Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”

Ο αρχικός ενθουσιασμός μετατρέπεται σχετικά γρήγορα σε θλίψη, βλέποντας φωτογραφίες ή video από μερικά “concept smartphones” που εμφανίζονται στο Internet. Όχι επειδή τις περισσότερες φορές κάνουν κάποια από τα σημερινά smartphones να μοιάζουν με πλαστικά κουβαδάκια για την παραλία, αλλά κυρίως επειδή γνωρίζεις ότι θα περάσει καιρός μέχρι να πιάσεις κάτι τόσο σούπερ στα χέρια σου.

Υπάρχει η τεχνογνωσία και η τεχνολογία για να κατασκευαστούν, υπάρχουν οι δυνατότητες και οι προϋποθέσεις, αλλά θα πρέπει να περιμένεις.

Το συγκεκριμένο concept για το Samsung Galaxy S5, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα. Διαβάζεις τις προδιαγραφές, παρατηρείς το design, και ξέρεις ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αλλά δεν…

Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5, Νέο concept “βγάζει μάτια”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΘΩΜΑΣ

Με τίποτα όμως… Εκτός αν υπάρχει Άγιος Βασίλης…

manolis

@ΘΩΜΑΣ τι εννοείς αν υπάρχει Άγιος Βασίλης;;; Δεν υπάρχει;;;;;; :p

έχει το τέλειο σχήμα για να μπαίνει σε τσαντάκι μπανάνα αυτή η αηδία concept!!!!

forneverarrow

Εμένα δεν μου αρέσει το σχήμα. Θα ήταν καλά να έχουμε τέτοιες δυνατότητες αλλά και να υπάρχει η τεχνολογία, λόγω κόστους δεν το βγάζουν ακόμα. Φαντάσου πόσο θα έκανε η παραπάνω συσκευή αν έβγαινε αύριο στα καταστήματα…

koss

Με τετοια χαρακτηριστικα αποκλειεται να μην κοστιζει πανω απο 900..

Nikos

Καλά αυτό που είναι σε άλλο κόσμο αυτή που φτιάχνουν τα concepts με τρελενει

Vagkon

Δεν μου αρεσει ακομη κι αν ειναι δυνατη συσκευη.Θα προτιμουσα το G Flex απο αυτο.Υπομονη,Concept ειναι.

Mitsakos

Καλο πασχα Apple… τα φιλια μου!

Panagiotis - Volos

Οτι να ναι ο καθένας εδώ μέσα. Που κολάει το Καλό Πάσχα Apple? Tι άλλο θα δούμε.

Kilplix

Εχουν αοκλεισει το γεγονος να ειναι curved αν δεν κανω λαθος… οποτε ο designer τι πινει και δεν μας δινει? Αν μου αρεσει κατι ειναι τα ηχεια τυπου HTC One

Νίκος

Καλά χτες άλλο μας έδειξες Samsung galaxy s5 τώρα άλλο; Αλουμινίου υποτίθετε

Αποστόλης Ρόδος

Σίγουρα ομορφότερο απο τους προκατοχους της σειράς Galaxy S, το συγκεκριμένο concept.
Κρατάω πολλές επιφυλάξεις σε ότι αφορά την κυρτή οθόνη… και ωραία ιδέα τα 4 ηχειάκια.

JOHN

Όνειρο απατηλό

Darth

Μας τα έχουν κάνει τούμπανα… Σαν την αηδία με το iPhone που γίνονται γίνεται

Enzo

Είναι όντως τόσο τέλειο που είναι αδύνατο να βγει στην αγορά…….

Τριαντάφυλλος

Π

Τριαντάφυλλος

Πολύ καλό μου φαίνετια για να ειναι αληθινο.Το μονο που δεν θα ηθελα ειναι η κυρτη οθονη γιατι δεν με βοηθει σε τιποτα.

Σωτήρης

Ήμουν κάτοχος Android για πολύ καιρό, αλλά όταν έπιασα στα χέρια μου το iphone δε μου έλειψε καθόλου το Android.
Εδώ να πω ότι ποτέ δεν είχα iphone με iOS μικρότερο του 7. Πήρα το 5c πρόσφατα και η διαφορά είναι τεράστια, είναι απλά μαγικό στα πάντα!
Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά!

Alexis

Εδω Σωτηρη μιλαμε για το galaxy s5. Τι πεταγεσαι σαν την τσουτσου να μας πεις οτι το ios. Ειναι καλυτετο του Android και να αρχιζεις πολεμο παλι παραμονή νεου χρονου. Εισαι εκτος τοπου και χρονου.

Makis

Εγώ πάντως εάν βγει έτσι, ακόμη και 900 ευρώ να κάνει, θα το πάρω…. :)))

Νίκος

Καλησπέρα και εύχομαι ολόψυχα ευτυχισμένο το νέο έτος. Εμένα με χαροποιεί να βλέπω τουλάχιστον νέες καινοτόμες ιδέες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να παρουσιάζονται κάθε βδομάδα. Εάν από αυτό το concept υιοθετηθούν τουλάχιστον 4-5 πραγματάκια,τότε αναμένουμε μικρά θαύματα από τις νέες συσκευές του 2014.

Nio

Καλο ειναι αλλα οπως λεει κ ο Γιωργος δεν προκειτα να βγει ετσι. Σαν να διαβαζουμε παραμυθι ενα πραμα..

Αποστόλης Ρόδος

Γενικώς τα concepts υπάρχουν, για να μας θυμίζουν, πως θα μπορούσαν να είναι οι συσκευές βάσει των τεχνολογιών που υπάρχουν και δίνουν με το σταγονόμετρο οι εταιρείες, για να μας αδειάζουν τα πορτοφόλια.

PANOS

Όσα concept και να βγουν η Samsung έχει ήδη το σχέδιο και δεν το αλλάζει. Μπορεί να μας ενθουσιάζουν αυτά αλλά στο τέλος θα δούμε κάτι λίγο από την σημερινή εποχή και όχι από το μέλλον.

Beowolf

Μην φατε,…θα εχουμε γλαροσουπα.

Η τεχνολογία δίνεται και θα δίνεται με μέτρο, για να έχουν ροή oι πωλήσεις. Εξ άλλου οταν ο κόσμος συνεχιζει κι αγοραζει ληγμενα (πχ. μετά το iphone 3,…όλα όσα ακολουθησαν και με εμφαση στο 5S), γιατί η καθε εταιρεια να κανει την υπερβαση?

Ο μόνος λογος ειναι αν το μαγαζι παει για φούντο και “τα δωσει όλα” (πχ. htc one, που ενα χρονο μετά συνεχιζει να ειναι ισως το καλύτερο & ποιοτικότερο smart)

To iphone 3 μεγας δάσκαλος, ΔΙΕΤΑΞΕ την αγορα να ξεκινησει το πανηγυρι. Η αγορα υποτάχθηκε, και φυσικά μετά η aplle άραξε τα κυβικά της κι αρχισε να λανσαρει τα παρτάλια της.

Υπαρχουν 2 λογιών ανθρωποι: Αυτοι που σκεφτονται(και κονομανε) και αυτοι που πληρωνουν(και καταναλωνουν).

ΗΑPPY NEW YEAR!

Λευτέρης

Εγώ για τον φίλο που λέει για το ios θέλω να πω πως άλλη η εμπειρία χρήσης του Android και αλλη του ios.Εννοω πως το ios δεν σου προσφέρει κάτι παραπάνω αλλά ακριβώς το αντίθετο.Οσον αφορά τους ιούς που πετάγονται κάποιοι έξυπνοι και λένε ως επιχείρημα να τονίσω ότι με ένα καλό antivirus διαγραφεις το πρόβλημα έχει καταντήσει γελοίο όλα αυτό με τα Iphone.Είναι άκρως υπερεκτιμημενα.Δεν λέω ότι δεν είναι καλά κινητά αλλά πολλοί τα βλέπουν σαν απλησιαστα.Εχω galaxy s4 και περιμένω το s5 για να το πουλήσω και να το αγοράσω! Πάμε samsung!

Thanos

Αμα το περάσουνε από καμιά στιρέλα να ισιώσει, καλό θα γίνει…

Beowolf

Καλό ειναι ο άνθρωπος, να εχει γενικες γνωσεις και να γνωριζει λίγο ιστορια. O Σεργκέι Μπούμπκα, πηρε το παγκοσμιο ρεκορ επι κοντω στα 5,85 και το πηγε στα 6,15…καταρριπτοντας ο ιδιος το δικο του ρεκορ 35(!!) φορες. (18 στον ανοιχτο στιβο + 17 σε κλειστό) Πόντο-πόντο μέσα σε 10 χρονια (1984-1993) Για τους Αγγλομαθεις, απο wikipedia: Exactly how high he could have jumped at his best is unknown: because of the large prizes on offer from event promoters for breaking world records, the majority of his world record attempts were made at 1 cm higher than the existing record, and once achieved, he would not attempt another record jump until the next opportunity to collect a prize, even after a substantial clearance showing he could have achieved a higher height. After his sports career Sergey Bubka became a sport administrator, politician and businessman. He decided to “give back to sports” and is currently the President of the Ukrainian National Olympic Committee, Senior Vice President of the IAAF, Member of IOC Executive Board, Chairman of the IOC Athlete’s Commission, etc. He has also been a Member of the Ukrainian Parliament and the Cabinet of Ministers as Prime Minister’s Advisor for Youth,… Συνέχεια »

andreasp

Beowolf Θεός!!! συμφωνω απολυτα!!! εχει καταντησει αηδια το παιχνιδι με τις εταιριες που καθε 6μηνο βγαζουν νεα ναυαρχιδα ενα ποντο καλυτερη απτην προηγουμενη. ειδικά η σαμμυ θεωρω πως ενω εχει απιστευτες δυνατοτητες τις πλασαρει σταγονα σταγονα και με τσιγγουνιες στα υλικα (πλαστικα κατω του μετριου) ..

Theodore

Μη μου πεις οτι τα πλαστικα σε χαλασανε στο τηλεφωνο.
Εγω,εω το Note 2 απο τοτε που βγηκε,και κανενα προβλημα δεν εχω γενικως.Του εχω βαλει και μια καλη θηκη και το προσεχω κιολας.
Τι παραπανω θα κερδιζα αν ειχε αλουμινιο;Εφε;Και που θα τοβλεπα,αφου παλι σε θηκη θα το ειχα,μιας και ειναι ακομη πιο ευαλωτο απο το πλαστικο.

Φώτης

Ενα εχω να πω..Back to the future!!!Περα απο την πλακα θέλω μια βοήθεια..Εχω δει σε φίλο το note 3 κ έπαθα πλακα με το κινητο..Απο τότε έβαλα στοίχημα στον εαυτό μου να το πάρω..Αν θέλω το παίρνω σε δυο μερες..Αλλα κόλλησα λιγο με αυτα που ακούω για το s5.. Τι να κάνω να πάρω note3 η να περιμένω s5;Δεν ξέρω αν ειναι υπερβολή αλλα φοβάμαι μήπως δείχνει κάπως παλιό σε σχέση με το s 5..Περισσότερο με ενδιαφέρει η οθονη όχι τόσο η ταχύτητα γιατι κ το note 3 ειναι πολυ δυνατο..Αυτα κ καλή χρονια σε όλους!!!!!!

Manosp3

Με τίποτα !! Για note 4 ίσως αλλά για s5 δε το κόβω !!

Beowolf

@andreasp
Στεκομαι κι επαυξανω, στο “η σαμμυ θεωρω πως ενω εχει απιστευτες δυνατοτητες..”.

Αν και νυν κατοχος htc, παλαιοτερα Νοκια, ακομα παλαιοτερα Ερικσον και οντας καμμία σχεση με tech freak, ατομο – αυτο που λες ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αν η Σαμσουνγκ εβγαζε τετοιο (ή και καλυτερο που μπορει) smart,….ακομα κι εγω (που δεν τα “μασαω” αυτα), θα το αγόραζα. Ποιός εξ άλλου θα αγόραζε ο,τιδηποτε άλλο?

Κι επειδη μιλησα παραπανω για ,…θυμαται κανεις, από πότε η apple, βγηκε στα ισα κοντρα στην microsoft? Hταν μια καλη εταιρια με μαλλον ομως στοχευμενα προιοντα σε επαγγελματιες,(αρχιτεκτονες, γραφιστες, κλπ)

Βγηκε στα ίσα,..οταν πριν καμμια 10-12 χρονια,…ο Bill Gates και τα “παραθυρα” του,…ετρωγαν καμπάνες κολοσσιαίων διαστάσεων απ τις απανταχού επιτροπες ανταγωνισμού. Οταν σαρωνεις μεριδια της ταξης του 70 ή 80%….μαλλον βασανα εχεις, παρά οφέλη. Ο “Βασιλης ο Θύρας” λοιπον, ανασκουμπωθηκε κι αφησε χωρο να παιξει μπαλίτσα κι ο “Στεφανος Εργασίες”.
Εξ άλλου στον ιδιο χωρο κινιοντουσαν,..κι οτι “οργωνε” ο ενας θα θεριζαν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.

Και ζουν αυτοι καλά,…κι εμεις καλυτερα(?)

Και φυσικα η Σαμσουνγκ που δεν ειναι μπακαλικο,…ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ωστε να “διαχειριζεται” τα μεγεθη της.

tasos

παραμυθια της χαλιμας ειναι αυτα που λες φιλε.οποιαδηποτε εταιρια ειχε καποιο χαρτι που θα σκορπουσε τον ανταγωνισμο θα το εριχνε στο τραπεζι.απλα κατι τοσο καινοτομο βγαινει σπανια.οταν βγηκε το iphone ολοι το ελεγαν jesus phone γιατι ηταν ενα τηλεφωνο απο αλλο γαλαξια που ο ανταγωνισμος εκανε 5 χρονια να το φτασει.τοτε δηλαδη γιατι το εριξε η apple στη αγορα.τοτε μπορουσε και τοτε το εκανε.τα κινητα πλεον ειναι ολα ιδια μεχρι που να ερθει κατι πραγματικα πρωτοποριακο.τα windows που αναφερεις εχουν αυτη τη στιγμη 93% μεριδιο αγορας παγκοσμιως βλεπεις να εχει γινει κατι.απλα ολοι το αποδεχονται μεχρι καποια στιγμη να ερθει αν ερθει κατι καλυτερο

Beowolf

@ tasos

Τυχαιο “παραμύθι της χαλιμας” οτι όποια και όσα διαγράμματα ή “πίτες” δεις περι market share, η οποιαδήποτε εκδοση σταματαει στο max 49,99%?

Παρακατω,…ουτε ειναι ο τοπος εδω – ουτε ο χρονος καταλληλος για να εξηγησω περαιτερω.
Ουτε εξάλλου ειναι και μες τις προθεσεις μου να επιμείνω.

Over n’ out απο εδώ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ΟΛΟΥΣ με ΥΓΕΙΑ!!

Enki

πολυ ασχημο αν βγει ετσι παiδια.αυτο ειναι σαν το symbian χωρις την κυρτη οθονη..ας ελπισουμε να μν ειναι ετσι!!Τι να πω!!!

lorentzos

Καλή smartoχρονια σε όλους τους άρρωστους gadgetακιδες. Παντός τα spec δεν είναι και πολύ μακριά, του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να τα έχουμε στα χέρια μας. Τώρα για την εμφανίσει είναι το τη αρέσει στον κάθε ένα μας.

Giorg

Χαχα, ούτε καν. Το S5 θα έχει ίδιο σχεδιασμό με το Note 3, δηλαδή, πιο τετραγωνισμένο απο το σημερινό, με πλαστικό που θα μοιάζει με ψεύτικο δέρμα όπως του Note. Κάμερα σίγουρα την καλύτερη που εχει η Samsung, δηλαδή 13MP, οθόνη 5′ 1080p Amoled, επεξεργαστή τον καλύτερο που θα έχει η Qualcomm εκείνο τον καιρό (64-bit ίσως;), μνήμη 3GB και γεμάτο με το γνωστό s-software της.

ναυτάρας

Αγαπητή samsung το ανταλλάσω με την κοπέλα μου αρκει να το λανσάρεις και θα πληρώσω full ελληνικό retail price οχι σκρουτζ και αηδίες .

nikolakis84

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΝΟΤΕ 3 ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ S5….ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ 2Κ…ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ NEW GEAR WATCH ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ S5…ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ.ΥΠΟΜΟΝΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.