Δεύτερο leak βίντεο του νέου HTC ONE

Πολλά τα leaks για το νέο HTC One τις τελευταίες ημέρες και δύο εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή του. Και μετά το 12λεπτο βίντεο της προηγούμενης εβδομάδας μας έρχεται ακόμη ένα, καινούριο βίντεο να μπει στη συλλογή, αυτή τη φορά δείχνοντας την 32GB έκδοση του HTC M8.

Το βίντεο ανέβηκε σήμερα το πρωί από τον χρήστη του YouTube YLSMixtapes, αλλά εξαφανίστηκε σύντομα. Ευτυχώς για εμάς κάποιοι πρόλαβαν να αντιγράψουν το βίντεο και να το ξανανεβάσουν.

Η HTC μάλλον δεν παίρνει τόσο στα σοβαρά την μυστικότητα των νέων της συσκευών, όσο η Apple ή η Samsung, ή μάλλον εθελοτυφλεί. Μήπως είναι ένα είδους marketing και διαφήμισης;

Έχουμε δύο εβδομάδες ακόμη μέχρι το event της HTC στο Λονδίνο και σίγουρα θα συνεχίζουν να εμφανίζονται και άλλα παρόμοια leaks.

, Δεύτερο leak βίντεο του νέου HTC ONE

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Με τόσα leaks στο τέλος δε θα πάει κανενας στο event..!

momo

@Χρηστος,γ@μησετα χαχα το εχω βαρεθει ηδη!Σοβαρα τωρα ειναι πολυ ομορφο και πιστευω οταν η htc ειπε το καλυτερο smartphone του κοσμου ισως ενοουσε S5,G2 specs μεσα σε ενα ομορφο μεταλλικο σασι και οχι cheap glossy plastic…εμενα μ’αρεσει.

Πανος

Παιδιά θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι αυτό.Δεν λέω ωραίο κουκλι, αλλά αύριο το bezel Στην Κάτω μεριά δεν παλεύετε.Γιατί ρε HTC?

momo

Κοιτα @Πανος,αυριο ισως εχει μπεζελ μεθαυριο ομως οχι xD(that autocorrect)
Στο θεμα μας,ειχα wave 1,2,3 με πολυ μπεζελ και ιδια υλικα κατασκευης και πραγματικα αν φερνει το μεταλλο μπροστα αυτο το μαυρο χρειαζεται.Δεν με ενοχλησε στις 3.3-4.0 ιντσες οποτε στις 5 μαλλον δεν θα ειναι τοσο τραγικο…

JohnWave

4 πράγματα δεν μου αρέσουν όσο αφορά το σχεδιασμό ενός κινητού :

α) οι πολύ στρογγυλές άκρες που μετατρέπουν το σχήμα σε αυγοειδές/πατατοειδές
β) τα μεγάλα bezels που μεγαλώνουν το μέγεθος του κινητού και παραπέμπουν σε κινητά 3ετίας
γ) το glossy πλαστικό που γεμίζει δαχτυλιές
δ) το πάχος που μετατρέπει ένα κινητό σε τούβλο

Τα α,β δυστυχώς χαρακτηρίζουν το νέο One οπότε θα το προσπεράσω.

Panos

Εχουμε ακουσει τιποτα για κοκκινο χρωματακι?

gio

@johnwave+1 μέτριο έως ασχημο θα λεγα εγώ..κριμα

tiamat

φαινεται να ειναι πολυ κακη υλοποιηση.

dark_master

@tiamat με τα μεχρι τώρα leaks μαλλον το αντίθετο θα τολμούσα να πω. φαίνεται πολύ πιο στιβαρό από το υπάρχων One (-αν είναι όντως αυτό- έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες δίπλα δίπλα και με το One και με το Max).
@john wave τα bezel φαίνεται να είναι ίδια με το υπάρχων One. Απλώς μεγάλωσε η οθόνη. (Για αυτό μάλλον στρογγύλεψαν και οι άκρες για να μη φαίνεται μεγαλύτερο σε σχέση με το One)

οσον αφορά το κάτω bezel το έχουν όλα τα κινητά(είναι ο connector της οθόνης εκεί). Απλώς επειδή στο G2 το ηχείο είναι στο κάτω μέρος του κινητού όπως στα iphone,nexus για αυτό το λόγο δεν φαίνεται τόσο πολύ. Εδώ όμως έχουμε 2 ηχεία(πάνω – κάτω). Αν λοιπόν πιστέψουμε τις αναφορές για ακόμα καλύτερο ήχο στο νέο One, τότε προσωπικά δεν με πειράζει το bezel αυτό.

tiamat

καλα … οταν λοπον βγει και διαπιστωσουμε οτι το 5′ htc θα εχει μεγαλυτερο μεγεθος ακομα και απο το G2 των 5,2’… ελατε να μου πειτε μετα τις φιλοσοφιες σας για καλη υλοποιηση.
και μιλαμε για 5 ιντσες πια ,οχι για 4,7! οποτε η αναγκη για μειωση των μπεζελ ηταν ακομα μεγαλυτερη!!ομως η htc κοιμηθηκε παλι

Tom

Καλο ειναι αλλα δεν ειναι κατι εντυπωσιακο. Το πιο ωραιο design language το εχει η sony. Κλασικος διαχονικος σχεδιασμος. Απλε προσωπικα με φοβιζει το γυαλι μπρος-πισω και ειδικα σε τοσο μεγαλη συσκευη. Γινονται πολλα ποτε δεν ξερεις. H LG αφησε το γυαλι (optimus G) και εκανε πισωγυρισμα σε glossy πλαστικο με το LG G2. Αν ειχε μεταλλικο flagship κινητο στην αγορα τωρα θα ελεγα οτι ειναι το καλυτερο. Δυστυχως απο android μονο η HTC διατιθεται να χρησιμοποιησει αλουμινιο αλλα δεν το κανει και τοσο καλα. Μετριος σχεδιασμος για μενα περυσι ηταν πιο ομορφο και πιο original. Φετος ειναι σαν το περσινο που το εχουμε δει αλλα περα απο αυτο αν ηταν βελτιωμενος ο σχεδιασμος θα ηταν οκ. Αλλα δεν ειναι ειναι ελφαρως χειροτερο. Με τις στρογγυλεμενες ακρες και με το HTC Logo που δεν εχει κανενα νοημα υπαρξης παρα μονο για να μεγαλωσει το κινητο εις υψος. Η ειμαι ανικανοποιητος και γρκρινιαρης η φετος ειναι ολα μετρια. Η κατι αλλο. Η apple κανει τοσα χρονια μικρες αναβαθμισεις αλλα οντας παναξυπνη εταιρια σε κανει να πιστευεις οτι οι αναβαθμισεις αυτες ειναι πραγματικα σημαντικες. Τωρα που ολοι αρχισαν να φρεναρουν λιγο με τα σπεκς και δινουν πιο μικρες αναβαθμισεις στις ναυαρχιδες, προφανως… Συνέχεια »

patentas

Εντάξει κι απο εμένα παιδιά πραγματικά το κοίταζα στις φωτο με το ONE MAX και το MAX είχει πιο στενό περιθώριο εκεί που έχει το logo HTC!!! Πλάκα κάνουν έτσι???
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ LEAK ΛΑΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ… αλλιώς… ας έχει και τον snapdragon 900 το G2 με το κοστος που θα έχει και το μέγεθος 10 φορές. Αλλιώς σε αυτά τα χρήματα Z2..
Κάτοχος ONE S…

sosimple

Απορω ποιος εγκεφαλος εκει στην htc, της ειπε να στρογγυλεψει τις γωνιες.. Μπορει να ειχε πολλα μειον το one (γι αυτο και πουλησε πολυ λιγοτερο απο το στοχο και επεσε και η μετοχη της htc), αλλα ολοι συμφωνουσαμε οτι απο design ηταν το καλυτερο. Ουτε εμενα μου αρεσει ετσι.. Για τα τεραστια bezel ειδικα κατω με το htc logo τι να πεις.. Οταν θες να βαλεις στερεοφωνικα ηχεια πανω κατω, ψαχνεις τροπο πως να μη κανεις τεραστιο σε μηκος το κινητο. Αν δεν μπορεις, αστω καλυτερα, βαλτα αλλου τα ηχεια.
Αμα πουλησει πολυ αυτο, γραψτε μου. Και μετα θα φταιει η διαφημιση των αλλων. Και ηταν ευκαιρια φετος μεσα στη γενικη μετριοτητα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.