Nexus 6, sold out την πρώτη μέρα παραγγελιών – καθυστερεί Ευρώπη

Όπως ήταν προγραμματισμένο η Google ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες σήμερα για το νέο Nexus 6 στις ΗΠΑ, αλλά η συσκευή έγινε sold out σήμερα κι όλας. Οι αποστολές των παραγγελιών ξεκινούν από 21 Νοεμβρίου και όπως θα έχετε παρατηρήσει το νέο Nexus 6 δεν είναι ιδιαίτερα οικονομική συσκευή ειδικά αν συγκριθεί με τα Nexus 5 και Nexus 4.

Η έκδοση των 32GB βγαίνει στα 649 δολάρια ενώ τα 64GB στα 699. Όσο για την Ευρώπη όπως όλα δείχνουν θα καθυστερήσει να έρθει. Σύμφωνα με πληροφορίες το Nexus 6 αναμενόταν να γίνει διαθέσιμο για παραγγελίες στην Ολλανδία στις 3 Νοεμβρίου αλλά τελικά αυτό αναβλήθηκε. Πληροφορίες από τη Μ.Βρετανία λένε ότι οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 18 Οκτωβρίου. Από προηγούμενα leaks στην Ευρώπη η τιμή του αναμένεται να ξεκινήσει από 569 ευρώ αλλά ακόμη δεν έχουμε επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το φετινό Nexus 6 κατασκευάστηκε από την Motorola με 6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×2560 pixels (Quad HD) και θα είναι από τις πρώτες συσκευές που θα έρθει με Android 5.0 Lollipop.

Δείτε επίσης: Nexus 6, Επίσημα με Android 5.0 Lollipop

nexus 6 sold out, Nexus 6, sold out την πρώτη μέρα παραγγελιών – καθυστερεί Ευρώπη

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μιχάλης

Δεν είναι τυχαίο το ότι εξαντλήθηκε η Google πλέον θα χρησιμοποιεί Asymmetric business model και hunger marketing strategy σαν καλός μαθητής της επιτυχημένης Xiaomi.

GiannisMix

@Μιχάλης
Δηλ το ασυμετρικο μοντέλο και ο συγκεκριμένος τρόπος στρατηγικής ειναι κατι κακό; κατι που πρέπει να τη κατηγορησουμε; εταιρεία ειναι. θα της κάνουμε κουμάντο με ποιο τρόπο θα στήσει τις θέσεις της ή με ποιο τρόπο θα κάνει Marketing; Ημαρτον.. Ας μείνουμε επί της ουσίας. Το ότι εξαντλήθηκε..
Εγω ρωτάω ποσα κομαμτια πωλήθηκαν δηλ;;; γτ αν εχω διαθέσει 100.000 και εξαντλήθηκαν, σιγά τα ωά! περιμένουμε και καλύτερα απ τη Google

azriel84

Έχουν πάρα πολλά διαθέσιμα γι’αυτό δεν έρχονται αμέσως στην Ευρώπη και κάνουν sold out στο Αμέρικα…. /golfclap

Kas

Πιστευα οτι 6 ιντσες ηταν καπως υπερβολικες,αλλα τωρα που το ξαναβλεπω δεν ειναι και ασχημο,θα μπορουσα να το τσιμπησω.

Spuros

@GiannisMix κουλαρε ρε δεν είπε ότι είναι κακό απλά η γοογλε μέχρι τώρα είχε κομμάτια παραγωγής να δίνει και στο θεό… Απλά ο Μιχάλης και μπράβο του λέει πως μία μικρή εταιρεία σαν την Xiaomi έχει φοβίσει κατασκευαστές και μεγάλα brands και λογικό είναι να δοκιμάζουν νέες πολιτικές

Ανδρεας

Επισης να πω κατι αλλο πολοι λενε οτι οι 6 ιντσες ειναι πολλες ομως αν παρατηρησετε σταδιακα η ιδια η apple που λετε πολοι οτι οι 4.7 και οι 5.5 ιντσες ειναι ιδανικες του χρονου θα ειναι 6 το 7 plus και 5.5 το 7 οπως εγινε και με το 4s στο 5αρι (0.5 ιντσες +) Γενικως το κειμενο απευθεινετε σε αυτους που ειναι fan της apple αλλα και σε αλλους που απλως λενε οτι ειναι πολλες.. Τελος για τους fan της apple του χρονου 6 ιντσες κινητο θα παρετε οποτε μην μιλατε…

GiannisMix

καλημέρα παιδιά! χαλαρός ειμαι δεν έπεσα να φαω κανέναν! απλα το κατάλαβα διαφορετικα απ ότι το έγραψε! αλλα κ πάλι δεν του την έλεγα με άσχημο τρόπο… ίσως έτσι φάνηκε..
στο οτι η xiaomi κατφερε να τους φοβησει συμφωνούμε όλοι νομίζω! δε χωράει αμφισβήτηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.