Το νέο iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 Αυγούστου;

Η Apple έχει προγραμματίσει ένα event στις 7 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες και έρχονται αρχικά από τις πηγές της ιστοσελίδας KnowYourMobile, λένε ότι θα είναι η ημέρα που θα παρουσιαστεί το νέο iPhone 5, μαζί με το iOS 6.

Οι φήμες κάνουν λόγο για μεγαλύτερη οθόνη Retina 4 ιντσών και τεχνολογία NFC, ενώ σημειώνεται ότι δεν πρέπει να αναμένεται μεγάλη αισθητική διαφοροποίηση από το ήδη υπάρχον μοντέλο. Εκτιμάται ότι θα είναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, αλλά και αυτό, φυσικά, δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Τα νέα για το λειτουργικό σύστημα iOS 6 είναι επίσης ικανά να προκαλέσουν έντονη φημολογία, μιας και το νέο λειτουργικό έρχεται να μπει με αξιώσεις στην αρένα των ανταγωνιστών του που έχουν ήδη παρουσιάσει τις ανανεώσεις τους, όπως είναι το Windows Phone 8 και το Android Jelly Bean.

Μείνετε συντονισμένοι…

, Το νέο iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 Αυγούστου;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john

ξέρετε αν παίζει να βγεί και ο Νέος iMac στις 7 ?

Γιάννης

Ε τι θα γίνει όμως απο τον μαρτη τον περιμένω .. Ελπίζω .. Τουλάχιστον να βγει το iOS 6 και να πάρω και τό νέο iPad και μετα θα κάνω υπομονεί εώς και τα Χριστούγεννα …

azriel84

Μπορούμε να μάθουμε που έχει ανακοινώσει επίσημα η Apple event για τις 7 Αυγούστου;

Μανώλης

μα το iOS 6 έχει ήδη παρουσιαστεί και ξέρουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά του!!! μήπως εννοείς τελική ημερομηνία διάθεσης;;;;;

akis

μην ακούτε τις φήμες τι λένε… η apple σας το κρατάει μυστικό 😉

antonis

ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΟ ΝΕΟ Iphone.ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Η APPLE ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ (ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΜΕ ΧΕΙΜΩΝΑ)
iphone (2g)
iphone 3g
iphone 3gs
iphone 4
iphone 4s
!! iphone 5!! ΚΑΙ ΟΥΤΟ ΚΑΘΕ ΕΞΗΣ ΑΠΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΕΒΓAIΝΑΝ ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΦΗΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ”ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ” iphone.

azriel84

Εγώ επαναλαμβάνω…το άρθρο λέει πως η Apple έχει προγραμματίσει event για τις 7 Αυγούστου. Από που βγήκε αυτό το πράγμα; Πότε το ανακοίνωσε η Apple; Άλλο η φήμη, άλλο η πραγματικότητα.

Η αλήθεια πάει ως εξής. Τα διετή συμβόλαια της ΑΤ&Τ λήγουν τώρα το καλοκαίρι, οπότε ένα νέο iPhone θα μπορούσε να έρθει μια χαρά τον Αύγουστο για όσουν θέλουν να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με ένα καινούριο iPhone.

Από την άλλη, με το 4S μόλις 9-10 μήνες στην αγορά, είναι λίγο σαν να έπιασαν κότσο όσους το πήραν, αφού ανανεώνουν το μοντέλο σε λιγότερο από ένα χρόνο…διαλέξτε και πάρτε ότι σας συμφέρει 🙂

Γιάννης

Antonis συμφωνώ απόλυτα αλλα το θέμα είναι φέτος ότι υπάρχει ανταγωνισμός και χρειάζεται να λανσάρει το iOS 6 ώστε να βουτηξει και αυτή στον ανταγονισμο . Οσο για το iPhone αμφιβάλλω αν θα κυκλοφορήσει τώρα αλλα για το λειτουργικό νομίζω ότι το τρέχει για να χτυπήσει …

Γιάννης

azriel84 … Εεεεεεε η Samsung τότε τι κάνει με κάθε βδομάδα καινούργιο galaxy ?

azriel84

@Γιάννης

Hahaha αν αρχίσει και η Apple να κοπιάρει το management της Samsung ζήτω που καήκαμε 😛

Γιάννης

Εγω μια φορα δεν ενδιαφέρομαι για το iPhone αλλα για το iOS 6 .. Μόνο που σκέφτομαι το Siri στο iPad μου τρελένομαι…

Panos7GR

@Γιάννης: Μην συγκρίνεις την Samsung και γενικά όλους τους υπόλοιπους κατασκευαστές με την Apple. Η Apple βγάζει μόνο 1 τηλέφωνο κάθε χρόνο (περίπου) και δεν πρόκειται να το αλλάξει, ενώ οι υπόλοιποι επώνυμοι κατασκευαστές βγάζουν πολλές συσκευές για να πάρουν μερίδιο στην αγορά. Η Apple, λοιπόν, με τα iPhone που βγάζει θέλει το luxury κοινό και σε αυτό τον τομέα η Samsung έχει την σειρά Galaxy S, όπως και οι άλλες εταιρίες με τις ναυαρχιδες τους. Τα κινητά που βγάζουν “κάθε βδομάδα” είναι για να πάρουν smartphone και εκείνοι που δεν θέλουν hi-end συσκευές ή δεν έχουν την οικονομική άνεση να πάρουν. Καιρός ειναι να πούμε πως το Samsung Galaxy Y, LG Optimus L5, Sony Xperia U κτλ τα βγάζουν για να “χτυπήσουν” το iPhone…

kakadi

Panos7GR +1!!!

greeceandroid

Περισσότερο marketing trick μου φαίνεται, για να αρχίσει να συζητιέται και πάλι το “νέο iphone”

Προσωπικά (βάσει ημερομηνιών προηγούμενων ανακοινώσεων), ΔΕΝ μου φαίνεται λογικό να ανακοινωθεί νέο iphone 7 Αυγούστου. (ίσως όμως να ανακοινωθεί το ipad mini?)

MEDS

Για όσους θεωρούν ότι το iPhone 4 και 4S είναι 2 εντελώς διαφορετικά κινητά τότε ναι, δεν είναι ακόμα η ώρα για να βγάλει καινούριο κινητό. Για όσους διαφωνούν, ε, μετά από 2 χρόνια σχεδόν, νομίζω ότι ήρθε ο καιρός για το iPhone 5. 🙂

Γιάννης

@Panos7GR
Και τότε ρε φίλε τα : Samsung galaxy nexus , note και τα λοιπά ( ακριβά κινητά ) της Samsung δεν θεωρούνται ναυαρχιδες της Samsung γιατι εγω το νομίζω … Δεν λέω καλα κινητά είναι και σε καλές τιμές και σαφώς καλύτερα απο το iPhone καθώς έχουν βγει τόσα μοντέλα galaxy X ( όπου Χ το μοντέλο ) που αναγκαστικά θα έβγαιναν στο τέλος πολυ καλύτερα κινητά όπως το galaxy s iii ή το galaxy note , δεν υπάρχει σύγκριση . Απλα λέω πως αν είχε την ίδια σκεπτική με την Samsung η apple θα είχε βγάλει 1000 μοντέλα ακόμα .

@ MEDS
Φίλε θα συμφωνήσω οι διάφορες είναι σε σημεία και μάλιστα ελάχιστα και ίσα ίσα δεν θεωρείται κάν καινούργιο μοντέλο απο πολλούς απλα θεωρείται αναβάθμιση του hardware του …

kakadi

@Γιαννης
Το κινητο της samsung για να αντιμετωπισει την apple ειναι το galaxy s3.. Η ιδια η samsung το εχει αναφερει.. Αυτη ειναι και η ναυαρχιδα της..
Το galaxy note ειναι αλλου ειδους τηλεφωνο και στοχευει σε αλλους χρηστες παρα να κλεψει τους χρηστες απ τα μηλαρακια.. Εγω τουλαχιστον δεν ξερω κανενα που να αφησε ενω του φαινονταν μια χαρα οι 3,5″ και να πηγε με τη μια στις 5″ και παλι να ηταν χαρουμενος!!

Οι διαφορες του 4s ειναι λιγες και απ το galaxy s3 σε θεματα ταχυτητας.. Δε μιλαω απολυτα για εφαρμογες αλλα μιλαω και για την πιο γρηγορη συνολικη εμπειρια χρησης και οποιος εχει δουλεψει και τα 2 λειτουργικα ξερει τι εννοω..

Ειχα και γω 3 iphone με τελαυταιο το 4αρι οπως και android στο παρελθον με τελευταιο το razor motorola..
Τωρα ημουν αναμεσα στο s3 και στο 4s.. Μαλλον ομως τεινω προς το μηλο καθως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το μεγεθος οπως και με την εμπειρια χρησης.. Το s3 θα το ηθελα γιατι κακα τα ψεματα και πιο καινουρια ειναικαι θα αλλαξει αρκετα αργοτερα αλλα και πιο ισχυρο hardware εχει αν και αυτο δεν αξιοποιειται το ιδιο οπως γινεται με τα μηλα..

dhmhtrhs

το καινουριο iphone αν δεν εχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ διαρκειας μπαταρια θα ειναι και αυτο μια αποτυχια -.- εχω το 4s και το βαζω να φορτισει 2 φορες την ημερα ελεος δηλαδη -.-

Panos7GR

@Γιάννης: Πάλι λάθος κανείς… Όπως είπε και ο kakadi το μόνο smartphone που είναι αντίπαλος του iPhone 4S (σε ότι αφορά την Samsung) είναι το Samsung Galaxy SII, ούτε καν το Samsung Galaxy SIII γιατί ο αντίπαλος του θα είναι το επερχόμενο iPhone 5.
Το Samsung Galaxy Note δημιουργήθηκε για άλλου είδους κοινό και για να δημιουργήσει (όπως και το έκανε) μια νέα κατηγορία tablet-phone. Δεν βγήκε για να ανταγωνιστεί το iPhone.
Τέλος το Samsung Galaxy Nexus όντως βγήκε για να ανταγωνιστεί το iPhone, όμως δεν ανήκει στην Samsung! Μην μπερδεύεσαι με το “Samsung”, το κινητό ανήκει στην Google (όπως και όλες οι συσκευές, Nexus) και όλα τα κερδη τα παίρνει η Google.

Το πρώτο μου σχόλιο το έκανα όχι για να “σου την πω” ή επειδή είμαι φαν και άλλα τέτοια, αλλά για να ξεκαθαριστεί στο μυαλό μας η πολιτική των εταιριών γιατί ολα στον κόσμο των smartphones δεν γυρνάνε γύρω από το iPhone.

Γιάννης

@ kakadi & Panos7GR Ρε παιδιά πάτε καλα ; Δηλαδη δεν χτύπησαν το iPhone τόσα κινητα galaxy ? φυσικά μέχρι και εμένα έπεισαν να πάρω ένα και όχι το iPhone θέλω να πώ πως η πολιτική της Samsung είναι πολυ διαφορετική απο της apple και δεν νομίζω να ισχύει πως για ένα κινητό υπάρχει ένας αντίπαλος .. Σαφώς υπάρχουν πολυ περισσότεροι ; Με ένα σχολείο που νομίζω δεν θίγει εσάς εκτός και αν έχετε μετοχές στην Samsung ( Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 στις 13:46 azriel84 … Εεεεεεε η Samsung τότε τι κάνει με κάθε βδομάδα καινούργιο galaxy ? ) πέσατε να με φάτε … Το λέω απο το δεύτερο σχολείο μου πως πιστεύω και τα τρία μοντέλα που προαναφέραμε της Samsung ( ανεξεραιτως αν το nexus κερδίζει χρήματα για την google είναι παρόλα αυτα παραγωγή της Samsung ) ότι είναι πολυ καλύτερα σε hardware απο το iPhone .. Δεν νομίζω να είπα κάτι πολυ άσχημο . Μόνο ότι βγάζει πολλά κινητα κάθε βδομάδα … Δεν είναι αλήθεια ; …. Άντε γιατι … Το note άμα το πας έτσι είναι μόνο του μια ξεχωριστή κατιγορία γιατι αυτο και το Motorola ( κάτι μου ξεφεύγει το μοντέλο ) είναι τα μόνο που… Συνέχεια »

Γιάννης

Σχόλιο **

kakadi

@Γιαννης Φιλε μου εγω προσωπικα μια χαρα καταλαβαινω τι ειπες και αναγνωριζω την διαφορετικη πολιτικη των 2 εταιρειων.. Φυσικα και η σαμμυ προσπαθει να παρει οσο μεγαλυτερο μερος του κοινου απ το μηλο με ολα της τα μοντελα αλλα αυτο που δε καταλαβες ειναι πως στα specs και τα reviews αλλα και την παρουσιαση του μονο το galaxy s2-s3 κονταροχτυπιεται και πλασαρεται σαν “Ο” αντιπαλος του iphone απ την samsung.. Φυσικα και υπαρχει και το nexus μονο που δεν ειναι της samsung.. Εκεινη το κατασκευαζει αλλα για την google.. Ειναι το τηλεφωνο της google που κονταροχτυπιεται με το μηλο!! Παλιοτερα η google ειχε συμβαση με την HTC για να κατασκευασει το κινητο της.. Προσεξε τι θα πω.. Το hardware παιζει πρωταγωνιστικο ρολο οταν μιλαμε για συσκευες με το ιδιο λειτουργικο.. Οταν τα λειτουργικα ειναι διαφορετικα το να μιλας για hardware ειναι η μιση αληθεια.. Το iOS σαν απαιτησεις τρεχει πολυ καλυτερα στο ιδιο και μικροτερο hardware απ το android.. Αυτο πουλαει η apple και στα κινητα και στους υπολογιστες.. Οπως και η microsoft με το δικο της λειτουργικο.. Εμενα μια τετοια πολιτικη με ελκυει πολυ περισσοτερο απ το τουμπανο hardware που ομως δε μεταφραζεται παντα σε απολυτες επιδοσεις.. Κυριως επειδη… Συνέχεια »

Argiris

@Γιάννης
An θέλεις το siri sto ipad δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι το φθινόπωρο.Και εγώ περίμενα
αλλά στο τέλος βρήκα αναβάθμιση σε iΟS 6 developer δωρεάν.Την έβαλα και είναι απίστευτο το siri στο ipad…Αν σε ενδιαφέρει πες μου…Στην στέλνω δωρεάν την προσωρινή έκδοση για τους developers..Όταν έρθει η κανονική έκδοση το φθινόπωρο θα αντικαταστήσει την προσωρινή.
3D XARTES KAI SIRI EINAI APSOGA STO IPAD

Γιάννης

@argiris
Ρε φίλε ξέρω για την developer έκδοση αλλα όταν ξεκίνησα έβλεπα κάτι για udid επειδή δεν είμαι developer αν και θα ήθελα οπότε θα είναι κα δύσκολο . Εσυ πως το έκανες ? απλά κατεβάσει την έκδοση ;

PanosCh

Σκεφτόμουν να πάρω το 4S αλλά μάλλον είναι καλύτερα να περιμένω για το επόμενο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.