Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Αυτό είναι το νέο iPhone 7 με οθόνη αφής 4.7 ιντσών Retina ανάλυσης 1334×750 pixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή Apple A10 Fusion 64-bit και M10 motion coprocessor, μνήμη RAM 2GB (δεν έχει επιβεβαιωθεί), κάμερα 12 Megapixel με OIS και 4Κ video και μπροστινή κάμερα 7 Megapixel.

Το νέο iPhone 7 είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP67, ενσωματώνει στερεοφωνικά ηχεία, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενώ απουσιάζει η θύρα για ακουστικά 3.5mm. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα iOS 10 και η μπαταρία του σύμφωνα με την Apple, κρατάει 2 ώρες περισσότερο από ότι το iPhone 6s.

Το iPhone 7 θα διατεθεί σε 3 διαφορετικές εκδόσεις με 32GB, 128GB και 256GB ενσωματωμένης μνήμης. Από τα 5 διαφορετικά χρώματα ξεχωρίζουν τα νέα Jet Black και Black. Στο χρώμα Jet Black θα είναι διαθέσιμο μόνο με 128GB ή 256GB, δεν θα υπάρχει έκδοση με 32GB. Τα ασύρματα ακουστικά AirPods θα πωλούνται ξεχωριστά.

Το νέο iPhone 7 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου

iPhone 7 Jet Black
Νέο iPhone 7 επίσημα φωτογραφίες και βίντεο Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου 2016, Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

iPhone 7 Black
Νέο iPhone 7 επίσημα φωτογραφίες και βίντεο Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου 2016, Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

iPhone 7 Jet Black & iPhone 7 Plus Black
Νέο iPhone 7 επίσημα φωτογραφίες και βίντεο Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου 2016, Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

iPhone 7 Jet Black & iPhone 7 Plus Jet Black
Νέο iPhone 7 επίσημα φωτογραφίες και βίντεο Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου 2016, Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

AirPods

Νέο iPhone 7 επίσημα φωτογραφίες και βίντεο Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου 2016, Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Νέο iPhone 7 επίσημα φωτογραφίες και βίντεο Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου 2016, Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Νέο iPhone 7 επίσημα φωτογραφίες και βίντεο Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου 2016, Νέο iPhone 7: Επίσημες φωτογραφίες και βίντεο – Ελλάδα 23 Σεπτεμβρίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Τρομερό smart… Κάμερα μπροστά, πίσω… Παίζει να τα σπάνε… Βιντεοκάμερα απίστευτη… Έχω δεί βίντεο στα 60fps 1080p από το 6s plus… Εδώ μπορώ να φανταστώ ότι θα είναι εξωπραγματικό το αποτέλεσμα!!!! Cpu-gpu… Το τερμάτισε!!! Δύναμη!!!! κ λογικά αθόρυβα δλδ χωρίς υπερθέρμανση!!! Ram…. Σωστή που δε την ανέβασε γιατί θα αναιρούσε τον ίδιο τις τον εαυτό… Δε γινόταν να ανέβει!!! Τη θα πρέπει να έκαναν οι χρήστες κινητών τις που έχουν 1 γιγα ραμ??? Δεν είναι κ λίγοι… Rom… Έκανε μετά από πολλά χρόνια καθυστέρηση, αύξηση… επιτέλους… Βέβαια το καλό εδώ, είναι ότι με λίγα παραπάνω λεφτά θα πηγαίνεις πλέον σε 128gb!!! Πολύ σημαντικό κ σίγουρα αυτοί που θα παν εκεί θα είναι καλυμμένοι για πολλά χρόνια… Μπαταρία ήταν καλή έγινε λίγο καλύτερη μικρή η διαφορά.. Έφυγε η υποδοχή για τα ακουστικά μεγάλο αρνητικό αυτό για κάποιους… Για μένα ακόμα μεγαλύτερο…. Θετικό τα στέρεο ηχεία κ η αδιαβροχοποιηση αλλά εδώ δε θα τις πω κ μπράβο.. Όταν τα έβαζε η sonara αυτήν ακόμα ήταν με κινητά 4ιντσα βέβαια θα μου πει κανείς κ το αντίθετο…δλδ όταν έβαζε η apple 64bit κ δακτυλικό αποτύπωμα οι άλλοι ακόμα ήταν με το μοτίβο… Ok αλλά εδώ αν τα ζυγισουμε νομίζω πως πιο σημαντικό είναι… Συνέχεια »

TechGeek

+ Πιο φωτεινή οθόνη, παρα πολλά πιο φωτεινή + Wider gamma output οθόνη + 7mp μπροστινή camera + software stabilization στην μπροστινή κάμερα ίδιο με το 6S στην πίσω(το οποιο συναγωνίζεται ακόμη και με κάποια OIS το ποσο καλο είναι το software stabilization της Apple) + Stereo speakers + Water resistant + Λιγάκι μεγαλύτερη μπαταρία + Πολύ καλύτερη κάμερα, f1.8!!! + Νέο chip για να βγάζει η κάμερα ακόμη καλύτερες φωτογραφίες με πιο αληθινά χρώματα + Optical 2X zoom στο plus + 4 LED’s + Νέος γαμάτος CPU/GPU + Νέο home button με περισσότερες λειτουργίες + Διπλάσια εσωτερική μνήμη και 256gb μοντελο για τους πολύ απαιτητικούς – Αφαίρεση audio jack Η μεγαλύτερη αναβάθμιση από iPhone σε iPhone από τον καιρό του 5. Στον κόσμο των iPhone πιστεύω είναι τεραστια η διαφορα ακόμη και με το 6S. Στον κόσμο του Android επιτέλους πείρε κάποια από τα σημαντικά features και πλέον σχεδόν τίποτε δεν έχει να ζηλέψει πέραν από την έλλειψη της SD που για περισσότερο normal κόσμο δεν απαιτείται καν. Αν σε κανένα μηνα δεν έχει θέμα με μπαταρία που παίρνει φωτιά τότε θα έχει κάνει χώμα το Note 7 το οποιο πάει από κακό σε χειρότερο με την έννοια της… Συνέχεια »

One

@Ιωάννης jb καλα τα λες φιλε πριν 4 χρονια περίπου ειχε η Sonara αδιαβροχοποίηση και Stereo ηχεια και τωρα οι ιPhonaκιδες πανηγυρίζουν.

Πάντως το μονο πράγμα που αναγνωρίζω στo νέο ιPhone είναι ότι μεγάλωσε το διάφραγμα στο f1.8 ενώ η Sony το εχει ακόμα στο F2. Βέβαια θα περιμένω να δω τα τεστ στο Dxomark πριν βγάλω τα τελικά συμπεράσματα.

Γιωργος Ε.

τωρα ανακαλυψαν την αδιαβροχοποιηση.
τωρα ανακαλυψαν το full hd για το plus, για το απλο ακομα σε HD

TechGeek

@One
Η Apple ουδέποτε φέρνει κάτι αν αυτό το κάτι δεν δουλεύει σωστά και άψογα. Σύγκρινε το 5S fingerprint reader με fingerprint reader από πιο παλιό κινητό και θα κλαις.
Αν ο στόχος σου σαν εταιρία είναι να βγάλεις κάτι πρώτος πρώτος και μην έχεις στόχο να βγάλεις κάτι πολύ καλο και λειτουργικό τότε τι να το κανεις. Είδαμε και το S5 με το fingerprint που ήταν απλά τραγικό. Είδαμε και το 3D touch της Huawei Mate S, που όχι μονο δεν λειτουργεί τέλεια αλλα δεν υποστηρίζεται από κανένα.

Αυτό που θέλω να πω η Apple κάνει κάτι που ξέρει ότι θα είναι καλο και θα έχει υποστήριξη, οι άλλοι απλός τρέχουνε να βγάλουν κάτι πρωτοι όσο μέτριο και να είναι αυτό.

Όσο για την sony, ποιο γελοία εταιρία κινητών δεν υπάρχει. Να πουλάς σένσορες για κάμερα ΔΙΚΑ ΣΟΥ σε όλους, και χεδόν όλοι να έχουν καλύτερη σου κάμερα. Απλά ντροπιαστικό.

Νίκος Z5

Δεν θα έπερνα ποτέ συσκευή αυτής της εταιρία κυρίως για το λειτουργικό σύστημα και για τη γενική φιλοσοφία της εταιρίας στο πολύ κλειστό λειτουργικό. Όμως δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι είναι τουλάχιστον 2 χρόνια μπροστά από όλους τους αλλούς.Ναι πρώτη έβγαλε η sony αδιάβροχο ναι πρώτη η HTC στέρεο ηχεία κλπ κλπ. Αλλά το πακέτο που προσφέρει η apple δεν το έχει κάνεις.Το μόνο που έμεινε είναι του χρόνου που θα βάλει και amoled οθόνη και ποιος ξέρει τι άλλο. Τα τελευταία χρόνια η μόνη εταιρία που πραγματικά καινοτομεί είναι αυτή. Νέες τεχνολογίες όπως αίσθησητηρας δαχτυλικων αποτύπωματων, κάμερα που προτιμά τα μεγάλα πιξελ και όχι την υψηλή ανάλυση, 3d touch, η μόνη συσκευή που τραβάει βίντεο 1080p 120fps και 720p 240fps. Και πολλά άλλα. Πλέον έχει τα πάντα εκτός από κορυφαία οθόνη η οποία έρχεται. Έχει και λειτουργικό π ου είναι ίσως ότι πιο ασφαλές και σταθερό υπάρχει + ότι έχει μεγάλη διάρκεια αναβαθμίσεων μεγαλύτερη από κάθε άλλη εταιρία όπως επίσης οι συσκευές της έχουν πραγματική αντοχή στο χρόνο.Ακομα και το 4s του 2011 τρέχει πρακτικά τα πάντα καλά.

liris11

Αν εξερευνήσουμε τον επεξεργαστή που μέχρι στιγμής φαίνεται να ειναι ο καλύτερος της αγοράς (μένει να δούμε sd 821 και Kirin 960 )όλα τα άλλα με αφήνουν αδιάφορω ίδιο ακριβώς καλούπι 3 χρόνια τώρα κάμερα του g5 στο σημείο του p9 μπαταρία με έχει μπερδέψει οταν λέει +2 ώρες εννοούν sot ?αν ειναι sot τοτε μπράβο τους αν όχι απλα για γέλια .όσο για την τιμή λογικό το βρίσκω αφού ειναι Apple …

elanasoudeiksw

@ Ιωάννης jb,

Τρελό sugar coat έκανες. Το ρεζουμέ? Καμία διαφορά. Καμία καινοτομία και πάλι, απλά τα stereo ηχεία. Αυτά που έφερε και λέτε wow τα’χει ο ανταγωνισμός χρόνια τώρα. Σας έκανε rebrand το iPhone 6 και πάθατε πλάκα. Άντε ρε Apple θα μας πάρει ο ύπνος, κάνε κάτι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός να χει ένα ενδιαφέρον η φάση.

One

@TechGeek η “γελοια εταιρια” Sony βγαζει λεφτα από κάθε iPhone που πουλιέται με τους αισθητήρες καμερας που δίνει, τις οθόνες της Japan Display, τις μπαταριες και δεν ξερω και εγω τι άλλο. Γι’ αυτό και δεν ανταγωνίζεται άμεσα την Apple. Τωρα αν οι φωτο είναι καλες ή όχι περίμενε να δουμε τι θα πει το Dxo.
Το ότι λειτουργει καλα είναι σχετικο, γιατι το iPhone 6 εχει πρόβλημα με touch disease και δεν ειδαμε να κανει ανακλήσεις όπως εκανε η Samsung πρόσφατα. Το λειτουργικό σύστημα μπορεί να είναι ασφαλές αλλα δεν εχει την ευελιξία του Android.
Από εκει και περα καθενας παίρνει αυτό που λειτουργει καλυτερα για τις ανάγκες του.

Chris_BMW

Ξεχάσατε να αναφέρετε κάτι σημαντικό όσον αφορά την πίσω κάμερα .. Πλέον εγγραφή 4K γίνεται στα 60 fps.. Κ αν αναλογιστώ την εγγραφή που κάνει το 6s σε FHD κ 60 fps φαντάζομαι πως θα γράφει αυτό…

Enki

Εδω κοντευουμε 6 gb ram και αυτοι εχουν μεινει ακομα στα 2 gb!!οσοι εχετε το 6s καλο ειναι να μεινετε εκει!καλυτερος απο τον exynos 8 και snap 820 δεν ειναι.τι να το κανω το single core αν βγαζει μεγαλο σκορ

giorgosgek

Κινητο από το Κολοκοτρωνιτσι, ότι να’ναι , βαρεθηκα , ελπιζω να κανει λιγο καλο στον ανταγωνισμο , επαθε και τη ζημια η σαμσουνγκ. Ας ελπισουμε το s8 να βγει τερμα τουμπανο να την γλεντησει ακομα περισσοτερο. Θα τυφλωθούμε στο τελος με αυτά που βλεπουμε

bezilys

#One ναι αλλά η Sony παρόλου που έχει f2 πώς καταφέρνει κάθε χρόνο να είναι πρώτη στο DXO εε?μήπως δεν παίζει ρόλο μόνο το f2? Και κάτι μου λέει και φέτος πρώτη θα είναι με το XZ!

madmichalis

@Enki Δεν είναι ντροπή το iphone 6s που είναι ενός έτους να κερδίζει το S7, Note 7, Oneplus 3 σε όλα τα test? Φαντάσου τι θα κάνει το 7!
https://www.youtube.com/watch?v=3-61FFoJFy0

Ιωάννης jb

Ρε παιδιά τι ότι να ναι κ χαζομαρες..
Το κινητάκι είναι νούμερο 1 σχεδόν στα πάντα δλδ επειδή δε βάζει fhd στις 4.7 ίντσες??
Τη ασχετοσυνη είναι αυτήν έλεος!!!!

@elanasoudeiksw.. Τι καμιά διαφορά ρε συ…
Εδώ λέμε το τερμάτισε σε κάμερα κ ταχύτητα τα 2 βασικότερα πράγματα…
Οθόνη θα είναι κορυφή μπαταρία ακόμα καλύτερη design κ κατασκευή κορυφή…
Εντάξει έβγαλε υποδοχή για ακουστικά αλλά έβαλε στέρεο ηχεία κ αδιαβροχοποιηση…
Μαζί με όλα τα άλλα που φημίζεται το iphone πχ. Κορυφαίο λογισμικό κ υποστήριξη για πολλά χρόνια σου δίνει με διαφορά ότι πιο ολοκληρωμένο έχει βγάλει ποτέ…

Εντάξει αν δε σου αρέσει για κάποιο υποκειμενικό λόγο ok…
Αλλά μη λέμε κ ότι να ναι..
Κι εμένα δε μ αρέσει για πολλούς λόγους κ δε θα το αγοραζα… αλλά δε κάθομαι να λέω ότι να ναι…

Ιωάννης jb

@TechGeek.. Αυτήν η γελοία αν ρίξεις μία ματιά στα 15 καλύτερα καμεροκινητα στο dxomark θα έχει κάπου στα 4-5…
Α που σαι έχει κ αυτό που βρίσκεται στο νούμερο 1…

Ή apple βγάζει 2 σχεδόν ίδιες συσκευές μέσα στο χρόνο…
Λογικό δεν είναι να είναι πιο προσεγμενες από τις 10 που βγάζει η sony ή από τις 50 που βγάζει η samsung????

Άρα που καταλήγουμε??? Καταλήγουμε στο αυτό έλειπε κιόλας να μην τις προσέχει….

Α κάτι τελευταίο αυτήν η εταιρία που τα βγάζει όλα τέλεια όπως λες…
Είχε βγάλει κάτι κινητά με σοβαρά θεματακια…
Άρα που καταλήγουμε???
Αυτό ώρες το μόνος σου

Egw

τω κυνητω τα σπαη τορα να σας δω γατακηαααα
#μωνω_iphone

mhmasatere

Το S6 ίσα ίσα κοντράρει λιγάκι…

ChristosT

https://www.apple.com/iphone-7/specs/
@ Chris_BMW εγγραφή στα 4K γίνεται στα 30fps. Τα 60 πού τα είδες; Εκτός άν κάνει λάθος η apple…

ChristosT

https://www.apple.com/iphone-7/specs/
@ Chris_BMW εγγραφή στα 4K γίνεται στα 30fps. Τα 60 πού τα είδες; Εκτός άν κάνει λάθος η apple…

Tse

Πολυ πολύ δυνατό. Αν είχε και Android…

DimKoul

Καινοτομια οχι αλλα απο την αλλη εχει ερθει πραγματικα βελτιωμενο σε ολους τους τομεις και αυτο μετραει,ειδικα για τα δεδομενα τις εταιρειας παρα πολυ.Γτ οι αλλες εταιρειες καινοτομουν απο ναυαρχιδα σε ναυαρχιδα?μη τρελαθουμε κιολας.Και επιτελους ελεος με τη ram.Εμενα τα αποτελεσματα με νοιαζουν οχι οι αριθμοι.Και το 6s με 2gb ram τα εσπαγε σε multitsking.

Raphael Konstantinou

Οι τιμές της Ελλάδας….

Apple iPhone 7 32 GB με τιμή 829,00€
Apple iPhone 7 128 GB με τιμή 949,00€
Apple iPhone 7 256 GB με τιμή 1.069,00€

Apple iPhone 7 Plus 32 GB με τιμή 979,00€
Apple iPhone 7 Plus 128 GB με τιμή 1.099,00€
Apple iPhone 7 Plus 256 GB με τιμή 1.199,00€

tech21man

Πιο samsung στο design πεθαίνεις.

Δεν περιμενα να το δω ποτε αυτο.

Δεν θα ανακοινώνουν λεει αριθμους πωλησεων…και οι ιδιοι περιμενουν λιγοτερα?

Tasos19

@tech21man καταλαβαίνεις τι λες αγόρι μ ; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ελεος ! Ποια αντιγραφή στον σχεδιασμό ! Για πήγαινε παρατήρησε τα παλια iPhone και τα Samsung και ελα να μου πεις ! Μια χαρά ήταν με το πλαστικό το καπάκι η Samsung ! Τι ήθελε κι αυτη και έβαλε αλουμίνια και αλλα ; Ποια αντιγράφει ; Τεσπα δεν αςχολουμαι !

Μπραβο στην Apple που κάθε χρονο βγάζει τηλέφωνα που να αξίζουν ! Και ο σχεδιασμός ειναι τέλειος και τα χαρακτηριστικά ολα ειναι τέλεια ! Ετσι μπραβο να προσθέτει οτι χρειάζεται και οχι να φορτωνει τα κινητά της με περισσοτερα ενώ περισσευουν ! Σαν κάποιες αλλες εταιρείες που λενε έβαλα μεγαλύτερη ram έβαλα περισσοτερα MP κι αλλα! Σιγά ρε ! Γι αυτο κόλλανε μετα και δεν αξίζουν ! 💪

micr0g

@Enki γελανε και οι πετρες μαζι σου…

Agisilaos

Πριν λίγους μήνες μεταπήδησα σε S7 μετά απο το 2010 που είχα συνεχόμενα iPhone. Το τελευταίο ήταν 5S. Δεν το έκανα γιατί είχα κάποιο πρόβλημα αλλά δελεάστηκα με τα χαρακτηριστικά απο το samsung. Μετά απο 4 μήνες είμαι απλά απογοητευμένος. Δεν θα σταθώ σε ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγιση μια και λιγο-πολύ τα ξερουμε αλλά το κινητό έχει ήδη αρχίσει να κολλάει (εμφανιζει λευκή οθονη πχ οταν μπαινεις στο fb και μετά στην ανοιγει, οταν με παιρνουν τηλέφωνο και κάνω browsing θελει ενα δευτερόλεπτο να εμφανίσει τον καλούντα). Είναι απλά απαράδεκτο και το έχω μετανιώσει, σε καμιά περίπτωση δεν έχει αυτή την αίσθηση γλίτσα που παίρνεις από ένα iOS κινητό. Για αυτό το λόγο και δεν υπάρχει καποια ιδιαίτερη ανάγκη για καινοτομία με τον τρόπο που την παρουσιάζετε. Αυτός που θέλει ένα high end κινητό να έχει σταθερή απόδοση στον χρόνο και κυρίως ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ θα παει σε απλ.

Μάνος

Να πω και εγω την ταπεινή μου γνώμη, Σαν εταιρία η Apple παρουσιάζει πάντα ποιοτικά προϊόντα και στην συγκεκριμένη περίπτωση κινητά και αυτό είναι – νομίζω, αποδεκτό και γνωστό σε όλους. Το γεγονός ότι στο i-phone 7 υπάρχουν 2 GB ram και τετραπύρηνος snapdragon επεξεργαστή με ανα δύο πυρήνες σε απόδοση σημαίνει ότι καθαρά στοχεύει τόσο στην ταχύτητα όσο και στην εξοικονόμηση μπαταρίας. Κάτι που το ανεβάζει σαν κινητό. Αλλά φυσικά και κάποιον που αγόρασε το 6 ή το 6s + σε πλας εκδόσεις, δεν υπάρχει λόγος να μπουν στην διαδικασία να το αγοράσουν, μιας και του χρόνου θα γίνουν οι κύριες αλλαγές. Εκεί που θέλω να σταθώ όμως, και ομολογουμένως απογοητεύτηκα όταν το άκουσα, ήταν στο γεγονός ότι αφαίρεσαν τη θύρα για ακουστικά, χωρίς να κοιτάξουν επιπτώσεις. π.χ. δεν μπορεί κάποιος να ακούει μουσική και να φορτίζει το κινητό του. Ή για περισσότερη άνεση προτείνουν ακουστικά 159$! Ολόκληρο το διαδίκτυο γελάει! Απλά αυτό. Περίμενα πως αφού μπήκαν στον κόπο να αφαιρέσουν τη θύρα, πως θα είχαν και μια καλή εναλλακτική. Κατά τα άλλα τα i-phone χαρακτηρίζονται, και είναι, τα ταχύτερα κινητά, με ασφαλές λειτουργικό. Με παράδειγμα το i-phone 6S που ακόμη να βρεθεί κινητό να το ξεπεράσει σε ταχύτητα,… Συνέχεια »

Sula

Η τιμή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή έχετε δει την οθόνη του iPhone? Καλύτερη δεν έχει για την κάμερα είπα; λέω να μου το κάνω δωράκι και ας ξοδευτώ οποίος αγαπάει έτσι είναι χιχιχιχι φιλάκια

tolkien

Εσεις οι παραπανω που λετε πόσο τελειο ειναι το new iphone. Δωστε τα εξης λεφτα :
Apple iPhone 7 32 GB με τιμή 829,00€
Apple iPhone 7 128 GB με τιμή 949,00€
Apple iPhone 7 256 GB με τιμή 1.069,00€

Apple iPhone 7 Plus 32 GB με τιμή 979,00€
Apple iPhone 7 Plus 128 GB με τιμή 1.099,00€
Apple iPhone 7 Plus 256 GB με τιμή 1.199,00€
και μετα ας εχετε καρτα στο κινητο σας.
Οτι και να λενε ολα σ αυτους ειναι απλα marketing και προσπαθουν να πεισουν κοσμο. Βεβαια το καλο ειναι οτι σε πολλες χωρες παει απατο το iOS, γιατι εστω εκει καταλαβαινουν οτι το κλειδωμενο λειτουργικο ειναι αισχος.
Μακραν προτιμω το OnePlus 3 και το Nexus 6P που εχω (που και παλι πιο φθηνα βγαινουν μαζι).
Sorry guys. TRUE.

Ελενη

kινεζια της πλακας!!! Το εχουν περασει κινεζικα εδω και καιρο!!! Με 200ε παιρνεις κινεζικο το οποιο ειναι καλυτερο τοσο σε software οσο και hardware και ανοιχτο λειτουργικο Android!!! H Apple μας τελιωσε RIP…….

Νωντας

Δεν το καλυπτει η εγγυηση της apple αν βραχει και χαλασει.κατα τα αλλα ειναι αδιαβροχο..οτι να ναι

vasilis g

Ποια ΗTC εβγαλε στρερεο ηχεια…ειχε η νοκια με το ν96 πολυ καιρο πριν. χαχαχαχαχα
Δεν εχουν πολυ σημασια αυτα σιγουρα καληψει τους τους φαν η apple με το 7αρι πολυ καλες η αλλαγες που εκανε το μονο που δεν μαρεσει ειναι οτι δεν αλαξε ακομα περισοτερο το σχεδιο της συσκευης.

Ιωάννης jb

Ο ψαγμενος σκάει 7 κατοσταρικα αρχές του 17 κ έχει κινητό με άπειρη rom κορυφαία ταχύτητα, κάμερα κ υποστήριξη για μία τετραετία….
Άμα γουσταρει το πουλάει μετά από κανά δύο χρόνια…
3 κατοσταρικα… Μπορεί κ παραπάνω…

Ενώ αν πάει σε κανένα note άσε που παίζει με τη φλόγα..
Το αγοράζει 6 κατοσταρικα καλοκαίρι του 17…
Έχει κινητό που στον τρίτο χρόνο θα κολλάει κ θα έχει μείνει με παλιό λογισμικό..
Εντάξει καλή κάμερα θα έχει δε λέω…
Το πουλάει καλοκαίρι του 19… 150 ευρώ κ αν..
Χαχαχαχαχα…. Tragic!!!!
Τουλάχιστον ο ξάδερφος μ προχθες πούλησε το z1 200 ευρώ… Παρόλο που έχει παλιό λογισμικό είναι σαν καινούργιο πάει σφαίρα…
Πριν 15 μήνες το είχε πάρει 280 με τα πάντα όλα…

Kostas

Δεν ειναι τυχαιο που διαλεξαν αυτη την ημερομινια αν δειτε το Πλανητικό Ημ/γιο τοτε καπως σταθεροποιειται η κατασταση.
Drop test sucsess, camera fail. 10 feet drop
https://www.youtube.com/watch?v=oJQnbaNGCj0

Apostolos

Iphone 7 Plus 256GB το πιο ολοκληρωμενο Iphone που εχει βγει ποτε. Εχω 6s Plus και ποναει να το δωσω και να προσθεσω αλλα 400-500 αλλα με χτυπησε στο αδυνατο μου σημειο,την καμερα, ειναι νομιζω το πρωτο με Iphone με δυνατη καμερα στο σκοταδι.Απο θεμα ταχυτητασ δεν εχω να πω κατι εδω το 6s ειναι οτι πιο γηργορο υπαρχει. Η αδιαβροχοποιηση δεν μου λεει τιποτα απο την στιγμη που δεν βουταει στην θαλασσα.

Παπαροκας tiamat

Ρε justin bieber ioannis εισαι ληγμενος?!
Μας λες οτι το παλαιοληθικο z1 πωληθηκε για 200 ευρω και το note θαναι για 150???

Gvirginia

Αν και off topic, τα Note 3 και iPhone 5S (και τα 2 μοντέλα του 2013) πωλούνται 150-250€ ανάλογα την κατάσταση και τα παρελκόμενα.

Ιωάννης jb

@tiamat.. Μάλλον εσύ παίρνεις ληγμένα κ έτσι δε μπορεί το μυαλό σ να καταλάβει αυτά που λέω…
Κοψε πρώτα τα ληγμένα κ μετά με καθαρό μυαλό διάβασε ξανά αυτά που λέω

ChristosT

@Αpostolos,
Συγνώμη φίλε μου αλλά είδες review της κάμερας του Iphone 7 και λές οτι είναι καλύτερη απο το 6s;
https://www.youtube.com/watch?v=seSJvwF68-0
https://www.youtube.com/watch?v=s6VUPgOzGlw
Όταν δεν είναι καλύτερο απο το Note 7 που έχει ίδια με s7 πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα στο σκοτάδι; Δές λίγο αυτά που παρέθεσα και θα καταλάβεις. Το 6s είναι μιά χαρά. Εκτός αν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο. Τότε πάω πάσο.

nick

Γελάω ακόμα, ακόμα και τα πλακάκια μου στο μαγαζί γελάνε με εσάς που στα αλήθεια πιστέυετε πως το DxO λέει αληθινά αποτελέσματα….(συγνώμη για τον ειρωνικό μου τόνο…αλλά κρατιέμαι με το ζώρι να μην απαντήσω, αλλά δεν αντέχω άλλο) 1: εχω εταιρία εισαγωγής και δοκιμάζω – δουλέυω σχεδον ΟΛΕΣ τις συσκευές γιατί λόγο της πείρας μου με την φωτογραφία έχω ποολύ κόσμο που αφού πάρει κινητό, μου κάθετε στο μαγαζί να του κάνω “εκπέδευση” για σωστή χρήση της κάμερας του κινητού 2: ασχολούμε ημιεπαγγελματικά με την φωτογραφία (και όταν λέω ημιεπαγγελματικά, εννοώ με όλο τον εξοπλισμό, τρίποδα, εξωτερικά φλάς, ανακλαστήρες και άλλα πολλά) οπότε με βάση αυτά, εμπειρικα λεω το εξής: το DxO πληρώνετε κάτω απο το τραπέζει για να βγάζει τα αποτελέσματα που βγάζει…. και εξηγώ: έχω δοκιμάσει ΟΛΗ την σειρά Ζ… την μέρα εκπληκτικές φωτος! αλλά το βράδυ… αααχχχχχ πιο τραγικό πεθαίνεις, κάνει υπερβολές στην προσπάθεια να κάνει αποθορυβοποίηση που χαλάνε το αποτέλεσμα, και πάνω απο όλλα (για εμένα προσωπικα) είναι πως έχει το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ manual mode που παίζει στην αγορά….. μην ξεχάσω και το flare που ταλαιπωρούσε για χρόνια την σειρα Ζ…. για συνεχιζόμενες γενιές! και εμείς οι καταναλωτές ήμασταν οι BETA TESTERS της sony… (ακόμα δεν μπορώ… Συνέχεια »

Junkermann

nick, ωραίο το σχόλιό σου, αλλά μας έβγαλες τα μάτια. Εάν δεν θέλεις να ασχοληθείς με την ορθογραφία, βάλε έναν διορθωτή.

Είσαι επαγγελματίας και κάνεις λάθη μαθητή δημοτικού…

_Junkermann

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.