Nexus 5 ελληνικό unboxing βίντεο

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Nexus 5 που πρόσφατα έφτασε στην χώρα μας από τη WIND με τιμή 399 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένη μνήμη. Το νέο Nexus smartphone τρέχει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.4.2 KiKat, έχει οθόνη 4.95 ίντσες Full HD, Snapdragon 800, 2GB RAM και κάμερα 8MP. Δείτε το βίντεο.

Nexus 5 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 5 TechblogTV unbox, Nexus 5 ελληνικό unboxing βίντεο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

67 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zois

Κώστα εισαι θεος φιλε !!!!!

jonjon

Κώστας@δύναμη! Είναι από τις καινούργιες παρτίδες με τις βελτιώσεις;

Haduuken!

Πωπω ρε κωστα-dyne ακομα δεν ηρθε τσουυπ ρηβιου! Ειναι και τα γενεθλια μου μεθαυριο, μην το βαλεις για διαγωνισμο ρε μαν καλυτερα … χαρισε το μου ντιρεκτ! Και θα ερχομαι για αλλα 33 χρονια στο σαϊτ 🙂

makismali7

Πολύ καλό κινητό. Κώστα μπράβο για το unboxing περιμένουμε κ το hands on video με αγωνία!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32

ωραίο βίντεο Κώστα..αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί όλες οι εταιρείες(καλά για την πλαστικοσακούλα sammy το ξέραμε) να αντιγράφουνε την apple..το μπροστινό τμήμα του nexus με το μάυρο φόντο φέρνει κάτι σε apple..ακόμα και η google προσπαθεί με αυτό το μοντέλο να χτυπήσει πέραν του android ανταγωνισμού και την apple αλλά οποιαδήποτε σύγκριση μεταξύ nexus 5(καλό κινητό αλλά μέχρι εκεί) iphone 5s θα θεωρηθεί ιεροσυλία..

Βαγγέλης

Απαράδεκτο να μην έχει hands free μέσα… Εδώ έχουν στάνταρ, κινητά των 100-120 ευρώ… Δεν καταλαβαίνω γιατί έκαναν αυτή τη γκάφα…

Νίκος

Ούτε στο Ν4 είχε ακουστικά…αν ήθελες τα “επίσημα” έσκαγες ένα 15άρι-20άρι..Λίγο γυφτιά αλλά οκ…Κατά τ’άλλα πανάκριβο αλλά αναμενόμενο για Ελλάδα.
Που ακριβώς μοιάζει με iphone?? Δεν μπορώ να καταλάβω…Και τι έχει να ζηλέψει από το iphone φίλε μου? Πάλι δεν μπορώ να καταλάβω!!!

George N.

Βούτυρο, ξεβούτυρο, δίνεις 400 ευρώ και ούτε ακουστικά δεν σου δίνουν!
Υπερκοστολογημένο κι ας βρίσκουν κάποιοι την τιμή ελκυστική. Άκου ελκυστική τιμή τα 400!!!
Συνηθίσατε στα 600 & 700 και αυτό σας φαίνεται φθηνό!
249 έπρεπε να κάνει.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32

@george N συμφωνώ μαζί σου….είναι κινητό των 250 ευρώ..άντε 300 βαριά βαριά…το μόνο κινητό που αξίζει τα λεφτά του είναι το iphone 5s το οποίο και έχω…όσα και να δώσεις για android είτε λέγεται sammy είτε λέγεται lg είτε google μια ζωή θα λαγκάρουνε και θα κολλάνε.

ed

Προσωπική μου άποψη, το κινητό είναι άσχημο. Το Ν4 ήταν πολύ πιο όμορφο. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί η κάμερα προεξέχει. Για να γρατζουνιέται πιο εύκολα;

DS

ΝΙΚΟ φιλε εχεις δικιο.Μερικοι νομιζουν ότι κρατανε ένα iphone κ κατι εγινε η ότι είναι ΚΑΤΙ.Εγω προσωπικα που εχω κ ios σου λεω ότι απλα έιναι ενα διαφορετικο καλο λειτουργικο με καλα κ ασχημα αλλα κ πως τα τα αλλα δεν εχουν να ζηλεψουν κατι πλεον.ΑΠΛΑ είναι θεμα μυαλου τι να πω…ισως προκατάληψης η ασχετοσύνης μπορει κ να λεω λαθος δε ξερω.

Manos

@ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 Πραγματι το iphone 5s ειναι κλασεις κατωτερο του nexus 5. Και δεν μοιαζει καθολου με iphone… ειστε τοσο ψωνια οι apple fanboys π νμζετε πως ολοι σας αντιγραφουν.

GiannisMix

@ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 ελα τωρα που αξιζει το 5S!!! ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ολα υπερκοστολογημενα ειναι κανενα δεν αξιζει με τη κυκλοφορια του κοιτανε ολοι να βγαλουν οσο περισσοτερα γινεται. και το iphone δεν αξιζει γιατι δε ριχνει τη τιμη του και βγαζει συνεχεια το μεγιστο δυνατο κερδος. η συσκευη που αξιζει ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ για τον καθε ενα απο εμας. για εσενα το 5S. για αλλον το S4 για αλλον το NEXUS για αλλον το 1020 και για αλλον το κινητο του 20ευρου. μη συγχεουμε την υποκειμενικοτητα με την αντικειμενικοτητα. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟ Κ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ. καποτε ηταν στη μοδα τα PC (και καποιοι ακομα ειναι πορωμενοι) και αλλαζαν καθε 3 μηνες και καποιο εξαρτημα. τωρα το ιδιο γινεται με τα smartophones καθε 6μηνο-ετος και αλλα 500-900 ευρω μονο κ μονο για 2-3 βλαμενες προσθηκες! αυτο δεν μπορεις να πεις οτι αξιζει!

ΥΓ συγγνωμη αν βγηκα off-topic.
φιλικα GiannisMix_Lumia920

Stelios

Hands free μόνο στην Γαλλία γιατί το επιβάλλει ο νομος τους.

Manos

Και αν μιλας για ναυαρχιδες, τα αντροιντ δεν λαγκαρουν οσο κ αν δεν σου αρεσει. Το οτι σκας 900 δεν σημαινει οτι εχεις δυνατο κινητο.

tony

σκας 700+ ευρώ για ιφον και να μην σου δίνει ούτε μια homescreen είναι εντάξει, αλλα 400 ευρώ χωρις ακουστικά δεν είνια???

George N.

Αγαπητέ φίλε @ΓΕΩΡΓΙΟΣ 32 αυτή είναι η επιτυχία του μάρκετιγκ.
Να νομίζεις ότι το αηφον αξίζει τα 700€
Η επιλογή αηφον ή όχι είναι κυρίως θέμα γούστου και απαιτήσεων απο μία συσκευή αλλά όχι ότι αξίζει τα λεφτά που ζητούν.

Dimitrinho

Εννοειται πως ειναι κλασεις πολυ ανωτερο το iphone 5s εχεις και το κεφαλι σου ησυχο με την αγορα του μπορει να λειτουργησει αψογα για τουλαχιστον 5 χρονια εχει και πολυ καλη μεταπωλητικη αξια ενω τα android αστο βαλτε και οτι το πηρα απο apple store στην αμερικη και εδωσα 580 ευρω για το iphone 5s 32 gb gold οποτε η καλυτερη αγορα οου θα μπορουσα να κανω ειναι.

Manos

Μονο το ονομα εχει,σε σπεκς δεν περναει καμια αντροιντ ναυαρχιδα.

Manos

Και ο πατερας μου εχει το Samsung Galaxy S απο τοτε που βγηκε και παει ρολοι. Οποτε θα επαναλαβω οτι μπορει να εχετε iphone αλλα δεν σημαινει οτι ειναι δυνατα.

Darth

ακουστικά λείπουν κλπ καθαρά και μόνο γιατί αυτό είναι develeoper phone ουσιαστικά nexus δεν είναι για ευρείο κοινό ασχέτως που διαδόθηκε έτσι

sodi

Dimintrinho o αδερφος μου πηρε προχθες από Νεα Υορκη 400e to 32αρι πιο gold όμως από το δικο σου κ πιο φθηνα!! μετα από δυο χρονια αρχισε κ κολλαγε το 4s το δωσε 200 σε ένα κ
ολλητο του που το μοσχοαγoρασε τοτε από εδώ, οποτε τρίχες μεταπωλητικη μη ψάχνεις κ παλι καλα από την άλλη.

tolis

Lg g2 με τρελα και κορδελα!!!τα υπολοιπα κινητα απλα ακολουθουν!!!

vkrd

Καλά όλα αυτά με το κινητό, όμως πάλι η αχίλλειος πτέρνα του είναι αναμφισβήτητα η μπαταρία…Κακώς κάκιστα που έχουν μόλις 2300μαω. Θα ξεψυχάει γρήγορα. άσε που δεν είναι και αποσπόμενη. στην ουσία μόλις συμπληρώσει ένα χρόνο θα θέλει αλλαγή κάτι που σημαίνει περίπου 80 ευρώ κόστος. Βασική πατάτα που κάνει με το νέξους η εταιρεία πάλι. Κατά τ’άλλα είναι τούρμπο και έχει τρομερή εμπειρία χρήσης, είχα το 4.

tiamat

χαχαχααχ τι αλλο θα ακουσουμε!!! τα nexus λαγκαρουν!!!….

μαλιστα… και γω θα αρχισω να λαγκαρω εγκεφαλικα και πολυ ασχημα αν ξαναδω κανα τετοιο μαργαριταρι comment σαν το παραπανω!!!!!

σε ποιον κοσμο ζειτε εσεις (αληθεια)??? τι αλλο εχετε πιασει στα χερια σας εκτος απο το iphone σας (αληθεια) ???

Αποστόλης Ρόδος

Για μια ακόμη φορά ένα τέλειο unboxing. Περιμένω με ανυπομονησία το hands-on.
Και μακρυά το μαγικό κοπίδι Κώστα … Την έκανε τη δουλειά του… 😉 😀

Δημήτρης Μ

Τρία πουλάκια κάθονται…..
Και unboxing καφετιερας lg η samsung να γίνει, σε iphonoσυζητηση θα καταλήξει…..το καλώδιο της καφετιερας είναι copy-paste με το Καλώδιο του iphone,διακρίνω ένα lag Στη ροή που στάζει ο καφές,στο iphone lag δεν υπάρχει και τέτοια…..

tony

@tiamat κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους οι iphoneακηδες τους 3-4 μήνες στέρησης για να πάρουν την συσκευή. γιατί αν υπάρχει άλλο κινητό που δεν έχει lag σημαίνει αυτόματα ότι έκαναν λάθος επιλογή… γιαυτο υποστηρίζουμε τους iphoneακηδες, ΌΛΑ τα κινητά έχουν lag εχτός του iphone. H google βάζει σκόπιμα lag στο android και δεν μπορεί να το φτιάξει μετά απο τόσα χρόνια. μόνο η apple ξέρει να γράφει κώδικα, κανείς άλλος. και κάτι τελευτέο τα apple δεν κολλάνε ρεεεεεεεεεεεεεεε

Steve o Moglis

Ήμουνα σε δίλημμα αρκετό καιρό για NEXUS 5 ή LG G2 τρ που ανακοινώθηκε το nexus από την wind στα 400 ευρω δεν βρισκω τον λογο να παρει καποιος το nexus 5 , όταν στην ίδια τιμή μπορεί να παρει απο skroutzoμαγαζα το lg g2 το οποιο θεωρω καλυτερο !!!
Βεβαια καποιος θα πει δεν έχει kit kat 4.4 ( θα ερθει μεχρι τον μαρτιο πιστευω για g2) και δεν εχει τοσο καλη οθονη ( σιγα την διαφορα των 20 ppi που μπορεί να καταλαβει καποιος παραπανω στο nexus).. 400 ευρω ειναι πολλα για το nexus , εαν καποιος τα εχει ας κοιταξει να τα επενδύσει καλύτερα 😉

Tony

Δεν ξερω αν lagαρουν η αν κολλανε γενικα τα iPhone αλλα απο την προσωπικη εμπειρια (3gs,4,4S,5 και 5S) δεν μου εχει συμβει ολα αυτα τα χρονια κατι τετοιο

Και για να μην παρεξηγηθω παραλληλα εχω χρησιμοποιησει και S3,S4

Tony Cool

Mogli σωστά όσα λες αλλά να ξέρεις ότι το g2 έχει καλύτερη οθόνη από το nexus. Για κάποιο λόγο η lg συνεχίζει αυτή την περίεργη παράδοση που θέλει τα nexus κινητά της να έχουν κατώτερη οθόνη απο τα αντίστοιχα flagships της.

theo

θα το ξαναπώ ακόμα μια φορα. τα nexus είναι developer phones. δεν είναι ναυαρχίδες. γιαυτό δεν θα είναι ποτε τέλεια τηλέφωνα.
για την οθόνη αν τα πράγματα στο nexus 5 είναι τα ίδια με το 4 τότε έχει την ίδια οθόνη με το g2 απλά δεν την έχουν κάνει calibrate. αυτό λύνεται εύκολα με root και κατεβάζεισ συγκεκριμένα application που σε αφήνει να αλλάξεις τισ παραμέτρους τις οθόνης. εγώ με nexus 4 έχω βρει έτοιμα profiles που κάνουν την οθόνη να μοιάζει με optimus g , me iphone ή samsung.

marios

a nexus without root is like an angel without wings…

Aris Pateras

LG, G Pro με 430 ευρουλάκια από τον Νοε του ’13 και κάντε κωλοτούμπες! Με 5,5 οθόνη και SD 16άρα (εγώ δηλαδή) αφήνει πίσω ακόμη και το G2. Κρίμα! Για όλα τα υπόλοιπα ΔΕΝ το συζητάω καν! Η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει! Η επόμενη φυσικά ΠΑΛΙ LG θα είναι! “Έχουνε γνώση οι φύλακες”.

Panos7GR

Πω έχω βαρεθεί να διαβάζω σχόλια iPhoneακιδων! Το διαβάσαμε κι αυτό… Τα Nexus λαγκαρουν και το iPhone είναι value-for-money!!! Είστε τραγικοί και μόνο που σχολιάζω αυτά τα λόγια, αξία δίνω. Τόσες παρωπίδες ούτε ο Τάκης Τσουκαλάς με τον τον γαύρο δεν είχε!!!
Πιάστε πρώτα Nexus στα χέρια σας, εκεί θα καταλάβεις τι εστί Android… Μιλάτε για το Android λες και είναι το Android του 2009-2010.
Επίσης σύγκριση μεταξύ iPhone 5S με Nexus 5 είναι φυσικά ιεροσυλία. Πως να συγκρίνεις αγγούρια με ντομάτες. Είναι 2 ανόμοια πράγματα… Το ένα φοράει το κλειστό (ότι κι αν σημαίνει αυτό) iOS και το άλλο το ανοικτό Android (με όλα τα καλά και κακά ενός open source λειτουργικού).

Για το unboxing δεν έχω να πω πολλά. Ο αγαπημένος μας Κώστας με τα μαραφετια του. Μας έδωσες μια τζούρα και τώρα περιμένουμε πως και πως την επόμενη δόση, το hands-on! Είμαστε συντονισμένοι! 😉

Stefan

Με 3€ handsfree τουμπανο στο Jumbo με πλατυ καλωδιο σε διαφορα χρωματα για οποιον θελει. Πηρα της γυναικας μου σε ροζ κ παιζει μια χαρα με το Moto G.
Δεν ειναι και τοσο μεγαλο προβλημα να μην το εχει μεσα στην τελικη…

stavros drakoulis

Κώστα εγώ είχα δοκιμάσει την πρώτη έκδοση του lg google nexus 5 και είχε κάποιες διαφορές, η πλάτη του smartphone ήταν από τα χειρότερα πλαστικά και όχι τύπου γόμας, ενώ το ηχείο ήταν λίγο αδύναμο.

ευχάριστο το ότι το βελτίωσαν!

stamatis21

Aris pateras οκ.πηρες το lg σου μπραβο σου αλλα οχι κ καλυτερο απ g2;μην τρελαθουμε;το g2 ειναι κινητο κ το αλλο παντοφλα σανιδα.το μονο μειον του g2 ειναι η μνημη.σε ολα ταλλα ειναι πρωτοπορια.αστα.οκ πηρες το κινητο ωραιο καλο συμφωνω αλλα μην βγαζεις κ ντελαλι οτι εχεις τι best off.το g2 ειναι μιλια μπροστα απο το δικο σου

Οδυσσέας

Ραδιόφωνο έχει;

Σταμάτης

Επιτέλους . . . Είχα ξεχάσει πως γίνεται το unboxing :-)))

Αλέξανδρος

Stamatis 21 δεν έχει άδικο ο aris pateras, όχι επειδή έχω και ‘γώ το g pro αλλά επειδή είναι φοβερό εργαλείο και ναι για αρχές του 2013 ήταν best off. Τώρα όσο αναφορά του g2 έχει τον 800άρι και είναι καλύτερος από τον 600άρι.
Τώρα όσο αναφορά το σανίδα και όλες αυτές τις αηδίες χρησιμοποιείστε 5.5″ και τα ξαναλέμε και αυτό στο ότι είναι μίλια μπροστά πως το έβγαλες ?

arg

Εχω αι φον και πιστευω οτι θα ζησω περισοτερο απο τους αλλους. Γιατι απλα δεν χανω χρονο με λαγκ. Για καθηστε και χρονομετρηστε ποσα λεπτα λαγκ χανετε την μερα?

Σορυ που γραφω χωρις τονους, κριμα αλλα το πληκτρολογιο μου στο νεξους μου δεν βγαζει αυτοματα τονους. Χανω που χανω χρονο και ζοη απο λαγκ. Μιν χασω και απο τονο…

Βαγγέλης

Ένα πράγμα έχω καταλάβει ως χρήστης iOS με το 3GS παλιότερα και Android με το Z1 τώρα. Αν το android smartphone σου όπως πχ το Z1 είναι “θηρίο” δεν έχεις να φοβηθείς από κολλήματα κλπ. Αν δεν έχεις ένα Android θηρίο τότε μάλλον θα υποφέρεις από lag, γιατί το android είναι απαιτητικό λειτουργικό ενώ το iOS δεν είναι. Απλά το iOS “προσαρμόζεται” στα specs της κάθε συσκευής…
Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ…

Νίκος

Άλλο να βγάζεις λειτουργικό που θα τρέξει σε 7 διαφορετικά μοντέλα και άλλο να βγάζεις λειτουργικό που θα τρέξει σε εκατοντάδες διαφορετικά μοντέλα. Αυτό που κάνει η google είναι κομμάτι πιο δύσκολο.

forneverarrow

Σε smartphone η Apple δεν αξίζει τόσο τα λεφτά της. Πολύ ακριβό το iPhone και πλέον δεν είναι τόσο κορυφαίο όσο κάποτε. Εκεί που η Apple δίνει ρέστα είναι στα iPad. Όσο για το Nexus, νομίζω το 5 δεν αξίζει γιατί το 4 είναι φτηνότερο και έχει ίδια έκδοση Android πλέον. Το πήρε ένας ξάδερφος μου 299€ και με το 4.4.2 πετάει και δεν κάνει το παραμικρό lag. Αν και προσωπικά δεν θα άλλαζα το Galaxy S4 για άλλο Android.

Aris Pateras

Stamatis 21. Το …μίλια κι εγώ δεν το κατάλαβα όπως και ο Αλέξανδρος! Η διαφορά είναι στον επεξεργαστή που με τις εφαρμογές να χρειάζονται λιγότερες απαιτήσεις μόνο στα χαρτιά φαίνεται! Όσο για την οθόνη μη λες μεγάλα λόγια γιατί ΑΝ αποκτήσεις το G3 που θα έχει 5,5” …θα λες άλλα μετά για παντόφλες και πασούμια! Επίσης να σου υπενθυμίσω πως σε αρκετά μαγαζιά το G Pro είναι ακριβότερο από το G2! Tυχαίο?

Kostas K.

Μπαίνω να δω το unboxing του Κωστα που μετά απο τόσο καιρό ανέβασε βίντεο ήρεμος και διαβάζω τα σχόλια και θα μου πέσουν τα μαλια σε λίγο..Το ακουσαμε κ αυτο…Τα Nexus λαγκαρουν..!!!!!!!!!!! @ ΓΙΩΡΓΟΣ 32 Με 445 ppi ανάλυση οθόνης (αλήθεια η “retina” του 4″ φουλ υπερκοστολογημενου Iphone πόσα έχει?) snapdragon 800 και 2gb Ram ξέρεις πολλά κινητά να κοστίζουν 250 ευρώ? ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα..

Alex

Για κάποιους σαν τον George32 @ Το i-phone κοστιζει στιν apple καπου 150 ευρω για να το φτιαξει (εκει στην κινα) και εσυ ζωο πας και το περνεις με 700 εως 1000!!! (αναλογα τη μνημη).
Περαστικά σε όλα τα i-sheep και καλα μυαλα.

Για το nexus 5 τωρα, ωραιο ειναι και αρκετα ποιοτικό με high-end δυνατοτητες hardware κτλ. Το software απλα top για την ωρα και μιας και ειναι google-phone, για ολη του τη ζωη θα εχει το top πριν απ ολα τα αλλα.
Η τιμη τωρα ειναι τσιμπιμένη λιγο στα 400 εδω στο Ελλαδιτσαν αλλα τι να κανουμε. Αλλοι που ειναι στο δικτυο αγορων του play store το παίρνουν με 400 δολάρια δλδ 292 Ευρω. Κι εδω ομως σε λιγο καιρο θα το βρισκουμε αρκετα φτηνότερα απο σκρουτζομαγαζα οσο περνα ο καιρος.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Καλο το hands on. Ωραίο το Nexus 5. Για την κόντρα με τους iPhone users απλα θα πω πως αν θες iOS επειδή ζεις στο κόσμο της apple και σε εξυπηρετεί και γενικά θες iOS για τους δικούς σου λόγους καλα κάνεις και διαλέγεις iPhone μιας και δεν υπάρχουν άλλες συσκευές που να φοράνε ios πλην των iPhone. Αλλα ας μη το συγκρίνουμε με το andeoid διότι τα android μπαίνουν σε high-end συσκευές και σε low-end το ios φτιάχνεται για τα iphone και μόνο εκεί μπαίνει οπότε συγκρίνουμε πορτοκαλια με μήλα.
Τώρα όσον αφορά το Nexus 5 μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι και αυτο οπως και το nexus 4 το έφερε αποκλειστικά η wind. Ενώ όμως το nexus 4 είχε 469€ αρχική, το nexus 5 έρχεται με 399€. Επίσης είναι πιο άσχημο από το nexus 4. Και συνολικά πέρα από τα “χαρτιά” δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Εχω nexus 4 και δε με έκανε δευτερόλεπτο να το θέλω η να το βρίσκω καλύτερο ώστε να κάνω την αλλαγή.

dhalsim

Κωστα θελουμε διαγωνισμο techblog ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

broukos

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να μας πριζετε ολοι τα ουμπαλα με την διαμαχη apple-android …πραγματικα εχετε καταντησει ενοχλητικοι !

ΣταθηςXperiaT

Καλα με τους περισσοτερους iphonακιδες εδω μεσα θα σας ακουσει κανενας και θα γελαει..
Μιλατε συνεχως για lag και κολληματα..Ειλικρινα που τα εχετε δει αυτα?
Εγω εχω μια medium level συσκευη και κολλημα απο το anroid δεν εχω δει ουτε μια φορα μεσα σε 6 μηνες…Δεν ειμαι ο superuser αλλα τα παιχνιδια μου τα παιζω.
Δηλαδη απορω με εσας που μπαινετε στον κοπο να μπειτε και να κραξετε..Εχεις iphone..Με γεια σου και με χαρα σου.Δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα.
Εχω παντως εχω να επιβεβαιωσω ενα πραγμα..Το anroid δεν κολλαει.Αμα εισαι noob τοτε θα κολλησει το οποιοδηποτε λογισμικο.

broukos

Φιλε μου το θεμα ειναι αν κολλαει το κινητο οταν χειριζεσαι στο επακρο…δςν υπαρχει noob και pro στη χρηση του…αυτα πανε στον προγραμματισμο που μιλαμε για ολοκληρη επιστημη.. εγω κατα καιρους ειχα κορυφαια android κινητα τηλεφωνα την περιοδο που βγηκαν πχ lg optimus 2x , galaxy s3 και πιστεψε με , και τον τετραπυρινο στα 2.+ ghz να εχε

broukos

Φιλε μου το θεμα ειναι αν κολλαει το κινητο οταν χειριζεσαι στο επακρο…δεν υπαρχει noob και pro στη χρηση του…αυτα πανε στον προγραμματισμο που μιλαμε για ολοκληρη επιστημη.. εγω κατα καιρους ειχα κορυφαια android κινητα τηλεφωνα την περιοδο που βγηκαν πχ lg optimus 2x , galaxy s3 και πιστεψε με , και τον τετραπυρινο στα 2.+ ghz να εχεις το android αν το φορτωσεις κολλαει …το s3 ιδιαιτερα που ειναι δυνατο μεχρι και το s4 που χρησιμοποιω ,ιδιαιτερα με official firmware τραβανε αγκυρα σε συγκριση με τα μηλα , ασχετα βεβαια με τις υπολοιπες λειτουργιες τους που μπορει να ξεπερνουν τα μηλα….με τα android αν θες να μπλεξεις και να το χειριζεσαι full multitask και στο επακρο κανε tweaks και custom roms κπλ. εκτος αν βολευεσαι με κανα τουμπανο android…οσον αφορα τα μηλα ειναι η τιμη που σε διωχνει αλλα οπως και να το κανεις το ios ειναι φτερο μπροστα στο android ..γιαυτο τα iphone εχουν 2πυρηνους στα 1.7 και τρεχουν σαν ή και πιο γρηγορα απο τα οχταπυρηνα android με τις μεγαλες μνημες…τωρα απο καμερα , λειτουργιες ,πατεντες ,οθονη ,λειτουργικοτητα android και παλι android αρκει να μην φροντισεις να το υπερφορτωσεις…επιλογος εκθεσης μου : το μελλον ειναι στα windows… Συνέχεια »

Αλέξανδρος

@broukos επειδή το θέμα έχει ξεφύγει και υπάρχει η πλήρης παραπληροφόρηση πάνω στο θέμα.

Αλέξανδρος

@broukos επειδή το θέμα έχει ξεφύγει και υπάρχει η πλήρης παραπληροφόρηση πάνω στο θέμα. Κατ’αρχάς είχες ποτέ iPhone ? Πιστεύω πως όχι. Είχα το 3gs και τώρα το έχω δώσει στην αδελφή μου . Απορώ πως συγκρίνεται ένα λογισμικό που δεν μπορεί να κάνει δύο πράγματα ταυτόχρονα με το android? Ήμουν νέος στο ios και είχα κατεβάσει ένα ram manager γιατί το 3gs έχει μικρή μνήμη και όταν άνοιγα το chrome και είχα και άλλες ανοικτές εφαρμογές πήγαινε αρκετά αργά και ανοίγω την εφαρμογή να δω πως πάει από ram, 30 mb ελεύθερα όσο την παρακολουθώ 130 mb, βγαίνω να πάω στο chrome μετά από λίγο πάλι τα ίδια, ανοίγω το ram manager, 30 mb free, μετά από λίγο 130mb. Ένα ολίγοις στο ios ότι μπαίνει στο background ΠΑΓΏΝΕΙ εκτός από τους music player το οποίο ευτυχώς σου επιτρέπει να ακούς και μουσική ταυτόχρονα. Πώς να λαγκάρει όταν βγαίνεις από μια εφαρμογή και παγώνει; Ενώ κάλλιστα στο tablet κάνω αυτή την στιγμή: 1)Γράφω αυτό το σχόλιο 2) Έχω μια floating εφαρμογή και βλέπω την παρουσίαση του MLS IQTab Astro 3G  3) Παράλληλα μια ακόμη εφαρμογή για να βλέπω κάτι σημειώσεις για αύριο πριν ασχοληθώ με το σχόλιο. 4) Ανεβάζω ένα… Συνέχεια »

tony

@Αλέξανδρος εκτος απο κλήσεις κανουν μοστρα και οικονομια να παρουν το επομενο iphone…

Αλέξανδρος

@Tony και γώ αυτό νομίζω γιατί αν διαβάσεις τα σχόλια τους ή γελάς ή κλαίς. Λέει ο άλλος να το χρησιμοποιήσω στο έπακρο, δηλαδή; Να ανοίξω το Facebook γιατί εγώ προσωπικά κάτι άλλο δεν βρήκα που μέχρι και πέρσι που το δούλευα μια εφαρμογή της προκοπής για office δεν βρήκα.
Όταν στο Android μπορείς και την καφετέρια σου να ανοίγεις και ότι μπορεί να φανταστείς https://www.youtube.com/watch?v=nZWh6SE5OU4#t=0

broukos

οπα αδερφε ξεκολλα…τι υφος ειναι αυτο…εγω κατακρινω τη μαχη μεταξυ τους …iphonakias δεν ημουν και δεν θα γινω ποτε…πιστεψε με οτι απο android δουλευω απο περιοδο 1,6… και ΜΗΝ μου συγκρινεις το 3gs με οποιοδηποτε αλλο android …Ελεος ελεος…το 3gs ; εγω σου κανω συγκριση απο τεσααρια και πανω …τι να πιασει το 3g s που λες μπροστα σε οποιοδηποτε σημερινη android συσκευη…αντιθετως ομως με τη σταση που θες να κρατησεις φαινεται το μισος σου προς την apple …δεν θελω να σε κρινω αλλα δινεις την εντυπωση του androidakia … εγω προσπαθω να κρατησω ουδετερη σταση γιατι πραγματικα αυτη η διαμαχη εχει καταντησει μια κοκορομαχια αναμεσα σε θυματα του υπερκαταναλωτισμου και του υλικισμου…εγω παντως διατηρω την αποψη μου οτι η apple σε μουλτιτασκ ειναι πιο βουτυρο σε επιπεδο που το κινητο εχει γεμισει…τι συσκευη εχεις εσυ ; εγω εχω s4 official rom (κακως) ,το εχω γεμισει 15gb αρχεια και περισσοτερα ισως και οταν ανοιγω ενα παιχνιδι της gameloft (απτα πιο βαρια της αγορας ) εχει τυχει και να με πεταξει…και μετα λαγκ και μετα εξω μπαταρια ..και μετα οταν θα το ανοιξω δεν θα φορτωνουν τα widgets και μετα αντε γεια οπως λεει και ο Τσουκαλας…και αυτα σε κινητο τελευταιας… Συνέχεια »

Makis

Βλέπω ότι αρκετοί μιλάτε για βαριά παιχνίδια για να δείτε κατά πόσο “αντέχει” το android. Εγώ θα σας πω το άλλο παρόλο που δεν είμαι ειδήμων, έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε skype για κανένα μισάωρο μέχρι να τηγανίσετε αυγό από πίσω; To nexus 4 που έχω, 4.4.2, άδειο γιατί δεν με ενδιαφέρουν οι περισσότερες των εφαρμογών, ταινίες, μουσική κλπ…στα 10-15 λεπτά, βαράει επανεκκίνηση…χαχαχαχα…3 φορές so far….εντάξει μπορεί να φταίει η εφαρμογή….

Haduuken!

Λοιπον Κωσταντινε Τεχβλογγιε, βιασου να μου το χαρισεις σε παρακαλω φιλε μου . Δεν βλεπεις που αρχιζουν να το ζητανε σε διαγωνισμο ? Σου το ελεγα εγω, προχθες εκλεισα τα 33 μου . Ο Μπρουσλη, ο Ιησους και ο Μεγαλεξανδρος ολοι γνωρισαν την αποθεωση στην ηλικια μου, εγω ασημος και πεταμενος τι ηθελα ..ενα free Νεξους, σιγα μη μου το στειλεις τσπα.

broukos

Ασε φιλε…viber χρησιμοποιουσα για μια ωρα συνεχομενα και δεν πιανοταν το κινητο απο πισω (galaxy s3) …νομιζα οτι θα ελιωνε το πλαστικο…

Νίκος Τσαχουρίδης

Χωρίς να έχουμε υπόψη μας τα χρήματα,μεταξύ του G2 και του Nexus ποια συσκευή θεωρείται καλύτερη?

Dimitrinho

Νικος Τσαχουριδης lg g2 φυσικα στο συνολο.

Tom

Μεταξυ των δυο ισως επαιρνα το nexus για αγνο android οτι και αν σημαινει αυτο. Και τα δυο κινητα το ιδιο καλα αλλα το nexus ειναι και πιο ομορφο και εχει και καλυτερο λογισμικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews vivo Hands-on Unboxing

vivo X Fold+ Hands-on & Unboxing: Μεγαλύτερο και πιο χορταστικό

Η vivo είναι ένας από τους κατασκευαστές που αναπτύσσει και διαθέτει foldables με το X Fold+ να είναι ένα από αυτά.

Reviews vivo X90 Pro Unboxing

vivo X90 Pro: Unboxing στο ZEISS Phone

Αυτό είναι το Zeiss Phone! Μια δυνατή φωτογραφική συνεργασία μεταξύ των vivo και της γερμανικής ZEISS και αποτέλεσμα το vivo X90 Pro.

Reviews Xiaomi 13 Pro Xiaomi 13 Xiaomi 13 Lite Unboxing

Xiaomi 13 Pro, Xiaomi 13 Lite, Xiaomi 13 σε ελληνικό unboxing video

Μόλις ανακοινώθηκαν και τα έχουμε όλα στα χέρια μας για ένα χορταστικό unboxing video. Είναι τα μοντέλα Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 13 Lite.

Reviews OnePlus 11 5G Unboxing

OnePlus 11 5G unboxing: Φέραμε το εργαλείο στην Ελλάδα

Φέραμε το OnePlus 11 στην Ελλάδα, παραδοσιακά όπως κάνουμε σχεδόν κάθε χρόνο με κάθε νέο flagship που κυκλοφορεί η εταιρεία.