Nextbit Robin: Smartphone από πρώην στελέχη Google και HTC

Η Nextbit ανακοίνωσε ότι σκοπέυει να κυκλοφορήσει το πρώτο της Android smartphone με οθόνη 5.2 ιντσών 1920×1080 pixels, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 και μνήμη RAM 3GB. Το project βρίσκεται στο KickStarter και τα πηγαίνει περίφημα παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον από τους “επενδυτές”. Αν όλα πάνε καλά, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016.

Αυτό που κάνει το Nextbit Robin ξεχωριστό είναι το ότι παρουσιάζεται σαν cloud-based smartphone με 100GB δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο ίντερνετ με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας να αποτελούν πρώην εργαζόμενους σε Google και HTC.

Το Robin θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android και ενσωματώνει ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, μπαταρία 2680 mAh και υποδοχή USB Type-C.

Nextbit Robin: Smartphone από πρώην στελέχη Google και HTC, Nextbit Robin: Smartphone από πρώην στελέχη Google και HTC

Nextbit Robin: Smartphone από πρώην στελέχη Google και HTC, Nextbit Robin: Smartphone από πρώην στελέχη Google και HTC

Nextbit Robin: Smartphone από πρώην στελέχη Google και HTC, Nextbit Robin: Smartphone από πρώην στελέχη Google και HTC

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Goal123

Σαν προπαιδικο iPhone είναι!

Αλέξης

Χαχαχαχα, σωστός φίλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News NextBit Robin

Nextbit Robin: Διαθέσιμο από 16 Φεβρουαρίου το cloud-based smartphone

Το Nextbit Robin είναι ένα smartphone που στόχο έχει να αποθηκεύσει δεδομένα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά, στο cloud, και να τα επιστρέψει όταν εσείς το ζητήσετε. Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκέυονται στα 100GB cloud storage που δίνει η εταιρία δωρεάν σε κάθε χρήστη.

News Android KickStarter NextBit Robin

NextBit Robin: Το κινητό που λύνει το πρόβλημα της χωρητικότητας

Ένα νέο project που μπήκε για χρηματοδότηση στο Kickstarter φιλοδοξεί να λύσει το πρόβλημα της χωρητικότητας που έχουν σήμερα τα smartphones. Το NextBit Robin λανσάρεται ως το πρώτο cloud phone, το οποίο έρχεται με χωρητικότητα 32GB συν 100GB δωρεάν online χωρητικότητα στο cloud.