Nexus: Στις 5.2″ και 5.7″, με USB Type C και αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Με βάση τα όσα ακούγονται εδώ και καιρό και τις πληροφορίες που συνεχίζουν να διαρρέουν, η Google φέτος θα κυκλοφορήσει δυο Nexus smartphones το ένα θα έχει για τρίτη φορά την υπογραφή της LG και για το άλλο θα συνεργαστεί για πρώτη φορά με την Huawei. Σήμερα χάρη στον @onleaks μαθαίνουμε περισσότερες πληροφορίες.

Το Huawei Nexus θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών ενώ το LG Nexus θα είναι στις 5.2 ίντσες. Και τα δυο αναμένονται με μπροστά ηχεία, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά και θύρα USB Type C.

Οι διαστάσεις του LG Nexus είναι 146.9×72.9×8/9.8 χλστ. ενώ του Huawei Nexus 159.4×78.3×6.6/8.5 χλστ. Οι δυο διαφορετικοί αριθμοί στο πάχος υποδηλώνουν ότι μάλλον στην πίσω πλευρά θα δούμε κυρτότητα, όπως συμβαίνει για παράδειγμα στο Motorola Moto X. Επομένως, το αποτέλεσμα είναι κοντά στις άκρες να έχουμε μικρότερο πάχος.

Τα δυο μοντέλα αναμένεται να είναι κατασκευασμένα από μέταλλο, με το Huawei να θεωρείται πιο πιθανό να είναι ολόκληρο κατασκευασμένο από μέταλλο ενώ το LG Nexus να έχει μόνο μεταλλικό frame.

Τέλος, και τα δυο αναμένεται να κυκλοφορήσουν με Android M, αλλά δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για άλλα χαρακτηριστικά όπως κάμερα, μπαταρία, κλπ.

Όσο αξιόπιστη και να θεωρείται η πηγή όμως με βάση τις πληροφορίες που έχει δώσει στο παρελθόν, εμείς πρέπει να κρατήσουμε επιφυλάξεις.

Φωτογραφίες από προηγούμενο leak

Nexus: Στις 5.2" και 5.7", με USB Type C και αισθητήρα αποτυπωμάτων;, Nexus: Στις 5.2″ και 5.7″, με USB Type C και αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Nexus: Στις 5.2" και 5.7", με USB Type C και αισθητήρα αποτυπωμάτων;, Nexus: Στις 5.2″ και 5.7″, με USB Type C και αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Nexus: Στις 5.2" και 5.7", με USB Type C και αισθητήρα αποτυπωμάτων;, Nexus: Στις 5.2″ και 5.7″, με USB Type C και αισθητήρα αποτυπωμάτων;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anwnymous

Πλάκα μας κάνουν?
” Το 5,2” θα έχει διαστάσεις:146.9×72.9×8/9.8 χλστ. &
το 5,7” θα είναι: 159.4×78.3×6.6/8.5 ??”

Πάμε για επικά bezeloφωνα, άξιοι ανταγωνιστές iphοne & htc.
Ρε τη sοny, έτσι όπως το πάνε οι άλλοι, σε λίγο τα δικά της bezel θα φαίνονται ακόμη και μικρά

Λευτερης original

Ε νταξ καιρος ηταν να φτασει τα επιπεδα iphone 5s και τα νεξους ..αργει αλλα προχωραει το android

LeoG4

Ας βάλει πρώτα η Apple καμία οθόνη της προκοπής γιατί με τα προπέρσυνα μοντέλα IPS που της πουλάει η LG δεν γίνεται δουλειά και καμία κάμερα που να μην είναι 3 χρόνια πίσω (γελάει ο κόσμος με τα 8 Mp) και μετά βλέπουμε.

Thodoris

Μετά από 3 συσκευές nexus περιμένω πως και πως το επόμενο (να παλιωσει, να πέσει ή τιμή και μετά να το χτυπήσω). Υπερ-ευχαριστημενος με όλες τις συσκευές.

Solon

Αν το 5,2 βγει σε έκδοση 128gb (γιατί κάρτα microSD σε nexus δεν παίζει με την καμία ) ίσως να είναι το πρώτο μου nexus.

μαρια

Τέλος πάντων, το nexus στις 5,2 ίντσες θα είναι μια πολύ δυνατή συσκευή, άντε να δούμε και τι παίζει με το android M…

Αλέξανδρος

Στο θέμα μας τώρα, το usb c πέρα από την δυνατότητα αμφίπλευρης σύνδεσης έχει πολλά πλεονεκτήματα και το κυριότερο για πολλούς πιστεύω είναι η μεταφορά δεδομένων αλλά και η σύνδεση με οθόνη ταυτοχρόνως με δυνατότητα μέχρι και 4k και φυσικά θα φορτίζει κιόλας.
Θέλω να το δω και στην πράξη γιατί αυτή την δυνατότητα ( παρόμοια ) μέχρι στιγμής την έχουν μόνο οι Samsung ναυαρχίδες ( S3,4,5 και φυσικά τα Note ) με το smart dock της Samsung.

Αστέριος Στέλιος

Στο θέμα μας τωρα ελπίζω η μία συσκευή αυτή της LG με τις 5.2″ να είναι VFM με όλα τα καλούδια του Android M με full HD οθόνη 3gb ram 13-16 mp φωτογραφία 32 gb rom αν δεν έχει card slot αλλιώς από 16 να ξεκινάει , επίσης καλοδεχουμενα τα μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία , μακάρι να έχει ραδιόφωνο και υποστήριξη για 2 κάρτες sim

hatzipanos

Να παραθέσω κάποια δεδομένα για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε…

LG Nexus 2015 146.9×72.9×8/9.8 mm. Ένα αντίστοιχο 5,2″ είναι το Moto X 2014 με διαστάσεις 140.8 x 72.4 x 9.9 mm. Ίδιες ίντσες κινητού 6 mm. πιο ψηλό, 0,5 mm. πιο φαρδύ.

Huawei Nexus 159.4×78.3×6.6/8.5 mm. Ένα αντίστοιχο 5,7″ είναι το Moto X Style 2015 με διαστάσεις 153.9 x 76.2 x 11.1 mm.Ίδιες ίντσες κινητού 5,5 mm. πιο ψηλό, 2 mm. πιο φαρδύ.

Μια σύγκριση ακόμα Motorola Nexus 6 στα 5,96 : 159.3 x 83 x 3.8-10.1 mm

Makis

Είναι περίπου 70% screen to body ratio, όντως μέτρια πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.