Νέο iPhone 2012, Δεν θα είναι έτσι το λευκό!

Μετά την κάζο που είχε πάθε η Apple ξεχνώντας το iPhone 4 σε ένα μπαρ πριν ανακοινωθεί και τα βίντεο που είχε ανεβάσει τότε το Gizmodo, φαίνεται ότι είναι πολύ προσεκτική και τα επόμενα μοντέλα θα τα βλεπουμε μόνο στον υπολογιστή πριν αυτά γίνουν επίσημα. Και πάλι όμως ο συνήθης ύποπτος Gizmodo παρουσιάζει το πως θα ήταν σε λευκό χρώμα το νέο iPhone σύμφωνα με τα leaks που έχουμε μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ημέρες είχαν κυκλοφορήσει “φωτογραφιες” του σε μαύρο κακό χρώμα και σήμερα αναγνώστης του Gizmodo το δημιούργησε και σε λευκό. Δείτε το και πείτε μας γνώμη! Αν δεν σας άρεσε δίετε και αυτό το 5άρι

, Νέο iPhone 2012, Δεν θα είναι έτσι το λευκό!

, Νέο iPhone 2012, Δεν θα είναι έτσι το λευκό!

, Νέο iPhone 2012, Δεν θα είναι έτσι το λευκό!

, Νέο iPhone 2012, Δεν θα είναι έτσι το λευκό!

Πηγή

Kudos to Dimitris

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Δεν ειναι καθόλου άσχημο αντιθέτως…

giorgio

Αυτή την στιγμή το μόνο που προσφέρει το iPhone είναι σταθερότητα στο λειτουργικό και όμορφες, καλογραμμένες εφαρμογές. Πλέον πιστεύω πως -και μετά την παρουσίαση του iOS6- ακόμα και αρκετοί από τους φανατικούς χρήστες του, έχουν αρχίσει να το βαριούνται. Το λέω καλοπροαίρετα, περίμενα περισσότερα.

parasense

Και το μαύρο κακό χρώμα και το “δείτε και αυτό το 5άρι…” είναι πολύ όμορφα. Θα συμφωνήσω όμως με τον giorgio παραπάνω σε κάτι, έχω το 4s και θα έκανα αγορά του νέου αν είχε κάτι διαφορετικό από νέες υπηρεσίες, τα εικονίδια δε με ενοχλούν καθόλου, ίσα-ίσα τα βρίσκω πολύ όμορφα και προσεγμένα..απλά εγώ στο ios 6 είδα τα ίδια πράγματα να είναι αναβαθμισμένα όμως και πάλι χωρίς υποστήριξη ελληνικής γλώσσας ή χρέωση λόγω 3g -τίποτα νέο-, οπότε λέω να μείνω στο 4s γιατί με καλύπτει και δεν βρίσκω πολύ σημαντικό πως θα μεγαλώσει λίγες ίντσες είτε από εμφάνιση. Κάτι άλλο σχετικά με τη σταθερότητα λειτουργικού και εφαρμογών -δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε εμένα, αλλά θα το αναφέρω- υπάρχουν κάποιες γνωστές εφαρμογές για φωτογραφίες, βίντεο, messengers που σκάνε, σπάνια όμως συμβαίνει, δεν γνωρίζω πόσο πολύ ή λίγο κολλάνε τα άλλα λειτουργικά απλά το αναφέρω σε αντίθεση με κάποια που λέγονται για ios και σταθερότητα.

Δημητρης Κ.

ρε παιδια ειναι ιδιο με το 4/4s αλλα ποιο μεγαλο.
Αν ειναι να το βγαλει ετσι ,ας το πει 4XL και οχι νεο iphone η iphone 5. λολ :p

Panos

Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα ειναι μουφα…. Αν προσεξετε ολα τα concept εχουν τις ιδιες δαχτυλιες στα ιδια μερη στο πισω μερος

Kostas

Εμένα φίλε parasense με είχε βγάλει μια φορά απο το Facebook app μου αρέσει πολύ το iPhone γενικά και δεν ξανά γυρίζω στο android Kai to Samsung galaxy sii που καλούσε πολυ περισσότερο ένιωθα ότι κουραζοταν ασε που στο browsing το iPhone τα σπάει μου άρεσε πολυ το αντροιντ που ήταν παραμετροποισιμο αλλά το iOS ειναι πολυ σταθερό πολυ ωραίες ειναι και οι εφαρμογές τους με τ υπέροχα γραφικά στα παιχνίδια πάντως κινητό δεν αλλάζω με καλύπτει στην δουλειά μου το4s δεν θα σκάσω 700€ για μια πιο μεγάλη οθόνη

Apostolis

Το να λεει καποιος πως δεν επιστρεφει απο το iOS στο Android, είναι σαν να απορρίπτει την “Επιστροφή στο Μέλλον”… 😀
Στοιχηματίζω πως η ενημερωμένη έκδοση iOs 6.0 εκτός του ότι θα υπολοίπεται ακόμα και του Android 2.3… θα έχει εξυπνα πλασαρισμένα features οπως αυτη η μεγαλειωδης και ελειπης notification bar που μας ανακοινωθηκε ως ανακαλυψη, όταν την ειχαμε καλύτερη, στα προϊστορικά Android… 😉
Αγαπάμε την Apple (και εγω) αλλα να μη γινομαστε Αμερικανακια.

Demis

όταν το 4/4s παντρεύτηκε τηλεχειριστήριο………

GiannisWST

Οντως τηλεχειριστηριο… Κριμα για την καθυστερηση των πολλων ιντσων. Τρομερο ξενερωμα…

techviewGr (Iphonias)

μια χαρα ειναι μακαρι να ειναι καπως ετσι!

Νικόλας

Μπροστά στο τεράστιο gs3 καλύτερα να μην το χαρακτηρίζετε τηλεχειριστήριο…

Ante_geia

Δηλαδή για να καταλάβω … το μόνο που θα αλλάξει στο κινητό είναι το μέγεθος και κάτι λίγες λεπτομέριες ??? Έλεος ούτε καν και θα είναι πάλι με εικονίδια …!!! Καλά οκ … !!!

Demis

@!Νικόλας το gs3 που το είδα από κοντά μεγάλο μεν είναι αλλά είναι αναλογικό…… πλάτος ύψος…. εδώ αφήσαν ίδιο πλάτος και αύξησαν κατά πολύ το ύψος…….. ε τι είναι τηλεχειριστήριο…………..

neoaggelos

ποπο τραγικο ειναι σαν εμφανιση με τα δυο χρωματα πισω

nick2011

Kαι γω κάτοχος ενός iphone4 είμαι αλλά αυτή η ΧΑΖΟΜΑΡΑ να επιμένουν ότι το νέο πεντάρι θα έχει αύξηση διαστάσεων ΜΟΝΟ καθ’ ύψος, τί να πω…

Προσθέτουν μία οριζόντια σειρά επιπλέον… αλλά οι χαρακτήρες παραμένουν ψείρες.

Λες και το galaxy το 2 που ήταν 4.3 ίντσες ήταν παντόφλα… ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙς ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟ.

Άντε να το πω εμφατικά… ΚΙΝΗΤΟ 4 ΙΝΤΣΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

Έτσι και δεν θα δίνει σαν συσκευή ΑΜΕΣΑ bt file sharing και ράδιο, έφυγα για galaxy III που θα και φτηνήνει μέχρι τότε.

Enzo

Αν και υποστηρικτής του android θεωρώ ότι κάτι καλύτερο θα έχει να παρουσιάσει η apple με το iphone….Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα βγάλει αυτήν την μπούρδα…

Demis

@Enzo και εγώ αυτό θέλω να πιστέψω καθώς θα κουνηθεί ανταγωνισμός και αυτό μας συμφέρει

gp

Ποιο iphone , samsung galaxy siii

Elect_The_DeaD

Ποιο άσχημο πεθαίνεις

Founta

Μαλιστα… σορρυ φανμπουζ αλλα ειναι πολυ ασχημο.
Win8 babe.

Δημήτρης

Αν ειναι όντως έτσι όπως το παρουσιάζουν, παρ´ όλο που είμαι fun της apple και έχω το 4, θα ειναι ένα τηλεχειριστήριο. Ένα 4s πιο μακρύ! Το galaxy s3 Πάρ´ όλο το μέγεθος του ειναι φανταστικο. Δεν δείχνει καθ´ όλου ότι ειναι 4,7 ιντσες. Ειναι λίγο πιο μεγάλο απο το s2 με τέλεια οθόνη και πολυ λεπτό. Με το ένα χέρι το χειρίζεσαι άνετα. Απλά δεν νομίζω να το βγάλουν έτσι.
Πιο πολυ το χω για μικρογραφία του iPad με 4αρα οθόνη και ίδια πλάτη. Ας επαληθευτούν οι προβλέψεις μου αλλιώς δεν θα υπάρχει λόγος για αναβάθμιση!

alexis

απορω γιατι σχολιαζετε μια fake φωτογραφια…

alexis

θα συμφωνησω με δημητρης κι εγω σαν το ipad θα το ηθελα.

biohazard7720

Δεν λέω, καλη εταιρία η apple, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (ίσως η καλύτερη που υπαρχει). Αλλα η έλειψη παραμετροποίησης στο os σε σχέση με το android και η τιμη του το κρατάνε πίσω. Και με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω, δίχως να προκαλέσω πόλεμο. Γίατι τα προιόντα της apple ειναι τοσο ακριβα?

alexis

δεν laggaρει δεν κομπιαζει δεν θελει 7 φορες ην ημερα φορτισμα εχει το πιο καλο app store με διαφορα την καλυτερη ποιοτητα κατασκευης με διαφορα και μπορει να το χρησιμοποιησει ως και ο παππους μου.επισης σε browsing και καμερα με εξαιρεση μονο το n8 δεν εχει αντιπαλο.τελος δεν χρειαζεται custom rom,root,και αλλα για να δουλεψει καλα,θες κι αλλα?α,επισης το αγοραζεις,ειναι σιγουρο οτι θα παρεις τα update παντα και στην ωρα τους,και μεταχειρισμενο θα το δωσεις μετα απο ενα χρονο 450 ευρω!

alexis

επισης φιλε biohazard τοσο ακριβο ειναι και το mitsuko s3 kai το one x

biohazard7720

Οκ παιδία ευχαριστώ. Ετοιμάζομαι για καινουργιο κινητό απο την αλλη εβδομάδα οπότε ψάχνομαι… Θα το κοιτάξω και αυτο.

Techfan

Τι μας τα παρουσιάζουν λέγοντας πως δεν θα είναι έτσι?

Δεν θυμάστε τι λέγανε για το playstation 3 σε εμφάνιση πριν βγεί? Και τι δεν μας είχαν δείξει…
Έως και ps3 διαστημόπολοιο είχαν βγάλει σε εμφάνιση. Στο τέλος το αποτέλεσμα δεν είχε καμία σχέση με τα αρχικά σχέδια που κυκλοφορούσαν.

Επειδή πουλάει και κάνει views στα site , πρέπει να πετάμε εικόνες συνεχως?

Μην περιμένετε κάτι επαναστατικό στην εμφάνιση του iphone, ότι ήταν να δώσει το έδωσε στα προηγούμενα μοντέλα… Αναμασίματα τώρα, για να πλασαριστεί ως κάτι τελείως ανανεωμένο και επαναστατικό…

Apple είναι αυτή.. Αν δεν κάνουν το τόσο, τόοοοσσσσσσοο δεν ησυχάζουν….

Theocharis

Η οθονη θα ειναι adge to edge, ακριβως σαν το link για το “5αρι”

Max91

Wow τι πρωτοτυπος σχεδιασμος, εχω μεινει μιλαμε εε… πρεπει να εκατσαν και να το σχεδιαζαν απο την ιδρυση της εταιρια αυτον τον σχεδιασμο… Bravo apple ΟΠΩΣ παντα εσυ και μονο εσυ εχεις τα καλυτερα.
(για μενα σχεδιασμος ΚΑΛΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ειναι το Xperia Arc) μπορει να μην ειναι 8πυρηνος αλλαααα…

Παντελής

Κι εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ iphone με τα τωρινά δεδομένα (μόλις πήρα το galaxy s3) αλλά δεν νομίζω η Apple θα απογοητεύσει τόσο πολύ. Πιστεύω ότι κάτι καλό θα βγάλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i