Έκθεση MWC 2012, Όλα τα μοντέλα smartphones και tablets που θα δούμε

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για smartphones, tablets και gadgets ανοίγει τις πύλες της και φέτος στη Βαρκελώνη. Από τις 27 Φεβρουαρίου και για τέσσερις ημέρες η καρδιά της τεχνολογίας θα χτυπάει στην έκθεση MWC 2012 με τους κατασκευαστές να δίνουν τον καλύτερό τους ευαυτό για να μας εντυπωσιάσουν. Συγκέντρωσαμε όλες τις πληροφορίες που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και παρουσιαζουμε όλα τα νέα μοντέλα smartphones και tablets που θα δούμε αύριο.

Το Techblog για ακόμα μια χρονιά θα είναι εκεί και μάλιστα μια ημέρα πριν την έναρξη της έκθεσης για να παρακολουθήσει τις συνεντεύξεις τύπου των εταιρειών και να σας μεταφέρει πρώτο με βίντεο και φωτογραφίες όλες τις εξελίξεις.

, Έκθεση MWC 2012, Όλα τα μοντέλα smartphones και tablets που θα δούμε

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κυριάκος

Καλά να περάσεις πάνω από όλα και να θυμάσαι πως θέλουμε γνώμη και πληροφορίες για όλα…
μας έχεις καλομάθει βλέπεις! 😀

Σταυρος

10 rumors & 9 confirmed… και παλι καλα να λες που η “διαφορα” ειναι τοσο μικρη… Τους τελευταιους μηνες πηξαμε στα rumors, λες και περιμενουμε κατι που θα τελειοποιησει την ζωη μας… και γκρινιαζουμε κιολας, αν δεν αναφερεται hd αναλυση, τεραστια οθονη και 4πυρηνος επεξεργαστης σε…ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!! Τι να πω, σημεια των καιρων… ολα αυτα χωρις παρεξηγηση, σας παρακολουθω καθημερινα…

Θανασης

Φανταζομαι οτι εννοεις Samsung Galaxy S Advance και οχι “Αce Advance” τουλαχιστον ετσι ηταν το ονομα του οταν ειχε βγει, εκτος αν αλλαξε τοτε πασο…

nikos13

ανυπομονω για το xperia sola!!!

npapanikolaou

Υπάρχει περίπτωση να δούμε κινητά που ούτε καν έγινε λόγος γι’ αυτά.
π.χ. για ένα ποιο καινούριο android walkman
ή ένα Xperia Play με την ονομασία Xperia play s?

Sakis Bairamis

Δεν θα δουμε και το Samsung Galaxy S 3?

georgeSot

το nokia lumia 900 ξεχασες

dpeponis

+1 στον Σταύρο
Φιλικά πάντα

Wolf

Φίλε Σταύρο δεν είναι τηλέφωνα…. Είναι και τηλέφωνα…!

Σταυρος

Σωστα τα λες φιλε Wolf… Ειναι ΚΑΙ τηλεφωνα… Εχω κι εγω το “μικροβιο”, δεν ειμαι κανενας… γκρινιαρης, απλα νομιζω οτι καπου το εχουμε παρακανει… Εστιασα την παρατηρηση μου στις φημες που πολυ με εκνευριζουν(!!!) και στο γεγονος οτι θελουμε εναν i7 στην τσεπη μας… Εχω το HTC HD2 με Android κι επειδη ζοριζεται τρελλα, θα ηθελα πολυ να μπορουσα να αποκτησω το Galaxy sII… Και θα ημουν υπερικανοποιημενος… Κι ας μου ελειπαν 2 πυρηνες και μερικες χιλιαδες pixels στην οθονη…!!! Τελος παντων, ας μην αλλαζουμε θεμα…

dpeponis

Σε τι ζορίζεται ακριβώς; Στο να βλέπεις ένα βιντεάκι και να παίρνεις τηλέφωνα;

Stavros

Οχι, ζοριζεται στο browsing, δεν μπορει να σκρολαρει, να ζουμαρει ή να γυρισει σε landscape ευκολα οταν οι σελιδες ειναι full σε flashακια, διαφημησεις κλπ.κλπ., “μπουκωνει” τρελλά οταν π.χ. τελειωσω το downloading απο το market και μετα προσπαθησω απλα να καλεσω ενα νουμερο, συχνα αργει να εμφανισει τις φωτογραφιες στην Συλλογη και διαφορα τετοια. Οχι οτι με χαλαει, αλλα δεν μπορει σε καμμια περιπτωση να συμπεριφερθει σαν original Android…

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Φιλε Κωστα ξεχασες τα Samsung Mandel και HTC Radiant
https://www.theverge.com/microsoft/2011/12/29/2666047/htc-radiant-samsung-mandel-4g-lte-windows-phone

Βασίλης Ταγαράκης

Κώστα περιμένουνουμε με ανυπομονησία για το μεγάλο event!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.