Nexus 6, Γρήγορο unboxing video

Αυτό είναι το πρώτο unboxing video του νέου Nexus 6 και πραγματοποιήθηκε από στέλεχος της T-Mobile Αμερικής που το έχει ήδη στα χέρια του για να το δοκιμάσει στο δίκτυο της εταιρείας του. Εκτός από το σύντομο βίντεο τραβηξε και μερικές αστείες φωτογραφίες που μέσα από αυτές μπορούμε να αντιληφθούμε το πόσο μεγάλο είναι και είναι μεγάλο!

Το Nexus 6 έρχεται με οθόνη αφής 6 ιντσών AMOLED με ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Snapdragon 805 2.7GHz, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13 Megapixel OIS, μπαταρία 3220 mAh και τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 5.0 Lollipop.

Οι προπαραγγελίες για το νέο Nexus 6 θα ξεκινήσουν στις 29 Οκτωβρίου και στα καταστήματα θα βρεθεί στις αρχές Νοεμβρίου. Η τιμή της έκδοσης με τα 32GB μέσα από το Google Play θα είναι 649 δολάρια Αμερικής.

Nexus 6 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nexus 6 unboxing video, Nexus 6, Γρήγορο unboxing video

Nexus 6 unboxing video, Nexus 6, Γρήγορο unboxing video

Nexus 6 unboxing video, Nexus 6, Γρήγορο unboxing video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kos

tablet είναι όχι τηλέφωνο…..αν ήταν 5,2 θα έκανε πάταγο…

christos

Πολύ καλά τα χαρακτηριστικά του. Δυστυχώς, οι 6 ίντσες δεν το καθιστούν βολικό σαν τηλέφωνο. Μακάρι να ήταν μεταξύ 5-5.5 ιντσών. Δεν θα δίσταζε να το αγοράσει κανείς!

panagiotis

μεγάλο ρε γαμωτο για τα γούστα μου.
Αλλα κάτι μου λεει οτι ..θα δείξει το δρόμο

pavlos

Ανάστατοι οι καταστηματάρχες..παραγγέλνουν πιο μεγάλα τραπέζια

Darth

oh god!!! ποιο μεγάλο και από το κεφάλι…

Σάββας

Το αν ειναι μεγαλο η ειναι μικρο αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο… για οποιον θελει να κανει απλως κλησεις και να στελνει sms, ειναι οντως τεραστιο, μπορει καλιστα να κανει τη δουλεια του και με ενα οποιοδηποτε κινητο, ακομα και με 1”… για οποιον ομως θελει να χρησιμοποιει την κινητη συσκευη του εκτος απο κλησεις και sms, δηλαδη σερφαρισμα , youtube κλπ, οπου οσο μεγαλυτερη ειναι η οθονη τοσο το καλυτερο, τοτε οι 6” ειναι μια χαρα, και 7 και 8 ιντσες να ηταν ακομα καλυτερα θα ηταν… απλα πραγματα.

Makis

@ Ο/Η Σάββας λέει:
Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014 στο 16:19

Και οι 12 ίντσες ακόμη καλύτερα για σερφάρισμα αλλά χάνει την ένοια του “κινητού”…και μη μου πεις ότι και με τις 5 ίντσες κάθεσαι και σερφάρεις…5 πράγματα βλέπεις να πάρεις μία ιδέα και μετά συνεχίζεις σε υπολογιστή ή τάμπλετ…οκ email τα βλέπεις δεν αντιλέγω…αλλά όσες ίντσες που λέει ο λόγος να έχει ένα smartphone/phablet πάλι λίγες είναι…για σερφάρισμα…

Con456

Πολύ μεγάλο, πολύ ακριβό , πολύ μακρυα απο την έννοια των συσκευών Νεξους όπως την καθιέρωσε η Google. Σκοπευα να την αγοράσω.Όχι πια . Θα προσανατολιστω στην αγορά ενος Νεξους 5 μόλις κατά τα Χριστούγεννα πεσει η τιμή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 7.0 Nougat Google Nexus 6

Η Google κάνει downgrade το Nexus 6 σε Android 7.0

Όσοι έχουν στα χέρια τους το Nexus 6, το επόμενο update που θα πρέπει να περιμένουν δεν θα είναι για κάποια νεότερη έκδοση. Η Google αποφάσισε να γίνει downgrade σε Android 7.0 Nougat. Το Nexus 6 πήρε αργά την αναβάθμιση σε Android Nougat και στη συνέχεια ακολούθησε το Android 7.1.1, και πάλι αργότερα από τα […]

Software Android Android 7.0 Nougat Google

Android 7.0 Nougat: Έρχεται και στο Nexus 6, με αρκετή καθυστέρηση

Το Android 7.0 Nougat είναι διαθέσιμο για αρκετό καιρό τώρα, με την έκδοση αυτή του Android να έρχεται και σε νέες συσκευές, όπως το LG V20. Παρόλα αυτά κάποιες Nexus συσκευές δεν έχουν πάρει ακόμη την τελευταία έκδοση του λειτουργικού.

News Android Smartphones Nexus 5 Nexus 6

Android 6.0 Marshmallow αναβάθμιση για Nexus 5, 6, 7 και 9

Κάτοχοι των Nexus 5 και Nexus 6 smartphones και Nexus 7 και Nexus 9 tablets μπορείτε από σήμερα να αναβαθμίσετε σε Android 6.0 Marshmallow. Συγκεκριμένα θα πρέπει να είστε σε θέση να flasάρετε τη συσκευή σας αλλά αυτό είναι κάτι σχετικά συνηθισμένο στους περισσότερους Nexus users.

News Huawei Nexus 6P LG Nexus 5X Nexus

Nexus 5X και Nexus 6P: Διέρρευσαν τιμή και διαθεσιμότητα

Ακριβώς 24 ώρες πριν από την επίσημη ανακοίνωση, διέρρευσαν οι τιμές και η ημερομηνία που θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες για τα νέα LG Nexus 5 και Huawei Nexus 6P. Λέγεται ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν από 29 Σεπτεμβρίου, δηλαδή αμέσως μόλις λήξει η επίσημη παρουσίαση από την Google.