Nexus 5 16GB, Έκανε εμφάνιση στο Google play με τιμή 349$

Για λίγες ώρες κάποιοι επισκέπτες του Google Play από την Αμερική είδαν μπροστά τους να φιγουράρει το νέο Nexus 5 16GB με τιμή 349 δολάρια. Αργότερα κατέβηκε από τη λίστα και τη θέση του πήρε πάλι το τωρινό μοντέλο Nexus 4. Από πρόσφατες διαρροές το Nexus 5 γνωρίζουμε ότι θα έχει οθόνη 4.95 ίντσες Full HD, Snapdragon 800, RAM 2GB, 4G/ LTE και θα φτάνει τα 32GB ενσωματωμένης μνήμης.

Αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα μαζί με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4 KitKat ίσως τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Nexus 5, Nexus 5 16GB, Έκανε εμφάνιση στο Google play με τιμή 349$

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
arg

Ας ελπίσουμε αυτή την φορά η Google να έχει φουλάρει τις αποθήκες της με NEXUS 5 μέχρι το ταβάνι !

Αν ισχύουν όσα γράφονται μιλάμε για τηλέφωνο και τιμή θανάτου.

Για να δούμε και στο ΕΛΛΑΔΑ τι θα παιχτεί !

Stavros

Μακάρι να υπάρχει διαθεσιμότητα και να μην δημιουργηθεί αυτή η τεχνητή ελλειψη για λόγους που μονο η Google καταλάβαινει.

Γιωργος

προσωπικά μου αρέσει πολύ αν και πολλοί προτιμούν ακόμα το γυαλί μαζί με το άγχος του σπασίματος. Παρακάλαγα να είναι από πίσω το υλικό ίδιο με του Ν7 και από οτι φαίνεται είναι. Θήκη τέλος για μένα. Όταν το πιάσετε στα χέρια σας θα καταλάβετε τι εννοώ . Αν η τιμή του Ελλάδα είναι 1/1 USD/EUR είναι must..

Μιχάλης

Στο Ελλαδιστάν , βάλε ένα καπελάκι 100+ ευρώ και είσαι εντάξει. Μόνο απευθείας από play store από εξωτερικό μέσω κανενός γνωστού..

Αντώνης Μαρίνος

Με τα 32GB το επόμενό μου. Αν περάσουμε όμως -σχετικά πολύ- τα 400€, τότε αρχίζουμε και μπαίνουμε σε άλλα χωράφια…

Ρε σεις, μήπως να κρατήσω το SGNex ?!?! Έχουμε και δύσκολους καιρούς μπροστά μας…

Άγγελος

Τον Ιανουάριο έχω ειδη κανονίσει ταξίδι στο Λονδίνο …. ελπιζω να έχει βγει το nexus και να ειναι σε καλη τιμη γιατί θα το σκεφτώ πολύ να το τσιμπησω …. το μόνο που δε έχουμε μάθει ακόμα είναι το υλικό του γιατί αν είναι πλαστικό δεν νομιζω να προβώ σε κίνηση

Pit

@ Αντώνης

Αν έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες και πολλά background services να τρέχουν τότε αξίζει τον κόπο το upgrade (πήρα πρόσφατα το Nexus 4 και η εμπειρία είναι εξαιρετική, το κινητό πάει σφαίρα ενώ το Gnex αγκομαχούσε). Σε αντίθετη περίπτωση δε νομίζω είτε το 4αρι είτε το 5αρι να σου προσφέρουν κάτι το εξαιρετικό ώστε να αξίζει τον κόπο (νέο στήσιμο) και τα χρήματα.

antonis

Το κοβω αν οχι 450 στα 500.. μαζι με τον φορο εννοειται

Αντώνης Μαρίνος

@Pit

Εγώ έχω εντελώς διαφορετική εμπειρία με το GNex. Αυτή τη στιγμή, με stock 4.3, stock kernel (ή fancy που του φόρεσα) και stock ή nova launcher, το κινητάκι (διπύρηνο μην ξεχνιόμαστε) Π-Ε-Τ-Α-Ε-Ι !! Τόοσ που απλά δεν μπορώ να κάνω πιο γρήγορες κινήσεις για να δω αν και που μπορεί να lagάρει, έστω και για ένα nanosec…Φορτωμένο μέχρι τα μπούνια, με δεκάδες widgets, 9 λογαριασμούς να συγχρονίζουν κλπ κλπ….και φυσικά παίζει στην εντέλεια όλα τα τελευταία βαριά 3D παιχνίδια.

Όσο για την μεταφορά, το Toolkit να είναι καλά, και η πλήρης μεταφορά από ένα nexus σε άλλο είναι υπόθεση 1 ώρας (αλλά μιλάμε για τα πάντα όλα, μέχρι και όλα τα αρχεία του αποθηκευτικού χώρου) 😉

Δηλαδή θέλω να καταλήξω ότι, το SGNex με καλύπτει πλήρως αυτή τη στιγμή, και δεν θα είναι καθόλου κίνηση “ανάγκης” να πάω σε επόμενο nexus…μάλλον κίνηση για future-proof (π.χ. android 5) εξασφάλιση θα την έλεγα….

tiamat

ελα ρε googlαρα κανε τους πλακα σε ολα τα σαπακια με τις 700αρες που θελουν!!
τιμες απο αλλο πλανητη!

φανταστικη η google oπως και το nexus για αλλη μια φορα!

Dimitris Tsints

Στην Ελλάδα, υπολογίζω την τιμή του γύρω στα 499€ το 16αρι.

Δημήτρης Κ.

π@π@ρια…κ να έρθει Ελλάδα 500άρα-600άρα θα κάνει στο νερό..τι?περιμένετε τιμές Αμερικής στην Ελλάδα?στην χώρα με την μεγαλύτερη ανάπτυξη και οικονομία του κόσμου με βασικό μισθό 2 χιλιάρικα(το παρατράβηξα :P)?

Μιχάλης

Ναι όμως δεν έχουν τα ίδια έξοδα με την Ελλάδα. Εκεί πληρώνουν τεράστιους φόρους στα ακίνητα και όχι μόνο. Στο θέμα μας το κινητό είναι πολύ ωραίο αντε να δούμε λίγο και την μπαταρία του πως πάει γιατί με φοβίζει η 2300

sakis

Το επομενο μου κινητο… Στην Ελλαδα θα κανει το 16αρι κοντα σρα 470 και το 32αρη κοντα στα 500… Μια χαρα τιμες σε σχεαη με κατι αλλα (τούμπανα) που κανουν 650 και 700. Βαλε και την υποστήριξή της Google…

Karypos

HYPER-SMARTPHONE απο την Google παιδες! Εχω το Ν4 και ειμαι υπερ-ευχαριστημενος! Τωρα αναμενουμε την επισημη ανακοινωση για να ξερουμε τι θα περιμενουμε και αν με το καλο η τσεπη μας ειναι καλα το τσιμπαμε απο Αμερικα απο γνωστο! I LOVE NEXUS!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.