iPhone 6s: Σε ροζ χρώμα και με τεχνολογία Force Touch στην οθόνη;

H Apple τελείωσε με τις ανακοινώσεις της Δευτέρας, και τώρα στρέφεται το ενδιαφέρον στο επόμενο iPhone. Σύμφωνα με την Wall Street Journal, στα επόμενης γενιάς iPhone που λογικά θα είναι τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus, η Apple θα έχει τις τρεις εκδόσεις που υπάρχουν τώρα σε γκρι, ασημί και χρυσό, αλλά δοκιμάζει και μια τέταρτη σε ροζ χρώμα.

Αναφέρεται επίσης ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει μέγεθος στα κινητά, θα παραμείνει δηλαδή σε οθόνες 4.7 ιντσών και 5.5 ιντσών. Λέγεται όμως ότι στα επόμενα iPhone θα χρησιμοποιήσει το “Force Touch”, τεχνολογία που χρησιμοποιείται ήδη στο Apple Watch που κυκλοφορεί τον Απρίλιο και το νέο MacBook 2015 που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Η τεχνολογία αυτή θα επιτρέπει στην οθόνη του επόμενου iPhone να αντιλαμβάνεται και να ξεχωρίζει το απαλό άγγιγμα από την πίεση και να μετατρέπει τις κινήσεις σε ανάλογες εντολές.

Τέλος, η Wall Street Journal αναφέρει ότι η μαζική παραγωγή για κάποια από τα κομμάτια του iPhone 6s θα ξεκινήσει τον Μάιο, οπότε ως συνήθως περιμένουμε από την Apple την επίσημη ανακοίνωση προς Σεπτέμβριο.

iphone 6 ροζ, iPhone 6s: Σε ροζ χρώμα και με τεχνολογία Force Touch στην οθόνη;

Στην φωτογραφία απεικονίζεται το iPhone 6 με ροζ θήκη σιλικόνης.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από την Apple …σιγά την καινοτομία που παρουσιάζει! !! Χαρακτήριστικα κινητού που θυμίζουν 2013!! Βάζει τώρα και ένα force touch για να δίξει ότι κάτι κάνει, ενώ στην ουσία δεν κάνει τπτ και μονο τα λεφτά μας θέλει :3

Zach

Ρε παιδια το ακουω συνέχεια “περσινα χαρακτηριστικά αρα οχι καινοτομία”. Ο ευκολος δρόμος είναι να φορτώσεις μια συσκευή με χαρκτηριστικά τούμπανα. Το φόρσ τατσ είναι κατι καινούριο άρα καινοτόμο, η συγκεκριμένη εταιρία επενδύει σε καινοτομίες στην εμφάνιση, μικρες μηχανικές λεπτομερειες (που καποιες φορες κανουν την διαφορα) και στην ανάπτυξη του λειτουργίκου. Δεν μου λεει κατι αν το επομενο άιφον έχει 6 γίγα ραμ όπως δεν μου είπε τπτ όταν ανεβάσαν τη ραμ στο άιπαντ ή βαλανε τον 64μπτι στο 5s, η ταχύτητα είναι ίδια. Το ενα δευτερόλεπτο πιο γρήγγορο δεν κανει τον σκεπτόμενο κόσμο να αλλαξει συσκευή.

Sot11

Οκ ολα, αλλα το ροζ δεν το πιστεύω! Αποκλείεται! Ισως να βγάλει rose gold σαν το Apple watch αλλα ροζ κανονικό με τιποτα!

teslasea

Το πήρε κανείς είδηση? Εδώ και λίγη ώρα έχουν ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα εκεί στην Αpple!

“Apple ID, AppStore, iTunes Store, everything’s down”. Eπιβεβαιώνω από Ελλάδα…

Γιαννης

Μόνο εγώ παρατήρησα ότι είναι θήκη? κοιτάχτε καλύτερα το mute button και το volume up volume down !

Κώστας Βλαχάκης

“Στην φωτογραφία απεικονίζεται το iPhone 6 με ροζ θήκη σιλικόνης.”

Bill

Παρατηρητικέ μου εσύ! Το σχόλιο κάτω από την φωτογραφία που λέει ότι η φωτό δείχνει ένα iphone 6 με θήκη το παρατήρησες;

Γιώργος

Μετά τις δηλώσεις “proud to be gay” του Tim Cook και τις κόκκινες κάλτσες του Jony Ive αναμενόμενο ότι θα έβγαινε και σε ροζ. Άντε και για συλλεκτική έκδοση με την Hello Kitty ή την Πάττυ.

neto

Τουλάχιστον ξέρουμε από τώρα ότι τα επόμενα Galaxy της Samsung θα βγουν εντελώς τυχαία και σε ροζ έκδοση και με αντίστοιχη “force touch” τεχνολογία.

9gag

@neto εχεις δικιο. οπως ακριβως τυχαια μπηκε και το OIS στο 6plus. απλα βρηκε τρυπα και χωθηκε ενα πραγμα!

NtinosMD

Ροζ και με soft touch … για τους ΄΄ευαισθητουληδες΄΄ χρηστες. Μαλιστα !!!!!!!!!!

Eva

@Alex Είδαμε και τη samsung καινοτομία μέταλλο γυαλί μπροστά πίσω ‘’νομίζω’’ iphone 4-4s μόνο η κυρτή οθόνη του edge κάνει τη διαφορα.

Dimitris

χαχαχαχαχα η samsung ειναι πρωτοπορος στο ροζ χρωμα(note 3) βλεπεις εχει πολλους ευαισθητους αγοραστες..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.