Nexus 6, benchmark δείχνει Snapdragon 801 και 1080p οθόνη;

Τον προηγούμενο μήνα ακούσαμε ότι η Motorola θα αναλάβει τελικά την κατασκευή του επόμενου Nexus 6 μιας και η LG σχεδόν επίσημα επιβεβαίωσε ότι δεν αναλαμβάνει πλέον την κατασκευή των Nexus smartphones. Η συσκευή εμφανίστηκε με την κωδική ονομασία Shamu.

Το Motorola Shamu λογικά είναι το Nexus 6 και πέρασε από το GFXBench όπου μας δίνει τα ίδια αποτελέσματα με συσκευές οι οποίες έχουν Qualcomm Snapdragon 801 chipset και ανάλυση οθόνης 1080p.

Είναι κοντά σε Samsung Galaxy S5, HTC One M8 και Sony Xperia Z2, συσκευές οι οποίες έχουν όλες τον Snapdragon 801.

Το LG G3 με 2560×1440 ανάλυση οθόνης τα πηγαίνει σαφώς χειρότερα από τα υπόλοιπα πράγμα που προφανώς σχετίζεται με τα πολλά pixels στην οθόνη. Το γεγονός ότι το Shamu είναι πολύ πιο πάνω σημαίνει προφανώς ότι δεν θα έχει QHD οθόνη.

Δυστυχώς ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή, αλλά από προηγούμενες φήμες, πιθανότατα να έχει 5.9 ιντσών οθόνη και fingerprint scanner.

nexus 6 benchmark, Nexus 6, benchmark δείχνει Snapdragon 801 και 1080p οθόνη;


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

οκ ακομα ενα κιν που πρεπει να εχετε ενα τσαντακι ομου για να το κουβαλατε…κατα τα αλλα το λεμε πλεον κινητο……οκ!!!!!αντε βρε καλες αγορες!!!! αρα εαν ειναι να παρεις nexus παιζεις 4 η 5 γιατι απο εδω και περα….χαιρετισματα!!!

Βαγγέλης

Υποτίθεται οτί τα Nexus είναι η γνώμη της μαμάς-Google για το που θα έπρεπε να κινούνται οι Android συσκευές..Αν ισχύουν οι φήμες και θέλουν δακτυλικό αποτύπωμα,τότε δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου..

johnix666

Κάτι μου λέει οτι δεν θα λέγεται nexus. Αυτό το ασημή χρωματάκι, πάμε για Android Silver?

thanoik

Super!!!!!! Το περιμένω πως και πως να πουλήσω το πενταρι για να το πάρω να ξεφτυλισω μερικά για πλάκα σκατε εφτακοσαρια για έφετζιδικα κινητά χοχοχο

giannogeorge

5,9 ίντσες.. ας μου πει κάποιος ότι αυτό είναι αστείο.

Kostas K.

Ο παραπάνω πίνακας είναι απλά η απόδειξη του πόσο fail χαρακτηριστικό είναι η QHd οθόνη σε αυτές τις ίντσες. Κατά τ αλλά για τότε που θα παρουσιαστεί το nexus περίμενα τουλάχιστον snapdragon 805 .Μακάρι οι φήμες να βγουν λάθος.

JohnWave

Tablet και η Google…τέλεια… 🙁

kostas13

Δεν έχετε δίκαιο έχω το flex στης 6″ και είναι απόλαυση.

Darth

αφού υπάρχει το Nexus 7 4g γιατί να κατεβάσουν μια ίντσα

tech21man

Θα κατεβασουν ιντσα γιατι το nexus tablet θα ειναι 9ρι πλεον.

Solon

Αποτυχία. Με 6 ίντσες ξέχνα τη φορητότητα. Με Snap 801 δεν υπάρχει κίνητρο αγοράς High Εnd συσκευής αφού δεν έχει καμιά ουσιαστική διαφορά από τον 800άρι. Μένει λοιπόν μονάχα η νέα έκδοση του Android και ίσως κάποιες καινούριες λειτουργίες που θα δώσει η Google. Τουλάχιστον πήραν χαμπάρι πως το QHD σε αυτά τα μεγέθη είναι παντελώς άχρηστο.

Λεωνίδας

5,9” ίντσες? όχι, ευχαριστώ.

johnix666

(update)
Qualcomm – a Snapdragon 805 chipset with a quad-core Krait 450 processor working at 2,65GHz, 3GB of RAM and the Adreno 420 GPU.
The device carries a 5.2″ QHD (1,440 x 2,560 pixles) display with around 564 ppi for unmatched sharpness.
The camera on the back will be a 13MP unit coupled with a 2.1MP one for the front. Finally the Shamu will be adorned with Android L for good measure – adding even more fuel to the Nexus fire.

KOSTASG

παιδια θελω να παρω κινητο μεχρι 450Ε απο σκρουτζ!σκεφτομαι για g3 αλλα ακουω διαφορα και το σκεφτομαι σοβαρα…σ5 δεν θελω με την καμια!

κινητο πανω απο 5,5 ειναι υπερβολικα μεγαλο

tech21man

Μπουμ σε ολο τον αρνητισμο. Μια χαρα ειναι.

spazyjay

Ναι σκεφτεστε τα 400-500 που θα εχει και δεν σκεφτεστε τα κοροιδα που θα τρεξουν να παρουν το iphone το εξαρι τωρα που θα εχει και μεγαλυτερη οθονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 8.0 Oreo Android Oreo Nexus

Nexus 6P: To Android Oreo update αναμένεται 11 Σεπτεμβρίου

Όταν η Google κυκλοφόρησε αρχικά το Android 8.0 Oreo, το firmware update έγινε διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ήταν στο Android beta program. Αργότερα, όταν η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για όλους, οι κάτοχοι των Pixel smartphones, ήταν οι πρώτοι τυχεροί που την είδαν στις συσκευές τους.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Λύθηκε το πρόβλημα του bootloop, αλλά σε βάρος της απόδοσης

Πέρσι υπήρξαν αρκετές αναφορές από κατόχους του Nexus 6P ότι τα κινητά τους έμειναν κολλημένα σε bootloop και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν. Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει δώσει κάποια λύση, ούτε και η Huawei.

Smartphones Android 7.0 Nougat Google Nexus 6

Η Google κάνει downgrade το Nexus 6 σε Android 7.0

Όσοι έχουν στα χέρια τους το Nexus 6, το επόμενο update που θα πρέπει να περιμένουν δεν θα είναι για κάποια νεότερη έκδοση. Η Google αποφάσισε να γίνει downgrade σε Android 7.0 Nougat. Το Nexus 6 πήρε αργά την αναβάθμιση σε Android Nougat και στη συνέχεια ακολούθησε το Android 7.1.1, και πάλι αργότερα από τα […]

Smartphones Google Huawei Huawei Nexus 6P

Nexus 6P: Google & Huawei ερευνούν το πρόβλημα της μπαταρίας

Πρόσφατα ήρθε ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του Nexus 6P, το οποίο κλείνει χωρίς καμία ειδοποίηση στο 15-20% της μπαταρίας. Υπάρχουν και αναφορές για 60% μπαταρίας ενώ δεν ανοίγει μέχρι να συνδεθεί με τον φορτιστή.