Nexus 6P: Το πρώτο με χωρητικότητα 128GB χωρίς microSD;

Στις 29 Σεπτεμβρίου στο Android 6.0 Marshmallow event η Google θα ανακοινώσει επίσημα τα νέα Nexus 5X από την LG και Nexus 6P από την Huawei, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε τα leaks να έρχονται μέχρι τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές που επικαλείται το Android Police, το Nexus 6P θα είναι το πρώτο Nexus με ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Συγκριτικά, το τελευταίο Motorola Nexus 6 κυκλοφόρησε σε δυο εκδόσεις με χωρητικότητα 32GB και 64GB ενσωματωμένη μνήμη, χωρίς την δυνατότητα επέκτασης. Στο Nexus 6P θα προστεθεί η επιλογή των 128GB, κάτι που δεν έχει ξανακάνει η Google σε προηγούμενα Nexus ενώ θα συνεχίσουν να υπάρχουν οι εκδόσεις με ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB. Λέγεται ότι θα έχουν διαφορά 50-100 δολάρια μεταξύ τους, ενώ και πάλι το πιο πιθανό είναι να μην δούμε υποδοχή για κάρτες microSD.

Όσον αφορά στο Nexus 5X από την LG, μάλλον θα παραμείνει σε δυο εκδόσεις μόνο, με χωρητικότητα 16GB και 32GB.

Το Nexus 6P φημολογείται ότι θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, οθόνη 5.7 ιντσών QHD. Περισσότερα θα μάθουμε την επόμενη Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου και μέχρι τότε είμαστε επιφυλακτικοί με ότι διαρρέει.

Nexus 6P: Το πρώτο με χωρητικότητα 128GB χωρίς microSD;, Nexus 6P: Το πρώτο με χωρητικότητα 128GB χωρίς microSD;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas13

Το πιο άσχημο nexus

Nio

Σαν τηλεσκόπιο που βγαίνει από υποβρύχιο φαίνεται. Συμφωνώ με τον προλαλησαντα. Η huawei βγάζει ωραία κινητά. Τα leaks όμως δεν πέφτουν σχεδόν ποτέ έξω.

lefteris t.

Το ίδιο λέγαν και για το iPhone 6 κακασχημο κ όντως από τις φώτο έτσι φαινόταν αλλά από κοντά ήταν κ είναι ότι κλτρο από αίσθηση εμφάνιση τα πάντα!
Μπορεί κ σε αυτό να είναι έτσι τουλάχιστον ελπίζω γιατί είμαι φαν της νεξους σειράς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.