Nexus 5 στη WIND επίσημα με τιμή 399 ευρώ

Το Nexus 5 16GB (μαυρο) το φέρνει η WIND με τιμή 399 ευρώ επιβεβαιώνοντας τις αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog σχετικά με την τιμή και την διάθεσή του. Η επίσημη παρουσίαση του Nexus smartphone θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Αθήνα με την διάθεσή του να ξεκινάει άμεσα σε περιορισμένη ποσότητα που σταδιακά μέχρι και το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει καλύψει πλήρως την όποια ζήτηση.

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 5 WIND τιμή 399 ευρώ, Nexus 5 στη WIND επίσημα με τιμή 399 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

57 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jimo

Μου φενεται παρα πολυ καλη τιμη ! Αν και αποκλειστικος χρηστης ios πλεον εδω και 2 χρονια μπαινω στον πειρασμο για ενα nexus5 και αυτο λεει πολλα !!

kostas-Doha

congrats WIND….και12 ατοκες!!!….ΕΓΡΑΨΕΣ….ΑΛΗΘΕΙΑ γιατι δεν προσφερει 4G δικτυο η wind?

Χρηστος

Καλη η τιμη και σε ελκυει κιολας..περιμενουμε hands-on video Κωστα!!

Nick Papakyriazis

Κρίμα που δεν φέρνουν το άσπρο με 32 GB …
Θα το έπαιρνα με τα κλειστά μάτια 🙁

Κώστας

το βλέπω δαιμονίζομαι συγκρίνοντάς το δικό μου nexus 4

George N.

Θεωρώ ότι, αυτή την εποχή, είναι σπατάλη χρημάτων.
Φοράμε περσινά και προπερσινά ρούχα, ε, ας μείνουμε και με το περσινό κινητό.
Δε χάλασε κι ο κόσμος.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Η τιμή είναι SUPER!

κολωγρια

Θα το τσιμπησω, ναι, αλλά κρίμα που δεν έρχεται το 32 giga …έχω το desire HD απο το 2010 νομιζω οτι ο καιρός γαρ εγγυης για αναβάθμιση

Michalis

4G δεν υποστηρίζει και έχει το εικονίδιο με το 3G;

george

Πολυ καλο φαινεται και απο εμφανιση και απο χαρακτηριστικα, αλλα γιατι δεν εχει ραδιο …

SteliosGk

Πολύ καλή κίνηση από τη Wind, η τιμή του για τα δεδομένα της ελληνικής αγοράς είναι απίστευτα ελκυστική!! 4G φίλε Μιχάλη έχει, στην Ευρώπη κυκλοφορεί η έκδοση D821 αλλά και η D820 που κυκλοφορεί στις ΗΠΑ υποστηρίζουν 4G δίκτυα, απλώς η Wind δεν διαθέτει ακόμα δίκτυα LTE οπότε δεν έχει λόγο, ή μάλλον δεν τη συμφέρει να το διαφημίζει. Αλλά το κινητό δεν πιστεύω να είναι κλειδωμένο, οπότε με κάρτα Vodafone ή Cosmote θα πιάνει κανονικά 4G.

bill10

Σχετικά καλή η τιμή της wind.Ρε παίδες ξέρετε αν το τσιμπήσω από Αμερίκη (γνωστός μου) από Google store θα έχει κάποιο φόρο ή θα είναι στα 350$ και για Ελλάδα θα είναι unlocked;

SteliosGk

Το είχα σκεφτεί κι εγώ να το πάρω από Αμερική πάλι μέσω γνωστού κι εγώ, απλώς το μόνο που με χάλαγε είναι ότι το D820 που πωλείται εκεί δεν υποστηρίζει τα ελληνικά δίκτυα LTE κι επειδή βλέπω σε 1-2 χρόνια να έχουν επεκταθεί πολύ τα δίκτυα 4G δεν θα ήθελα να το αλλάξω “αναγκαστικά” τόσο σύντομα. Τα δίκτυα GSM και 3G τα υποστηρίζει κανονικότατα. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες εδώ https://www.etradesupply.com/blog/nexus-5-d820-and-d821-comparisons/ και εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks και θα καταλάβεις τι εννοώ. Τώρα αν στο φέρει γνωστός σου δεν νομίζω να υπάρχει θέμα φορολόγησης. Αν στο στείλει ταχυδρομικώς ή με courrier τότε σίγουρα θα πληρώσεις για το τελωνείο.

nikos

υπαρχει και LTE εκδοση με αγγλικη γλωσσα σε ελληνικο site στα 419 euro

fanisf

αντε να πεσει η τιμη στα skrouzoμαγαζα γιατι το ειχαν 400+ τοσο καιρο μπας κ το παρουμε απο εκει.

antonis

τι φρικη εχει φαει η lg και δεν βαζει microsd.. και το g2 και το nexus5 ειναι κινηταρες αλλα..

Panagiotis G

@antonis και άντε να κάνουμε τα στραβά μάτια για την SD φέρτε τουλάχιστον και τα 32GB τι να τα κάνουμε μόνο τα 16?

Darth

Καλή τιμή αλλά αν πάρω δεν θα πάρω 16 ούτε για αστείο εδώ με 32 είμαι οριακά

Αντώνης

Για άσπρο χρώμα γνωρίζουμε αν θα το φέρει η wind και πότε;

stamatis21

Το θεμα ειναι οτι η ιδια εταιρια που το κατασκευαζει στα ιδια gb μνημης εχει το κινητο 200 ευρω πιο φθηνο.κ.μιλαω για τα ελληνικης προευσεως.οχι ευρωπαικα.δηλ το g2 που ειναι.κινηταρα αλλα σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα κ με αναβαθμησεις που σιγουρα θαργουν σε συγκρηση με το nexus το εχει ακομα 600 ευρω εδω κ 6 μηνες.ενω το nexus ξεκιναει σημερα με 400.200 ευρω κατω;ελεος.δεν χαντακωνει ετσι την ναυαρχιδα της;

vkrd

Σε μουσταρδί θα το παρω αν εχει, να το κανω μοστρα στο σουβλατζήδικο στο τραπέζι που θα τρωω πιτόγυρα.

Grigsgr

Εγώ το ρωτάω το εξής. Η μή αναφορά 4G σημαίνει ότι το κινητό δεν μπορεί να το υποστηρίξει (υπάρχει τέτοια έκδοση) ή απλά δεν αναφέρεται επειδή η WIND δεν το υποστηρίζει ακόμη σαν δίκτυο;

Grigsgr

Δεν είχα δει ότι το έχουν ρωτήσει ήδη πολλές φορές πιο πάνω. Καλύφθηκα με τις απαντήσεις. 🙂

ZJ-HELLAS

Πήρα πρόσφατα το lg optimus g οπότε όχι. Η τιμή του για εκκίνηση είναι καλή. Η ενσωματωμένη μνήμη για πολλούς είναι ένα πρόβλημα…

Gianni

Μηπως γνωριζουμε εαν θα ειναι το Nexus 5 με το καινουργιο hardware ?
Ρωταω, γιατι ειχαμε δει προσφατα οτι η LG εκανε καποιες τροποποιησεις στο σχεδιασμο του…

Αποστόλης Ρόδος

Καλή τιμή για αρχή…

Vaggelis

@ bill10

Η τιμή αν το πάρεις από Play Store θα είναι $349 + $13,99 shipping σε Αμερικάνικη διεύθυνση + $21,78 sales tax σύνολο $384,77

Αν στο φέρει κάποιος χέρι με χέρι δεν θα πληρώσεις τίποτα παραπάνω. Αν στο στείλει κάποιος θα πληρώσεις με usps $45 περίπου.

όπως και να έχει θα σου βγει σχεδόν €100 λιγότερο από ότι Ελλάδα αλλά δεν θα έχεις 4G / LTE στην Ελλάδα.

Makis

Καλούτσικη τιμή μόνο επειδή είναι με 12 άτοκες, πολύ σημαντικό να δίνεις 33 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο παρά να σκάσεις 400 με τη μία. Αλλά από το Ν4 δεν πάμε Ν5 (εφόσον το έχεις βέβαια)….Ν7 και βλέπουμε. Δεν θα δεις τρελλές διαφορές από το περσινό.

tiamat

καλη τιμη απο τη wind και θα τα παει περιφημα εμπορικα γιατι ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου στα 400 απο μαγαζι,αλλα να ξερει οτι πιανει μονο τους μισους φερνοντας τα 16 giga γιατι οι υπολοιποι που αλλαζουμε κινητα ναυαρχηδες και κανουμε σοβαρη χρηση δε καλυπτομαστε απο τετοια χωρητικοτητα και στη ουσια μας αφηνει απ’εξω ως target group ,οποτε παμε για αλλα..

marios

Οσοι αγοράζετε κινητά από Αμερική να γνωρίζετε ότι ΌΛΑ τα τηλέφονα από εκεί έχουν πολύ μεγαλύτερο SAR από τα Ευρωπαικά μοντέλα. Η Ευρώπη έχει πολύ χαμηλότερα όρια και τα Αμερικάνικα είναι πολύ πάνω από τα δικά μας όρια!

TechBuster

Πάρα πολύ καλή τιμή, ειδικά αν σκεφτείς ότι το Nexus 4 στα καταστήματα το βρίσκεις περίπου 20 ευρώ φθηνότερο.

tomtik

Μην βιαστείτε να το πάρετε,το techblog θα κάνει διαγωνισμό με ένα νεξους 5 σύντομα.

Makis

@ Ο/Η tomtik

Πες ότι έγινε και αυτό, θα κερδίσει ένας στους 5,000, so?

Ιωακειμ

Κωστα απο εχθες ειναι διαθεσιμο σε ολα τα καταστηματα wind του ηρακλειου κρητης……Λοιπον θελω να μοιραστω τις πρωτες μου εντυπωσεις αν και νωρις ακομα αλλα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται λενε…..το κινητο το αγορασα χθες απο καταστημα wind ………ελληνικο 16 gb (παρτιδα 401)…….κατ αρχην…..εχουν περασει σχεδον ολα τα λεγομενα κορυφαια smartphones εστω και για λιγο απο τα χερια μου……….απο iphone 4s και 5 ( φανατικος iphone hater πλεον) αλλα και s4 και lg g2 και htc one και και και……. ακομα και απο τα παλιοτερα μονο το αντικειμενικα “απολυτο τερας” note 3 δεν εχει περασει προτερου προβληματος μεγεθους με το note 2…………τι παρατηρω……..το κινητο απο τα android μοντελα ειναι με διαφορα οτι πιο smooth εχω δει ποτε………βλεπεις ρε παιδι μου μια γενικη σβελταδα………….δεν βρισκω ακριβως τα λογια να περιγραψω τι εννοω……..οχι οτι τα αλλα τελευταιας παραγωγης μοντελα πχ g2 κολανε αλλα σου αφηνουν ετσι μια λιγο πιο “βαρια” γευση και μπορει μια στις τοσες να κανουν εστω και ενα πολυ μικρο lag…….αυτο ειναι “πουπουλο” και υπερβολικα “σβελτο”στα παντα του…….ενα κλικ παραπανω απο ολα τα αλλα μαλλον λογω vanila android….η οθονη παρα πολυ καλη υπαρχουν και καλυτερες οχι ομως με τρομερες διαφορες …..το ιδιο ακριβως ισχυει και για την… Συνέχεια »

Αrmageddon

Kαλα…….., κανεις δε <> ότι με 2300 μπαταρια και αναλυση οθονης full hd , δε πας πουθενα?

kummer

Καλησπερα σας. Ειμαι και εγω κατοχος του nexus 5 εδω και δυο μηνες τωρα. Πηρα το λευκο 32gb απο Αγγλια στα 380 ευρω περιπου. Ειλικρινα εχω μεινει κατενθουσιασμενος. Value for money.Απιστευτα smooth στα transition του, καταπληκτικη οθονη, το προβλημα με την καμερα μετα την 4.4.2 διορθωθηκε και η μπαταρια του ,με ανοιχτα τα δεδομενα, βγαζει μια μερα γεματη. Αλλωστε το εχουμε συνηθιςει το φαινομενο πλεον. Το πηρα με την προυποθεςη πως αν λαγκαρε εστω για μια στιγμη, θα το πουλουσα για να γυρισω στη σταθεροτητα του iphone. Προτεινεται ανεπιφυλακτα!

ΠΑΝΟΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ 32GB ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΚΑΖΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ??ΦΙΛΕ ΙΩΑΚΕΙΜ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ:ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΑΡΙΑ ΧΡΗΣΗ?

Μήνας

Ιωακείμ καλησπέρα, μπορείς να μας πεις στο περίπου πως τα πάει από μπαταρία.. Έχω ένα Galaxy s4 και από μπαταρία μπορώ να πω πως είναι απλά τραγικά.. Μου αρέσει πολύ το n5 αλλά μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι έχει μικρότερη μπαταρία από το Galaxy μου είναι υπέρ αρκετό σαν λόγος για να μην το αποκτήσω..τα χάλασε πολύ φέτος η Google γμτ

Alexis

Μιας που το εφερε η wind με 399 θα πεσει και στο σκρουτζ και σε κανα 3μηνο το τσιμπάμε και μεις.

theo

ρε παιδιά διαβάζω τα σχόλια σας και θέλω να σας πω έχετε παρεξηγήσει λίγο το nexus. Ta nexus είναι developer κινητά/tablet δηλαδή απευθύνονται πρωτίστως σε αυτούς που γράφουν προγράμματα σε android και σαυτούς που γράφουν roms. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΑΡΧΙΔΕΣ. γιαυτό η φιλοσοφία τα τελευτέα 2 χρονια στα nexus είναι να προσφέρουν μια φτηνή σχετικά συσκευή με γαμάτο επεξεργατή και αρκετά ram. τα άλλα όλα είναι αμελητέα για το σκοπό που βγήκαν γιαυτό δεν είναι και τα καλύτερα (μιλώ για μπαταρία κάμερα ηχεία). ακόμα και τα android που έχουν είναι όσο πιο generic (δεν ξέρω πως να το μεταφράσω) γίνεται. αυτό σημαίνει ότι η μνήμη και ο επεξεργασής δέν είναι βελτιστοποιημένος στο λειτουργικό με αποτέλεσμα να έχουν χειρότερη αόδοση σε σχέση με ένα ανάλογο άλλο κινητό (ίδιο επεξεργαστη και ραμ). στο nexus 4 που έχω με μια απλή patch (βελτιστοποίηση για τον snapdragon s4 pro) για dalvic και bionic αύξηθηκε κατα πολύ τα σκορ σε όσα benchmark δοκίμασα. επειδή όμως τα andorid είναι τελείως καθαρά δεν παρουσιάζουν lag. οπότε αν θέλετε ένα κινητό σφαίρα και εμπειρία pure android πάτε σε nexus. αν θέλεται να δοκιμάσεται λειτουργικά όπως ubuntu one, jolla,firefox στη συσκευή σας 99% θα έρθουν πρώτα σε nexus αν θέλετε… Συνέχεια »

tiamat

η αληθεια ειναι οτι με 2300 μπαταρια δε πας πουθενα , αλλα αυτο δεν αφορα μονο το nexus αλλα ολα τα κινητα με ελαχιστες εξαιρεσεις και το 32giga παλι ιδια μπαταρια εχει και ειναι λογικο οτι εχει καποιες “εκτπωσεις” σε χαρακτηριστικα σε σχεση με τον αδερφο του το g2 αφου εχουν και αλλη εντελως τιμη.

παντως 399 για ενα τετοιο φοβερο κινητο ειναι ενα πολυ γερο χαρτι στα χερια της wind και της lg και σε γαργαλαει να το δοκιμασεις.
μπραβο τους που δε το βαλαν 450 που ακουγονταν στην αρχη (να τα λεμε και τα καλα).

που το εχουν να παω να το κανω ενα hands on απο κοντα ρε γαμωτο!!

Γιάννης

Μακρυά απο wind μάγκες ακόμα και τζάμπα να σας το δώσει. Με πήρε Δικηγορος τηλ σήμερα οτι θα με πανε στα δικαστήρια για χρέος 130 ευρω, χρέος που προκύπτει απο την διακοπή συμβολαίου ένα μηνα πριν λήξει. Συμβόλαιο που διέκοψα γιατι υπάλληλος καταστήματος όταν πήγα να ρωτήσω μου είπε μπορεί να διακοπεί το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο…και ο Δικηγορος να λεει θα τα πληρώσεις γιατι δεν μπορει να αποδειχθεί η προφορική συνομιλία αυτη….ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΠΑΙΔΙΑ.

Kilplix

Γιαννη αυτο δεν εχει να κανει τιποτα μα ΤΙΠΟΤΑ με την αγορα ενος nexus 5 απο την wind…εχεις μπερδεψει τα συκα με τα… αστο φιλε…Μιλαμε για nexus 5 στην Ελληνικη αγορα μονο με 399 ευρω που πραγματικα οσες φορες και να το κοιταω δεν το πιστευω.Δεν πειθεις κανεναν με τα προβλξματα που εχεις εσυ και η wind αυτα ειναι τελειως προσωπικα σου

γιαννης

Δεν πειραζει Kilplix…να με συμπαθας….απλα το ονομα της εταιρειας ειναι κοκκινο πανι για μενα ….δεν μπορω τον παραλογισμό και την αδικια…και οταν καποιος δεν μπορει να κανει καλα την δουλεια του οφειλεις να βγαλεις και μια φωνη διαμαρτυριας για να εχουν τον νου τους καποιοι αλλοι….Αν παλι σε ενοχλει τοσο πολυ θα παρακαλεσω τον Κωστα να το κατεβασει.

kostas02@hotmail.com

που πας ρε nexus 5 χωρίς ραδιοφωνάρα, εξού και στην συσκευασία έχει μόνο τον φορτιστή και τίποτα άλλο

Nikolakis

Παιδιά μήπως ξέρει κάποιος πως μπορώ μέσω ΙΜΕΙ ή κάποιου άλλου τρόπου να διαπιστώσω αν έχω ή όχι την αναβαθμισμένη συσκευή???
Να επισημάνω ότι το κινητό το έχω αγοράσει από το google play..

theo
Nio

Καλη τιμη εχει. Αν κ τοσο βρισκεις το 32αρι το G2…..

Φίλιππος

@Γιάννης, τότε φίλε μου καλύτερα να μείνεις μακριά απ’όλες τις εταιρίες γιατί και μ’αυτές το ίδιο θέμα θα είχες! Έχω γνωστούς που έχουν ακριβώς τα ίδια με τις άλλες δύο!
Όσο για το κινητό, 400 ευρώ για να παίρνετε πρώτοι τις αναβαθμίσεις ενώ σε όλα τα άλλα είναι για τον π…….;;;;; G2 (και όχι μόνο) στα ίδια χρήματα πλέον και ας μη πάρει ποτέ android 5 κτλ.!!!

SpyrouS

@Νio.Μπορεις να μου πεις που το ειδες τοσο?Σε ρωταω γιατι το χαλβαδιαζω το 32αρι αλλα δεν εχω δει πουθενα να το πουλανε τοσο.Σε ευχαριστω προκαταβολικα.

pablo

Το αγορασα απο Ισπανια πριν 1 Μηνα το λευκο το 16 αρι. Ειναι αρκετα τα 16 μιας και χρησιμοπιεις τα 12.5 gb. Μπαταρια 1 μερα με μετρια προς βαρια χρηση

Alexis

Ρε παιδια ξερει κανεις γτι nexus 5 βγλαζει πολύ μικροτερα αποτελεσματα στο antutu και Quadrant την στιγμη που φοραει sn800?

theo

@ Alexis βγάζει χειρότερα αποτε΄΄εσματα γιατί είναι developer phone. αυτό σημαίνει ότι το android στη συσκευή είναι όσο pure γίνεταται. δέν έχει γίνει οποιαδήποτε βελτιστοποήση του λογισμικού στο hardware. όλα αυτα βέβαι φτιάχνοναται με root και xda και λιγη όρεξη… αυτή είναι η ουσία του nexus. εγω συγκεκριμένα με nexus 4 με ένα patch ανέβασα την απόδοση του κινητού σε 2-3 βενψημαρκσ που δοκίμασα και πλέον μου βγάζει απόδοση σχεδόν sony z1. στην πραγματική ζωή όμως δεν βλέπεις καμία μα καμία διαφορα…

theo

συγκεκριμένα αυτό που δεν βελτιστοποιούν είναι το dalvic και bionic cache που έχει σχέση με την μνήμη του τηλεφώνου και το τρόπο που τρέχουν οι εφαρμογές (δεν γνωρίζω για κάτι άλλο). το art αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεται βελτισοποιήση

Makis

Σφαγή πλέον στα skroutzoμάγαζα, λόγω των 399 της wind, έχει φτάσει πλέον στα 383. Πιστεύω σε 2-3 μηνάκια να είναι στα 330.

Makis

365..άλλα 20 ευρώ σε μόλις μία εβδομάδα. Καλή τιμή πλέον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.