NEC Medias ES N-05D, Με οθόνη 720p και διπύρηνο στο 1.5GHz [πάμε Γιαπωνία;]

Αποκλειστικά για την αγορά την Ιαπωνίας ανακοινώθηκε το Android smartphone NEC Medias ES N-05D με οθόνη 4.3 ίντσες LCD ανάλυσης 1280×720 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8.1 Megapixel με φακό CMOS και δυνατότητα λήψης βίντεο HD. Το NEC Medias ES N-05D είναι πάρα πολύ λεπτό με πάχος 6.7 χλστ. (το Motorola RAZR είναι 7.1 χλστ.) και έχει επικάλυψη από υλικό που του προσφέρει αδιαβροχοποίηση. Πάμε Γιαπωνία;

NEC Medias ES N-05D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.6
Επεξεργαστής: Qualcomm MSM8260 Dual-core 1.5GHz
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD, 1280×720 pixels
Κάμερα: 8.1 Megapixels, CMOS, HD video 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, NFC, Bluetooth 4.0, micro USB, infrared, digital TV tuner
Μπαταρία: 1400 mAh
Διαστάσεις: 130×67×6.7 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

, NEC Medias ES N-05D, Με οθόνη 720p και διπύρηνο στο 1.5GHz [πάμε Γιαπωνία;]

, NEC Medias ES N-05D, Με οθόνη 720p και διπύρηνο στο 1.5GHz [πάμε Γιαπωνία;]

, NEC Medias ES N-05D, Με οθόνη 720p και διπύρηνο στο 1.5GHz [πάμε Γιαπωνία;]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimpep

Είπαμε, να πιάνεται το τηλέφωνο!!! Ευτυχώς με μια θηκούλα θα μπορεί να παχύνει απαραιτήτως :p

teo

Ομορφο.

ilias

αθλιο.. πολυ χαλια εξωτερικη εμφανιση.. κλασσικη πλαστικια.. και με οθονη lcd που πας? οσο και καλη αναλυση να ειναι καμια σχεση με τις amoled.. αναλογως βεβαια ολα αυτα που ανεφερα με την τιμη ετσι…

sakislsr

Καραμουφα!! Υπαρχει ατομο που θα το παρει αυτο ;;

Haduuken!

Μιά χαρά είναι, γιατί δεν τα φέρνουν και από ‘δωπέρα ?

Tony Cool

Μια απο τις απαιτησεις των Ιαπωνων απο οτι φαινεται ειναι να εχουν την δυνατοτητα να πετανε τα κινητα τους κατω απο πορτες!!!Ελεος πια,που θα παει το πραγμα με το παχος;Εδω το sgs2 που ειναι πιο παχυ και για να μπορεσω να το λειτουργησω σαν ανθρωπος περιμενα να του βαλω θηκη πρωτα!Περα απο αυτο το μονο που με εξιταρει ειναι το tv tuner,πρεπει να ειναι καλη φαση!

Xeno

Ειχα καποτε ΝΕC αξιοπιστη εταιρια, κριμα που δε θα μπορουμε να το δοκιμασουμε και εδω.

kostis

με τετοιο cpu γιατι 720p???

Haduuken!

Χαχα Τονυ πολλη πλακα, απο περιεργεια εψαξα τιμη αλλα τιποτε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear NEC Star

NEC: Ακουστικά που μπορούν να επαληθεύσουν την ταυτότητα του χρήστη

Το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι από τους πιο κοινούς τρόπους ταυτοποίησης που χρησιμοποιούν σήμερα οι περισσότεροι κατασκευαστές, από την αφρόκρεμα της τεχνολογίας μέχρι και τα μικρότερα ονόματα και τα πιο οικονομικά μοντέλα.

Gear NEC Star

ARmKeypad: H NEC μετατρέπει το χέρι σε πληκτρολόγιο [video]

Η Ιαπωνική NEC φέρνει ένα νέο wearable το οποίο μπορεί να προβάλλει επάνω στο χέρι σου ένα πληκτρολόγιο επαυξημένης πραγματικότητας. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα ζευγάρι ειδικά γυαλιά και ένα wearable στον καρπό. Με τα γυαλιά βλέπετε τα γράμματα να αιωρούνται επάνω από το χέρι σας.

Smartphones NEC

NEC object fingerprint, Τεχνολογία αναγνώρισης αντικειμένων

H NEC ανακοίνωσε ότι αναπτύσσει την τεχνολογία object fingerprint που θα επιτρέπει την αναγνώριση αντικειμένων μέσα από την κάμερα του smartphone ή του tablet. Η τεχνολογία προορίζεται να βρει εφαρμογή στα καταστήματα όπου πλέον δεν θα χρειάζεται τα προϊόντα προς πώληση να έχουν barcode ή κάποια άλλη αναγνωριστική ετικέτα (tag).

Gear NEC

NEC UT880, Σταθερό τηλέφωνο με οθόνη 7 ιντσών

To NEC UT880 είναι ένα σταθερό τηλέφωνο με ενσωματωμένο tablet 7 ιντσών που τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean και έχει πρόσβαση στο Google Play. Προορίζεται για επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς και έχει το δικό του user interface με όλες τις λειτουργίες ενός τηλεφώνου.