Nexus 6, βυθίζεται κάτω από το νερό ενώ φορτίζει ασύρματα [video]

Για το Nexus 6 γνωρίζουμε τα πάντα όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, έρχεται με 6 ιντσών QHD οθόνη, quad-core Snapdragon 805, 13 Megapixel κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, μνήμη RAM 3GB και 3220 mAh, μπαταρία. Έχει δηλαδή όσα θα περιμέναμε από μια σύγχρονη ναυαρχίδα. Τι γίνεται όμως με την αδιαβροχοποίηση που Sony και Samsung έχουν ήδη εφαρμόσει;

Η αλήθεια είναι ότι για το θέμα της αντοχής στο νερό η Google δεν έχει αναφέρει κάτι, όμως η Motorola, η οποία έχει αναλάβει την κατασκευή του Nexus 6, εμφανίζει το phablet ως “water resistant”, αυτό σημαίνει ότι έχει αντοχή στο νερό αλλά δεν έχει κάποια IP πιστοποίηση για να μπορεί να βυθιστεί στο νερό όπως για παράδειγμα το Samsung Galaxy S5. Η συσκευή έχει μερική αδιαβροχοποίηση η οποία χάρη στο nano-coating που χρησιμοποιεί η Motorola σε συσκευές όπως Motorola Moto X (2014) δίνουν κάποια αντοχή στο νερό σε περιπτώσεις ατυχημάτων. Ουσιαστικά είναι splash-proof συσκευή.

Ωστόσο, στο παρακάτω video το Motorola Moto 6 βυθίζεται σε νερό ενώ παράλληλα φορτίζει ασύρματα. Η συσκευή κατάφερε να επιβιώσει ενώ σύμφωνα με τους δημιουργούς του video, το Nexus 6 συνέχισε να λειτουργεί κανονικά και μετά από πολλές μέρες. Καλό θα ήταν βέβαια να μην γίνονται τέτοιες δοκιμές από τη στιγμή που η ίδια η εταιρεία δεν δίνει κάποια πιστοποίηση.

Δείτε επίσης: Nexus 6, ξεπερνά το Galaxy Note 4 σε αντοχή μπαταρίας;

nexus 6 water resistant tetst, Nexus 6, βυθίζεται κάτω από το νερό ενώ φορτίζει ασύρματα [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.