μακαρι να ειναι και προσιτο σε τιμή.

Gblog_21

Το κινητο ΔΕΝ ειναι σιγουρα 4″!
https://www.slashgear.com/unknown-motorola-android-smartphone-appears-in-hands-on-review-13273550/
Παντως επειδη εχει πολυ μικρο bezel περιμετρικα ειναι μαζεμενο σε διαστασεις.Αν φοραει και pure android ειναι τελειο.

Aris

@panos_m

+1

princegr

απ’ ότι φαίνεται από το βίντεο αποκλείεται να είναι 4 ίντσες. μάλλον είναι 4,3-4,5. Πάντως ωραίο κινητό, αν βγει και σε καλή τιμή θα έχει το κοινό του.

Kostas K.

Πολύ όμορφο..Αν έβγαζαν και αυτή την ζελατίνα απο μπροστά….Για amoled την κόβω πάντως έτσι όπως την βλέπω την οθόνη. Όντως διπλά από το iphone 5 φαίνεται οτι ειναι λιγο μεγαλυτερη η οθονη απο 4″. Το vanilla android μου δινει αίσθηση Νexus.Και ο σχεδιασμός του επισης..Αν είναι nexus όμως δεν ξέρω που αποσκοπει μια τετοια κινηση αφου τα χαρακτηριστικα του ειναι σχεδον ιδια με του Nexus 4..

Aris

@Kostas K.

ισως εβαλαν μυαλο και σου λενε οτι οκ δεν χρειαζεται το κινητο να ειναι πανω απο 5 ιντσες για να ανταγωνιστει τα τελευταια flagships των αλλων εταιρειων…πανε κοντρα στον ανεμο.. 😛

αν και πολυ χλωμο το βλεπω…

Nerven

Το επόμενο nexus. Ελπίζω να βάλανε μυαλό και να βάλουν αξιοπρεπής μπαταρία!

tetra

Οταν βλέπω εικόνα με συσκευή που γράφει confidential property σε άρθρο για συσκευή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί δεν μπορώ να μη γελάσω!!!

Kostas K.

@ Aris Μα και το Nexus 4 κατω απο 5″ ειναι (4,8) και ετσι οπως βλεπω το Motorolla για 4,6-4,7 το κοβω

Aris

@Kostas K.

σωστο….αλλα και παλι για μενα και 4.7 ιντσες ειναι μεγαλο..μεχρι 4.3 ειναι το οριο(παντα για μενα) γιαυτο θελω να ονειρευομαι οτι θα ειναι το πολυ μεχρι 4.3 ιντσες για να μην σου πω και 4 που αναφερει ο Κωστας….καμια φορα οι φωτογραφιες ξεγελουν…i’ll keep dreaming.. 🙂

Kostas K.

Μακάρι να ήταν τόσο οσο λες γιατι η αλήθεια είναι οτι λείπει απο το android μια συσκευή σις 4″ με κορυφαια χαρακτηριστικά.. Αλλά ετσι οπως το βλεπω αυτο διπλα στο Iphone 5 στο βιντεακι εχει ιδιο μεγεθος με το Galaxy Nexus μου στις 4,65″. Και στο slashgear η αναφορα που γινεται είναι για 4,65 παντως

Aris

@Kostas K.

fak

Panos7GR

Smartphone με κορυφαία specs με 4.3 ίντσες οθόνη υπάρχει. Ρίξε μια ματιά στο Xiaomi Mi2. Τούμπανο στο “ιδανικό” μέγεθος αρκετών.
Στο Ricardo το βρήσκεις στα 340…

Σχετικά με το άρθρο, όντως το Motorolla δεν φαίνεται 4άρι (δείτε στο 1:22).

Γιώργος Κου.

αρχίσαμε…..:) 😉
Ένα μεγάλο μπράβο στην Motorola και πιστεύω έρχονται και καλύτερα!! 🙂

Mourlos

Οντως αρχίσαμε …. Μακάρι να παει πολυ καλα η motorola γιατί ειναι καλή εταιρία κ με ποιότητα κατασκευής!!! Αν φτιάξει κ τα update της για Ελλάδα θα ειναι άψογη !!!

Nick77

Απλα αδιαφορο!!

Mourlos

Nick77@ Αφού σου είναι αδιάφορο γιατί μπαίνεις στον κόπο να σχολιάσεις???? Οταν δεν μας ενδιαφέρει κάτι απλά δεν ασχολούμαστε!!!!

Φάνης

Motorola = ποιοτητα κατασκευης. Εαν φτιαξει και λιγο το θεμα με τα update, μιλαμε για κορυφαιες συσκευες. Η συγκεκριμενη ειναι πολυ ομορφη! Και ωραιο μεγεθος…

Jacob

το πισω μερος ειναι ωραιο. το μπροστα δε μου αρεσει αυτη η γυαλαδα, το σημα και εκεινα τα γραμματα κατω κατω.
Παντως φαινεται τουμπανο.
Αντε βρε Motorola ξαναμπες δυναμικα στο παιχνιδι. Οπως και η Nokia και η Lg (που παει καλα).
Θελουμε Ανταγωνισμο!

stefancfu

θελω smartphone 4-4,3 ιτσες με ελαχιστο bezel περιμετρικα hd με καλη φωτεινοτητα,8mp camera με xenon flash, cpu ανετη, 2 giga ram γτ ετσι οπως πανε ξεπερνανε και τα win xp σε αναγκες ram,16 gb εσωτ. με επεκταση μνημης μια μπαταρια απο 2500 mAh τουλαχιστον με σκοπο στην χειροτερη να κρατα 2 μερες γεματες το κινητο και σχεδιασμο και στιβαροτητα a la xperia z. πολλα ζηταω;;;Μεχρι να βγει αυτο που θελω δεν ξαναπερνω smartphone.

tsekboy

Παίδες, βλέπω πολλούς να απορρίπτουν τη μεγάλη (ομολογουμένως) διάσταση στα κινητά, και με σιγουριά να την αποκλείουν απο μελλοντική αγορα? Χωρις να κάνω επιθεση, με απορία, ρωτώ:

Είχατε ποτέ δικό σας κινητό στις διαστάσεις αυτές?

Εγώ πήρα το nexus4 και είχα το iphone4. Πήγα στις 4.7 απ τις 3.7 χωρίς να το έχω δεί στο χέρι μου, και πίστευα οτι θα έπαιρνα γκουμούτσα. Όχι τώρα στις 7 εβδομάδες μετά, αλλά απ τα πρώτα 24ωρα δεν μπορούσα κάν ν ασχοληθώ με το iphone4!! Μου φαινότανε (κι ακόμα μου φαίνεται) τραγικά μικρό&θεωρώ για μένα απόλυτα βολική τη διάσταση που έχω!!!

Θέλω να πώ, μην είστε απόλυτοι. Αν σας αρέσει μια συσκευή για τα specs της, αγοράστε την. Το τί θα σας βολεύει θα το δείτε μερικές μέρες αργότερα. Στην πράξη!!

keysmith

Μακαρι να είναι 4΄΄ χρειάζεται και κάτι (μικρό) διαφορετικό η αγορά, αλλα δύσκολο το βλέπω.
Δεν αμφιβάλει κανείς ότι μια 4.3 ή 4.5 είναι πιο άνετη από μια 4 ή μια 3.7 και ασφαλώς θα το “χαίρεσαι” στην χρήση.. Το ίδιο και μια 7΄΄ αλλα δεν το λες κινητό μετα?

Επίσης μια 4.7-5΄΄ παραμένει κουμούτσα και το καλοκαίρι χωρίς μπουφάν δεν θα βολεύεται πουθενά εκτός σε μεγάλη μπανάνα. Χάνεις κερδίζεις είναι το μέγεθος. Εγώ είπα 3.7-4΄΄ μπορεί να αναθεωρήσω αλλα πρέπει να μου βάζω και “λογικά όρια”, σε τι τσέπες θα κουβαλάμε αυτές τις ρακέτες. Το μικρό είναι αρετή που δεν μπορεί να αλλάξει. Πιάνω καμια φορά το παλιό μου se k550i (clampshell σαν μεγάλο σπιρτόκουτο) με τόσο μικρό ίχνος στην τσέπη, Αψογο. Εκανα την δουλειά μου και με αυτό (μιλούσα sms photo) και στο τραπέζι του καφέ χώραγε και ο καφές.

Ας όψεται η πρόοδος που μας κάνει να ‘χρειαζόμαστε’ smartphones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.