Nexus 5, Νέες φωτογραφίες και οθόνη 4.96 ίντσες Full HD

Συνεχίζεται η διαρροή πληροφοριών και φωτογραφιών του επόμενου Nexus 5 που αναμένεται να είναι κατασκευής και πάλι LG όπως το τωρινό Nexus 4. Αυτό μαθαίνουμε ότι θα έχει οθόνη 4.96″ (λογικά Full HD) και αν κρίνουμε από τα specs της ναυαρχίδας LG G2, τότε θα πρέπει να θεωρούμε σίγουρο τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 και την κάμερα 13 Megapixel.

Αν όλα προχωρήσουν όπως τα έχουμε ξαναζήσει, το Nexus 5 θα τρέχει τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat και θα μάθουμε περισσότερα για αυτό τον επόμενο μήνα από τη Google.

LG Nexus 5 FCC images, Nexus 5, Νέες φωτογραφίες και οθόνη 4.96 ίντσες Full HD

LG Nexus 5 FCC images, Nexus 5, Νέες φωτογραφίες και οθόνη 4.96 ίντσες Full HD

LG Nexus 5 FCC images, Nexus 5, Νέες φωτογραφίες και οθόνη 4.96 ίντσες Full HD

LG Nexus 5 FCC images, Nexus 5, Νέες φωτογραφίες και οθόνη 4.96 ίντσες Full HD

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolaos Nikiforos

Ωραιο και σε νορμαλ διαστασεις για 5αρι….Αν βλεπαμε και το παχος του…

Γιάννης

Μα χάθηκε να έχει την μπαταρία του LG G2 με τα 3000 mAh 🙁 Τα 2300 mAh που βλέπω μου φαίνοται κάπως λίγα… Σε σχέση βέβαια με το Galaxy Nexus που έχω που έχει μπαταρία στα 1750 mAh είναι πολύ καλύτερα αλλά κρίμα δεν είναι να μην του δώσουν λίγο παραπάνω; Το μόνο που δείχνει να του λείπει ίσως να είναι μια μεγαλύτερη μπαταρία πιστεύω…

George

δεν ανησυχώ καθόλου για την μπαταρία. Άλλο tuning κάνει η LG στα G της κι άλλο η Google στα Nexus. Τα ίδια έλεγαν και για την μπαταρία του Nexus 4 και είναι μια χαρά. Ιδίως με την 4.3 σε idle το κινητό πλέον δεν καίει τίποτα.. Και στο κάτω κάτω δεν είναι τελικό προιόν, μπορικό στο τελικό να έχει και μεγαλύτερη μπαταρία..

Νίκος Σ.

Το “κόψιμο” στην πάνω πλευρά του πίσω μέρους είναι αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων ή πέφτω έξω;

anonis

Βγάλτο με αποσπόμενη μπαταρία και κάρτα sd να γίνει χαμός!Ή έστω χωρίς κάρτα αλλά με μεγάλη χωρητικότητα.

Billyssss

Η Lg δεν ειχε πει οτι δεν θα συνεργαστει ξανα με την Google?Περιεργο μου φαινεται που λογικα θα ειναι κατασκευης Lg..

kostas k.

Εχοντας το Galaxy Nexus δεν πηγα στο 4αρι περιμενοντας αυτο..Εχει τις ιδιες διαστασεις με το 4 αλλα 5″ οθονη.Εχουν κανει καλη δουλεια στα πλαισια της οθονης..Αυτο που με προβληματιζει και εμενα ειναι η χωρητικοτητα της μπαταριας..2300 mah με snapdragon 800 δε νομιζω να ειναι και τοσο καλος συνδιασμος αφου ο συγκεκριμενος επεγεργαστης περα απο το οτι ειναι οτι ταχυτερο κυκλοφορει ειναι και πολυ ενεργοβορος..Κατα τ αλλα ελπιζω οι εκδοσεις φετος να μην ειναι οπως στο 4αρι 8/16gb αλλα να εχει κανει το ugrade σε 16/32gb οπως εκανε με το Nexus 7 δηλαδη..και να υποστηριζει Usb OTG κατι που αφερεσε απο το Nexus 4..5V ειναι ρε Google ξεκολλα με τις cloud υπηρεσιες

alexandros κ
Λούκας Ιωάννης

Καμια πληροφορία για τα υλικά έχουμε;
Πλαστικό δεν φαίνεται να είναι.
Μάλλον rubber.

Giorgos

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε στον αθλητισμό. Κάπως έτσι φαίνεται ότι εξελίσσονται τα πράγματα και στην περίπτωση της συνεργασίας της Google με την LG, μετά το άκρως επιτυχημένο πείραμα με το Nexus 4. Κομμάτι της σειράς συσκευών που έχουν το όνομα της Google και είναι ουσιαστικά αυτές πάνω στις οποίες αναπτύσσεται το Android – με το προνόμιο να λαμβάνουν κατά προτεραιότητα, κάποιες φορές και μήνες πριν, τις ανανεώσεις του, όπως συμβαίνει ήδη με την έκδοση 4.3 – το μικρότερο Nexus οδεύει πλήρως ανανεωμένο προς την αγορά στα μέσα Οκτωβρίου, μαζί με την κυκλοφορία του νέου Android 4.4 (aka KitKat). Με το Nexus 4 να σπάει ρεκόρ πωλήσεων, βάζοντας και πάλι την LG στην πρώτη πεντάδα των κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως, το επόμενο μοντέλο εμφανίζεται – σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα διαρροές – βελτιωμένο σχεδόν σε κάθε επιμέρους κατηγορία χαρακτηριστικών και εν πολλοίς βασισμένο στο LG G2: – Θα φοράει τον νέο κορυφαίο τετραπύρηνο Snapdragon 800 στα 2.3 GHz. – Η διαγώνιος της OLED οθόνης θα μεγαλώσει στις 5,2 ίντσες, με ανάλυση 1920x1080p και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο. – Ο φωτογραφικός αισθητήρας θα είναι 16 Megapixel. – Θα είναι πλέον δυνατή η σύνδεση σε LTΕ δίκτυα. Σε κάθε περίπτωση η τιμή του… Συνέχεια »

Giorgos

– Ο μπροστινός φωτογραφικός αισθητήρας θα είναι 2.1 Megapixel.

– θα είναι στα 3GB RAM

– θα έχει μπαταρία 3300mAH

– θα βγει στα 16GB , 32GB και 64GB

Το event θα γίνει στης 31/10/2013

Giorgos
tsekboy

@Giorgos: Έχοντας ήδη το Ν4, ετοιμάζομαι και για το Ν5. Δεν ξέρω για τα 3300mAH, αλλά όπως και πέρσυ η LG δεν άφησε να είναι καλύτερο το Ν4 απ το G, έτσι και φέτος δε νομίζω να επιτρέψει το Ν5 να είναι τόσο καλύτερο απ το G2. Λογικά πάντα.

Giorgos

@tsekboy : οι πληροφορίες μου είναι από μέσα γιαυτό έβαλα comment εδώ!!!

ΓΙΑΝΝΗΣ

@giorgos
Δεν παίζει φίλε μου αυτά που λες, αποκλείεται η LG να βγάλει nexus με χαρακτηριστικά LG G2

Giorgos

@ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν με νοιάζει τι πιστεύετε , εμένα μου έστειλε αυτές τις πληροφορίες ένας φίλος μου που δουλεύει στην google και τις ανάρτησα εδώ επειδή είδα τις λάθος πληροφορίες του Κώστα Βλαχάκη !!!!

tsekboy

ε, τότε μακάρι να συμβεί έτσι Γιώργο!! Δεν θα μας χαλούσε κι ιδιαίτερα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.