Mozilla Firefox OS Marketplace, Screenshots από το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών

Νέο Mobile λειτουργικό σύστημα χωρίς το αντίστοιχο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν γίνεται, επομένως και το επερχόμενο Firefox OS δεν θα μπορούσε να μην έχει δημιουργήσει το αντίστοιχο online κατάστημα από το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν εφαρμογές για το κινητό τους.

Το Engadget αποκαλύπτει τα πρώτα screenshots που δείχνουν πώς θα είναι το Firefox OS Marketplace, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις εικόνες δεν εμφανίζονται εφαρμογές επί πληρωμή, πράγμα που δεν μπορεί παρά να σημαίνει ότι η Mozilla ακόμα αναπτύσσει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι συναλλαγές στο κατάστημα εφαρμογών της. Το νέο λειτουργικό το περιμένουμε μέσα στο 2013.

, Mozilla Firefox OS Marketplace, Screenshots από το ηλεκτρονικό κατάστημα εφαρμογών

Πηγή: 1,2

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Superuser

Δεν μου γεμίζει το μάτι…
Παρωχημένο δείχνει

Αλέξης Πολίτης

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα πόσος χώρος υπάρχει αραγε για επιπλέον λειτουργικά? Πρέπει να είναι κάτι το ιδιαίτερο και διαφορετικό. Αλλιώς για μία από τα ίδια πόσος κόσμος θα ασχοληθεί?

Ante_geia

Δεν το έχει η καμένη αλεπού στην κατηγορία OS !!!

Dimitris

Πιστεύω θα κάνει θραύση διότι ότι καινούργιο βγαίνει σε εφαρμογή θα μπορείς να το κατεβαζεις μια και θα το δουλεύουν develop σαν να λέμε jailbreak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple Google Mozilla

Η Apple ενώνει τις δυνάμεις της με Google και Mozilla για μια μεγάλη αναβάθμιση στο Speedometer

Το Google Chrome είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα περισσότερα Android και είναι και πολύ δημοφιλές στους υπολογιστές.

Software Firefox Mozilla Mozilla Firefox

Η Mozilla τερματίζει την υποστήριξη για την εφαρμογή συγχρονισμού διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox

Η Mozilla ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μέσω ενός άρθρου υποστήριξης ότι η εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox Lockwise θα φτάσει στο τέλος της ζωής της στις 13 Δεκεμβρίου.

Internet Mozilla YouTube

Mozilla Foundation: To YouTube παραβιάζει τους ίδιους τους όρους του

H έρευνα του Mozilla Foundation έδειξε ότι o αλγόριθμος για τα προτεινόμενα βίντεο του YouTube παραβιάζει τους όρους της ίδιας της πλατφόρμας.

Software Microsoft Mozilla

Ο νέος Microsoft Edge αυξήθηκε πάνω από 1.300% φέτος, ξεπερνώντας τον Firefox

Ο νέος browser Microsoft Edge βασιμένος στο Chromium έχει αυξηθεί περισσότερο από 1.300% τους τελευταίους 12 μήνες, ο Firefox έχει μειωθέι.