Nexus 5, η Google επιβεβαιώνει ότι σταμάτησε την παραγωγή του

Το Nexus 6 αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό και έχει πλέον όλη την προσοχή της Google παίρνοντας τη θέση του Nexus 5 ως η νέα ναυαρχίδα. Πριν από λίγες μέρες η Google είχε αφαιρέσει την κόκκινη και τη λευκή έκδοση του Nexus 5 από το Google Play Store και όπως αναφέρει το TechRadar, εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε επίσημα ότι η παραγωγή της συσκευής σταμάτησε.

Αυτή τη στιγμή μόνο το μαύρο έχει διαθέσιμο αλλά όπως αναφέρει εκπρόσωπος της Google όποιος ενδιαφέρεται να βιαστεί όσο υπάρχει διαθεσιμότητα και σε λίγο καιρό το Nexus 6 θα είναι η μόνο Nexus συσκευή διαθέσιμη.

Αν και χρειάστηκε κάποιο καιρό για να διορθώσει προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει με μπαταρία και κάμερα, το Nexus 5 παραμένει μια πολύ καλή συσκευή. Κατασκευασμένο από την LG έρχεται με παλιό πλέον, αλλά δυνατό Snapdragon 800 επεξεργαστή, 2GB RAM, 5 ιντσών 1080p οθόνη αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι ήρθε σε πάρα πολύ ανταγωνιστική τιμή.

Ήρθε η ώρα να αποχωρήσει όμως και να δώσει τη θέση του στο Nexus 6 με την 6 ιντσών οθόνη, Snapdragon 805 και την όχι τόσο οικονομική τιμή.

nexus 5 stops production, Nexus 5, η Google επιβεβαιώνει ότι σταμάτησε την παραγωγή του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

με λιγα λόγια τελος τα nexus στα smartphones? μονο tablet?

thanoik

Εγώ έδωσα το Nexus 5 και πήρα το Nexus 4 με βολευει καλύτερα στη λειτουργία με το ενα χερι και παει το ίδιο σφαίρα επειδή έχει χαμηλότερη ανάλυση

pavlos

Σταμάτησε ενα απο τα πιο επιτυχημένα android….κρίμα που δεν το πήρα…και μας αφησε τη παντόφλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.