Nexus 6 32GB τιμή 569 ευρώ και Nexus 6 64GB τιμή 649 ευρώ

To Nexus 6 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα σήμερα και πριν λίγο διέρρευσε η τιμή του στα γερμανικά καταστήματα Media Markt και Saturn. Σύμφωνα με αυτές – παραμένουν ανεπιβεβαίωτες – το Nexus 6 32GB θα έχει τιμή 569 ευρώ και το Nexus 6 32GB τιμή 649 ευρώ.

Update: Επίσημα το Nexus 6 με Android 5.0 Lollipop

Πέρισυ Media Markt και Saturn είχαν το Nexus 5 16GB πιο ακριβό 50 ευρώ (399 ευρώ) σε σχέση με την τιμή που είχε online (349 ευρώ) μέσα από το Google Play Γερμανίας.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως θα πρέπει να ξεχάσουμε τα “φτηνά” Nexus smartphones

Σήμερα επίσης αναμένεται και το νέο tablet Nexus 9 και εμφανίζεται στη Γερμανία να ξεκινάει με τιμή 399 ευρώ και να αγγίζει τα 569 ευρώ στην έκδοση 32GB LTE.

Nexus 6 τιμή, Nexus 6 32GB τιμή 569 ευρώ και Nexus 6 64GB τιμή 649 ευρώ

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης Μαρίνος

Sorry αλλά αυτές οι τιμές δεν στέκουν, από όποια πλευρά και αν τις δεις….μόνο και μόνο το +50% σε σχέση με το Ν5, είναι απίστευτο -και εξωφρενικό- από μόνο του, χωρίς καν να κοιτάξεις τις απόλυτες τιμές (που το φέρνουν στα ίδια επίπεδα με όλες τις άλλες ναυαρχίδες).

Δεν πάμε καλά μου φαίνεται….

Sot11

Κοντεύουν την τιμή των iPhone σιγά σιγά η μου φαίνεται;

George

sorry αλλά αυτές οι τιμές ΣΤΕΚΟΥΝ απ όποια πλευρά και να τις δεις… αν φυσικά επαληθευτούν η 5,9QHD οθόνη ο Snapdragon 805 τα 3Giga RAM η 13mpx back + 3mpx front camera κλπ..
να θυμίσω ότι ανέκαθεν τα Nexus είχαν καλά μεν speqs αλλά όχι τα top… μπορεί να μας στραβοκάθεται κάπως αλλά φαίνεται η μαμά Google άλλαξε ρότα..

Kostas

Δηλαδή συγγνώμη ρε φίλε Αντώνη για να καταλάβω. Συγγνώμη έτσι; Η αποδοχή της 900άρας στο 16άρι iPhone 6 σε τιμή εκκίνησης ήταν κομπλέ;

Και η 600άρα τιμή εκκίνησης στο Nexus 6 ΣΤΟ 32ΑΡΙ είναι εξωφρενική;;;;;;;;

Σου δίνει 2 φορές καλύτερα Specs απ το iPhone, σου δίνει το πολλά υποσχόμενο νέο Android L, και το θεωρείς εξωφρενικό;;;;;;

Δηλαδή με πόσα να ξεκινούσε; Με 300 ευρώ;

Αντώνης Μαρίνος

Τα iPhones είναι στην κοσμάρα τους, μαζί με τους χρήστες-οπαδούς της Apple, οπότε δεν είναι καλό μέτρο σύγκρισης 😀

Αλλά το ίδιο το Ν5 είναι άριστο μέτρο σύγκρισης. Όταν λοιπόν το προηγούμενο Ν5 είχε την ίδια πάνω-κάτω λογική με το Ν4 και το Ν6, είχε περίπου τα ίδια specs με τις αντίστοιχες περσινές ναυαρχίδες, ΑΛΛΑ είχε επίσης και σχεδόν 50% χαμηλότερη τιμή (θυμίζω π.χ. G2 599, N5 399, ίδια περίπου εποχή πέρσι), τότε ναι, σήμερα που το G3 έχει 599 και 649, το Ν6 είναι εκτός λογικής (και “nexus λογικής”) να έχει 569 και 649 (και μην μου πείτε για το storage, σιγά το κόστος).

Άρα ναι, με βάση την ίδια τη λογική της Google και των Nexus συσκευών, αυτές οι τιμές ΔΕΝ στέκουν….

Kostas

Ε μη συγκρίνουμε τώρα το G3 με το Nexus 6…

Chris

Το πρόβλημα παιδιά δεν είναι η τιμή μακάρι αυτά τα 569 να είναι για μια πολύ καλή οθόνη και μια πολύ καλή κάμερα που ήταν πάντα η τρομερή αδυναμία των συσκευών αυτών. Αν όντως δούμε αυτά τα 2 πολύ καλά τότε καλώς κάνανε και το βγάλανε. Μην ξεχνάτε πώς υπάρχουν πάρα πολλά premium flagship HTC SONY SAMSUNG LG αλλά κανένα απο αυτά δεν έχει android , γιατί οτι και να λέτε τα ui των εταιριών αυτών δεν είναι android είναι η ξεφτύλλα της google που επιτρέπει αυτό να συμβαίνει στο λειτουργικό της.

Tom

Θα παει πολυ χαλια λεμε

Αντώνης Μαρίνος

Ε ναι, ας μην συγκρίνουμε το Best Smartphone 2014 με το Ν6 γιατί…..γιατί άραγε ? Επειδή δίνει παραπάνω….μισό, να βρω τι ακριβώς….α ναι, τον 805. ΟΚ. Α, και pure android, το οποίο κάλλιστα μπορεί να γίνει με το G3 (όπως έγινε με το G2) αρκεί να μας ξεκλειδώσουν τον bootloader. Για τέτοιες τερατώδεις διαφορές μιλάμε….

Μια χαρά στέκει η σύγκριση, όπως και η αντίστοιχη περσινή με το Ν5, και η προπέρσινη με το Ν4 (που είχα), και η προπροπέρσινη με το SGNex (που επίσης είχα) κοκ κοκ….Όπως πολύ σωστά λέει το άρθρο -και υποθέτω προσυπογράφει ο Κώστας- και όπως επίσης σωστά λέει και στην πηγή (PhoneArena), το Nexus έχασε το νόημά του και κυρίως το βασικό του πλεονέκτημα (της χαμηλής τιμής σε σχέση με τα σχεδόν κορυφαία specs του). Το αν μας αρέσει και το προτιμάμε από άλλες αντίστοιχες προτάσεις των άλλων εταιρειών είναι άλλο ζήτημα….

dark_master

Καταρχήν τα Nexus δεν είναι mainstream κινητά όπως ίσως λανθασμένα έχει θεωρηθεί αλλά απευθύνονται σε ειδικό κοινό (κυρίως developers).
Το γεγονός ότι ήταν φτηνά είχε εν μερει κ λόγο ύπαρξης λόγω της σειράς silver.
Από τη στιγμή που η Silver δεν θα βγει ποτέ τελικά είναι λογικό η τιμή να πάρει προς τα πάνω.
Αν κάποιος θέλει pure Android σε χαμηλή τιμή θα μπορεί πλέον να ικανοποιηθεί κ από τη σειρά One.
Επίσης τις τιμές αυτές δεν της καθορίζει ο κατασκευαστής αλλά η ίδια η Google. Οπότε για να το κάνει (αν όντως ισχύει) κάποιο λόγο θα έχει.

George

φίλε Αντώνη προσπάθησε να θυμηθείς χρονικά κάποια πράγματα

το Ν5 όταν κυκλοφόρησε είχε Snapdragon 800 όταν όλες οι ναυαρχίδες κυλοφορούσαν με αναβαθμισμένους ήδη 801 έως και 805 (επιπλέον κόστος)

είχε οθόνη FHD όταν οι άλλοι ξεκινουσαν να βάζουν QHD
είχε 8mpx camera όταν οι άλλοι βρίσκονται μεταξυ 13-20mpx με διπλά φλας κλπ
όλα αυτά σε χρόνους και κόστος παραγωγής παίζουν ρόλο…σε 6 μηνες το κόστος ενός επεξεργαστή έχει πέσει αρκετά ώστε να εκμεταλλευτεί κάποιος την αγορά του πχ

τέλος δεν είναι δίκαιη η σύγκριση με το Ν5 καθώς είναι και μια ίντσα μικρότερο

φιλικά

dark_master

@Antonis Marinos το G3 ειναι ένα καλό τηλέφωνο, σε καμία περίπτωση δεν το λες καλύτερο τηλέφωνο του 2014.
Αν είναι αυτό το καλύτερο τηλέφωνο του 2014 τότε το Note που χάνει σε θέμα τεχνικών χαρακτηριστικών, το Μ8 σε θέμα καλογραμμενου λειτουργικού, το 6 σε θέμα design?Τι έχει το G3 να επιδείξει?
ΟΚ είναι καλό τηλέφωνο αλλά μην υπερβάλλουμε…
Επίσης ο boot loader ξεκλειδωθηκε στο G2 γιατί ήταν ίδιο τηλέφωνο με το Nexus 5. Το G3 όμως δεν είναι… Ελπίζω πως η LG πλέον από τη στιγμή που δεν κατασκευάζει τα Nexus να μην θυμηθεί τον κακό της εαυτό κ ξεχάσει τι πάει να πει η λέξη αναβάθμιση γιατί έχει αξιόλογα τηλέφωνα.

Αντώνης Μαρίνος

@George: Αν διαβάσεις το πρώτο μου post, θα δεις ότι το Ν5 το συνέκρινα με το G2, καθώς βγήκαν περίπου την ίδια εποχή (το θυμάμαι γιατί ήμουν ανάμεσα στα δύο). Και τα specs τους ήταν σχεδόν πανομοιότυπα. Ε το Ν5 έκανε 399 (και 349 στο Play) ενώ το G2 599. Άρα με τα ίδια περίπου specs, διαστάσεις κλπ, ήταν σχεδόν ακριβώς 50% φθηνότερο (ακόμα και αν το έπαιρνες MSRP, δηλαδή από Public, Πλαίσιο κλπ.)

Η αντίστοιχη σημερινή σύγκριση είναι λοιπόν Ν6 με G3, S5, Z3 κλπ. Και όπως είναι προφανές, τα specs και οι τιμές όλων είναι άμεσα συγκρίσιμες. Άρα: πάπαλα ο χαρακτήρας και στόχευση των Nexus. Από εκεί που ήταν έως και 50% φθηνότερο (από το G2 μάλιστα, που ήταν με διαφορά το φθηνότερο ναυαρχοκινητό), φτάσαμε να είναι σχεδόν ίσης τιμής με τα φετεινά.

Το προφανές λέω ρε παιδιά, δεν μπορώ να καταλάβω αν και που διαφωνείτε….

naxxxman

@dark_master, +1. Και εγω αυτό λέω αλλά εδώ πέρα δεν καταλαβαίνουν. Τα nexus branded κινητά η tablets απευθύνονται κυρίως σε developers. Γιαυτό η τιμή τους πρεπει να είναι χαμηλή. Αλλά φαίνεται πως αυτά τελειώσανε.

Αυτό που βλέπω και δεν μου αρέσει καθόλου είναι οι τιμές των tablets. Περίμενε αρκετό καιρώ για την νέα γενιά των nexus tablet αλλά μου φαίνεται πως θα τσιμπισω ένα Tablet shield…

Αντώνης Μαρίνος

@dark_master: Το G3 δεν είναι ίδιο με το G2, άρα ούτε και με το Ν5. Αλλά μπορεί ανετότατα αύριο να βγει μια pure AOSP (εύκολο είναι να ρίξεις μια ματιά στο XDA).

Όσο για το Best Smartphone, τα έχουμε πει ρε παιδιά τόσες φορές:

EISA EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2014-2015: LG G3
https://www.eisa.eu/awards/mobile-devices/33/european-advanced-smartphone-2014-2015.html

andy

Θα γινει live event… Αν κ;ποιος ξερει τι ωρα;

Panayiotis

Κριμα γιατι περμινα πως και πως το nexus 6 αλλα ανεβασε τιμη η Apple πρεπει να ανεβει και το αλλων εταιριων και εμεις να τις υπερασπιζομαστε.

andy

Thanx κωστα μπραβο για την γρηγοραδα…

Harry Ag

Το nexus 5, μπορεί να ηταν μια πολυ καλή υλοποίηση , όμως πέρα απο τον επεξεργαστή και μια αρκετά καλη οθόνη,δεν ηταν τίποτα το συναρπαστικό. Ούτε καλη αυτονομία είχε, ούτε καλη κάμερα , ούτε καλή ποιότητα κατασκευής. Ηταν απλώς ενα καλό smartphone. Η τιμή εκκίνησης στην ελληνική αγορα ηταν 399 ευρώ για τα 16 GB. Το nexus 6 θα έρθει στα 32 GB με τιμή 569 ευρώ,που όμως ειναι μια ανεπιβεβαίωτη τιμή. Και ετσι όμως ακόμα, θα φοράει τον 805,που αυτή τη στιγμή μονο το note 4 ,απο τα εν Ελλαδι κινητά , φοράει. Θα έχει μπαταρία 3200 mah , θα έχει ποιοτική κατασκευή , στα πρότυπα του moto x, θα έχει οθόνη QHD και δεν ξέρω εγω τι αλλο. Αυτα ως προς τη σύγκριση μεταξύ nexus 5 και nexus 6. Άρα μη λέτε ανοησίες. Απο εκεί και περα, οπως σωστά ειπώθηκε τα nexus προορίζονται για συσκεκριμενο κοινό, και η google δεν επιθυμεί τόσο να γίνει ενα best selling smartphone, αλλα να επηρεάσει τις τάσεις για το 2015-2016. Και αυτο θα γίνει είτε το αγοράσετε είτε οχι.

thomas

Επειδή βλέπω ότι συγκρίνετε την τιμή του g2 αυτή του nexus 5, έχω να πω, καθότι κάτοχος και των 2, πως τα δύο τηλέφωνα είναι η μέρα με τη νύχτα. Ειδικά η οθόνη του nexus, η κάμερα και το ηχείο είναι για smartphones κατώτερης κατηγορίας.

Όποιος τα ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ θα ξέρει ακριβώς τι λέω.

Πέτρος Π

Χμμ ότι και να λένε κάποιοι φίλοι παραπάνω το γεγονός είναι οτι το nexus πλέον έχασε το σημαντικό του πλεονέκτημα σε σχέση με τις υπόλοιπες συσκευές, το οποίο ήταν κορυφαία specs στην μισή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό… Προβλέπεται να είναι μεγάλη αποτυχία, ειδικά αφού βγαίνει και σε τόσο μεγάλο μέγεθος που είναι κοινώς αποδεκτό ότι δεν βολεύει για καθημερινή χρήση…

Επίσης, όλα τα κινητά βγαίνουν με σκοπό τις υψηλές πωλήσεις, αυτά που λέγονται οτι προορίζεται για developers και τα σχετικά μου φαίνονται αφελή… Αν ήταν να βγει για developers θα έβγαζαν 1.000 κομμάτια και θα τους τα έστελναν απευθείας… Εξάλλου από θέμα χρήσης δεν έχει καμία διαφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα smartphones… Και εννοείται βέβαια οτι δεν κυκλοφορεί για να επηρεάσει τις τάσεις… Δηλαδή επειδή βγήκε στις 5,9 ίντσες θα αρχίσουν όλες οι εταιρείες να αυξάνουν τα μεγέθη των οθονών? Δεν παίζει…

Η σειρά nexus απλά νομίζω οτι έχασε το συγκριτικό της πλεονέκτημα με αυτό το μοντέλο…

Mars

Καλα εγω τωρα μπερδευτηκα πολυ…

τι !@#%^& να αγορασω?

ειμαι μεταξυ S5(το εχει η συζυγος και ειμαι πολυ ευχαριστημενος), Note 4, Nexus 6 (αν ειναι 5.2) ή Μοto X (που γουσταρα με το design)

ππππφφφφφ…….

Λευτέρης

@Mars έχω s5 αλλά αυτή τη στιγμή θα επέλεγα Note 4! Και το s5 όμως είναι τούμπανο και πολύ γρήγορο!

inblex

@Πέτρος Π. Οι συσκευές nexus αρχικά προοριζόντουσαν για τους Devs. Συσκευές φτηνές, με όλα τα νέα χαρακτηριστικά hardware και να αναπτυχθεί σωστα το software στις επόμενες γενιές. Δηλαδή, η google βγάζει το nexus 6 τώρα γιατί θέλει να βάλει στο παιχνίδι τις μεγαλύτερες αναλύσεις οθόνης (2Κ πλέον) και το μέγεθος αυτό λογικά γιατί έτσι θέλει να προωθήσει το ίδιο το Android.
Απλα το θέμα των πωλήσεων που αναφέρεις είναι απλό. Γλυκάθικε η google με το χρήμα και θέλει να βγάλει ακόμα περισσότερα.
Τι θέμα είναι, θα τα καταφέρει? Γιατί απο’τι βλέπω το μονο που δέχεται είναι αρνητικά σχόλια για τι μέγεθος της οθόνης, και την χωρητικότητα της μπαταρίας.

Πρωσοπικά μου αρέσει πολύ η συσκευή, και στο μέγεθος,( μιας και το 80% που κάνω στο κινητό είναι να βλέπω video, να παίζω emulators και να σερφαρω) αλλα και στα χαρακτηριστικά. Θα προτιμούσα κάποιον Tetra K1 Denver βέβαια.
Το .όμο μου παράπονο είναι η ανάλυση οθόνης. Μπορεί με αυτον τον τροπο η google να βάλει στο παιχνιδι τις μεγάλες αναλύσεις, αλλά το μονο που καταφέρνει είναι να κατεβάζει κατα πολύ την απόδοση απόδοση της GPU και να “ρουφάει” άσκοπα την μπαταρία….

Σίρερ για το μεγαλο post…

dark_master

@Πέτρος οι developers αυτή τη στιγμή είναι πολλοί περισσότεροι από 1000 άτομα. Οπότε όπως κ να έχει αυτοί θα το αγοράσουν μόνο κ μόνο για τη δουλειά τους.
Επίσης η Google δεν περιμένει να βγάλει λεφτά από ένα κινητό (+ το ότι θα έρθει σε αντιπαράθεση με τους περισσότερους κατασκευαστές αν το κάνει) αλλά έχει έσοδα από διαφημίσεις και τις υπηρεσίες της.
Για αυτό είπαμε πριν ότι απευθύνεται σε ειδικό κοινό (για αυτό και βγαζει/έβγαζε Google Play Edition από ναυαρχιδες άλλωνεταιρειών ώστε να καλύψει όλα τα γούστα)
@inblex ο Κ1 δεν μπορεί να μπει σε κινητό καθώς ο αρχικός σχεδιασμός του είναι για ταμπλέτες ως επί το πλείστον. Επίσης δεν έχει ενσωματωμένο modem 4G (για μείωση της κατανάλωσης) αλλά και από μόνος του καταναλώνει περισσότερα από τους Snapdragon. Από την άλλη έχει μια κάρτα γραφικών θηρίο που σκοτώνει ότι κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε φορητές βσυσκευες από θέμα επιδόσεων.

Alex

Κωστα, αυτη τη στιγμη το play store της Ισπανιας ΔΕΝ φορτωνει την σελιδα των devices…σημαινει κατι αυτο?

George
nick

Μην συγκρινετε iphone με Nexus….δεν συγκρινουμε ποτε 2 κινητα με διαφορετικο λογισμικο…γιατι φιλτατε μπορει το iphone να εχει 1gb ram αλλα τρεχει το ιδιο γρηγορα αλλα και σταθερα τις “ιδιες” εφαρμογες…σημασια για ενα τηλεφωνο δεν εχουν τα specs και τα χαρτια…αλλα η εμπειρια χρησης και ποσο Optimise ειναι σε σχεση με το λογισμικο….Οποτε μην το παιζετε καγκουρες ..ποιος εχει μεγαλυτερη ραμ και ULTRAHD και ετσι.Πρακτικά το iphone οπως και το Nexus ειναι δυνατα τηλεφωνα με τα αρνητικα τους ,που ενα απο αυτα ειναι πως δεν ειναι value for money τηλεφωνα! οπως και να το κανουμε πληρωνεις το Brand…δεν σε πιεζει κανεις με μαχαιρι στο λαιμο ομως!Αν θελετε φτηνα και καλα τηλεφωνακια παρτε κινεζικα,το Moto g, ή το ωραιοτατο LG G2 στα 289ευρω (Skroutz).Α και για τις inches νταξει…το κακο εχει παραγινει.. στα 5 ειμαστε ΟΚ!τωρα απο εκει κ περα επειδη εχει αποδειχθει πως ο καταναλωτης ειναι σκυλι που γαβγίζει μα δεν δαγκωνει…μην κραζετε !ευχαριστω!

Harry Ag

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ !!

Geo.che

Εχω το galaxy nexus, και θελω να το αλλαξω. Περιμενα το nexus 6, αλλα λογο της τιμης του θα παω στο oneplus one, με 310€. Και πιστευω οτι αυτο, ναι, αξιζει τα λεφτα του. Οσο καλο και αν ειναι το lolipop, το oneplus one θα το εχει παρει μεχρι τον Γεναρη. Τι αλλο?

δημητρης

καλητερα που ακρηβηνε λιγο το nexus γιατι και το 5 δεν ηταν οθονη αυτη που ειχε

nikolakis

Με αυτές τις τιμές πιστεύω ότι είναι λίγο δύσκολο να “μοσχοπουλήσει”.. Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ξεπερνάει τα 400 ευρώ..!! Θα παραμείνω στο Nexus 5 που έχω…

JohnWave

Tα nexus πάντα τα εκτιμούσα για την αλαγκάριστη rom τους. Ποτέ ωστόσο δεν πήρα κάποιο ( αρκέστηκα να παίζω με nexus φίλων στις καφετέριες ) μιας το design/κατασκευή τους ή κάποια άλλα χαρακτηριστικά τους δεν με έπειθαν. Πλέον προστέθηκε ένα ακόμα λόγος που θα με κάνει να μην τα κοιτάξω καν και φυσικά δεν είναι άλλος από την τραγική αύξηση μεγέθους στις 5.9 ίντσες. Όποια τιμή και να έβαζαν στο 6 , με τις 5.9 ίντσες καταστράφηκε εξαρχής το πράγμα. Μόνο όσοι χρησιμοποιούν phablets θα ενδιαφερθούν για το συγκεκριμένο κινητό.

andreas

Ένταξη πλέον έχει χαθεί η μπάλα!!!!Ο κωστας έχει δίκιο!!Για εμένα ειναι το g3 to best για εσενα το sony για τον alona το note για τον ταδε το one plus one !Δεν μπορεί να βγάζει κάποιος μια συσκευή κατώτερη αμα δεν την έχει δουλέψει!!!Το g3 ειδικά με τα 32 gb ειναι ενα πολυ καλο και δυνατο τηλεφωνο και οποιος το αμφισβητεί εθελοτυφλεί!!Άλλα οποίος θέλει να πρωτοτυπεί το nexus 6 είναι μονόδρομος.Ναι είναι μεγάλο!!!και?αυτό εχει ολα τα κορυφαια specs μεχρι στιγμης και ειναι και η μοναδικη ναυρχιδα που τρεχει ANDROID L.ΤΕΛΟΣ!!!Δεν θα το αγοραζα ποτέ…αλλα τι να κανουμε???ειναι το ενα και το μοναδικο στο τωρα.Αυριο μπορει να βγει το ζ4(δεν περάσανε ακόμα 6 μηνες???) και να ειναι τουμπανο!!!αλλα τωρα ειναι το κορυφαιο οσο και να χτυπαμε το κεφαλι μας στον τοιχο!!

Γιάννης

Εγώ νομίζω φέτος θα είναι η χρονιά που πολλοί χρήστες Android θα στραφούν προς iPhone 6 …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.