Nexus 6, διέρρευσε η πρώτη διαφήμιση πριν γίνει επίσημο

Το Nexus 6 όπως όλα δείχνουν θα είναι made by Motorola φέτος και το έχουμε δει να διαρρέει με την ονομασία Motorola Shamu και Nexus X. Περιμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο μαζί με το νέο HTC Nexus 9 tablet και το ολοκαίνουριο Android L. Πριν ανακοινωθεί όμως διέρρευσε η διαφημιστική καμπάνια της Google με τίτλο “Be Together, Not The Same”.

Το Nexus 6 αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, με 5.9 ιντσών QHD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 805 chipset με 2.65GHz quad-core Krait 450 CPU και 3GB RAM. Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι στα 13 Megapixel με dual-flash ring όπως το Motorola Moto X (2014) και η μπαταρία στα 3,200mAh και δεν θα είναι αποσπώμενη.

Το παρακάτω video επικεντρώνεται στο μέγεθος του Nexus 6 δείχνοντας ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι να βγάζει από την τσέπη του ένα τεράστιο κινητό. Επίσης, υπάρχει link το οποίο οδηγεί στην σελίδα της καμπάνιας η οποία όμως προς το παρόν δεν λειτουργεί και προφανώς θα ενεργοποιηθεί μόλις κυκλοφορήσει η συσκευή.

Update: +2 βιντεάκια

nexus 6 campaign, Nexus 6, διέρρευσε η πρώτη διαφήμιση πριν γίνει επίσημο

nexus 6 campaign, Nexus 6, διέρρευσε η πρώτη διαφήμιση πριν γίνει επίσημο

nexus 6 campaign, Nexus 6, διέρρευσε η πρώτη διαφήμιση πριν γίνει επίσημο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
παναγιωτης

εμενα παντος κατι μου λεει οτι δεν προκειτε η google να κανει τοσο μεγαλο fail οσο αφορα το μεγεθος της οθονης.ισως ειναι καποιο teaser πειραμα για να δει την γνωμη των καταναλωτων.γιατι σε ολα τα παγκοσμια blogs και forum εχει φαει χ η μεγαλη οθονη για την νεα συσκευη.αρα δεν νομιζω με τα ιδια τους τα χερακια να βγαλουν τα ματακια τους.

μπάμπης

Σιγά το fail ρε παναγιώτη! Μη χρησιμοποιείτε τόσο βαρύγδουπους χαρακτηρισμούς..

Τα nexus δεν ήταν ποτέ προορισμένα για να πουλάνε απλά, αλλά για να κατευθύνουν τους OEMs προς τα εκεί που οραματίζεται το Android η Google.

Δεν περιμένει τα nexus η Google για να βγάλει λεφτά

rafael

φιλε παναγιωτη δεν ισχυει κατι τετοιο το οποιο λες…το σωστο μεγεθεος της οθονης ειναι αυτο που ταιριαζει στην παλαμη του καθενος. εχω νοτε 2 και πραγματικα αμα το δεις στο χερι μου ειναι ακριβως κανονικο. μακαρι να βγει το nexus σε αυτες τις ιντσες. για τα δικα μου γουστα ειναι ακριβως αυτο που θελω.

Dalinos

Ρε παιδια λετε το “All kind of phones for all kind of folks” να σημαινει οτι θα υπαρχει καθε χρονο 1 μοντελο για καθε οθονη?! Nexus 5 2015 , nexus 6 2015 , nexus 7 2015 κτλπ?!!!! Αυτο θα ηταν το καλυτερο σεναριο!!

Dimitris

Μ’αρέσει πολύ το σενάριο σου Dalinos.! Αν το έκανε αυτό νομίζω θα ήταν πολύ καλή κίνηση.

μπάμπης

Σε συνέχεια του σεναρίου του Dalinos: στο δεύτερο και το τρίτο βίντεο εμφανίζονται συσκευές που μοιάζουν με το Galaxy S5 (η μπλε συσκευή συγκεκριμένα). Ένα ενδιαφέρον σενάριο που διάβασα είναι ότι για να μειώσει τις αντιδράσεις για το μέγεθος του Nexus 6 η Google θα παρουσιάσει και ένα Galaxy S5 GPE.

Επίσης προσέξατε ότι στο δεύτερο βίντεο, το ροζ κινητό αλλάζει μέγεθος στο χέρι του θηλυκού Android αριστερά (δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό, μάλλον όχι);

George

Με το be together εννοει nexus δηλαδη ενα μοντελο με το not the same εννοει διαφορετικο μεγεθος οθονης δηλαδη εγω πιστευω πως θα βγαλει δυο nexus 6 με διαφορετικο μεγεθος οθονης οπως εκανε η apple
Η αν οχι
Αυτη η διαφημηση δεν εχει καν νοημα την βγαλαν για να δημιουργησουν μοναχα περιεργεια και ενδιαφερον….

bill r

στο 2ο βιντεο ο οδηγος φοραει smartwatch!!

arg

όπως τα λέει και ο george παραπάνω
ότι θα βγουν 2 Nexus με ΜΑΛΟΝ ΙΣΩΣ ίδια χαρακτηριστικά αλλά με διαφορετικό μέγεθος

1. τα σλόγκαν υπονοούν σαν κάτι κοινό
2. ίδιος χτύπος κλήσης και ενώ όλοι ψάχνονται μήπως είναι το δικό τους σκάει ένα μεγαλύτερο κινητό
3. στο τέλος των βίντεο βγαίνει το android και απλώνει το χέρι με 2 δάχτυλα,

πιθανόν περιμένουμε 2 nexus διαφορετικού μεγέθους που απλά θα σαρώσουν την αγορά.

παναγιωτης

παιδια η προσωπικη γνωμη δεν ειναι και η κοινη γνωμη.ξερουμε οτι οι nexus συσκευες υπαρχουν και για τους developers,αλλα απ την στιγμη που ειναι προιον πρεπει να πουλησει.το target group ειναι η μαζα.και εκει στοχευει και η καθε εταιρεια,ειτε λεγεται google ειτε λεγεται microsoft κ.τ.λ.απ την αλλη το βλεπω να υπαρξουν 2 συσκευες οπως ειπαν και τα παιδια πιο πανω.για ολα τα γουστα.και θα ηταν σοφη κινηση απο την google.οικονομικα σε σχεση με τον ανταγωνισμο υπερτουμπανα κινητα για ολους,μικρα,μεγαλα.

arg

απλά πράγματα.
σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα είναι ένα το κινητό
σίγουρο ότι προορίζετε για όλους (Αμερικάνοι, Έλληνες, λευκοί, μάυροι, πακιστανοί, αφρικάνοι, ζουλού, ινδιάνοι)
Όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν ένα NEXUS στο μέγεθος που θέλουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.