Nexus 5X και Nexus 6P: Διέρρευσαν τιμή και διαθεσιμότητα

Ακριβώς 24 ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση, διέρρευσαν οι τιμές και η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες για τα νέα LG Nexus 5 και Huawei Nexus 6P. Λέγεται ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 29 Σεπτεμβρίου, δηλαδή αμέσως μόλις λήξει η επίσημη παρουσίαση από την Google.

Η τιμή του LG Nexus 5X είναι 379.99 δολάρια για το μοντέλο με 16GB ενσωματωμένη μνήμη και οι προ-πραγγελίες θα ξεκινήσουν από το Google Store σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Κορέα, Ιρλανδία και Ιαπωνία. Θα υπάρξει και μοντέλο με ενσωματωμένη μνήμη 32GB, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε τιμή. Το Nexus 5X θα διατεθεί σε 3 χρώματα: Carbon, Quartz και Ice Blue.

Το Huawei Nexus 6P θα κοστίζει 499.99 δολάρια για την έκδοση με 32GB χωρητικότητα, οι προ-παραγγελίες ξεκινούν την ίδια μέρα στο Google Store για ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Ιρλανδία και Ιαπωνία (οι χώρες δεν είναι ίδιες για τα δυο μοντέλα). Γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν εκδόσεις με χωρητικότητα 64GB και 128GB, χωρίς να αναφέρεται η τιμή τους. Η Ιαπωνία θα έχει αποκλειστικά το χρυσό χρώμα και οι υπόλοιπες αγορές: Aluminum, Graphite και Frost (το χρώμα του πάγου).

Ωστόσο, εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για ότι διαρρέει και περιμένουμε να μάθουμε αύριο όλες τις επίσημες λεπτομέρειες.

Διαβάστε επίσης: Nexus 6P: Τα slides της παρουσίασης αποκαλύπτουν τα πάντα

LG Nexus 5X: Benchmarks με Snapdragon 808 και 2GB RAM

Nexus 5X και Nexus 6P: Διέρρευσαν τιμή και διαθεσιμότητα, Nexus 5X και Nexus 6P: Διέρρευσαν τιμή και διαθεσιμότητα

Nexus 5X και Nexus 6P: Διέρρευσαν τιμή και διαθεσιμότητα, Nexus 5X και Nexus 6P: Διέρρευσαν τιμή και διαθεσιμότητα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Bagit

θ αγγιξει 700αρι δλδ με φορους κλπ.. παρα πολλα..

lefteris t.

600 προ φορων δλδ 650 περιπου δολλαρια και 425 που αντιστοιχει σε ευρωπαικες αγορες 700 ευρο και 480.. καπου εκει τις κοβω τις τιμες και δυστυχως στα νεξους δν πεφτουν και γρηγορα οι τιμες στα σκρουτζομαγαζα..

Αλέξ

Πολύ ακριβό ρε σεις!!!
Δεν μπορούσε να είναι όπως το 4 και τα ποιο κάτω,;;;
Παλιά η Google είχε αρκετά χαμηλές τις τιμές
Πάντως αρκετά όμορφο αν πέσει κάτω από τα 550 ίσως το τσιμπήσω

Costas

Φωτιά αυτές οι τιμές! Και γιατί δεν παίρνω ένα xiaomi mi4c με τα μισά λεφτά? Λες και θα μου λείψει ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος.

Μάκης

Όμορφο και καλό μου nexus 5 θα περάσουμε ακόμα ένα χρόνο μαζί!!!!

Βαγγέλης

Αν αρέσουν σε καποιον τα phablet το nexus 6 αξιζει τώρα η αγορά του σε sites του εξωτερικού,αλλα απο οτι διάβασα τα nexus 4 και 10 ίσως να μην παρουν επίσημη Μ παρότι έχουν ικανο hardware και τώρα με τέτοιες τιμές χάνουν την όποια εικόνα είχαν φτιάξει για τα nexus.

Thodoris

Όχι ρε google από το 6άρι και μετά ανέβηκες πολύ στην τιμή. Κράτα λίγο χαμηλά, κι ας μη βάλεις και τον καλύτερο αισθητήρα φωτός που υπάρχει.

giannis13

379$ to LG NEXUS 5X 16GB και 499$ to HUAWEI NEXUS 6P 32GB !

τοσο θα εχουν στο google store , γιατι λετε οτι οι τιμες ειναι υψηλες ;
σορρυ κιολας , που τα ειδατε τα 600 , τα 700, τους φορους κι ολα αυτα ;

Bagit

@ giannis13

ειναι οι τιμες που θα πουλησει η εταιρεια στα μαγαζια… μεχρι να φτασει στα χερια σου θα προστεθει φορος εισαγωγης κλπ και το κερδος τοε μεσαζοντα (skroutz, wind κλπ)…

Γιάννης

προτρεχετε γενικα με τις τιμες

giannis13

” οι προ-παραγγελίες ξεκινούν την ίδια μέρα στο Google Store”

τωρα αν τα φερουν εδω οσο λετε , εεε δεν νομιζω να αγορασει καποιος σε τετοιες τιμες και σιγουρα δεν θα φταιει η Google …

Βαγγέλης

giannis13 τα nexus ηταν ανέκαθεν πιο ακριβα απο ebay και παντου αλλού περαν του playstore παρα μόνο σε περιοδους οπως τωρα που γίνετε ξεστοκαρισμα πριν κυκλοφορήσουν τα καινούρια πέφτουν οι τιμες τους.Mε την αναλογια ευρώ δολάριο το g4 θα κοστιζει το ιδιο με το nexus 5x και μαλλον θα πέσει η τιμη του g4 που κοντραρει και το 6P αν ζεσταίνετε ο 810.Το θέμα ειναι οτι αν δεν αναβαθμιστουν nexus για 3 χρόνια τότε και τα παραπάνω 150 ευρώ που κοστίζει στο skroutz ενα iphone δικαιολογεί και την πενταετή αναβάθμιση του απο την apple.Εν τέλη καταλιγω ότι αξίζουν τα κινητά που εχουν πέσει οι τιμες τους στο skroutz πιο πολυ απο όλα.

Χρήστος

Γεια σας, θέλω να ρώτησαν αν εμείς από Ελλάδα μπορούμε να παραγγείλουμε το κινητό από το google store μιας άλλης χώρας γιατί δεν υπάρχει στην Ελλάδα;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Google Nexus 5X

Η τελευταία αναβάθμιση ασφαλείας για τα Nexus 5X/6P βάζει και επίσημα τέλος στα Nexus smartphones

Είναι αλήθεια πως τα Nexus 6P και Nexus 5X δε θα αναβαθμιστούν σε Android Pie αλλά έλαβαν την αναβάθμιση ασφαλείας του Νοεμβρίου, η οποία θα είναι η τελευταία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της Google, βάζοντας και επίσημα τέλος στα Nexus smartphones.

Smartphones Android Android P Google

Google Nexus 5X και 6P: Δεν θα λάβουν το Android P

Η Google είχε δεσμευτεί πως θα αναβαθμίζει τις δικές τις Nexus συσκευές για όσο περισσότερο γίνεται. Από το Φθινόπωρο του 2016 η Nexus σειρά σταμάτησε και την θέση της πήραν τα Pixel μοντέλα. Τελευταία των… Μοϊκανών είναι τα Nexus 5X και 6P.

Smartphones Android 8.0 Oreo Android Oreo Nexus

Nexus 6P: To Android Oreo update αναμένεται 11 Σεπτεμβρίου

Όταν η Google κυκλοφόρησε αρχικά το Android 8.0 Oreo, το firmware update έγινε διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ήταν στο Android beta program. Αργότερα, όταν η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για όλους, οι κάτοχοι των Pixel smartphones, ήταν οι πρώτοι τυχεροί που την είδαν στις συσκευές τους.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Λύθηκε το πρόβλημα του bootloop, αλλά σε βάρος της απόδοσης

Πέρσι υπήρξαν αρκετές αναφορές από κατόχους του Nexus 6P ότι τα κινητά τους έμειναν κολλημένα σε bootloop και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν. Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει δώσει κάποια λύση, ούτε και η Huawei.