Nexus 6 teardown από το iFixit

Το Nexus 6 πωλείται ήδη στην Αμερική ενώ στην Ευρώπη οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα. Το Nexus 6 έρχεται με οθόνη αφής 5.96 ιντσών AMOLED με ανάλυση Quad HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 805, μνήμη RAM 3GB και κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).

Τα παιδιά από το iFixit το έπιασαν στα χέρια τους και το έκαναν βίδες για να γνωρίσουμε το εσωτερικό του.

Nexus 6 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 6 teardown, Nexus 6 teardown από το iFixit

Nexus 6 teardown, Nexus 6 teardown από το iFixit

Nexus 6 teardown, Nexus 6 teardown από το iFixit

Nexus 6 teardown, Nexus 6 teardown από το iFixit

Nexus 6 teardown, Nexus 6 teardown από το iFixit

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

Μου κανει πολυ ενυπωση πως ειναι απο μεσα το τηλεφωνο.Η μπαταρια ειναι μεγαλη σε πλατος και σε μηκος αλλα ειναι και σαν φλουδα.Αλλα πιο πολυ η board καλυπτει ολη την επιφανεια της συσκευης,ενω πχ στο oneplus one μου ειναι το 1/5.

Kostas

Περίεργο έτσι;

Το Note 3 ξέρω γω έχει μικρότερη πλακέτα κι από ένα ραδιοφωνάκι που χει η γιαγία μου στο χωριό.

Darth

εχω καιρο να δω τετοια συσκευη…….. απο της εποχες του iphone 3gs…….

Dimitris

Gnwrizei kaneis pote to nexus 6 tha erhtei stin elada gia kikloforia

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 7.0 Nougat Google Nexus 6

Η Google κάνει downgrade το Nexus 6 σε Android 7.0

Όσοι έχουν στα χέρια τους το Nexus 6, το επόμενο update που θα πρέπει να περιμένουν δεν θα είναι για κάποια νεότερη έκδοση. Η Google αποφάσισε να γίνει downgrade σε Android 7.0 Nougat. Το Nexus 6 πήρε αργά την αναβάθμιση σε Android Nougat και στη συνέχεια ακολούθησε το Android 7.1.1, και πάλι αργότερα από τα […]

Software Android Android 7.0 Nougat Google

Android 7.0 Nougat: Έρχεται και στο Nexus 6, με αρκετή καθυστέρηση

Το Android 7.0 Nougat είναι διαθέσιμο για αρκετό καιρό τώρα, με την έκδοση αυτή του Android να έρχεται και σε νέες συσκευές, όπως το LG V20. Παρόλα αυτά κάποιες Nexus συσκευές δεν έχουν πάρει ακόμη την τελευταία έκδοση του λειτουργικού.

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.

News Huawei Nexus 6P LG Nexus 5X Nexus

Nexus 5X και Nexus 6P: Διέρρευσαν τιμή και διαθεσιμότητα

Ακριβώς 24 ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση, διέρρευσαν οι τιμές και η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες για τα νέα LG Nexus 5 και Huawei Nexus 6P. Λέγεται ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 29 Σεπτεμβρίου, δηλαδή αμέσως μόλις λήξει η επίσημη παρουσίαση από την Google.