Δοκιμάζουν το νέο iPhone με οθόνη 3.99 ίντσες

H Apple ετοιμάζει το επόμενο iPhone και σύμφωνα με πληροφορίες δοκιμάζει συσκευές με οθόνη 3.99 ίντσες ανάλυσης 640×1136 pixels, δηλαδή 176 pixels μεγαλύτερο μήκος από τις τωρινές οθόνες 3.5 ιντσών. Αυτή η ανάλυση ισοδυναμεί με 330 ppi πολύ κοντά στα 329 ppi της Retina οθόνης του iPhone 4 και 4S.

Δείτε παρακάτω πως θα φαίνεται η οθόνη 3.99 ίντσες συγρκινόμενη με τις 3.5 ίντσες.

, Δοκιμάζουν το νέο iPhone με οθόνη 3.99 ίντσες

, Δοκιμάζουν το νέο iPhone με οθόνη 3.99 ίντσες

, Δοκιμάζουν το νέο iPhone με οθόνη 3.99 ίντσες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Πολυ καλο ειναι στις 4 ιντσες. μεχρι 4,3 ενα κινητο της κατηγοριας αυτης ειναι μια χαρα. σκοπος ειναι να εχει ευκολια στο χερι του καθε ατομου. τωρα βεβαια ο καθε ενας εχει τα γουστα του και ειναι πολυ σεβαστα.

katerinaK

Το να προσθέσει στην υπάρχουσα οθόνη μία σειρά ακόμη είναι ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟ, αφού δεν αυξάνει και το περιεχόμενο στο πλάτος της οθόνης… Δεν νομίζω να ήταν “παντόφλα” για κανέναν το Galaxy SII, με ευρεία οθόνη και 4.3 ίντσες….

ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

angelos

Χάλια, ένα μακρόστενο πράμα, χάλια μαύρα. Να την μεγαλώσουν σίγουρα την οθόνη, αλλά κάπως διαφορετικά.

neCross

και πάλι μικρή μου φαίνεται έπρεπε να είναι κάπου στις 4,1 με ακόμα μικρότερα κενά πάνω και κάτω.. Θα μπορούσανε επίσης να την κάνουν HD.

kinezos

Παίδες η ανάλυση δεν νομίζω ότι θα είναι το πρόβλημα, η Apple έχει ξεπεράσει τις άλλες εταιρίες σε αυτό το θέμα, αλλά θα συμφωνήσω μαζί σας για το μέγεθος, το μέγεθος του Galaxy SII είναι μια χαρά, δεν είναι παντόφλα.

tasos

μεγάλωσαν την μια διασταση του κινητου, επομενωσ δεν υπαρχει περιθοριο για να μεγαλωσουν εστω και λιγο τα εικονιδια, αναπροσαρμόζεται το λειτουργικο σε μια πιο ψηλη φορμα

Λευτερης

@kinezos Η Apple δεν έχει ξεπεράσει καμία εταιρία σε θέμα ανάλυσης αλλά σε ppi (πίξελ ανα ιντζα) και πάλι το Xperia S και το HTC rezound έχουν πιο ψηλο ppi απότο ιPhone (342 vs 329 ppi). Η ανάλυση έχει να κάνει και με το μμέγεθος των πληροφοριών που βλέπεις στην οθόνη και το μηλόφωνο είναι πολύ πισσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Πάντως είναι ένα καλό βήμα από την Apple αλλά ακόμη μικρό για μένα. Παω για GS3. Δείτε εδώ αυτό που λέω για την πληροφορία στην οθόνη
https://www.youtube.com/watch?v=Lm3dCbxjeqw

MikeBle

Τώρα τα fanboys τη θα πουν μιας και άλλαζε το μέγεθος θέασησ;
Το αστείο είναι ότι πριν από 6 μήνες όταν είχε βγει το htc titan λεγαν ότι είναι τεράστιο και ότι η καλήτερη οθόνη είναι οι 3.5- χωρίς να υπολογίζουν το τεράστιο μέγεθος που είχαν τα τελιώματα του κινητού-και θέλω να μάθω τη δίκιολογία θα πουν τώρα. Τέλος πάντων εγώ το περίμενα πως και πως πότε θα μεγαλώσει η οθόνη του, αν και άκουσα ότι δεν θα αποχωριστεί την 3.5 οθόνη η apple ακόμα και ότι θα άλλο ένα iphone-αυτό με τις 3.5”- για να βοηθήσει στο marketing.

Kostas

Παιδιά ηρεμήστε και απολαύστε το WWDC !! Αυτό που βλέπετε στην εικόνα δεν είναι παρά
υποθέσεις για το τελικό αποτέλεσμα.Αυτό που θα παρουσιάσει η Apple δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο στους ”ανταγωνιστές της”+ ότι έρχεται μαζί με το iOS 6.Πάντοτε είναι ένα βήμα πιο μπροστά.Η Samsung για να βγάλει το galaxy s3 έκανε 1 χρόνο και παλι βάδησε στα χνάρια της Apple (έκαναν ένα μαιμού siri),κάμερα 8mp πάλι και οθόνη μεγαλύτερη κατά 0,5inch και και και….Τώρα αν το λέτε μικρό (το S3) που ούτε στην τσέπη δεν χωράει τι να πω…

Maria

Δικαιο εχεις κωστα.Βεβαια το galaxy δεν το λες παντόφλα αλλα ουτε ειναι και μικρο.Δεν εχουν ολοι το χερι του αστυνομου σαινη για να τους ειναι ευχρηστο.Προσωπικα το εχει ενας φιλος και δεν μου αρεσει καθολου η εμφανιση του ουτε το λειτουργικο του.Η apple μην το ξεχνάτε οτι δεν βγαζει απλως καινουριες συσκευες αλλα και καινουριο λειτουργικο ταυτοχρονα.Αυτο ειναι πρωτοπορεια και οχι να βγάζεις μεγάλα κινητα με ”δανεικο” λειτουργικο .H apple μπορεί και διορθωνει το οτιδηποτε γιατι το λειτουργικο ειναι δικό της.Δεν ειμαι apple fan αλλα η αληθεια να λεγεται.

Γιωργος

Εγω εχω το Galaxy S2 και ενω δεν ειναι παντοφλα ειναι στα ορια της παντοφλας !
Με τζιν οταν καθομαι ενοχλει λιγο στο ποδι. Τωρα αν οσοι λενε οτι το Galaxy S3 η το Νοτε ειναι μια χαρα μεγεθος , πραγματικα απορω που το βαζουν και το κουβαλανε τοσο ανετα οσο λενε!
Ολα αυτα για την αππλε ειναι σιγουρα φημες , αλλα σιγουρα επρεπε να μεγαλωσουν λιγο την οθονη. Εχει πολυ περιθωριο σε αυτην την συσκευη! Αλλα ακομα ειναι ολα φημες.
Ισως να μη θελουν να αλλαξουν το σχημα του κινητου , θα το δουμε το φθινοπωρο αυτο !

Nick

Προσωπικά, πιστεύω ότι το συνολικό μέγεθος του κινητού θα κοιτάξουν να το αφήσουν ίδιο, μεγαλώνοντας βέβαια την οθόνη όσο πάει για το συγκεκριμένο καλούπι. Κακά τα ψέμματα, πάνω από 4 ίντσες το κινητό για τον περισσότερο κόσμο είναι άβολο.
Μη κοιτάτε εταιρείες όπως htc που βγάζουν 100 μοντέλα για όλα τα γούστα και μέσα σε αυτά κάνουν και τη ‘τρέλλα’ τους. Η apple λανσάρει ένα σουλούπι για όλο το κόσμο. Πρέπει να βολεύει τους περισσότερους και πάνω απο 4 ίντσες δεν βολεύει και πολύ κόσμο.

Evridiki

Παιδιά σταματήστε τα ειρωνικά σχόλια ορισμένοι.Apple fanboys και κολοκύθια εις το τετράγωνο…
Αν δεν είχατε να ζηλέψετε κάτι δεν θα ασχολούσασταν τόσο με την Apple φοβούμενοι πως θα μείνετε πίσω τεχνολογικά όπως πάντα δηλαδή.Το αν αυξήσει την οθόνη στο ήδη υπάρχον σχέδιο είναι μία αποδεκτή αλλαγή από όλους και αυτό ειναι μαγκιά γιατί δεν μεγαλώνει το κινητό ούτε το κάνει παντόφλα σαν το galaxy 3.Επίσης κανείς δεν μπορεί να πει την οθόνη του 4S μικρή αλλά εαν την μεγαλώσουν σας προβληματίζει που δεν θα έχετε κάτι θετικό να λέτε για τα κινητά σας.RETINA DISPLAY είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΗ…

ramarg

Καλό θα ήταν να μην αλλάξουν την θύρα φόρτισης (dock connector).Μας έχει βολέψει απίστευτα αυτή η θύρα,όλες οι apple συσκευές χρησιμοποιούν αυτό και δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα.Σε αντίθεση το micro usb είναι η χειρότερη θύρα φόρτισης/σύνδεσης pc.Όσοι έχουν κινητά sony ericsson xperia με Micro usb αναθεματίζουν που τα πήραν.όλη την ώρα έχουν προβλήματα φόρτισης και σύνδεσης….συνεχής αλλαγή φορτιστή ή καλωδίου και πολύ ευαίσθητα τα connectors.Apple συνέχισε δυναμικά.εσύ ξέρεις τι είναι καλύτερο….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.