Τα επόμενα iPhone θα έχουν οθόνη πάνω από 4.5 ίντσες και 5 ίντσες αντίστοιχα

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει τις φήμες που λένε ότι η Apple σκέφτεται σοβαρά τις μεγάλες οθόνες για τα επόμενα μοντέλα iPhone μιας και η ζήτηση για smartphone πάνω από τις 4″ – 4.5″ αυξάνεται διαρκώς. Μια έρευνα που αναρτήθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο αναφέρει ότι το 2018 αναμένεται να πουληθηθούν 120 εκ. tabletόφωνα ενω και το μεγάλο poll του Techblog βγάζει “νικητή” τις 4.5 ίντσες και άνω.

Συνέχεια στις φήμες έρχεται να δώσει και πάλι η Wall Street Journal με αναλυτές “σχετικοί με το θέμα” να αναφέρουν ότι τα επόμενα iPhone θα έχουν οθόνη πάνω από 4.5 ίντσες και 5 ίντσες αντίστοιχα (ναι, έχει ακουστεί ότι θα πρέπει να περιμένουμε δύο διαφορετικά μοντέλα μέσα στο 2014) και ότι το σασί τους θα είναι από αλουμίνιο αφήνοντας στην άκρη το πείραμα με το πολυκαρβονικό πλαστικό του iPhone 5c.

Τα επόμενα iPhone, Τα επόμενα iPhone θα έχουν οθόνη πάνω από 4.5 ίντσες και 5 ίντσες αντίστοιχα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimo

μια τετοια αλαγη δεν ξερω κατα ποσο θα κανει το Iphone ευχρηστο οπως ειναι σημερα αλλα κατι τετοιο προηποθετει σιγουρα ελειψη home button και πολυ πολυ μικρη κορνιζα !

θα ηθελα για αυτο το λογο να δω μερικα απο τα swype gestures που εχει το blackberry os γιατι αν και θαμενο το θεωρω πολυ ομορφο και σοβαρο λειτουργικο για επαγκελματιες που θελουν σοβαρα κινητα !!

αν τωρα βρει η apple τροπο και παιξει με τισ διαστασεις οπωσ μας εχει συνηθισει και μπορεισ να χειριστεισ ενα iphone 4.5 ιντσων παλι με το ενα χερι τοτε μιλαμε για το απολυτα ευχρηστο κινητο !

sosimple

Φημολογείται οτι θα σου δινουν και μια προέκταση δαχτυλου ωστε να εξακολουθεί να ειναι το ιδανικό μέγεθος η διαγωνιος..

Mike

Αν αληθεύει η είδηση εγώ περιμένω ένα respect από την apple σαν αυτό που έκανε με τα νέα iPad για να με κάνει να γυρίσω πάλι σε iOS,αναμένουμε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.