Το νέο HTC One θα θέλατε να είναι αδιάβροχο;

H HTC Αμερικής ανέβασε στο Fan Page της στο Facebook μια φωτογραφία με ένα HTC One μέσα σε πλαστική σακούλα μετατρέποντάς το κατά κάποιο τρόπο σε… αδιάβροχο! Δεν υποστηρίζουμε απαραίτητα ότι πρόκειται για κάποιο teaser που αφήνει να εννοηθεί ότι το επόμενο HTC One θα είναι αδιάβροχο, απλά βρήκαμε την ευκαιρία να σας ρωτήσουμε αν θα θέλατε κάτι τέτοιο.

Sony Xperia Z2 και Samsung Galaxy S5 αντέχουν στο νερό, θα θέλατε και το νέο HTC One;

HTC One HTC USA waterproof, Το νέο HTC One θα θέλατε να είναι αδιάβροχο;

Πηγή

Kudos to tasosk

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aris

Μαλλον ρητορικη η ερωτηση…γιατι πραγματικα δε μπορω να διανοηθω καποιο λογο να μην θελουμε να ειναι ανθεκτικο στο νερο!…και επειδη τπτ δεν ειναι τυχαιο και ο ανταγωνισμος αδυσωπητος…smartphone στη ντουζιερα απο επισημη πηγη..1+1=2 ,η HTC δε θα μας απογοητευσει.

Takis

Τι μανία έχουν τώρα τελευταία οι εταιρείες με τα αδιάβροχα; Είδαν τη σειρά Z και κατευθείαν να βάλλουν και αυτοί, θα δουμε ακόμα και iPhone αδιάβροχο στο τέλος.
Στο θέμα μας δεν θα με πείραζε κάτι τέτοιο θα ήθελα αδιάβροχο διότι έχω το κεφάλι μου ήσυχο από τον μεγαλύτερο εχθρό των κινητών ,την υγρασία

geohot

Τα πάντα πρέπει να είναι αδιάβροχα. Τέλος

Panagiotis GP

Φυσικά. Γιατί να μην θέλω να είναι αδιάβροχο; Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να ενσωμάτωνε και ένα μικρό ρεζερβουάρ και να έφτιαχνε και εσπρεσάκι… ας ήταν και μονό. 🙂

V Ambos

Αδιάβροχο, shock resistant, magnetic shielded κάτι σαν gshock βρε παιδί μου… Γιατί όχι

kostas

πω πω,ωραία..μακάρι να είναι αδιάβροχο,γιατί το δικό μου που δεν είναι-έχω 2 χρόνια να κάνω μπάνιο…(ξεκολλάτε,get a life,ότι νά’ναι…)

loni

Κατοχος z1 και πιστευω πως το να ειναι αδιαβροχο σε κανει και πιο ψυχραιμο! Το παιρνει ο μικρος μου χωρις να τον προσεξω και παιζει…περσι το καλοκαιρι νομιζε οτι το λαπτοπ μου διψουσε! Γι’ αυτο κ επελεξα z1!

JohnWave

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου το να είναι αδιάβροχο ένα κινητό.

Sc

Βασικα πιστευω οτι με τις διαστασεις που εχει το one πρεπει να ειναι αδιαβροχo πρεπει να ζητησου πωλησεις κ απο εκει.ευκαιρια ειναι τωρα που το s5 απογοητευσε ειναι ευκαιρια να μοιραστει η πιτα κ αλλο.αν κ πιστευω ρεκορ θα κανει το καινουριο iphone με 4.7 ιντσες κ η lg με το g3 θα ανεβει στην δευτερη θεση στιε ναυαρχιδες.κ φιλε loni αν ο μικρος σου ειναι τοσο ζωηρος σου προτεινω nokia 3310 k ας το πεταει κ στον τοιχο.

sosimple

Το ερωτημα ειναι λαθος: Ειναι δυνατον να πει κανεις , οχι δεν θελω?
Το σωστο ερωτημα ειναι: Θελετε να γινει αδιαβροχο, μεγαλωνοντας το μεγεθος, bezel, παχος κλπ?
Αυτο ειναι ενα καλο ερωτημα, και πιστευω το 90% θα πει οχι, γιατι ηδη ειναι πολυ μεγαλο.
Φαινεται και στο s5 που οι περισσοτεροι προτιμουν το s4.. Ειναι πολυ δυσκολο να γινει αδιαβροχο χωρις αυξηση μεγεθους.

Κράτος

Ναι, απλά το έκανε για να μας στεναχωρήσει η Sony… Άσε μας ρε Κώστα…. Φιλικά πάντα…!! 🙂 Επίσης απορία..: Έχει το s5 τον ίδιο βαθμό αδιαβροχοποίησης με Ζ1-Ζ2..? Αμφιβάλω.. Και στο θέμα μας.. Εχθρός τον ηλεκτρικών συσκευών είναι η υγρασία (και η σκόνη μεταξύ άλλων) οπότε φυσικά και προσωπικά επικροτώ τέτοιες επιλογές αδιαβροχοποίησης..!

Τομ

Σωστός ο Κώστας. Γενικα σε διαχειρηση χωρου ειναι μπροστα η samsung με το gs5 απο ολους. Εχει το μεγαλυτερο χρησιμοποιησιμο μερος στην οθονη με φυσικα κουμπακια και οχι software. Και επισης το κατω μερος που σε αλλα ειναι αδειο στο gs5 εχει κουμπακια. Τωρα τα πλαινα πλαισια που ειναι 1 χιλιοστο συνολικα μεγαλυτερο ε νταξει ποιος πολυ-νοιαζεται. Τα σχεδιαστικα προβληματα του gs5 ειναι αλλα. Το μπροστα μερος ειναι πενα αλλα στα πλαγια με τα φο αλουμινια και στο πισω με το αμφιβολου ποιοτητας και αισθησης πλαστικο ειναι πισω. Βεβαια το ειπα και σε αλλο θεμα. Τον σχεδιασμο ακομα και τα πιο ποιοτικοα απο το gs5 android, δεν τον εχουν πετυχει οπως πρεπει κανεις. Η htc δινει υπερβολικα μεγαλο χωρο για ενα δευτερευον κατ’ εμε στοιχειο (τα ηχεια) και η sony παρακανει εκτεταμενη χρηση γυαλιου και μου πουλαει και αντοχη στα φυσικα φαινομενα. Δεν μου λεει κατι να ειναι αδιαβροχο το κινητο αν ειναι να σπασει πιο ευκολα απο μια μεταλλικη η μια πλαστικη συσκευη. Επισης ειναι και το θεμα οτι τα HTC και Sony ειναι πληρως σφραγισμενα. Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αλλα δεν εχω δει καμια βιδουλα να ανοιγουν ενω το unibody iphone αντιστοιχα ανοιγει. Ας μας πει… Συνέχεια »

Γιαννης

@Tom εμένα προσωπικά μου αρέσει σχεδιαστικά η HTC περισσότερο από άλλες εταιρίες. Απεναντίας υποστηρίζω τη χρήση στερεοφωνικών ηχείων. Το Ηonor 2 που έχω έχει απίστευτη απόδοση ήχου. Τα στερεοφωνικά του ηχεία κάνουν εξαιρετική δουλειά οταν παρακολουθώ βιντεάκια στο YouTube και όταν ακούω μουσική χωρίς ακουστικά. Απλά τα λατρεύω! Συμφωνώ από την άλλη για την επικινδυνότητα του γυαλιου στη σειρά Ζ της sony.

Denis

Να ειναι αδιάβροχο κ να βγάλει αυτο το άθλιο htc σηματάκι που τρώει απο την οθόνη

Τομ

Γιαννη μαζι σου αλλα δεν το θεωρω τοοοσο σημαντικο για να δεχτω να μου κανει ενα ηδη μεγαλο κινητο μεγαλυτερο. Μουσικη σοβαρα ακουω απο headphones αφου την μουσικη μουσικη μου θα την ακουσω κυριως στα λεωφορεια τα μετρο κλπ. Και για βιντεακια κλπ μου φτανει ενα απλο ηχειο ψιλο καλης ποιοτητας και εντασης. Αν το δοκιμαζα μπορει να το ηθελα σε ολα τα κινητα αλλα το θεωρω λιγο δευτερευον το θεμα των μεγαλων στερεοφωνικων ηχειων.

Οσο για τον σχεδιασμο η HTC ειναι μπροστα απο ολους στα android δεν το συζητω. Με χαλαει λιγο το μεγαλο HTC logo πισω αλλα λεπτομερεια. Το HTC One το θεωρω πιο ομορφο καπως απο το One 2014 αν και πανω κατω τα ιδια ειναι. Το καλο με τα ηχεια ειναι οτι δινουν και πολυ καλη ποιοτητα στις κλησεις.

Αν το HTC One 2014 δεν ειχε το logo μπροστα και ειχε μονο τα ηχεια θα ηταν υπερκομπλε. Βεβαια ολα αυτα τωρα τα ψαχνουμε επειδη εχουμε επιλογες και συγκρισεις ετσι. Στα iphone δεν καθεσαι να πεις δεν μου αρεσει αυτο δεν μου αρεσει εκεινο η το αλλο. Ειναι ενα σου αρεσει η δεν σου αρεσει. Στα android εχουμε πολλους παιχτες και τα ψιριζουμε 😀

Γιαννης

Πίστεψε με πριν πέσει στα χέρια μου το Honor 2, κι εγώ δεν το θεωρούσα τόσο σημαντικό. Αλλά όταν άκουσα την απόδοσή τους φίλε….. τρελάθηκα! Δεν το πίστευα! Να φανταστείς σκεφτόμουν ν αγοράσω το HTC desire 816 όταν βγει, επειδή κι αυτό έχει στερεοφωνικό ήχο πέραν των υπολοίπων.

Τομ

Μπορει να εχεις δικιο τι να πω. Και εγω δεν εχω δοκιμασει απλα το παιρνω τελειως τυπικα το θεμα. Σχετικα με το τι χρειαζομα και τι οχι.

Το desire 816 ειναι πολυ ομορφο αν σε βολευει το μεγεθος παρτο. Και το 610 ομορφο

sosimple

Και εγω δε λεω οτι μεγαλωνει τοσο πολυ ενα κινητο λογω αδιαβροχοποιησης, οσο πχ τα sony.
Τα sony θα ηταν μεγαλα και ας μην ηταν αδιαβροχα (θα ειχαν πλατος ομως 2 χιλ λιγοτερο ετσι τουλαχιστον).
Αμα συγκρινετε ομως s5 και s4, μεγαλυτερα ειναι τα bezel του s5 παροτι βγηκε αρκετα αργοτερα και περιμεναμε καποια βελτιωση.Οταν προσθετεις λαστιχακια κανα 2 χιλιοστα θα προσθεσεις πιστευω. Κατι που χτυπαει ασχημα. Μονο δικια μου ειναι η γνωμη οτι το s5 μοιαζει καπως τεθωρακισμενο?
Και την καλυτερη αναλογια σε μεγεθος/μεγεθος οθονης την εχει το g2 για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, και ας ειναι παλαιοτερο μοντελο. Αν αρχησουμε οτι μας συμφερει , τους διαχωρισμους οτι εχει το καλυτερο μεγεθος στα κινητα με κουμπια, θα σου πει ο αλλος το one εχει το καλυτερο μεγεθος στα κινητα τα στερεοφωνικα, η σονυ θα σου πει εχει το καλυτερο μεγεθος στα γυαλινα κινητα, και πιας το αβγο και κουρευτο.. Μη κανετε φανμποιστικες συγκρισεις..

Γιαννης

@Tom το μόνο που με προβληματίζει λίγο είναι ο snapdragon 400. Μήπως είναι πλέον λίγο ξεπερασμένος?

Tom

Μια χαρα ειναι για μεσαιο κινητο πιστευω. Αναλογα και το budget σου κοιτα και το htc one 2013 που εχει τον 600. Εγω με τετραπυρηνο στα 1.4 ghz δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα. Βεβαια εμενα μου αρεσει και σπαρτιατικο το κινητο δηλαδη βγαζω τελειως τα animations και κρατω μεχρι 3 home screens με οχι ιδιαιτερα πολλα widgets δεν ξερω αν εχει να λεει.

Γιαννης

Στο περσινό HTC one αρκετοί έκαναν παράπονα για την κάμερα. Δεν το δούλεψα ποτέ το κινητό για να έχω άποψη ως προς αυτό. Πάντως ο 600άρης snapdragon σίγουρα θα έχει καλύτερη απόδοση από τον 400άρη. Όπως και να χει, το 816 είναι πολύ όμορφο κατα τη γνώμη μου. Η οθόνη είναι λίγο μεγάλη, αλλά συνηθίζεται πιστεύω. Θα δούμε..

perry

Τι να το κανω το αδιαβροχο;;;Μπανιο με το κινητο θα κανω;;;

Γιώργος

Του χρόνου το ερώτημα θα είναι στα πόσα μέτρα βάθος να αντέχουν τα κινητά…

Γιαννης

@Γιωργος κρίμα που οι εταιρίες βγάζουν αδιάβροχα κινητά για τους ψυχάκιδες, μόνο και μόνο, επειδή αυτοί δεν μπορούν χωρίς internet μέχρι και στο μπάνιο.. 😛

tasosk

ρε παιδια γιατι κραζετε την αδιαβροχοποιηση… εφ΄ οσον δεν εχουν κατι αλλο να προσφερουν σε θεμα hardware (επεξεργαστη, καμερα) ψαχνουν αλλους τροπους να εντυπωσιασουν… σας χαλαει αν ειναι αδιαβροχο το κινητο σας? ξερετε ποσες φορες δεν αφηνω το κινητο μου πανω στο τραπεζι οταν ειμαι σε καφετερια γιατι φοβαμαι μην πεσουν καταλαθος νερα? οτι νεα προσθηκη στα κινητα το καταναλωτη συμφερει και οσο υπαρχει ανταγωνισμο σε καθε νεα “τεχνολογια” (αδιαβροχο, κτλ) θα αναπτυσσεται τοσο περισσοτερο αυτη η “τεχνολογια” και ισως στο μελλον να δουμε ενα αδιαβροχο κινητο με τα bezels του g2…
αντε να παιρνουν σειρα και η αναπτυξη μπαταριων … αλλα οσο υπαρχουν πετρελαια δε θα δουμε προκοπη εκει…

andrew

ναι θελω να ειναι αδιαβροχο τοσα κινητα καινουρια ειναι αυτο γιατι να ειναι εξερεση

Elason

Η htc πρέπει να βελτιώσει άλλα πράγματα πρώτα με αυτές τις μπαταρίες, αυτές τις κάμερες κι αυτές τις τιμές δεν νομιζω οτι στόχος τους πρεπει να είναι η αδιαβροχοποιηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.