Nexus 6P: Το πρώτο με χωρητικότητα 128GB χωρίς microSD;

Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Android 6.0 Marshmallow event η Google θα ανακοινώσει επίσημα τα νέα Nexus 5X από την LG και Nexus 6P από την Huawei, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε τα leaks να έρχονται μέχρι τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το Android Police, το Nexus 6P θα είναι το πρώτο Nexus με ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Συγκριτικά, το τελευταίο Motorola Nexus 6 κυκλοφόρησε σε δυο εκδόσεις με χωρητικότητα 32GB και 64GB ενσωματωμένη μνήμη, χωρίς την δυνατότητα επέκτασης. Στο Nexus 6P θα προστεθεί η επιλογή των 128GB, κάτι που δεν έχει ξανακάνει η Google σε προηγούμενα Nexus ενώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB. Λέγεται ότι θα έχουν διαφορά 50-100 δολάρια μεταξύ τους, ενώ και πάλι το πιο πιθανό είναι να μην δούμε υποδοχή για κάρτες microSD.

Όσον αφορά στο Nexus 5X από την LG, μάλλον θα παραμείνει σε δυο εκδόσεις μόνο, με χωρητικότητα 16GB και 32GB.

Το Nexus 6P φημολογείται ότι θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, οθόνη 5.7 ιντσών QHD. Περισσότερα θα μάθουμε την επόμενη Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε είμαστε επιφυλακτικοί με ότι διαρρέει.

Nexus 6P: Το πρώτο με χωρητικότητα 128GB χωρίς microSD;, Nexus 6P: Το πρώτο με χωρητικότητα 128GB χωρίς microSD;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas13

Το πιο άσχημο nexus

Nio

Σαν τηλεσκόπιο που βγαίνει από υποβρύχιο φαίνεται. Συμφωνώ με τον προλαλησαντα. Η huawei βγάζει ωραία κινητά. Τα leaks όμως δεν πέφτουν σχεδόν ποτέ έξω.

lefteris t.

Το ίδιο λέγαν και για το iPhone 6 κακασχημο κ όντως από τις φώτο έτσι φαινόταν αλλά από κοντά ήταν κ είναι ότι κλτρο από αίσθηση εμφάνιση τα πάντα!
Μπορεί κ σε αυτό να είναι έτσι τουλάχιστον ελπίζω γιατί είμαι φαν της νεξους σειράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.