Nexus 5X: Επίσημα με Android 6.0 Marshmallow

Αυτό είναι το Nexus 5X με οθόνη 5.2 ιντσών Full HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 12.3 Megapixel με Laser Autodfocus, διπλό LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο 4Κ, θύρα USB Type-C, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και μπαταρία 2700 mAh.

Το Nexus 5X είναι κατασκευής LG (μαζί ανακοινώθηκε και το Nexus 6P κατασκευής Huawei) τρέχει την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 6.0 Marshmallow και θα διατεθεί σε δυο εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 16GB και 32GB.

Οι διαστάσεις του είναι 147×72.6×7.9 χλστ., το βάρος του 130 γρ., και έχει 3 μικρόφωνα και ένα μεγάφωνο στην πρόσοψή του. Τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι τρία, black, white και ice blue.

Το Nexus 5X θα έχει τιμή 379.99 δολάρια Αμερικής (περίπου 337 ευρώ) για το 16GB και 429 δολάρια Αμερικής (περίπου 380 ευρώ) για την έκδοση 32GB.

H διάθεσή του θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου (Αμερική πρώτα). Οι προπαραγγελίες για Αμερική, Αγγλία, Νότιο Κορέα, Ιαπωνία και Ιρλανδία ξεκινούν σήμερα 29 Σεπτεμβρίου.

Nexus 5X: Επίσημα με Android 6.0 Marshmallow, Nexus 5X: Επίσημα με Android 6.0 Marshmallow

Nexus 5X: Επίσημα με Android 6.0 Marshmallow, Nexus 5X: Επίσημα με Android 6.0 Marshmallow

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

ρε τι ονομασίες ειναι αυτες?? χάνει το παιδί τη μάνα και η μάνα το παιδί!!

Giannis yo men

Αρκετα αξιολογο και με λογικο μεγεθος οθονης! Τωρα μενει να δουμε οτι εχει βελτιωθει η καμερα και ολα ποπα…!

Υ.Γ ποσο τελειι μπορει να ειναι αυτο το τραγούδι??

Jim

Απογοητευτηκα,αν ειχε 3gb ram και το 32 gb rom να ηταν η βασικη μνημη με τιμη 300 θα ήταν ακρως ανταγωνιστικο και θα το αγοραζα,αλλα παω για lg g4… Τεσπα,και παλι καλο ειναι το μοντελο αλλα σε αυτη την τιμη υπαρχουν και καλυτερες προτασεις

steliosGR

Μια χαρα το 5x. Εγω βεβαια θα ηθελα μεγαλυτερη οθονη και διπλα ηχεια, αρα αν δουμε καλα reviews παιζει τρελά να τσιμπησω το huawei nexus.
@ Giannis yo men αυτο το τραγουδι ειναι απο τα τοπ του καλοκαιριου που μολις περασε. Το ακουγα συνεχεια.

Γιώργος

Θα έρθει Ελλάδα??

George

Αυτο που στο βιντεο το παρουσιαζουν ως Compact (147×72.6×7.9 ) και ειναι μεγαλυτερο και απο το Sony Xperia Z5 (146 x 72 x 7.3). Για να μην μιλησω ποσο μεγαλυτερο ειναι απο iPhone 6s ή Sony Xperia Ζ5 Compact.

Χάρης

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαν στην LG και σχεδιάζουν χάλια κινητά. Μιλάμε για ρεκόρ κακογουστιάς. LG4 και τώρα αυτό με το εξόγκωμα…. Ημαρτον! Απολυσανε τους designers;

gio

αυτο που σε καθε ποστ για νεα συσκευη πεταγετε ενας που λεει οτι παει φουλ για LG G4 και πιο παλια για G3 πρεπει να το δουμε γιατι ειναι πολυ σοβαρο.
επι του θεματος ειναι μια συσκευη για τους λατρεις του επιτυχημενου nexus5 με αξιολογα specs για καποιον που θελει να ξεφυγει απο τις γνωστες “ναυαρχιδες”

nieris

Το 2 gb ΙΣΩΣ είναι και συμβολικό(πρωσοπικα δεν το πιστευω) για να δείξει οτι το λειτουργικό της γίνετε ελαφρύτερο από πριν και μπορείς με 2 gb και όχι 4gb(που έχουνε η θα έχουν οι νέες ναυαρχίδες) να έχεις ένα αξιόλογο,ποιοτικό. αλαγκαριστο σύστημα στα χεριά σου και όλα αυτά με τιμή σε ενα 6μηνο 250 ευρο. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΛΜΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ??ρε συ αφού βγάζεις 2 συσκευές κανε μια πρωτοτυπία στην μια…πουλά λιγη τρέλα….ταραξε τα νερα…κανενα κατι διαφορετικο..!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.