Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Πλησιάζει ο Οκτώβριος ο μήνας όπου όλα τα νέα high-end smartphones αναμένεται να κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα στην Ελλάδα και η μάχη προβλέπεται τεράστια. Οι φίλοι των smartphones θα μπορέσουν να επιλέξουν από μια πλούσια γκάμα μοντέλων smartphones με ποικιλία σε λειτουργικά συστήματα όπως Android, iOS και Windows Phone. Παρακάτω ακολουθούν οι επίσημες τιμές λιανικής αυτών.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να διαφέρουν από κατάστημα σε κατάστημα.

Samsung Galaxy Note 3 τιμή 799 ευρώ

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Sony Xperia Z1 τιμή 749 ευρώ

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Sony Xperia Z Ultra τιμή 749 ευρώ

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Nokia Lumia 1020 τιμή 699 ευρώ

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

LG G2 τιμή 599 ευρώ

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Huawei Ascend P6 τιμή 399 ευρώ

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Update: Αποκλειστικό: Οι τιμές iPhone 5S και iPhone 5C στην Ελλάδα

iPhone 5S τιμή ?

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

iPhone 5C τιμή 629 ευρώ

τιμές νέων smartphones στην Ελλάδα, Οι τιμές των νέων smartphones στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

137 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavros

Φυγαμε για lg g2 . Ενα κινητο με φοβερες δυνατοτηες και φυσικα πανισχυρο!

ΓιαννηςΑτλ.

Πάω για Huawei

ΛΟΥΚΑΣ

Nokia Lumia και δεν είμαι καλααααααα

Panagiotis G.

1020 για εμένα !!! 🙂

Νio

G2…!!!!!

Kostas

Πολύ σύντομα Nokia Lumia 1020 🙂

Spukie

ενταξει αυτεσ ειναι τιμες πλαισιο..σε σκρουτζομαγαζα ειναι και φθηνοτερα τα συγκεκριμενα 🙂

George Boutsinas

Τσάμπα πράμα!!!Σε λίγο θα πίασουν τα 1000€!!!

george

ρε παιδια πανε καλα? τι τιμες ειναι αυτες? κινητα ειναι.. ελεος πια ουτε ενα καλο pc δεν κοστιζει τοσο ακριβα! εδω δεν θαχουμε να φαμε σε λιγο.

Tony Cool

Oppo find 5 με 400 € και αντε γεια στους υπόλοιπους. Και δεν είναι απλά καλύτερο vfm απο τα περισσότερα flagships, είναι απλά καλύτερο, period.

Η πιο καλή επιλογή για κατόχους tablet ειναι το iphone 5C, για τους υπόλοιπους προτείνω iphone 5S. Apple 4ever!!!

gian

οι τιμές του iphone είναι ….. ΕΚΠΛΗΞΗΗΗΗ!! χαχαχαχαχ κλαίω

οκ πάμε μπροστά…. nokia

Teo

Παμε για Galaxy Note III..ειναι η αγαπη μου η μεγαλη !!!
Στανταρ ομως δεν θα το παρω το πρωτο 3μηνο και στανταρ δεν θα το παρω απο Σκρουτζ γιατι τα “ξενα” ΝΟΤΕ εχουν θεμα με το πενακι και τα Ελληνικα του.
Κατοχος Galaxy Note II

Jacob

Καθαρος νικητης στις 5′, Z1. Αρα παμε Z1!

Spukie

skroutz ρε..μας πιανει κοτσους το πλαισιο και στο τελος δε βοηθαει σε τιποτα..

takis

παμε για note 3 ως samsung fan που ειμαι τωρα τελευταια… 😀

Nikos21

ετσι ρε LG, με 600 σε public και λοιπα λογικα στε σκρουτζ θα κανουμε παρτυ!

bas13

Εξαιρετικό το G2,στην ίδια τιμή είχε ξεκινήσει και το g κ μέσα σ’ενα 5μήνο έφτασε τ 320, ελπίζουμε να γίνει το ίδιο.
Πάντως στο πλάισιο το χει αναρτήσει στο site 649(λέει αναμένεται σύντομα) και στο vnp 599(κατόπιν παραγγελίας)

Spukie

ρε παιδια ειχα παρει τηλεφωνο σε ενα απο τα μεγαλα αυτα μαγαζια δε θελω να πω σε πιο και τους ρωτησα που ωφειλεται το μεγεθοσ της τιμης σχετικα με τα αλλα μαγαζια..και μου ειπαν Η ΕΓΚΥΗΣΗ..Σαν λογιστης λοιπον επιασα το νομοθετικο πλαισιο της ΕΕ για να δω αν επιτρεπεται να μπει οτιδηποτε χωρις εγκυηση απο τον προμηθευτη σε ενα κααταστημα..απαγορευεται ρητα λοιπον βαση νομου..κοροιδεια σκετη ειναι αυτα τα μεγαλα μαγαζια..support στη μικρομεσσαια κινηση με προσιτες τιμες για ολους 🙂

SPIROS

nokia lumia 1020

Pantelis

Αυτά βλέπει ο Στουρνάρας και μας πηδ@ει εξακολουθητικα.

Teo

Σωστά τα λέει ο φίλος Spukie #19..
Μόνο να έχετε το νου σας στα παραεισαγωγής που ΔΕΝ είναι από E.E και στο Note(λόγο Ελληνικών και πένας) που δε θα αναγνωρίζει το λογισμικό του την Ελληνική γραφή.
*Η Samsung πάντως δέχεται ΟΛΑ τα κινητά της ανεξαρτητου χώρας

ilias

Πω πω αυτα ειναι! Παντως Ζ1 για εμενα τρωει Χ μιας και ο προκατοχος του στα 400 που ειναι τωρα αξιζει πολυ περισσοτερο απτο Ζ1 (+300Ε για καλυτερη καμερα και οθονη?) Το LG G2 για εμενα ειναι το καλυτερο κινητο (τουλαχιστον στις ιντσες του). Αρκει και να υποστηριχθεί απο την LG

Theo

Note III, τίποτε άλλο…

Adonis K.

yay κρίση!

Dimitrios

Θέλω να κάνω δώρο στην κοπέλα μου το Huawei Ascend p6 σε ροζ χρώμα αλλά δεν το βρίσκω στην Έλλαδα,ξέρεις κανείς πως μπορώ να το βρω? αν οχι σιγα δεν πειράζει και σε άσπρο χρώμα μια χάρα είναι….

Johntsia84

Εγώ είμαι ανάμεσα G2 με Z1 αλλά περισσότερο για G2 σαν θέμα κινητού, αυτό που είναι τρελό μείον είναι ότι έχει μόνο 16G και τα 32G άγνωστο πότε θα έρθει, αν καθιστεριση πολύ πάω για SONY.

GT

wow το huawei p6 στα σκρουτζομάγα κάνει 345 , 400 στα μεγάλα… πανέμορφο,αλουμίνιο, τετραπύρηνο, HD οθόνη, 2gb ram σε τέτοια τιμή? τι άλλο να ζητήσεις… και το G2 επίσης πολύ καλή τιμή γι αυτά που δίνει αλλά το p6 χαλαρά το καλύτερο value – for – money που υπάρχει αυτή τη στιγμή μαζί με το nexus 4

νικος

πάω για κινέζικο ΜΤΚ

machinegun

εκτος θεματος θελω νοκια με android λιγα ζηταω?

Μιχάλης362

Πρώτος πρώτος ο βασιλιάς NOTE 3 και άσε τους άλλους να φάνε την σκόνη σου !!!

jiji

Lg g2 αξια 600ε
Να δουλευεις να καταναλωνεις και σε οτι συμβαινει γυρω σου να εισαι θεατης,αξια ανεκτιμητη.

JohnWave

P6 και G2 είναι τα value for money για μένα.

Akis

Για μενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης. Sony Xperia Z1. The Beauty and the Beast.

Μανωλης

Acer liquid s2 ?

χρηστος

LG g2 κινητο θαυμα

Nickolas

Nokia lumia 1020 απλά τέλειο 🙂
Α και μετά Lg G2, φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή (σε σχέση με τα υπόλοιπα) και πολύ καλό after sales που δε σου βγάζουν την πίστη για να σου φτιάξουν το κινητό.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Ειναι πολυ ευχαριστο που η LG κρατα χαμηλα την τιμη (αν ειναι δυνατον να θεωρουμε πλεον τα 600 λιγα) με τα πολυ καλα χαρακτηριστηκα του, ετσι ωστε (ελπιζω) να οδηγησει σε οικονιμικο ανταγωνισμο με ολους τους αλλους που ζουνε στην δικια τους πραγματικοτητα…Ευκαιρια το LG G2!!!

andreas kor

Mε χιλια το lg g2 κι απο εμενα!!! Γι αυτα που σου δινει ειναι οτι καλυτερο υπαρχει και σε πολυ πιο χαμηλη τιμη απο τους αλλους…

jon

Με τη σειρα optimus g, gPro κ τωρα το g2 η LG με το πολυ καλο software κ τη πολιτικη τιμων που εχει επιλεξει θα θρεθει κορυφη σε προτιμησεις καταναλωτων στο μελλον.Απο τι γνωριζω ειναι η μοναδικη made in korea ενω οι αλλοι china.Αν κανω λαθος διορθωστε με.

Nikos21

Ρε παιδια g2 ή s4? (εστω οτι σε λιγο καιρο εχουν ιδια τιμη)

dark_master

Εμένα επιτρέψτε μου να διαφωνίσω μαζί σας ως προς το G2. Ενώ είναι ένα εξαιρετικό κινητό δεν θα προχωρούσα στην αγορά του για τους παρακάτω λόγους: 1 16 GB εσωτερική μνήμη χωρίς δυνατότητα επέκτασης. Βάλε 8GB το λειτουργικό σύμφωνα με το παραπάνω από το gsmarena και μας μένουν 8GB διαθέσιμα για χρήση.Με τα 13MP κάμερα που έχει και με μέσω όσο 4MB η φωτογραφία καταλαβαίνει κανείς ότι θα πρέπει να γράφει και να σβήνει συνέχεια. 2 Υποστήριξη. Τo G Pro βγήκε με 4.1.2. και τόσους μήνες μετά παραμένει στην ίδια έκδοση λειτουργικού. Άρα για πιό λόγο να δώσω τα παραπάνω χρήματα όταν ξέρω ότι το κινητό μου δεν θα αναβαθμιστεί σε νεότερη έκδοση λειτουργικού ή αν συμβεί αυτό θα είναι πολύ καιρό αργότερα. Και για αν μην παρεξηγηθούμε δεν είμαι Fan των συνεχών και προβληματικών κάποιες φορές αναβαθμίσεων (κυρίως Sony και Sammy) αλλά όταν μια συσκευή είναι (και κοστόλογείται επίσης) ως high end έχω και κάποιες απαιτήσεις. 3 Τιμή. Ναι μεν είναι το χαμηλότερο σε τιμή σε σχέση με όλα τα παραπάνω αλλά η γρήγορη πτώση τιμής φέρνει μικρή μεταπωλητική αξία. Και ενώ για κάποιους αυτό είναι καλο για όσους αλλάζουν σχετικά γρήγορά τα κινητά τους αυτό σημαίνει ασύμφορη αγορά.(άσε… Συνέχεια »

jon

φιλε dark master 1. υπαρχει κ 32GB 2.Το G PRO δουλευει 4.1 ακομη, αλλα καλυτερα απο τα περισσοτερα 4.2 εκει εξω το ειπες κ συ με το τροπο σου.θα παρει αναβαθμισεις εστω κ αργα αλλα οχι προβληματικες φανταζομαι.οντως χρειαζεται γρηγοροτερη ανταποκριση εκει αλλιως παιρνεις Nexus.3.οτιδηποτε εκτος iphone χανει γρηγορα τι τιμη του.αν δε παρεις αμεσως ενα κινητο οταν βγαινει δινεις λιγοτερα κ χανεις λιγοτερα.μετραει βεβαια κ η αρχικη τιμη εκκινησης αλλα παντα χαμενος εισαι.4.συμφωνω μαζι σου αν κ νομιζω τωρα παιρνει μπρος η LG.5.το Nexus 5 θα ερθει με το νεο ετος απο χαρακτηριστικα δεν θα ειναι ακριβως τα ιδια,μιλαμε για τελειως διαφορετικα τηλεφωνα.ο καθενας γνωριζει τι ταιριαζει για τον εαυτο του.φιλικα κ καλο βραδυ

dark_master

@ Jon επίσημα Ελλάδα θα έρθει η έκδοση με τα 16GB.Και λέω επίσημα γιατί στην παράλληλη αγορά παίζει ρόλο από ποια χώρα θα φέρεις το κινητό και από ποια εταιρεία γιατί παρουσιάζονται μικρά προβληματα ασυμβατότητας με τα εδώ δίκτυα(MMS,70 χαρακτήρες στα SMS). Το G Pro μπορεί να δουλεύει απροβημάτιστα αλλά μην ξεχνάς ότι είμαστε στην 4.3 και τον επόμενο μήνα παρουσιάζεται η 4.4 μαζί με το νέο Nexus(κάτι ακούγεται για 10/10). Οπότε είναι ήδη 2 εκδόσεις πίσω και πάει για 3 όταν όλοι οι ανταγωνιστές της είναι ήδη στην 4.2.2 και αναβαθμίζονται σε 4.3.Υπό κανονικές συνθήκες να συμφωνίσω μαζί σου για την απρόβλημάτιστη λειτουργία αλλά μην ξεχνάς επίσης πως μιλάμε για τη ναυαρχίδα της εταιρείας (άρα το πιο προβαλλόμενο μοντέλο της) Και επειδή πιάσαμε το πονεμένο θέμα των αναβαθμίσεων να σου θυμίσω ότι υπάρχει το One που αναβαθμίστηκε από 4.1 σε 4.2.2 και ήδη από ότι ακούγεται πάει σε 4.3 αυτό το μήνα. Και το κυριότερο δουλεύει απροβλημάτιστα. (Για να μη μιλήσω για Xiaomi με αναβαθμίσεις κάθε παρασκευή). Όσον αφορά τη πτώση τιμής θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά η LG και έπειτα η Sony είναι οι εταιρείες που οι ναυαρχίδες τους είναι αυτές με τη μεγαλύτερη πτώση τιμής στο 3μηνο… Συνέχεια »

Wolf

Εγώ εάν ήταν να αγοράσω κάποια από αυτές τις συσκευές αυτή θα ήταν η το g2 (με μόνο του μειονέκτημα ότι δεν δέχεται κάρτες microsd) η το note που είναι κορυφή από όλες τις απόψεις..! Τα Sony δεν μου αρέσουν γιατί θεωρώ ότι έχουν απαράδεκτες διαστάσεις και οθόνες. Το Nokia είναι αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή λόγο κάμερας αλλά μόνο για αυτό..! Και τα iPhone…. τι να πω..?Βασικά γελάω…! Δεν τα θεωρώ καν smartphones πλέον αλλά αξεσουάρ για κοριτσάκια…!!

vasilis

iphone 5c 549e apo apple.com

Νio

dark master παιρνεις το nexus 5 που θα ναι κ πυραυλος κ απο αναβαθμισεις εισαι αρχηγος…! Αν θες το G2 περιμενεις λιγο να πεσει η τιμη του, αφου το ξερεις κιολας, οτι θα πεσει κ το αγοραζεις.! Αλλιως αν δεν εχει προβλημα η τσεπη σου κ δεν μπορεις να περιμενεις τα σκας οπως κ οι αιφονακηδες για το αξεσουαρ τους. Ειναι θεμα του τι θες. Αν το θες κ σου αρεσει ΕΣΕΝΑ τι σε νοιαζει μετα τι θα το κανεις. Εγω θα το κρατουσα στην συλογη μου. Σιγα μην πουλουσα τετοιο κοσμημα. Αν το προσεχεις θα το πουλησεις σε καλη τιμη κ αν προσεξεις μετα απο καποιο διαστημα οι τιμες ξανα ανεβαινουν κ αρκετα μαλιστα λες κ παιζεις σε χρηματιστηριο.

βασιλης

Εμενα μου κανει εντυπωση οτι οι τιμες που βλεπω στο γερμανικο το αμαζον ειναι τα περισσοτερα 100€ πιο κατω,πχ LG g2 489 ,Lumia 1020 625 και παει λεγοντας,βεβαια θα μου πεις ελλαδα ειναι αυτη και οι φοροι ειναι διαφορετικοι οκ…Οσο αφορα τις συσκευες τι γινεται με αυτο το κολοχοναμι και κανει τοσα λεφτα?ελεος σιγα το κινητο το ειδα εδω στο βερολινο που ειμαι απο κοντα στην εκθεση,πολυς ντωρος για κατι που δεν ξεπερνα τα ορια,πιστευω σαν κατοχος Lumia 920 εαν θα βγαζαν το 1020 σε κοκκινο οπως εχω το δικο μου θα το αγοραζα σημερα κι ολας,αν οχι θα παρω το μαυρο οταν πεσει η τιμη….

Vairas

Εγω θα περιμενω τις νεες συσκευες που θα βγουν σε μικροτερο μεγεθος ( τυπου GS 3 )

Εως τοτε με καλυπτει το GS 3 μου,νομιζω δεν εχουν διαφορες τα μηχανακια πλεον.

Επισης το κινεζικο δεν ξερω αν θα παρει αναβαθμισεις οποτε…

τασος

@wolf εισαι μεγαλος ρε! συμφωνω απολυτα! και γω γελαω! και παω δαγκώτο για g2!

@Nikos21, Samsung Galaxy S4 γιατί είναι από μια καλύτερη εταιρία.

Alexis

LG OPTIMUS G2 φυσικά.. Τι κινητάρα είναι αυτή; Και στα 600 ευρώ. Φυσικά εγώ θα το πάρω από skroutz. Μετά το G2 θα έπερνα στάνταρ το HUAWEI! Τέλειο κινητο πανέμορφο με το ui να ξεχωρίζει! Ρε παιδιά για iphone δεν λέει κανένας τι γινεται χαχα!

machinegun

lg pro 2 και 3 και 4 κ 5 αυτο που θελω να πω μην παραπονιεσε μετα απο κανα χρονο οταν ωγει η εκδοση κιτ κατ για δεν θα την παρει αμεσως πριν την samsung στα specs τα σπαει αλλα απο ενημερωση θα ειναι παντα ιδια η lg

@Alexis, δεν έχουν καθοριστεί ακόμα οι τιμές από την apple και γι’ αυτό δεν λέμε μεγάλες κουβέντες. Πάντως και τα δυο κινητά της apple είναι πολύ καλά και ελπίζω ως fan της apple να πιάσουν κορυφή. Ούτως ή άλλως ξέρουμε ότι το iOS είναι το κορυφαίο λογισμικό στον κόσμο. Εγώ προτιμώ το iPhone 5S (όχι ότι το 5C δεν είναι παρά πολύ καλό για την τιμή που έχει στην Αμερική) επειδή έχει τον καλυτερο επεξεργαστή και την ανίχνευση δαχτυλικου αποτυπώματος .

Νio

Και που ξερεις εσυ τι θα κανει η LG με τις αναβαθμισεις της?? Γιατι σημειωνει προοδο απο οτι βλεπω. Γεια σου ρε CEO Ελληναρα…!!!!

Billys

Απο τα παραπανω , με το 5c να ερχεται Νοεμβριο στα 649 και το 5s Δεκεμβριο στα 779-789 , τα μονα που αξιζουν τα λεφτα τους ή ειναι λιγοτερο υπερτιμολογημενα απ’ ο,τι τα υπολοιπα , ειναι το ΝΟΤΕ3 και το ΝΟΚΙΑ . Με την πατατα του ουλτρα και του ζ1 που (υπερ)κοστολογουνται στην ιδια τιμη , γελαμε . Το g2 ασχολιαστο στα 6 κατοσταρικα , το huawei εχει οσο θα επρεπε να εχουν τα hi-end smartphones πιο εμπορικων εταιρειων , καθιστωντας το και παλι ακριβο για τη φιρμα του , την μεταπωλητικη του αξια , απο την πρωτη κιολας μερα αγορας του , και την κατασταση της οικονομιας τη δεδομενη στιγμη .

Billys

@Wolf , φαινεται οτι ποτε δεν ειχες iPhone , γι’ αυτο και λες τετοιες βαριες κουβεντες γι’ αυτο . Το θεμα δεν ειναι να βλεπουμε τα παντα με φθονο , αλλα να ειμαστε ανοιχτοι σε ολες τις προσφορες και να επιλεγουμε την καλυτερη για μας .

“Αξεσουαρ για κοριτσακια” και λοιπες εκφρασεις , μονο και μονο για να μειωσουν , ειναι ασκοπες . Τουλαχιστον αιτιολογησε την αποψη σου . Μονο να πω , πως απο τιμη , απο εκει που ηταν τα ακριβοτερα τα iPhone , πλεον ειναι μεσα στον ανωτερο μεσο ορο .

arg

NEXUS 5 και άς μήν το έχουμε δεί ακόμα.

απλά πράματα

Αλέξανδρος

@Arg +1

machinegun

Νio εγω το ξερω γιατι ειχα lg 4x,τωρα φανταζομαι να ξερεις γιατι το ειπα.

Νio

Και? Το κινητάκι που λες μια χαρά δουλεύει απροβλημάτιστα με την τελευταία του έκδοση.
Θες κ καλά ανούσιες αναβαθμίσεις αλά αιφον?

Wolf

Φίλε Billys και όμως είχα iPhone…! Άμα θέλεις κάνα jailbreak εγώ είμαι εδώ…. στο κάνω με κλειστά μάτια και σου λέω κιόλας τι αξίζει στο cydia και τι όχι ώστε να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις…! Όσο για τις βαριές κουβέντες που λες κάτσε να δεις τώρα που όλες οι γκομενες θα πουλάνε το άσπρο 5αρι για να πάρουν το χρυσό 5s.. Χαχαχα..! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν το πουλάνε ακόμα στα hondos center..! Η Apple μας κοροϊδεύει άσχημα με τα 5c και 5s πουλώντας μας φύκια για μεταξωτές κορδέλες…! Άμα θέλεις πραγματικό smartphone πας σε μια καλή Android συσκευή… Τέλος..!

Billys

@wolf , ακομα και το jailbreak υπαρχει επειδη το θελει η ιδια η apple . Γι αυτο και γινεται ετσι απλα . Το android για να δουλεψει θελει να αναπτυχθει για μια συσκευη και μονο . Μονο τοτε θα μπορεσει να συγκρηθει με το ios . Μεχρι τοτε , θα κανει πολλα αλλα μετρια . Ας κανω 5 πραγματα στο iphone αλλα τουλαχιστον απροβληματιστα , παρα λιγο απ ολα .

βασιλης

Εμενα παλι μου φαινεται λιγο ανουσια αυτη η κοντρα μερικων κατοχων iOS και Android δεν μπορεις να συγκρινεις δυο ανωμοια πραγματα και ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι που κανουν τετοιες κοντρες ειναι ατομα που δεν ειχαν και τις 2 συσκευες στην κατοχη απλα αγορασαν πχ μονο ενα android και ανεπτυξαν αποψεις…Εγω ειχα iPhone 4s και HTC one x και τωρα εχω Lumia.εχω να πω οτι δεν υπαρχει κανενα κοινο μεταξυ αυτων εκτος οτι δεχονται κλησεις!ειναι στον καθενα τι ταιριαζει δεν ειναι θεμα καλυτερο,δεν υπαρχει καλυτερο ο καθε ενας εχει επιλογη με το android εκανα παπαδες και τωρα με το windows phone μπορω να κανω τα βασικα αλλα το χαιρομαι περισσοτερο,δοκιμασα και αποφασισα οτι τα windows ειναι για μενα,αυτη η απλωτητα εμενα μου παει,για αυτο ας δοκιμασουν μερικοι ολα τα λογισμικα και ας εκφρασουν γνωμη αργοτερα,επειδη εμενα μου αρεσαν τα windows περισσοτερο δεν θα πριξω ολο τον κοσμο με συγκρισεις,εμενα μου κανουν αλλον οχι,τελος.η επιλογη ειναι καθολικη δεν υποχρεωνει κανενας κανενα,αν τωρα νιωθεις τσαναμπετης και θες συνεχεια να σκαλιζεις το κινητο παρε android,φλαρασε ρομ συνεχεια,αν θελεις παρε apple για την αισθητικη η οτιδηποτε αλλο…

machinegun

Νio δεν ειπα αλα αιφον,να εχει αναβαθμισεις ειπα οτι με βαρια κουβερτα θα κανει αναβαθμισεις η lg.οχι για μενα δεν ειναι μια χαρα κινητακι γιατι εαν ητανε,τους drivers θα μπορουσε να τους ειχε δωσει οπως κανει η htc,μην καταληγεις οτι θελω να αναβαθμιζετε σαν το αιφον αλλου το πας το θεμα.ασε και που οι μισες εφαρμογες στο lg4x ειναι dont combatible.

Billys

Βασιλη , ειχα ομνια , πηρα γκαλαξυ και μετα αϊφοουν . Το ενα γουιντοους , το αλλο αντροϊντ και το τελευταιο αϊος . Το ομνια ηταν το μονο που εκανε πολλα κι ακομη περισσοτερα απο το αντροϊντ , για τη χρονια που κυκλοφορησε . Εκεινο το κινητο το χαρηκα πιο πολυ απ’ ολα . Στο αντροϊντ νιωθω πως δεν εχω ελεγχο της συσκευης . Αρχεια εμφανιζονται απο το πουθενα , απεγκαθηστας εφαρμογες αλλα οι φακελοι ειναι ακομα εκει ,αν εχεις πολλες εφαρμογες , ξεκινανε τα κολληματα , πολλοι ιοι που δεν ανιχνευονται παντα απο τα αντιβαϊρους και τελος , αν δεν παρεις νεξους , σε αλλη συσκευη αντε να δεις 2-3 αναβαθμισεις λογισμικου κι αυτο ηταν . Δε λεω , εχει και τα καλα του , αλλα αυτα τα ξερουμε ολοι , τα μειωνεκτηματα ομως δεν τα αναφερει σχεδον κανεις .

Νομιζω θα συμφωνησω παντως μαζι σου οτι τα γουιντοους ισως ειναι το πιο γιουζερ φρεντλι λογισμικο .

βασιλης

@billys
ναι Billy αλλα το Omnia καμοια σχεση με τα windows phones τα καινουρια στο πως δουλευει,ειδικα μετα το amber update της Nokia ολα ειναι εντελως σουπερ…για ποια αρνητικα μιλας?και μην πεις επειδη δεν μπορεις να βαλεις ταπετσαρια,ειπαμε τα WP ειναι για αλλο στυλ ανθρωπων,ειλικρινα πρωτη φορα αγορασα συσκευη και ειπα αξιζαν τα λεφτα που εδωσα

nikolas

το Ζ1 είναι νικήτης σε όλα στην κατηγορία του .πάμε για Ζ1

Αντώνης

πολύ όμορφο το Ζ1 και με τέλεια χαρακτηριστικά .Πολύ καλύτερο και από g2 kai note 3 . Η κάμερα και η όθονη σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή του με ενθουσίασαν πάρα πολύ . Τα αξίζει τα λεφτά του

βασιλης

@αντωνης
αντωνη μην ενθουσιαζεσαι με νουμερα επεξεργαστων και πληροφοριες οθονης,η triluminus δεν θα ελεγαωοτι ειναι και για πολυ μπροστα,ασε που καταναλωνει ενεργεια,ωστοσο αν θες φωτογραφικο κινητο ξερεις τι να παρεις δεν θα πω μοντελο γιατι θα πεσει κραξιμο και ιντριγκα παλι,χθες ενας φιλος πηρε το LG g2 και εχω να σου πω πως το κινητο φαινεται και δουλευει τελεια,εχει τοσο τεραστεια οθονη χωρις περιθωρια γυρω,πραγματικα high end…πανε σε ενα καταστημα και ριξτο μια ματια

George

Όλα ωραία είναι ποιος πληρώνει όμως;;; Άντε να δούμε πόσο θα έχει το iphone 5C!

Κώστας

Καταπληκτικό
Μαζεμένα όλα για να συγκρίνεις(?) τα υπερεργαλεία
Αν και το Ζ1….είναι το όνειρο

iceman

σχεδον κοντα στα 2 εκατομυρια οι ανεργοι στην ελλαδα, με την κατασταση να χειροτερευει καθημερινα, με το βιοτικο επιπεδο του ελληνα να ειναι κοντα στα ορια της φτωχιας, ειναι προκλητικο να δινετε αυτες τις “τιμες” κινητων παραπανω, προκαλειτε τον κοσμο! και το κακο ειναι πως απο τα επομενα σχολια το μονο που τους νοιαζει, ειναι να πουν πιο ειναι καλυτερο ή χειροτερο και οχι να “φωναξουν” για αυτες τις απαραδεκτες τιμες, την ωρα που αρκετοι γονεις δεν μπορουν να τα’ι΄σουν τα απιδια τους. τι να πω;….

Geo Chios

Ηuawei Ascend P6. Απίστευτο design και εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, 4 πυρηνο, 2 για ραμ και απίστευτη δουλειά από την Ηuawei στο “ντ’υσιμο” του 4,2,2 με τρομερές επιλογές στην ρυθμίση. Επίσης και η ποιο φωτεινή οθόνη που θα δείτε σε κινητό, και σχεδόν μιση τιμή από άλλες ναυαρχιδες. Η ποιο VFM ναυαρχίδα με διαφορά,,,

Billys

Διαβαζε λιγο καλυτερα συνωνοματε ! Δε μιλαω για μειωνεκτηματα του των γουιντοους αλλα των αντροιντ . Γουιντοους καινουριο δεν εχω πιασει ακομα στα χερια μου .

Αλλα εχουμε ξεφυγει απο το θεμα , γι’αυτο ας επανερθουμε στις τιμες των κινητων .

Billys

Iceman , δεν χρειαζεται να φωναξει κανενας για καμια τιμη . Οποιος εχει να τα διαθεσει τα αγοραζει . Οποιος οχι , απλα τα θαυμαζει . Ειναι σαν να λες να παω εξω απ την αντιπροσωπεια της bmw ή της πορσε και να τους κραζω που πουλανε την Μ6 150 χιλιαρικα και την carrera 214 . Οποιος τα χει φιλε ! Δεν ειναι ολα για ολους , αλλα αυτο δε σταματα κανεναν απο το να κανει διαλογο γι’ αυτα , να τα θαυμαζει ή να τα ονειρευεται . Και σου υπενθυμιζω πως ειμαστε σε σελιδα τεχνολογιας .

iceman

οι σελιδες τεχνολογιας πρεπει να εχουν και κοινωνικη ευαισθησια. αλλωστε για αυτο προβαλοντε και φθηνοτερες συσκευες. ασχετο το ενα με το αλλο. το θεμα παραμενει. 10 ή 20 ατομα με δυνατοτητα να αγορασουν ακριβες συσκευες, δεν ειναι κατορθωμα. αυτο ειναι κατι που πρεπει να σκεφτεις. αλλωστε πορσε και bmw μας εχουν χεραιτησει προ πολλου, και οι εταιριες κινητων το ιδιο, επισης στελνουν πολυ αργα τις συσκευες ποια εδω, και μονο κατοπιν παραγγελιας. ξυπνατε, μην σας τρωνε τα λεφτα σας, οσοι τελος παντων τα εχετε,….

xEnder

Συμφωνω με iceman. Εαν ως καταναλωτες δεν πιεσουμε δε γινεται τιποτα. Ειναι κι αυτος ενας απο τους ρολους των tech forums.

Γιωργος Μ

παιδια συγνωμη κιολας αλλα ειμαι ο μονος που πιστευω πως η lg πιανει τον παλμο της καταστασης?

andreas kor

@Γιωργος Μ συμφωνω φιλε!!! Ειναι η μονη εταιρεια που εβγαλε ενα κινητο υπερτουμπανο σε ολα
και τιμολογισε πολυ πιο ”τιμια” απο τους αλλους…

Eminem

Σοβαρά τωρα; Το Lumia άνετα. Η καλύτερα κάμερα το πιο γρήγορο,non lag λογισμικό, Xbox live δεν περιμένεις κανένα update και δωρεαν χάρτες/gps+voice navigation.

kostas02

Συγνώμη, αλλά σε ποιους απευθύνονται αυτές οι τιμές;
έχουμε τρελαθεί εντελώς?

Stavros

https://www.youtube.com/watch?v=6oz_vNNiI4I βιντεακι που μας σειχνει οτι το LG G2 ειναι απο τα καλυτερα στις επιδοσεις και στην ταχυτητα!

Κωστας

Κωστα SOS.Ειμαι αναμεσα στο Nexus 4 και στο samsung galaxy s4 mini.Ποια ειναι η αποψη σου;Θα προτεινες καποιο αλλο στην τιμη των 300 ευρω;

βασιλης

Εννοειτε nexus 4

Αλέξανδρος

Nexus 4 με τα 1000 αν το μέγεθος δεν είναι το κριτήριο

Κωστας

Και μεταξυ nexus 4 και Huawei Ascend P6;

βασιλης

Nexus 4 don’t search so much,2 GB ram the best android phone even with 8 gb

Αλέξανδρος

Stock android είναι το καλύτερο, και με το Nexus θα παίρνεις αναβαθμίσεις ταχύτατα… Σαν χαρακηριστικα το p6 είναι καλύτερο… Αλλά σαν υποστήριξη σαν τα Nexus δε θα βρεις

Κωστας

Ευχαριστω Αλεξανδρε.Θα ακολουθησω οποτε την συμβουλη σου για nexus 4.Απλα το περιβαλλον στο nexus δεν μου αρεσει και τοσο…

orestis

To Z1 είναι το καλύτερο και είναι και αδιάβροχο και έχει και την καλύτερη κάμερα και την οθόνη που έχει πολύ καλά χρώματα με την τεχνολογί triluminos .

βασιλης

Orestis καληνυχτα

tiamat

orestis το ξερω οτι εχεις φαει κολλημα με το z1 και σε καταλαβαινω γιατι ειναι κινηταρα, αλλα υπαρχουν κι αλλα ρε αδερφε!! δεν ειναι το μονο κορυφαιο,τι να κανουμε!.. φιλικα στο λεω!

Αλέξανδρος

@κωστας, υπάρχουν τόσοι launchers και μπορείς να αλλάξεις ο, τι θες, μη σε απασχολει αυτό… Τα Nexus είναι εγγύηση, και με τις αναβαθμίσεις που παίρνουν πρώτα από όλα τα κινητά και για περισσότερο καιρό, μαζί με το stock android, είναι ο, τι καλύτερο, ακόμα και αν άλλα έχουν καλύτερα χαρακηριστικα στα χαρτιά.. 🙂

Κωστας

@Αλέξανδρος, Ευχαριστώ πολύ!Πραγματικά με βοήθησες στην επιλογή συσκευής.Έφυγα για Nexus λοιπόν :):):)

χρηστος

Κωστα βρηκα τις τιμες iphone 5s kai 5c μπες στο skroutz να τις δεις

Μάκης

@χρήστος στο expansys έχει άλλες τιμές πιο “φυσιολογικές”. οι τιμες που βλέπω στο σκρουτζ είναι από αλλο πλανήτη! ούτε Πρωταπριλιά δε τα κάνουν αυτά τα αστεία…

Αλέξανδρος

@κωστας μόνο να πάρεις τα 16 gb γιατί δε δέχεται κάρτα μνήμης, ίσως το μόνοειονεκτημα του!

nikolas

Nokia Lumia 1020!!!!! Όλα σε ενα και με τις εφαρμογές τις Nokia δεν το συζητώ.

sonyxperiaL

τσάμπα πράγμα! ξεπουλάμε ! μην δείτε να μας τρέχουν τα σάλια για 20 και 41 pixels αμέσως να το εκματαλλευτείτε στα 749! έλεος!

Αντώνης Μαρίνος

Όπως αναφέρει ο Κώστας στο αρχικό κείμενο (έχοντας το P6 ως πρόταση) αλλά και τα παιδιά παρακάτω, για ποιο λόγο ακριβώς να δώσω (λέμε τώρα, αν είχα….) 600(!) και 700(!!) και 800(!!!) και 900(!!!!) ευρώ για κινητό κάποιας γνωστής φίρμας, όταν με 390$ παίρνω P6, με 400$ παίρνω S960 ή Μ2, με 450$ παίρνω MI2S, και με 500$ παίρνω Find5 (τελικές τιμές σε δολάρια με shipping, που μεταφράζονται σε περίπου 290€, 295€, 330€ και 370€).

Δηλαδή με λιγότερα από τα μισά λεφτά, παίρνω συσκευές που είναι εφάμιλλες ή και καλύτερες από αυτές που αναφέρονται πιο πάνω (HD/FHD, 5″, 2/3GB RAM, 16/32GB storage, όλα Quad στα 1,5/1,7GHz, design, υλικά, τα πάντα όλα).

Και από θέμα εγγύησης, τουλάχιστον τα γνωστά κινέζικα μαγαζιά σου αλλάζουν τη συσκευή χωρίς δεύτερη κουβέντα (έχουμε ένα θέμα με την απόσταση βέβαια). Και όλοι δίνουν και 1,2,3 δωράκια μαζί με αυτές τις -ακριβές- συσκευές….

tolkιen

ΚΑΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.
Απο εξωτερικο εγω με αυτες τις τιμες , που θα αναφερω παρακατω, θα αγοραζα καποιο απο τα παραπανω. Τωρα Τι κανουν στην Greece δεν ξερω. 🙂
Samsung Galaxy Note 3 32gb : 603 euro (Ελλαδα 799 !!)
Sony xperia Z1 16gb : 567 euro (Ελλαδα 749 !!)
Sony Xperia Z Ultra 16gb : 615 euro (Ελλαδα 749 !!)
Nokia Lumia 1020 : 571 euro (Ελλαδα 699 !!)
LG G2 16gb : 465 euro (Ελλαδα 599 !!)
Huawei Ascend P6 8gb : 295 euro (Ελλαδα 399 !!)
Apple iPhone 5s 16gb :610 euro ( Ελλαδα Ποιος ξερει πόσα θα ζητησουν 🙂 )
Apple iPhone 5c 16gb : 530 euro ( Ελλαδα Ποιος ξερει πόσα θα ζητησουν 🙂 )

Και με μεταφορικα μονο 7 ευρω (για συσκευες εως 3 κιλα και παραλαβη το πολυ μεχρι 4 μερες (απο ευρωπαικη χωρα και οχι απο Ελλαδιτσα και να μας κλεβουνε και να λεμε OK). Ψαχνετε καλυτερα πριν τις αγορες σας. Δεν σας τα δινουν τσαμπα.
Sorry για το ακυρο (ΙΣΩΣ) post αλλα δεν μας παρατανε με τις τιμες που βαζουν στην Ελλαδα? Αισχος.

Περικλής

Αυτό που έχω παρατηρήσει και το πέτυχα και σε ένα review, είναι ότι οι τιμές των sony πέφτουν πιο αργά από τα υπόλοιπα, οπότε αν θες να αλλάζεις πιο συχνά κινητό, είναι συμφέρουσα επιλογή αφού μπορείς να τα πουλήσεις και να πάρεις πίσω κάποια χρήματα.

Βαγγέλης

Απλησίαστες οι τιμές όλων! Στην Ελλάδα έχουν ξεφύγει σε άλλα επίπεδα! Είναι προτιμότερο να πάρεις ένα PC παρά κινητό!

θοδωρης

κατι ποιο φτηνο :DDDDDDDDDD

Ανδρεας

Το galaxy s4 ποσο παει ;

antreas

Iphone 5c απο το public κυπρου 659 euro

Θάνος

Είναι για γέλια…
Κάθε χρόνο τα hi end κινητά ανεβαίνουν για πλάκα 50 ευρώ!!! Σε λίγο θα φτάνουν τα 1.000 ευρώ που για πολλούς θα είναι 2 ακόμα και 3 φορές ο μισθός τους.Οσοι δηλαδή θα έχουν μισθό ακόμα.
Και δυστυχώς πλέον δεν θα έχουν και κάρτες για να τρέχουν όλοι για 40-50-60 δόσεις.
Οπως αναφέρει και ο φίλος παραπάνω με 200-300 ευρώ παίρνεις κινεζιά με τα καλύτερα χαρακτηριστικά..
Ειδικά οι android συσκευές πλέον καλύπτουν σχεδόν σε όλους και άνετα τις καθημερινές, ”σοβαρες” μας ανάγκες του facebook, youtube, twitter, email κτλ.
Αλλα ας όψεται πως θα δείξουμε το κινητό μας στο τραπεζάκι του καφέ!

dimisk

Θα συμφωνήσω μαζί σου εν μέρει Θάνο, αν σκεφτείς τι είχε γίνει με το iPhone 5 όταν ‘έσκασε μύτη’ στις 2 Νοεμβρίου 2012 στην Ελλάδα! Κρίση-κρίση, αλλά ακόμα και τα iPhone 5 64gb εξαφανίζονταν.Για να μην ισοπεδώνουμε όμως, δεν αγοράζουν όλοι ακριβά κινητά για μόστρα.

θανος

Φυσικά και δεν το παίρνουν όλοι για Μόστρα…και φυσικά υπάρχουν άνθρωποι που τους περισσεύουν… Αλλά ειλικρινά για τον μέσο χρήστη που πχ αυτή τη στιγμη έχει στη κατοχή του ενα s3… Πείτε μου μια πολύ καλη δικαιολογία για να παει να δώσει 700 ευρώ να πάρει το s4. Τι τόσο σημαντικό θα του προσφέρει. Ήμουν χρόνια χρήστης iPhone και εβλεπα καθημερινά ανθρώπους στο iphonehellas να ψάχνουν τρόπους για να βάλουν 40 ατοκες δόσεις για να έχουν στο τραπέζι ενα μηλαρακι. Τεσπα ο καθένας κανει οτι θεωρεί καλυτερο…αλλά ας αναλογιστεί λιγάκι πως φτάσαμε και στο σήμερα..

Μάκης

Έχουμε μαθει τίποτα νεώτερο για τις πιθανές τιμές των iphone; Γιατί κάτι πήρε το αυτί μου για 800€ το 5s και δε μ’αρέσει καθόλου!

dimisk

Υπήρχε σίγουρα πολύς κόσμος,τουλάχιστον προ κρίσης, που είχε ταυτίσει την ύπαρξή του με την κατανάλωση αγαθών.Προσωπικά γνωρίζω άτομο που έμενε στο ενοίκιο και χρεώθηκε για να αγοράσει jeep.Αυτό το λες ακρότητα και παραλογισμό.Αυτό που αναφέρω όμως, απέχει παρασάγκας από την επιθυμία κάποιου να αποκτήσει ένα premium κινητό το οποίο θα αποσβέσει κρατώντας το τουλάχιστον για μία 2ετία.’Ολα αυτά πάντα στα πλαίσια του προσωπικού budget του καθενός και της κοινής λογικής!!!

Legend7

ρε παιδιά, υπάρχουν δύο απλά βήματα για να αποκτήσεις hi-end κινητό χωρίς να ξηλωθείς… περιμένεις 1 χρόνο από την επίσημη κυκλοφορία του και μετά το ψάχνεις στο skroutz, bestprice κλπ κλπ… την πάτησα μία φορά με το lg optimus 2x το πρώτο διπύρηνο πρίν από 3 χρόνια που το πλήρωσα 500, αλλά τώρα πήρα το lumia 920 με 250. Κινέζικο δεν θα έπαιρνα ποτέ…

dimisk

@Legend7-Χρησιμοποιώ αποκλειστικά Nokia phones από το 1998. Από τον περασμένο Απρίλιο έχω-τι σύμπτωση- ένα μαύρο Lumia 920,αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην Apple! Περιμένω από Αμερική ένα iPhone 5s 32gb!!! Πάντως για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, το Lumia 920 είναι ‘γερό’ κινητό αν και λιγο ογκώδες.

θανος

Legend αυτή τη στιγμή πχ το xiaomi καταλαμβάνει μια απο τις κορυφαίες θέσεις στα antuntu test. Τα κινέζικα έχουν μέσα οτι φοραει η Samsung η lg κτλ απλα δεν ζητάνε 700 ευρω. Είναι μια μακρά συζήτηση αυτή και οποίος δεν έχει εμπειρία δικαιολογημένα δεν ξέρει και τι εστουν κινέζικα των εταιρειών πχ xiaomi thl jiayu cubot κτλ.

Legend7

@Θάνος… το έχω ψάξει και έχω μπεί πολλές φορές στο πειρασμό να αγοράσω κινέζικο με πρώτο υποψήφιο από xiaomi, αλλά πάντα σκέφτομαι το customer support και τα mod updates, υστερούν μακράν.

βασιλης

Ας πω και εγω δυο τρια πραγματακια..Οσων αφορα τα XIAOMI Εχω να δηλωσω σαν παλαιος κατοχος του μι2 οτι στα παντα ειναι καλυτερο απο οτιδηποτε κυκλοφορησε στην ευρωπη και η ποιοτητα του ειναι μια χαρα…Απο την αλλη μπορεις να παρεις και LENOVO Κινητο που ειναι TOP Με 200 ευρω QUAD CORE …Εγω σας προτεινω να δοκιμασετε NOKIA WIndows Phone…Εχω βρει την υγεια μου,ειναι οτι ηθελα τοσα χρονια…κακως ακολουθουσα ANDROID Τοσο καιρο…Παιρνεις WINDOWS PHONE για παραδειγμα το LUMIA 920 Με 250 ευρουλετα και εισαι τζετ και ουτε θα στεναχωρηθεις αν βγει το καινουριο γιατι ολα τα WP ειναι πανω κατω ιδια,φωτογραφιες?σουπερ,ηχος?σουπερ….4G LTE…Οχι 550 για SAMSUNG Και νιωθεις οτι κρατας κινητο αξιας 150 ευρω..ελεος

dimisk

@βασίλης-Ως βετεράνος των Nokia(τα ξέρω καλά σαν τις τσέπες μου),θα σου έλεγα-ως κάτοχος του 920-ότι είναι κομματάκι βαρύ. Για έναν που θέλει να συνεχίσει στη Nokia,το Lumia 925 είναι simple the best!!! ‘Oσον αφορά στα Samsung, αν και τεχνολογικά στέκονται αξιοπρεπώς, το design είναι άθλιο!!! Ο βασιλιάς του πλαστικού!!!

βασιλης

Αυτο ειναι μια αποψη Dimisk,Δεκτη αλλα θα σου απαντησω λεγοντας οτι εγω πηρα το 920 επειδη ηταν πρωτα απο ολα ΚΟΚΚΙΝΟ πλαστικο! και επειδη ηταν βαρυ!εχω την αισθηση οτι εχω κατι αξιας επανω μου,αντιθετος το 925 ειχε αποκλειση στην τιμη 90 ευρω απο εκει που το πηρα (AMAZON.de) Πηγα και τα ειδα LIVE και τα 2 και κατεληξα στο 920…δεν μου αρεσει καθολου το μεταλικο περιγραμμα στο 925…η ολο μεταλλο η καθολου..και η ποικιλια χρωματων 0…Τωρα αν ελεγες 928 οκ..

dimisk

@βασίλης-Τι λες για το 1020; μόνο 699 euro, προσεχώς!!!

βασιλης

Στην ελλαδα γιατι εδω που ειμαι εγω απο αμαζον 585 και κατεβαινει συνεχως!!

Αντώνης Μαρίνος

Παιδιά, τα επώνυμα premium κινέζικα έχουν ίδια και καλύτερα specs, ίδια και καλύτερα υλικά, super σχεδίαση και καλύτερη υποστήριξη από τα επώνυμα των γνωστών εταιρειών που ζητάνε 700 και 800 ευρώ για τις ναυαρχίδες τους. Το Oppo έχει δικό του forum και developers και ανανεώνεται 2 φορές το μήνα! Τα περισσότερα από αυτά είναι ήδη σε 4.2.2 και πάνε full για 4.3. Που είναι τα επώνυμα είπαμε ?

Α και το S4 έχει 440€ τώρα που μιλάμε, 700€ πληρώνεις μόνο αν πας στους κλέφτες απατεώνες πολυκαταστηματάρχες.

Τέλος, όπως το iPhone είναι υποχρεωτικό για κάποιον που έχει Mac και iPad, έτσι και Android κινητό είναι υποχρεωτικό για όποιον έχει όμοιο tablet και δουλεύει με εργαλεία της Google….;-)

dimisk

@Aντώνης Μαρίνος-Πάντως όπως φαίνεται η Apple μόνο έχει καταφέρει να πουλάει πανάκριβα ακόμα και παλαιότερα μοντέλα(βλεπε 4s,629 euro). Και μη μου πείτε ότι φταίνε μόνο οι εταιρείες κινητής για την υπερκοστολόγηση…

tolkιen

Μιας και εχω αναφερει τις τιμες παραπανω για τα smartphone του αρθρου να πω και τις εντυπωσεις μου απο την WP πλευρα. Ειμαι ή μαλλον ημουνα χρηστης Nokia Lumia 925. Το θεμα με τα WP OS ειναι το εξης. Αμα πας να κανεις reset (soft or hard reset) κρασαρουνε και μετα ΠΑΕΙ. Απλα. Σε πολλα sites ξενα που διαβαζω λενε μην κανετε reset γιατι υπαρχει περιπτωση να μην μπορεσει να ανοιξει παλι. Κριμα γιατι ειναι ενα πολυ γρηγορο λειτουργικο. Τα πρωτα 2 Nokia Lumia 920 yellow κρασαρανε σχετικα σε λιγες μερες. Στο πρωτο παγωσε απο το πουθενα η οθονη. Στο Δευτερο πηγα να κανω ΑΠΛΑ reset και δεν ανοιξε ποτε. Το τριτο το 925 απο το πουθενα μια μερα που το ειχα διπλα μου εκανε μονο του επανεκκινήσει και μετα Dead. Αρα για μενα γι αυτο κατι κινητα οπως το το iphone ή ακομη και android πουλανε τρελλα. (για το iphone με iOS 7 εχω αμφιβολιες γιατι οτι λαγκαρει το λες). ΠΑντως απλα μια συμβουλη για WP users προσεχετε με το reset. Το να μην εχει ενα λειτουργικο πολλα apps το καταλαβαινω, αλλα να εχεις τον φοβο να κολλησει αν το πας στις εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Ολα αυτα που… Συνέχεια »

βασιλης

@tolkien εχεις μαμηθει στην υπερβολη φιλε μου,εχω Lumia 920 και πιο πριν 820 ποτε δεν εβγαλε προβλημα,το 920 το εκανα και hard reset για δοκιμη και ολα και ποτε δεν παρουσιασε προβλημα,τωρα σου γραφω με το νοκια μου,κακως δυσφημιζεις τα προιοντα της νοκια επειδη εσυ επεσες μπορει σε ελλατωματικα…Το κινητο δουλευει αψογα,η μπαταρια ειναι μια χαρα,βγαζει μια μερα χρησης ανετα και οι φωτο ειναι σουπερ,ωρα ειναι να μας πεις οτι ειναι και πιο buggy απο τα android…ειχα HTC one τετραπυρινο και ηταν για κλαμματα…πως γινεται το διπυρινο να παει σφαιρα?λογο λογισμικου…θα γινει μεγαλος κολοσος το wp θα το δεις…ηδη μετα το amber update και κατι apps της νοκια βλ. Nokia smart cam,pro cam,here drive και λοιπα ειναι απιαστο…σε ενα μηνα θα ερθει και το gdr 3 και τοτε θα πεταει

tolkιen

Παλικαρι @Βασιλη ξερω τι λεω και δεν εχω σκοπο να κατηγορω τα WP. Ειχα 3 μοντελα (2 nokia lumia 920 yellow και 1 nokia lumia 925 grey) αρα λεω την αποψη μου. Τωρα αν σε πειραζει αυτο, μαλλον πουλα τις μετοχες σου. Τα περισσοτερα ξενα sites λενε αυτο που εγραψα παραπανω για το reset. Μαλλον δεν εχεις μπει στον κοπο να κοιταξεις ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ κραζουνε γι αυτο το ΑΠΛΟ πραμα. Σιγα μην αγορασω παλι καποιο WP κινητο (που και παλι αναφερω εμενα παντα μου αρεσαν τα Nokia WP8 κινητα, αλλα με τα προβληματα που βγαζουν το μονο που μπορεις να πεις ειναι “Γελοιες καταστασεις”. Αν και πιστευω οτι ειναι του λειτουργικου WP8 OS το προβλημα και οχι τις Νοκια). Και κατα δευτερον σε ολα τα κινητα οταν την παταγα μιλουσα αμεσα με microsoft και nokia (εννοειτε USA και οχι Ελλαδα που κοιμουνται) και μου ελεγαν επιτοπου επιστροφη. Τωρα αμα εχουν βγει πολλα προβληματικα δεν ειναι κατι που θα πρεπει να με νοιαζει εμενα.Να προσεχαν τι βγαζουν. Εγω λεφτα τους δινω (και γι αυτο θα γινει επιστροφη χρηματων ή αλλαγη με καποιο iphone 5s ή android). Και επειδη μαλλον δεν ξερεις, στα nokia lumia 920 εχουν βγει παρα πολλα ελαττωματικα. Ειδικα… Συνέχεια »

βασιλης

Ετσι που τα λες ξεκαθαρα καταλαβαινω την απογοητευση σου αλλα επειδη το καφασι ειχε μερικα σαπια φρουτα δεν θα το πεταξουμε,οντως 3 στα 3 εισαι πολυ γκαντεμης φιλε μου,εγω εχω το 920 κοκκινο,δεν ειχα ποτε προβλημα το εχω πολυ καιρο,ο φιλος μου το 925 παλι κανενα προβλημα και ενας γνωστος το 1020 που το πηρε πριν 10 μερες και αυτος δεν εχει θεματα με το κινητο..για τα 925 εχω ακουσει οτι κολλανε οι οθονες και τετοια αλλα,στα 920 εχω διαβασει δεν μπορουν λεει να συνδεθουν σε wlan ,δεν φορτιζουν και αλλα…μεχρι στιγμης και ου μη γεννητο ειμαι οκ εγω ενας υπερευτιχισμενος χρηστης του Lumia 920

dimisk

@tolkιen-Πάντως εγώ με Lumia 920 black δεν είχα ποτέ τέτοια προβλήματα. Θα οφείλεται μάλλον στο χρώμα!!!!

βασιλης

@dimis εγω dimis ημουν απο τους τυχερους,πηρα το “ελλατωματικο” κοκκινο αλλα δεν ειχα ουτε εγω κανενα θεμα…..μαλλον το κιτρινο φταιει!

dimisk

@βασίλης-Πες τα ρε Billy να μην τα λέω εγώ!!!!

βασιλης

@dimis
Δημητρης υπαρχουν καποιες ομαδες ανθρωπον που συμβαλλουν κατα των windows phone και των iPhone,λενε εγω ειχα πχ iPhone και δεν βγηκε καλο και τετοια για να αποθαρυνουν τον κοσμο να αγορασει επειδη δεν τα προτιμουν οι ιδιοι,και εγω ακομη ο ιδιος λεω δεν μου αρεσουν τα iPhone αλλα ξερω οτι ειναι καλα τηλεφωνα!Δεν θα κανω εξτρατεια κατα!ελεος…φιλε tolkien δεν εχουμε κατι μαζι σου αλλα οταν βγαινεις σε ανοιχτη κοινωτητα και λες εγω ειχα τρια απο εκεινα και ολα χαλασαν προφανως ησουν ο ατυχος!δεν χρειαζεται να προκαλλεις αντιδρασεις!

dimisk

@βασιλης-Αγαπητέ Βασίλη, του έδωσα απάντηση! Το μόνο απλό είναι να υποκύπτουμε στην ευκολία των ύβρεων! Όλοι κρινόμαστε…

dimitris

Οι τιμές φαρμάκι αλλα στην αγορά ισχύει ο νόμος της ζήτησης – προσφοράς. Μια βόλτα σε club-bar-cafe και θα συναντήσεις άτομα που δεν έχουν λεφτά για μια δεύτερη μπύρα, αλλα το iphone ή το galaxy s3-s4 πρώτη μούρη. Ειδικά στην περίπτωση του iphone αντιμετωπίζεται σαν κάτι must, σαν είδος απαραίτητο…….Πιστεύω πως ολοι μας γνωρίζουμε άτομα που έκαναν το σκ@τ*0 τους παξιμάδι για να πάρουν το top smartphone. Βέβαια το what’s up και οι αναπάντητες πάνε σύννεφο!!

dimisk

Καλά τα λες συνονόματε!!!

tolkιen

ατυχος ή οχι εγω ειπα την αποψη μου τι μου συνεβει. Δεν υποστηριζω κανεναν, γιατι απλα αγοραζω οτι μου αρεσει.

Kostas K.

Ανακοινώνετε σε 20 μέρες Nexus 5 με snapdragon 800,adreno 330, 32 gb,OIS,2 gb ram στα 350 ευρω και ακόμη συζητάμε για 750αρια?
Οσο για το Huawei αψογο design αλλα εχετε υπ οψην οτι ο τετραπυρινος της huawei εχει αποδοσεις περιπου σαν τον διπυρινο 400αρι της Quallcom

Φίλιππος

Σήμερα μου έδωσαν ένα LG G2…Αν και είμαι fun των πιο compact κινητών (Έχω One S και πήρα One mini ακριβώς λόγω μεγέθους) το κινητό απλά είναι “κτήνος”!!! Πάρα πολύ καλό, χωρίς το παραμικρό lag και μια κλάση πάνω απ’το Galaxy S4 που δεν με ενθουσίασε καθόλου όταν το είχα. Στις τιμές αυτές, πιστεύω η καλύτερη επιλογή αν και ίσως να πήγαινα στο Lumia λόγω κάμερας που με ενδιαφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.