Nexus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Nexus 5 με Android 4.4.2 KitKat, οθόνη 4.95 ίντσες Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.26GHz, μνήμη RAM 2GB και κάμερα 8 Megapixel. Το νέο Nexus κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες στην Ελλάδα αποκλειστικά από τη WIND και τα Public με τιμή 399 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Παιδιά, η κάμερα του LG G2 είναι 13 Megapixel και όχι 8 όπως αναφέρω στο βίντεο εκ παραδρομής 😉

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 5 hands-on video, Nexus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nexus 5 hands-on video, Nexus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nexus 5 hands-on video, Nexus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nexus 5 hands-on video, Nexus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nexus 5 hands-on video, Nexus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nexus 5 hands-on video, Nexus 5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος Ιωαννίδης

Πολύ ωραίο βιντεο 🙂

Δημήτρης Μ

Για τα λεφτά του είναι κορυφαία επιλογή άσχετα αν θέλοντας και μη λόγω τεχνικών χαρακτηριστικών το συγκρίνεις με τις ναυαρχίδες.όπως και να έχει όμως το θέμα της μπαταρίας προβληματίζει πολύ.400 ευρώ δεν είναι και λίγα για να δικαιολογήσουν τέτοιο draining.έπαιζα για ένα τεταρτακι το πολύ ένα βαρύ game Στο nexus 5 ενός φίλου και η Μπαταρία έπεσε απ το 93-94% στο 58%.επαθα πλάκα.κατά τα άλλα τι να λέμε.μεγάλο εργαλείο και να μη ξεχνάμε οτι απευθύνεται σε developers.ασχετα άδων έγινε της μόδας στην πορεία.άν ξέρουμε τι αγοράζουμε τότε πάντα θα είμαστε οκ.

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πιστεύω ότι στα ίδια χρήματα το Lg G2 είναι καλύτερο!

Nio

G2 καλυτερο Κωστα. Κ το 32αρι το G2 το βρηκα σε 399….

Δημήτρης Ζ.

Κώστα το NEXUS 5 πολύ καλό, το έχω εδώ και 3 βδομάδες. Δεν συμφωνώ για μπαταρία, μια χαρά είναι. Και όσο για το ηχείο νομίζω τα παραλές. Εκτός κι άν ακούει κάποιος μουσική με τις ώρες απο εκει. Τα βιντεάκια μια χαρά πάντως ακούγονται, όπως και οι ήχοι κλήσης. Έρχομαι βέβαι κι από Galaxy Nexus οπότε μπορεί κι απλά να είναι ιδέα μου… Να θυμίσω βέβαια οτι μιλάμε για NEXUS με άπειρη υποστήριξη από την κοινότητα των Devs με βελτιώσεις σε χρώματα οθόνης, ήχο και ένα σωρό άλλα χαρακτηριστικά.

Υ.Γ. Η καροτόσουπα τι έλεγε τελικα, θα μας πεις;

Tony Cool

Κώστα πραγματικά εξαιρετική η συσκευή για τα χρήματα που ζητάει, αλλά αν θες να δεις πως θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη (οθόνη, ποιότητα κατασκευής, ήχος,κάμερα, μπαταρία, χωρητικότητα κλπ) και μάλιστα με λιγότερα χρήματα, προσπάθησε να προμηθευτείς ενα oppo find 5 και κανε συγκριτικό!

Xaris

13 MP το G2…
Πολύ γρήγορο και χωρίς κολλήματα πάντως το N5.

τασος_μιχ

πολυ ωραιο βιντεο κωστα οπως παντα! εεε μια παρατηρησουλα…η μια περιοχη απ τις 2 που η μια ειναι για τον ηχο,δεν ειναι για ομορφια..αλλα εχει το κατω μικροφωνο της συσκευης!

dtlo

Το δικό μου nexus στην πίσω επιφάνεια λίγο πάνω απο το σκαλιστό “LG” ,έχει μια μικρή επιφάνεια που περιέχει το serial number σε αυτοκόλλητο (το οποίο ξεβαφει). Το κινητο της δοκιμής δεν την έχει?

Alexis

Ξέρει κανείς γτι στα benchmarks βγαζει πολυ μικροτερα αποτελεσματα από τους αλλους SN800?

Αποστόλης Ρόδος

Άψογη παρουσίαση Κώστα… για μια ακόμη φορά.

ΠΑΝΟΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ REVIEW!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ WIND.ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΜΠΕΡΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ!ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΟΧΟΣ IPHONE 4S KAI HTC ONE S.Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ.ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΣΤΑΡΙΣΜΕΝΑ 5.5 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΗΣΗΣ YOU TUBE ΚΑΙ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ 1 ΩΡΑ ΟΜΙΛΙΑΣ.ΤΟ ΗΧΕΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ(ΥΣΤΕΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ONE S).ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΞΕΘΩΡΙΑΣΜΕΝΑ.ΙΣΩΣ ΣΤΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!

forneverarrow

Ωραίο review Κώστα!

Μια γενική εντύπωση που σχημάτισα βλέποντας την παρουσίαση και πιάνοντάς το για λίγα λεπτά σε κατάστημα, είναι ότι πρόκειται για πολύ καλή συσκευή. Έχει ωραία αίσθηση στο χέρι, είναι όμορφο και άνετο για το μέγεθός του. Μοναδικό παράπονο που έχω είναι το “φτωχό” stock android… Μπορεί να έχει θετικά στην απόδοση, αλλά αρκετές από τις εφαρμογές και τα κόλπα της Samsung με έχουν βολέψει στο S4 (air gestures, motion λειτουργίες, S planner, Watch ON και ο media player που τον προτιμώ από το Play) και από την άποψη αυτή μου φάνηκε γυμνό το N5. Αλλά για τα λεφτά του αξίζει. Ωστόσο, πιστεύω ότι δεν είναι τρομερό step up από το 4 (ακόμα), αφού το τελευταίο παρέχει ίδια εμπειρία Android και η διαφορά στις επιδόσεις δεν είναι τόσο αισθητή.

andreas

Πολύ ωραία η παρουσίαση όπως και το κινητό.Αν κάποιος θέλει την πιο πρόσφατη έκδοση android και την απουσία extra εφαρμογών είναι μονόδρομος και σε μια τιμή πολή καλή.Βέβαια η τιμή του είναι ίδια με του g2 στο skroutz αλλα απο κει και πέρα είναι και θέμα γούστου.Πάντως το g2 είναι πιο premioum κατασκεύη και πιο ολοκληρωμένο.

Ζήσης Βαγγελός

Εξαιρετικό βίντεο Κώστα! Μπράβο! Το κινητό και μου αρέσει και δεν μου αρέσει. Ανάμεικτα συναισθήματα μου αφήνει! Μόνο η εμφάνιση μου φαίνεται λιγάκι παράξενη κατα τα άλλα σίγουρα μπορεί κάποιος να το εμπιστευτεί απόλυτα.

Prototype

Ωραίο review Κώστα μπράβο σου! Χορταστικό! Μετά το nexus 4και αυτή την μπαταρία που είχε….. (Ακόμα έχω εφιάλτες τα βράδια) 2100 πήγε στην φοβερή μπαταρία nexus 5 2300 ούτε να το βλέπω δε θέλω.. Μακριά και αγαπημένοι έφαγα φόλα και ξέρω .note 3!! . Και ξεχνάω που αφήνω τον φορτιστή.

Leonidas

Συγχαρητήρια για την παρουσίαση κατ’ αρχήν.

Έχω το άσπρο εδώ και δυο μήνες. Η οθόνη είναι πολύ καλύτερη απο του g2. Σε συκπτκριση με το g2 του αδερφού μου.

Τώρα μπαταρία:
-Skype συνέχεια ανοιχτό λόγω εργασίας.
-Ομιλία αρκετή.
-Εφαρμογές που χρειάζονται διαδίκτυο μέτρια,προς υψηλή.
-Παντα 3g (δυστυχώς επαρχία).
-Τίγκα σε εφαρμογές.

με όλα αυτά ενεργά, κρατάει 2 ημέρες στη καλύτερη (έχει τύχει) 3 ημέρες.

Η τιμή είναι τσουχτερή αλλά δικαιολογημένη, λόγω φορολογίας.

Προσωπικά το πήρα 300 ευρώ την 32gb έκδοση.

Archaic

Μπράβο ρε Κωστάρα , αυτό πάει να πει review και αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος! Επειδή πλέον δεν αγοράζω ξανά smartphone με android δεν θα μπω καθόλου στην διαδικασία να πω την αποψή μου αφού δεν ασχολούμαι πλέον με το άθλημα.. Βάλε και κανένα κομματάκι Darkpsy με βαρβάτο bassline!

tiamat

κωστα!!! γιατι ντρεπεσαι να πεις οτι πινεις νερο και συ στο ονομα των amoled σαν τον φιλο σου τον tiamat και ολες οι υπολοιπες οθονες μετα δε σε ικανοποιουν ??? 😛

κακα τα ψεματα παδια!! ετσι και μαθεις με τις amoled οπως εγω για παραδειγμα (που ειμαι τοσο πορωμενος ωστε να το’χω μονιμα στο δυναμικο απο τις ρυθμισεις), μετα οποια οθονη πιανεις στα χερια σου σου φαινεται καπως “ξεπλυμμενη” και λιγακι “ατονη” .

ειναι αλλος ενας “εθισμος” που σου προκαλει η samsung (μαζι με τα φυσικα πληκτρα και την αποσπωμενη μπαταρια) με αποτελεσμα να κολλας ασχημα μαζι της και να μη μπορεις να πας ευκολα σε αλλη εταιρεια.

αν και δε το εχω κανει ακομα hands on, συμφωνω με το κωστα οτι η συσκευη ειναι σκετη hardcorια και αλητεια ,μονο για ψαγμενους χρηστες και προσθετω οτι το design που εχει επιλεξει η lg για το nexus 5 ειναι ο ορισμος του μινιμαλισμου!!

πραγματικη αποθεωση του minimal style σε αυτη την συσκευη… δεν εχω λογια να περιγραψω ποσο απολυτα ψαγμενα λιτη και ομορφη ειναι.

φερτε τα 32 giga να τη παρουμε και μεις ρεεε…. !!!! ελεος πια με αυτη τη χολερα τα 16αρια που μας δινετε!! καταρα κατηντησε!!!

forneverarrow

@tiamat: Είσαι στο μυαλό μου! Η AMOLED είναι εμπειρία. Ειδικά το μαύρο που σκοτώνει είναι όλα τα λεφτά. Με βολεύει επειδή διαβάζω διάφορα στο Pocket και έχει επιλογή για black theme (ειδικά για AMOLED). Είναι πολύ ξεκούραστο.

Φωτιάδης Ιωαννης

Κώστα καλημέρα και απο μένα…
Εχεις ίσως το καλυτερο review απο οτι-οποιον κυκλοφορει ,γενικά, εκεί εξω και την πλεον χαρακτηριστικη φωνη…έχω το nexus 7 2013 και πιστεύω πως είναι κοντά και σε χαρακτηριστικά-εμφανιση αλλά και σε επιδόσεις(και είμαι ευτυχής γι’αυτο)…για ακόμα μια φορά έγραψες αλλά και το μυνημα κοντά στο 24:00 τα σπάει,που καταλάβαμε οτι κανεις και fit διατροφη!!!Thumbs up και στο Μαρακι λοιπον!!!
Συγχαρητήρια Κώστα και παλι…

JohnWave

Λειτουργικό : 10/10
Επεξεργαστής : 9/10
RAM : 9/10
Design : 7/10
Οθόνη : 8,5/10
Κάμερα : 6/10
Μπαταρία : 6/10
Ηχείο : 5/10
Τιμή : 9/10
Hands on Βλαχάκη : 10/10 !

Δημήτρης Μ

@tiamat συμφωνώ με μια διάφορα.samoled+ ή Τίποτα.Μία τεχνοτροπία που χάθηκε λόγω της σάπιας πολιτικής των εταιριών για το λιγότερο δυνατό κόστος.Γι αυτό και η samsung πάει να παρατήσει εντελώς τις amoled κοιτώντας για φθηνότερες λύσεις.οι pentile amoled είναι ο καρκίνος των amoled.με την οθόνη του s4 μακροπρόθεσμα με που έφυγε ο πρώτος ενθουσιασμός είχα πολλά παράπονα.γι αυτό και το έδωσα με την πρώτη ευκαιρία.Στο φως της μέρας με νορμάλ ηλιοφάνεια το κινητό ήταν ανάπηρο.δεν έβλεπες Τίποτα στην οθόνη έπρεπε να κάνεις σκιά με το χέρι για να διακρίνεις έστω και λίγο το περιεχόμενο της.Η φωτεινότητα μέτρια(αν και καλύτερη σε σύγκριση με άλλες amoled) + όλες οι υπόλοιπες θεματαρες που έχουν οι pentile.ε δεν ξανά κάνω τα στραβά μάτια σε τόσα προβλήματα μόνο και μόνο για τα απίστευτα χρώματα.ας ξανά βγάλουν τις plus και το ξανά Συζητάμε.

fanis

Γιατί ρε παιδιά nexus?με τα ίδια λεφτά παίρνεις xperia που παίζει σε άλλα επίπεδα….αν ειναι να πάρεις nexus πάρε καλύτερα ένα φτηνό κινέζικο να είσαι και προετοιμασμένος

Νίκος

Fanis συγκρίνεις πατάτες με αγγούρια…
Σε τι επίπεδα παίζουν τα xperia?? Δεν μας λες κάποιο συγκεκριμένο…
Και! Που κολλάνε τα κινέζικα με το nexus?? Να είσαι προετοιμασμένος για τι πράγμα??

dimitris

leonida μπορεις να μου πεις σε ποιο μαγαζι το εχεις παρει?
ειμαι αναμεσα σε g2 η nexus 5 …το μονο που με προβληματιζει παντως ειναι η μπαταρια!
πολυ ωραια παρουσιαση Κωστα.απλα το nexus 5 μου αφησε μια αισθηση οτι κατι του λειπει..οθονη,ηχεια

Γιάννης

Κώστα πολύ ωραίο ριβιου όπως πάντα άλλωστε , .. ιδέα μου είναι ή δεν σε ενθουσίασε καθόλου η συσκευή ?

Kostas K.

Oταν παίρνεις Nexus πληρώνεις υποστήριξη google με άμεσες αναβαθμίσεις για 2 χρόνια περίπου..Πληρώνεις τα καλύτερα δυνατά specs στην χαμηλότερη τιμή..Πληρώνεις ξεκλείδωμα Bootloader και αλλαγή custom rom μέσα σε 5 λεπτά δίχως να χάσεις την εγγύηση…Πληρώνεις στην τελική την μακράν καλύτερη εμπειρία χρήσης στο android που υπάρχει αυτή τη στιγμή..
Τώρα τα σχόλια του στυλ δεν έχει ραδιόφωνο,δεν έχει ακουστικά στο κουτί,η κάμερα είναι 8 mxpl κλπ είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε..
@ fanis Νομίζω απάντησα στην ερώτηση σου γιατί Νexus..(Αν και την θεωρώ αστεία και απο άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία)

Τασος

Παιδιά,Κώστα μπορείτε να μου πείτε ανάμεσα σε nexus 5 , xperia z και s3 ποιο μου προτείνετε.?

Kostas K.

@ Tasos Νexus 5 αβλεπι μόνο και μονο λογω δύναμης και αναβαθμίσεων..Ειναι 2 φόρες πιο γρήγορο περίπου απο τα άλλα 2 και θα σου κρατήσει πολύ παραπάνω στον χρονο..Εξαρτατε και απο τις αναγκες σου βέβαια. Αν.Αν θες πχ αδιάβροχο ε τοτε πάρε το Ζ αλλα σαν κινητό γενικά το Nexus είναι μια γενιά μπροστά σε τεχνολογία απο τα άλλα 2

giannis

Κώστα θα ήθελα να σε ρωτήσω από περιέργεια τι smartphone έχεις?

Τασος

@Kostas Eυχαριστω…απλα εβαλα μεσα και το s3 γιατι εχει καποιες εξυπνες λειτουργιες….εχετε μηπως καποιο αλλο κινητο να μου προτεινεται σε αθτη την τιμη (400Ε).?

Stelios

Ολα καλά για τη χρήση που κάνω και το μόνο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω όπως και αρκετοί άλλοι είναι ο “θόρυβος” όταν τραβάς βίντεο ειδικά σε ήσυχο περιβάλλον. Ελπίζω να μην είναι hw θέμα αλλά sw και να διορθωθεί σε κάποιο update.

Νίκος

Κώστα ωραίο review όπως πάντα και καλό το nexus 5 αν και δε με πείθει overall…

To 4 είχε και το γυαλί μπρος-πίσω, έπαιζε αλλιώς. Πάντως δημιουργείται το εξής θέμα που δε λύνεται. Είναι σε τέτοια τιμή και specs που δεν κοντράρεται με ναυαρχίδες αλλά ούτε παίζει και ακριβώς στη μεσαία κατηγορία με άνεση.

Ας πούμε αν πάει να παίξει στα high end τρώει τη σκόνη του note 3 για πλάκα (έχει ισχυρότερο επεξεργαστή και 3gb RAM). Αν πάει να παίξει στην κατηγορία Ζ1 και LG G2 νομίζω ότι δεν έχει κάτι που θα κάνει κάποιον να το προτιμήσει. Η λογική ότι είναι κινητό που απευθύνεται μόνο σε developers δεν υπάρχει, αν ήταν έτσι θα ήταν στοχευμένες οι πωλήσεις του αλλά δεν είναι.

Πραγματικά δεν πείθει απέναντι στον ανταγωνισμό που δεν είναι αμελητέος: G2, Z1, One, Moto X, για να μη βάλω κι άλλα όπως το ASUS Padfone 2 κλπ. Μιλάμε για κινητά με παρεμφερή specs και σε παρεμφερή τιμή (+- 40 ευρώ). Τελικά δεν έχει κάτι που να μπορείς να πεις “θα το πάρω!”.

ΥΓ: Ειλικρινής απορία. Όσοι λέτε “τρομερή τιμή!!” με τόση άνεση, μήπως σας περισσεύουν τίποτα 100άευρα γιατί έχω κάτι οικονομικές δυσκολίες τελευταία?

akis

Μολις χθες μου ηρθε απο Γερμανια 32αρι Λευκο στα 399ευρω…Στο δια ταυτα της πρωτης μερας…Τι μου αρεσε,κανενα ιχνος lag,το ξεκλειδωμα με το face control(πολυ ψαρωτικο),Γ-Ρ-Η-Γ-Ο-Ρ-Ο και το OK GOOGLE(Σε καταλαβαινει ανετα)….Τι ΔΕΝ μου αρεσε,η μπαταρια Π-Ε-Φ-Τ-Ε-Ι για πλακα(δουλεψα φωτεινοτητα κοντα στο 20%,2G ΔΙΚΤΥΟ,τοποθεσια-GPS OFF,και παλι κλαταρε…Αντε και κλαταρε,παμε να φορτισουμε….Η φορτιση πιο αργη και απο το replay….5% μπαταρια και μπαινει για φορτιση στις 13:10…Εως τις 17:20 ηταν στο 90% οπου και το αφησα σπιτι για να μην του χαλασω τους πρωτους κυκλους φορτισης(οποτε φορτισμα το βραδυ παντα)…Συμπερασματικα τα αρνητικα αφορουν την μπαταρια και το φορτισμα της,κατα τ’αλλα σε ολα τα αλλα ειναι value for money…

dimitris10

παιδια ειμαι αναμεσα σε nexus 5, z1 compact kai s4. τι λετε?

αούγκανος

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=383508

Με τοσα προβληματα καλυτερα να παρω ενα κινεζικο τετραπυρηνο.

Matt

Κώστα θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση.

Είμαι κάτοχος του άσπρου Ν5 32gb από τα πρώτα λεπτά κυκλοφορίας του το Νοέμβρη μέσω Play Store.
Βλέπω ότι η LG προχώρησε σε σχεδιαστικές αναβαθμίσεις στη συσκευή όσον αφορά το ηχείο.
Εκτός από το μεγάλο μου παράπονο, την μπαταρία σε αυτό το κινητό, κάτι που με ενοχλεί ιδιαίτερα είναι η κακή απόδοση του ήχου. Υπάρχει πολύς θόρυβος στον ήχο. Το καταλαβαίνουμε όλοι οι κάτοχοι. Όμως, απ’ό,τι διάβασα η LG άλλαξε και την θέση του ηχείου (μέσα στο σασί) ώστε να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας και να αποδίδει καλύτερα.
Λοιπόν, εγώ που είμαι από τους πρώτους κατόχους δεν παραπονιέμαι καθόλου για τις νέες τρυπούλες, ΑΛΛΑ η αλλαγή θέσης ενός εξαρτήματος φανερώνει όχι μόνο σχεδιαστικό αλλά και κατασκευαστικό λάθος. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου και νιώθω cheated.
Και ρωτάω, μπορώ να απαιτήσω άμεση αντικατάσταση από την Google ή από την LG?
Επικοινώνησα με την LG Hellas και μου είπαν ότι δεν έχουν τέτοια εντολή από την LG ή την Google.
Γνωρίζεις εσύ κάτι εκ των έσω? Κάποια φήμη ίσως?

Παρακαλώ απάντησε μου όσο σύντομα μπορείς γιατί σκέφτομαι να προβώ σε πώληση της συσκευής το συντομότερο δυνατό αν δεν υφίσταται η αντικατάσταση.

Matt

Υ.Γ. @akis
Όσον αφορά το χρόνο φόρτισης, σε μένα φορτίζει σε 1.5 ώρα από το 5%! Ταχύτατη φόρτιση! Με τον επίσημο φορτιστή της συσκευής βέβαια ο οποίος βγάζει 1.2Α. Μπορείς να το φορτίσεις και με 2Α. Είσαι σίγουρος ότι δεν κάνεις κάτι λάθος? Μήπως χρησιμοποιείς άλλον που έχεις καβάτζα?
Στο λέω γιατί σε όλες τις διαδικτυακές κοινότητες για το Ν5 εξαίρεται ο φορτιστής του, κάτι που διαπίστωσα κι εγώ, αφού τον πρώτο μήνα το φόρτιζα με έναν HTC που είχα.

Matt

Κατάλαβα. Άκυρο για τους early adopters δηλαδή.
Αυτές τις χαζομάρες να μην έκαναν οι εταιρείες και τίποτα άλλο δεν θέλω.
Ευχαριστώ Κώστα.

akis

Υ.Γ. @Μatt
Ειχα δοκιμασει απο το 16αρι που βρηκα μπροστα μου…Με τον δικο του(απο το 32αρι) οπως λες σε 1,5 ωρα….Τι να πω,θαυμα….

MIT-SOS

Kαλησπέρα κι από εμένα.
Σκέφτομαι να αγοράσω το nexus 5.
στο play store όταν μπαίνω από Ελλάδα γράφει 349$, αλλά δεν μπορώ να το αγοράσω.
Μπήκε ένα φιλαράκι από Γερμανία που ψήνεται και αυτός για το ίδιο κινητό
και γράφει 349euro. Τι ισχύει? 1$=1€?

Bil

Παιδια διαβασα ολα τα παραπανω πολυ χρησιμα. Εχω ενα nexus4 και ειπα να παρω το 5 η το note3 ακουω γνωμες. Αξιζει τον κοπο η νακατσω εδω.

xristos

Κωστα θα ηθελα να σε ρωτησω κατι σχετικα με το lte δυκτιο….μιας κ εχω καποιον στην Αμερικη σκεφτομαι να το αγορασω απο εκει…απ οτι ειδα ομως οι συχνοτητες που ειναι ρυθμισμενο το μοντελο τησ αμερικης διαφερουν απ αυτες π εκπεμπουν οι ελληνικοι παροχοι…γνωριζεις αν υπαρχει δυνατοτητα ν αλλαξω τις συχνοητες τ συσκευης?

akis

σκέφτομαι να αποκτήσω το nexus 5 αλλα κάτι με κάνει να πάω προς το G2 τι μου προτείνεται? αρχικά θέλω να πω πως σκέφτομαι το nexus για τον λόγο ότι θα έχω την τελευταία έκδοση του android πάντα και θα είναι ένα κινητό άψογο..! από την άλλη το G2 τι λέει? έχει κωλύματα? που λέτε να προχωρήσω?

Johnny

@akis κι εγώ προτείνω το g2 επειδή κουβαλάει πάνω του πολλές καινοτομίες και δε κολλάει πουθενά (όχι ότι το nexus 5 κολλάει).Στην κάμερα υπερτερεί και πάλι το g2 και φυσικά στο θέμα της μπαταρίας το nexus είναι πολύ πίσω σε σχέση με το g2 το οποίο έχει πολύ καλή αυτονομία

akis

σας ευχαριστώ για τις απάντησης..! σήμερα το απόγευμα θα έχω στα χερια μου το G2 😀

nickos

καλησπερα στο blog. ειμαι και εγω αναμεσα στο nexus 5 και στο lg g2, τα οποια στα σκρουτζομαγαζα εχουν 20ε διαφορα..ποιο προτεινετε και γιατι? εχω ακουσει απο πολλους παραπονα για την μπαταρια του nexus, ενω αλλοι λενε οτι το lg δεν θα παιρνει τις αναβαθμισεις που θα παιρνει το nexus. ειναι μεγαλο το διλημμα..

ζώης

παιδια μια γνωμη θελω…nexus 5 ή galaxy s4,μου αρεσεουν πολυ τα specs του Ν5 αλλα με προβληματιζει η μπαταρια του..

Σακης

Κωστα μια ερωτηση..οτι δν εχει ακουστικα οκ το καταλαβα,αλλα δεν εχει καν υποδοχη jack για ακουστικα απ’οτι φαινεται η κανω καποιο λαθος ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.