Newman K18, Οκταπύρηνο, με 5 ιντσών οθόνη και πάχος μόλις 6.1 χιλιοστά

Ένα από τα πολυαναμενόμενα Κινέζικα είναι το Newman K18. Γιατί; Γιατί παρότι ενσωματώνει οθόνη με διαγώνιο 5 ιντσών ανάλυσης 1080 x 1920 pixels, το πάχος του δεν ξεπερνάει τα 6,1 χιλιοστά. Σαν να μην έφτανε αυτό το χαρακτηριστικό για να καταστήσει το Newman K18 ελκυστικό, έρχεται με το MediaTek MT6592 SoC, με τους οκτώ πυρήνες χρονισμένους στο 1.7GHz. Κατά τα άλλα, είναι εξοπλισμένο με 2GB RAM και 16GB ή 32GB storage.

Στην πρόσοψη διαθέτει κάμερα 5 Megapixels για βιντεοκλήσεις ενώ στο πίσω μέρος είναι εξοπλισμένο με κάμερα 13 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash.

Δυστυχώς, λόγω του ιδιαίτερα λεπτού προφίλ (6,17 χιλοστά για την ακρίβεια αν δεν κάνουμε λάθος), δεν κατέστη πιθανόν δυνατό να “χωρέσει” μία μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας από 2000mAh, οπότε η διαχείριση της ενέργειας – ειδικά με τον οκταπύρηνο – αποτελεί ερωτηματικό. Το Newman K18 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με άγνωστη για την ώρα τιμή.

Newman K18, Newman K18, Οκταπύρηνο, με 5 ιντσών οθόνη και πάχος μόλις 6.1 χιλιοστάNewman K18, Newman K18, Οκταπύρηνο, με 5 ιντσών οθόνη και πάχος μόλις 6.1 χιλιοστάNewman K18, Newman K18, Οκταπύρηνο, με 5 ιντσών οθόνη και πάχος μόλις 6.1 χιλιοστάNewman K18, Newman K18, Οκταπύρηνο, με 5 ιντσών οθόνη και πάχος μόλις 6.1 χιλιοστάNewman K18, Newman K18, Οκταπύρηνο, με 5 ιντσών οθόνη και πάχος μόλις 6.1 χιλιοστάNewman K18, Newman K18, Οκταπύρηνο, με 5 ιντσών οθόνη και πάχος μόλις 6.1 χιλιοστά

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κostas

Κύριε Βλαχάκη επειδή είστε πολύ καλός γνώστης γενικώς περί κινητών θέλω να σας ρωτήσω κάτι να μου απαντήσετε αν γνωρίζετε από τις διασυνδέσεις που έχετε στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας.
Κύριε Βλάχακη μας ανεβάζετε εδώ και αρκετό καιρό διάφορα Κινέζικα Smartfone και μπορώ να πω τώρα τελευταία αυτά που ανεβάζετε είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά από θέμα εξωτερικής κατασκευής αλλά και ακραίων μπορώ να πω χαρακτηριστικών σε σχέση με τις γνωστές επώνυμες μάρκες που κυκλοφορούν στην Ελλάδα και το ερώτημα μου είναι αν θα έρθουν ποτέ κάποια από αυτά στην Ελλάδα η θα τα βλέπουμε εδώ η σε άλλα σάιτ και θα μας τρέχουνε τα σάλια που λένε?
Ευχαριστώ.

Κώστας Βλαχάκης

Καλημέρα Κώστα, δυστυχώς τα περισσότερα από αυτά δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Χωρίς να έχω αγοράσει ποτέ κάποιο από το εξωτερικό, αρκετοί φίλοι διαβάζω εδώ σε σχόλια στο Techblog ότι το κάνουν.

Από νέες “μάρκες” που θα κυκλοφορορήσουν επίσημα στην Ελλάδα, έχουμε μάθει για τα smartphones της Lenovo μέσα στο 2014.

Κostas

Κύριε Βλαχάκη σας ευχαριστώ για την απάντηση.

Με εκτίμηση.

Κώστας Αργυρίου.

JohnWave

Καλό αλλά δεν φτάνει το Huawei P6 σε εμφάνιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.