Nexus 5X και Nexus 6P: Οι ονομασίες των Nexus από LG και Huawei;

Το ότι η Google ετοιμάζεται να λανσάρει νέα Nexus smartphones δεν έχει κρατηθεί καθόλου ως μυστικό, το αντίθετο μάλιστα, τα νέα Nexus έχουν πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα διαρροών. Γνωρίζουμε ότι το ένα, το μικρότερο θα είναι κατασκευασμένο από την LG και το άλλο θα φέρει την υπογραφή της Huawei και σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία της Google με Κινέζο κατασκευαστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Droid-Life, το smartphone της LG θα κυκλοφορήσει ως Nexus 5X, ενώ το Huawei Nexus θα ονομαστεί Nexus 6P. Το ένα θα έχει οθόνη 5 ιντσών και το άλλο θα είναι 6ιντσο, όπως το τελευταίο Nexus 6 της Motorola.

Προηγούμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι το LG Nexus θα έχει οθόνη LCD Full HD, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 1.8GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 32/64 GB, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2700 mAh.

Σε ότι αφορά στο Nexus 6P, το GFXBench είχε δείξει οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 Quad HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, 1.9 GHz με Adreno 430 GPU, μνήμη RAM 3GB, χωρητικότητα 32GB, κάμερα 13 Megapixel, μπροστά κάμερα 8 Megapixel.

Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου σε προγραματισμένο event της Google.

Nexus 5X και Nexus 6P: Οι ονομασίες των Nexus από LG και Huawei;, Nexus 5X και Nexus 6P: Οι ονομασίες των Nexus από LG και Huawei;

Nexus 5X και Nexus 6P: Οι ονομασίες των Nexus από LG και Huawei;, Nexus 5X και Nexus 6P: Οι ονομασίες των Nexus από LG και Huawei;

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

quasimodo team?

qwerty

Το 5Χ σαφώς πιο ωραίο, στο άλλο πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω τη λογική που κάποιος σχεδίασε και κάποιος εδωσε το OK για το σχεδιασμό της φωτογραφικής, ειδικά στο άσπρο είναι εξαιρετικά άσχημο

dimitris2066

Γ αυτο παρακαλω μην ξανα συγκρινετε κινητο το οποιο εχει κυκλοφορησει μηνες τωρα (s6) με δεν εχει ουτε μηνα π κυκλοφορησε (6p)..μιλαω γ topic π συγκρινε την θερμοκρασια τ s6 με του 6p.. αλλο θεμα αυτο απλα καθιστε ν περπατησει κ μετα βλεπουμε αν οντως δεν υπαρχει θεμα με την θερμοκρασια τ sd810 στο 6p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.