Nexus 4, Θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα με Android 4.3

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που καταφθάνουν από την Αμερική και το πρόσφατο συνέδριο Google I/O αναφέρουν ότι στις 10 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το Nexus 4 σε λευκό χρώμα και μαζί του θα φέρνει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.3. Η χιονάτη θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το τωρινό μαύρο Nexus 4 και θα είναι επίσης κατασκευασμένο από γυαλί. Μαζί με το λευκό 4άρι θα πρέπει να περιμένουμε και νέο 7ιντσο tablet Nexus.

Nexus 4 λευκό, Nexus 4, Θα κυκλοφορήσει και σε λευκό χρώμα με Android 4.3

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Spiros

ολεεεεεεεεεε πως και πως περιμενω το νεο nexus tablet!!!

Κώστας Ζ.

Η χιονάτη λεει, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα

vtag

Για να δούμε τι θα δούμε !!! Προσωπικά το νέο Nexus 7 με ενδιαφέρει !!!!

Nikos S.

Μόλις χθες ήρθε το δικό μου από Αμερική…. Ένα μήνα το περίμενα 😛

Λευτερης

Android 4.3 προφιτερολ

kostis

@Spiros δεν τα εμαθες? το νεο nexus θα ειναι το galaxy note 8.0! ετσι και αλλιως ηδη η google πηρε εργολαβια το s4 και καλα nexus Κινητο

christos

Καλά ο συντάκτης έγραψε με το “χιονάτη”. Κορυφαίο λέμε!!!

Sakis7GR

Έλεος πια με τις νέες εκδόσεις.Είμαι φανατικός οπαδός της Google αλλά το έχει παρακάνει κάθε τρεις και λίγο νέα έκδοση.Εντάξει και σε ποιον δεν αρέσει να έχει κάτι καινούργιο στη συσκευή του αλλά όχι και κάθε 6 μήνες τσουπ και νέα έκδοση.Ορίστε μετά πως δημιουργείται το Fragmentation.Πριν ένα χρόνο τέτοιες εποχές είχαμε το 4.1 Jelly Bean το οποίο καλά έκανε η Google και το έβγαλε γιατί το ICS βάραγε κολλήματα και σε 2πύρηνα.Μετά από 6-7 μήνες ήρθε το 4.2 ως μια αναβάθμιση του 4.1 και τώρα έχουμε το 4.3 ως μια αναβάθμιση του 4.2 οπότε ορίστε,σε ένα χρόνο είχαμε 3 Jelly Bean εκδόσεις με αποτέλεσμα η “πίτα” των εκδόσεων να κόβεται σε ακόμα μικρότερα κομμάτια.Οπότε ας βγει το 4.3 να τελειώνουμε και του χρόνου τον Ιούνιο ας βγάλει το 5.0 Key Lime Pie να τελειώνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.