Nexus 6, ανθεκτικό σε νερό όπως το νέο Motorola Moto X

Το Nexus 6 made by Motorola, ανακοινώθηκε εχθές μαζί με το Nexus 9 tablet του οποίου την κατασκευή έχει αναλάβει η HTC. Και οι δυο συσκευές έρχονται με το νέο Android 5.0 Lollipop. Το Nexus 6 phablet έρχεται με τιμή στα 649 δολάρια η οποία σχολιάστηκε ως ασυνήθιστα υψηλή για Nexus συσκευή, φέρνει όμως κάποια χαρακτηριστικά που ίσως επιχειρούν να δικαιολογήσουν την τιμή.

Εκτός από την 5.96 ιντσών QHD οθόνη, τον Snapdragon 805 επεξεργαστή και 3GB RAM, η Motorola φέρνει και μερική αδιαβροχοποίηση στο Nexus 6. Αν και η Google δεν αναφέρει κάτι για αντοχή σε νερό, η Motorola στη σελίδα της αναφέρει ότι είναι “Water Resistant” χωρίς όμως να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

Λογικά όμως δεν έχει κάποια IP πιστοποίηση, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βυθιστεί σε νερό, αλλά θα είναι splash-proof όπως το Motorola Moto X (2014). Ωστόσο, γίνεται η πρώτη συσκευή της Google με μερική έστω αντοχή στο νερό.

Η τιμή του Nexus 6 32GB μέσα από το Google Play θα είναι 649 δολάρια Αμερικής. Χωρίς να είναι επίσημο ακόμα, οι τιμές του έξω στην αγορά θα είναι 569 ευρώ (32GB) και 649 ευρώ (64GB).

Δείτε επίσης: Nexus 6, Επίσημα με Android 5.0 Lollipop

nexus 6 αδιάβροχο, Nexus 6, ανθεκτικό σε νερό όπως το νέο Motorola Moto X

nexus 6 αδιάβροχο, Nexus 6, ανθεκτικό σε νερό όπως το νέο Motorola Moto X

nexus 6 αδιάβροχο, Nexus 6, ανθεκτικό σε νερό όπως το νέο Motorola Moto X

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick Z.

Πραγματικα πολύ καλό κινητό, αλλά στο μονο που κολλάω είναι οι 6 ίντσες που είναι παρα πολλές! Επιτέλους η Google πρόσεξε την ποιότητα κατασκευης σε αυτό το Nexus.

Rizo

Φίλε @Nick θα διαφωνίσω εκει που λες οτι πρόσεξε την ποιότητα.. επιτέλους. Δεν έχω ποιάσει στα χέρια μου το N5 αλλά το Nexus4 που το έχω προτείνει σε 2 φίλους μου στο παρελθόν και το εχω δουλέψει αρκετά, θα έλεγα οτι ήταν και είναι απο τις πιο προσεγμένες συσκευές. Γυαλί και απο πίσω με το πολύ όμορφο ψηφιδωτό..

dimitris

Ευτυχώς που είναι αδιάβροχο!
Θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε και για σερφάρισμα στην θάλασσα με τέτοιο μέγεθος!

Nick Z.

@Rizo εγώ το λέω αυτό για την ποιότητα κατασκευης επειδή η Google χρησιμοποίησε επιτέλους αλουμινιο στις συσκευές της. Θεωρίες δηλαδή το αλουμινιο οτι δεν είναι ποιοτικό;

Rizo

Φίλε @Nick εγώ θεωρώ ότι και το γυαλί είναι ποιοτικό. Η τελευταία σου ερώτηση δεν ευσταθεί πουθενά.. Εσύ έγραψες “ποιότητα κατασκευής”. Δεν είπες τίποτα για αλουμίνιο στο πρώτο σου post.

Nick Z.

@Rizo όταν είπα οτι επιτέλους <> θεώρησα το αλουμίνιο οτι ειναι το καλυτερο για μένα! Εκεί ήθελα να καταληξω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.