Νέο Lumia 635! Κορυφαία απόδοση!

Το νέο Lumia 635 ξεχωρίζει από το πλήθος, όχι μόνο χάρη στην εμφάνιση και το design του, αλλά και χάρη στην εντυπωσιακή συνδεσιμότητα 4G και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή, που του χαρίζουν απίστευτη ταχύτητα και κορυφαία απόδοση σε μια πανέμορφη οθόνη 4.5″. Ο κόσμος του νέου Lumia 635 ήρθε για να σας συναρπάσει.

Νέο Lumia 635, Νέο Lumia 635! Κορυφαία απόδοση!

Απολαύστε το OneDrive!
Τώρα έχετε όλα τα δεδομένα σας συγκεντρωμένα. Ανεβάστε τα στο One Drive, τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο χωρητικότητας 15GB στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση από το PC, το tablet και το κινητό τηλέφωνό σας. Αυτό κι αν είναι ευελιξία. Ανοίξτε, διαχειριστείτε και μοιραστείτε αρχεία, όπου κι αν βρίσκεστε, αρκεί να έχετε λογαριασμό Microsoft.

Νέα Windows 8.1
H ενσωματωμένη νέα έκδοση των Windows Phone θα σας απογειώσει. Απολαύστε όλες τις τελευταίες, κορυφαίες λειτουργίες των Windows Phone που σας επιτρέπουν συγχρονισμό όλων των οθονών του smartphone, σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας εξαιρετικά την καθημερινότητά σας.

Δώστε του κάτι από το χαρακτήρα σας
Το Lumia 635 γίνεται ακόμα πιο… προσωπικό αν προσθέσετε εικόνες φόντου στην οθόνη έναρξης. Απολαύστε κορυφαία Live Tiles που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο πιο γρήγορα από ποτέ, για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας. Έτσι θα βλέπετε όλες τις συνομιλίες, τις ενημερώσεις κοινωνικής δικτύωσης και τις ρυθμίσεις με μία μόνο κίνηση στο ολοκαίνουργιο Action Center.

Όλες οι εφαρμογές που χρειάζεστε
Το Lumia 635 έρχεται με πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές, ενώ οι επιπλέον επιλογές είναι… άπειρες, στο Windows Phone Store. Με μνήμη 128 GB, υπάρχει άφθονος αποθηκευτικός χώρος για τις αγαπημένες σας εφαρμογές, φωτογραφίες, μουσική και άλλα.

Με λίγα λόγια, δώστε χρώμα στην καθημερινότητά σας
Το Lumia 635 διαθέτει φωτεινό και γυαλιστερό περίβλημα με δυνατότητα αντικατάστασης. Επιλέξτε από μια ποικιλία έντονων χρωμάτων, ανάλογα με τη διάθεσή σας, αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Για μια ακόμα πιο εξατομικευμένη εμπειρία, μπορείτε να αλλάζετε και το χρώμα των τετραγώνων Live Tiles στην αρχική οθόνη σας. Μια οθόνη ευκρινή που κάνει τα χρώματα πιο ζωντανά από ποτέ.

Ο κόσμος του νέου Lumia 635 ήρθε για να σας συναρπάσει. Απογειωθείτε με έναν χαρούμενο… συνεργάτη, γιατί το Lumia 635 είναι πολλά περισσότερα από ένα smartphone!

Νέο Lumia 635, Νέο Lumia 635! Κορυφαία απόδοση!

Advertorial

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Constantine

Eχω το lumia 630 και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με την ταχυτητα του ειδικα στο browsing στα λεφτα του ειναι μια τιμια επιλογη

Tek Thanos

Εχω το 630 και ειναι τελειο.

dimitris

Το έχω εδώ και δυο εβδομαδες περιπου το πηρα απο την microsoft όταν ηταν blackfriday deal στα $39, απο τα καλυτερα deal που έχω βρει ποτε.

Νίκος

Εξαιρετικό απο κάθε άποψη, σιγά σιγά το Android Tablet παίρνει την άγουσα για το κουτί του και μετά στην ντουλάπα. Έχω κατεβάσει 80 εφαρμογές και παιχνίδια, αποτέλεσμα; Γρήγορο λές και το αγόρασα χθές το πρωί, δεν έχει βαρύνει ούτε στο ελάχιστο και όλες οι εφαρμογές εκτός απο ενα παιχνίδι (Escape Mansion), αποθηκεύτηκαν στην SD, όχι νταβάς με το έτσι θέλω στην μνήμη του τηλεφώνου! Σε συνδιασμό με το ότι τις τελευταίες ημέρες ανεβάζουνε αρκετές εφαρμογές και καινούρια παιχνίδια, νομίζω ότι πάμε καλά. Οι πωλήσεις θα δείξουνε βέβαια…

forneverarrow

Συμφωνώ με τη διαφήμιση. Το έχω σε άσπρο απο αρχές Νοέμβρη και πραγματικά δεν το αλλάζω. Απίστευτα γρήγορο, πολυ ωραίο σχεδιαστικα (αν και δυο μέρη δίνει αίσθηση unibody) και απίστευτη τιμή. Σίγουρα του λείπει άλλη μια κάμερα και 2-3 βασικές εφαρμογές θέλουν δουλειά. Ωστόσο, έχοντας γραφτεί στο developer preview παίρνω updates σε ρυθμό nexus και οι προσθήκες στο WP 8.1 το κάνουν πληρέστατο όσο παει.

Γενικά το προτείνω. Το 4G που εχει ειναι γρήγορο και το λειτουργικό δεν αφήνει παράπονα. Αν προσέξουν λίγο το store πιστεύω δεν θα έχω κανενα λόγο να κρατάω και το iPhone παράλληλα.

mimis

τιμη???

Conx

Τίμια τιμή για κορυφαίο κινητό..πάντα με γνώμονα την κατηγορια/λεφτά…

Parastas

Το έχει η γυναίκα μου και είναι ξετρελαμένη. Βέβαια σοβαρή η έλλειψη του flash και της μπροστινής κάμερας, καθώς και του αισθητήρα εγγύτητας. Θα πρότεινα σε όποιον ενδιαφέρεται να περιμένει το Lumia 535 που τα έχει όλα σε και σε 5″

Αλεξανδρος

Δεν ειναι κακο. Το πηρα 120ε πριν 4 μηνες. Δεν συμφωνω με οσους λενε οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες, ισα ισα ο κολλητος μου που εχει android με ρωταει συνεχεια πως λεγονται οι εφαρμογες που του αρεσουν να τις κατεβασει και αυτος αλλα δεν υπαρχουν. Ειχα ταμπλετ ανδροιντ για σχεδον ενα χρονο και το πουλησα τον πρωτο μηνα μετα την αγορα του 630. Το γεγονος που θολωνει τους χρηστες ανδροιντ ειναι η συμβατοτητα των εφαρμογων, ολες οι εφαρμογες που υπαρχουν στο store δουλευουν τελεια και το 95% αυτων (που δουλευω) δεν εχουν καμια διαφημιση πουθενα. Αλλα δεν θα το λεγα τελειο κινητο, ειναι σαν να εχεις αλφα ρομεο, η τιμη του πεφτει αστραπιαια, παρολη την ομορφια του, εχει προβληματα: -Οθονη με ωραια χρωματα ευαναγνωστη στον ηλιο με χαλια γωνιες θεασης πλην τον οριζοντιο και καθετο αξονα θεασης, -Στο ιντερνετ δεν κολλαει σε καμια σελιδα, αλλα εκει που δεν το περιμενεις σε πεταει εξω.. Αυτο που εμαθα ειναι οτι αν θες WP ΠΡΕΠΕΙ να παρεις καποιο με AMOLED και σιγουρα 1gb μνημη ram! Επισης δεν προτινω σε ΚΑΝΕΝΑ το 535, δεν εχει clearblack δηλαδη η οθονη φαινεται γκρι,εχει μεγαλη αποσταση γυαλιου-οθονης, κακο touch, ακομα χειροτερες γωνιες θεασης και κακα τα ψεματα ο… Συνέχεια »

Στεφανος

Δηλαδη ποιο μου προτεινεται; Το 635 ή το 535? Η οθονη δεν με νοιαζει και ο επεξεργαστης του 535 μου φαινεται καλος αφου εχει 1gb ram. Αυτο για το tpuch το εχω ακουσει αλλα δεν ξερω… Ποιο να παρω. Το θελω επιγοντως σε δυο εβδομαδες.

nikmour

@dimitris πως το πήρες από την Ms? Από Ελλάδα το πήρες ή από Αμερική.

dimitris

@nikmour απο Αμερική,μενω εδώ και 1χρονο στο εξωτερικό

Πέτρος

κάτοχος του κινητού 635 εδώ και μια εβδομάδα.Είχα το ihone 5c και πήρα με επιδότηση το 6 .Έφαγα μια φλασιά με την apple και πούλησα και τα δύο.Πήρα το 635 πληρώνοντας 169 ευρώ από Γερμανό .Το μόνο που μπορώ να πω είναι άψογο τηλέφωνο.Κάνω τα πάντα απροβλημάτιστα.Πρώτη φορά με wp άκουγα πολλά και είπα να πάρω να δοκιμάσω με ένα φθηνό και βλέπω.Πολύ ευχαριστημένος και το προτείνω ανεπιφύλακτα για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι φθηνό και καλό.Υπήρξα και χρήστης android παλιότερα και πλέον έχω μια σφαιρική άποψη για όλα τα λειτουργικά.Θα περιμενώ λίγο καιρό ακόμα για να βγάλω οριστικό συμπέρασμα.Πάντως έχω να πω αν δεν δοκιμάσετε κάτι οι ίδιοι μην δίνετε μεγάλη βαρύτητα σε όσα σχόλια διαβάζετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.