Το νέο iPhone θα έχει οθόνη 4 ίντσες [φήμες]

Αδιαμφησβήτητα σήμερα είναι η ημέρα του Galaxy S III όμως κάποιες ακόμα φήμες-εικασίες για το επόμενο iPhone που θα τα βάλει μαζί του βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα. Η ιστοσελίδα iLounge αναφέρει ότι η οθόνη του iPhone 5 θα είναι 4 ιντσών, η πλάτη μεταλλική και θα μικρύνει η υποδοχή dock connector για να είναι πιο λεπτό και συνολικά το κινητό. Επίσης σημειώνει ότι ίσως απουσιάσει η έξοδος ακουστικών προς τιμή της ασύρματης μετάδοσης ήχο μέσω Bluetooth και AirPlay.

, Το νέο iPhone θα έχει οθόνη 4 ίντσες [φήμες]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Papakyriazis

Πάντως εάν δεν θα έχει υποδοχή για ακουστικά, θα πέσει πολύ γέλιο … πως θα κυκλοφορούν οι iphoneάδες χωρίς το καραμπάμ λευκό ακουστικό για πούλμούρ ? 😉

dimpep

Θα κυκλοφορούν όλοι με λευκά bluetooth που θα τους φοράνε οι γυναίκες διάφορες ροζ θήκες με αυτάκια. Θα πέσει πολύ γέλιο. Πότε είπαμε παρουσιάζεται στο περίπου;

Doxakis

Δεν το νομίζω…

dhmhtrhs

το iphone ειναι ωραιο και δεν εχει πολυ μεγαλη οθονη…οσοι δεν εχετε αγορασει η δεν εχει κρατησει στα χερια σας iphone καλυτερα να μην το σχολιαζετε…ετσι και εμενα δεν μου αρεσε και τωρα εχω κολησει…!!!!!!!η μικρη οθονη το κανει ωραιο αλλα ας δοκιμασουμε και μια πιο μεγαλη…;)

Max91

τρισαυθλιο… τοσο μακρόστενω ειναι απλα αηδια… εντωμεταξυ να δω μεεεχρι να κυκλοφορησει ποσα μεγεθη θα ακουσουμε.. (το νεο iPhone θα εχει 4…. 4,8….5….52 ιντσες)

Teo

Nick Papakyriazis & dimpep ..πολλα LIKE χαχαχααχαχχχαχαχ…ελιωσα στα γελιαα…

Γιώργος Τσ.

Ίσως θα υποστηρίζει και 2 κάρτες sim και θα έχει και κεραία για αναλογική τηλεόραση…ήρεμα παιδιά, είναι νωρίς ακόμα για προβλέψεις και φήμες…και στο προηγούμενο event πολλά λέγαμε και οι περισσότεροι “ξεβρκώθηκαν” που λέει και ο Γεωργίου…

Καλά για αυτό με την υποδοχή ακουστικών είναι τελείως fail…. :facepalm:

😀

Alex

Να φτιάξουνε και ένα mini iPhone με οθόνη 3.0 ιντσών ετσι τα apple fan boys θα έχουν περισσότερες επιλογές

mike

ε πολλοι το ξερουμε οτι θα εχει διαφορετικο καλουπι και πιστευω θα φερει τα πανω κατω,ειμαι περιεργος τι οθονη θα εχει, 1080p αραγε?

ilias

εγω θα προτιμουσα να μεγαλωσουν την οθονη αφαιρωντας μαυρα κομματια απο πανω και απο κατω και να ειναι screen to edge και οχι να το κανουν μεγαλυτερο. ηδη ειναι μεγαλο και εχει μολις 3.5 ιντσες οθονη..

provatopoulos

O provatopoulos provlepi pio megali othni alla sto idio megethos i siskevi ………
Den iparxei periptosi i apple na allaksi to megethos giati to theorei idaniko 😉

vkrd

Aυτό με τα ακουστικά ακούγεται out of the box. Δε νομίζω να το έχει σκεφτεί κάποιος ως επιλογή.Στην πράξη δε θα βολέψει πολύ κόσμο.

Nickolas

Και αφού παρουσιάστηκε το galaxy δώστου τώρα με τις φήμες για το καινούριο iphone μέχρι να παρουσιαστεί κι αυτό, σε δουλειά να βρισκόμαστε :p
Αυτό πάντως με τα ακουστικά άκυρο, δηλαδή αν ξεχάσω να φορτίσω το bluetooth την έκατσα.

Hatersgr

Hatters gonna hate μόνο αυτό θέλω να πωωωωωω!!!!!

Γιαννης

Για κανενα λογο δεν θα ειναι ετσι.κατι ξερει η apple απο marketing οπως εχει αποδείξει.

mhtsos89

Παιδια μια ερωτηση λιγο ακυρη αλλα δεν ξερω που αλλου να ρωτησω μιας και δεν ειμαι πολυ σχετικος…
Επειδη θα παει γνωστος μου στην Νεα Υορκη ξερετε ποσο πεζουν οι τιμες εκει για το 4s?
Επισης θα εχω τυχον προβληματα με φορτιστες ή με την wind?
Αν υπαρχει καποιο αλλο σχετικο thread παρακαλω να με παραπεμψετε εκει.

Γιάννης

Δε νομίζω Τάκη..
Όνειρα βλέπουν στο ilounge

sosimple

Στο τέλος η μεγαλύτερη διαφορά του 5 θα ειναι το (εννοείται εντελώς άχρηστο) siri II… 🙂

Michalis

υπαρχουν πια τοσα αξιολογα κινητα στις αλλες εταιριες, που για να δωσεις τοσα λεφτα για ενα iPhone ειναι πλεον βλακεια ή απλα για να λες οτι εχω και εγω ενα.

Δημητρης K.

Εγω προβλεπω πως οντως θα μεγαλωσει η οθονη στο iphone 5 και ισως να ειναι και ελαχιστα λεπτοτερο.Στα χαρακτηριστηκα πιστευω θα παιξει οπως στο new ipad τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη.Ελπιζω να βαλουν καμια μπαταρια 2500m μπας και κραταει πανω απο μια μερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i