Nexus 7 Wi-Fi και Nexus 10, Αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop το Νοέμβριο

Τα παιδιά από το AndroidPolice επικαλούνται έγκυρη πηγή η οποία αναφέρει ότι τα Nexus 7 (Wi-Fi) και Nexus 10 θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται σε Android 5.0 Lollipop από την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. Τα Nexus 7 LTE, Nexus 4 και Nexus 5 θα ακολουθήσουν χωρίς όμως να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ή ημερομηνία.

Επίσημα εταιρείες που έχουν ανακοινώσει τα μοντέλα τους που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android Lollipop είναι οι Sony Mobile, HTC και Motorola.

Nexus 7 Android 5.0 Lollipop update, Nexus 7 Wi-Fi και Nexus 10, Αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop το Νοέμβριο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dialteo

Αυτή η συνήθεια να μην ανακοινώνουν ημερομηνία..δηλαδή τόσο δύσκολο είναι. Πες ρε αδερφέ, 30 Δεκεμβρίου θα αρχίσει το roll out. Θα πούμε πάλι για την Apple αλλά πάντα αναφέρει ”τάδε του μηνός ξεκινάει το update για όλους” και αυτό συμβαίνει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το αφήνουν έτσι στην τύχη. Δεν είναι γκρίνια, είναι απορία.

Solon

Κώστα, ξέρεις αν θα αναβαθμιστούν και τα Nexus 7 2012 με τον Tegra ή μόνο τα περσινά μοντέλα με τον Snapdragon;

Panos7GR

Σημείωστε:
Nexus 4, μοντέλο του 2012, έχει πάρει ήδη 2 εκδόσεις Android και πάει για 3η.
Nexus 10, tablet του 2012 (διπύρηνο Exynos στα 1.7GHz με 2GB RAM), έχει πάρει ήδη 2 εκδόσεις Android και ετοιμάζεται να δεχθεί την 3η.

Για τις αναβαθμίσεις του Android που λέμε κατά καιρούς και για τα τερατώδη specs που θέλουν για να τρέχουν ομαλά… Το N10 είναι διπύρηνο του 2012! Ας βρεθεί ένας να πει παράπονο για την απόδοσή του.

alex

Για Ν7 32gb 4g ξερετε αν ισχυει η ημερομηνια?

LG dude

Και η LG κύριε????
Ελπίζω μην κάνει καμία “πατάτα” η LG για G2 και πάνω…..

Γιώργος Κ.

Πες τα ρε Panos7GR !! Κι εγώ με N4 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Leonidas

Πάντως το δικό μου Ν7 LTE 2013 μοντέλο, πριν ένα μήνα πήρε την αναβάθμιση σε 4,4,4!!
Από Ιανουάριο μας βλέπω εμάς.

Γιατο Nexus5 ημερομηνία θα έχουμε????

nick2010

Nομίζω η λίστα με τις επίσημες δεσμεύσεις των εταιρών για αναβάθμιση σε Android L έπρεπε να περιελάμβανε και την OnePlus… εδώ και καιρό επίσημα χείλη της εταιρείας έχουν δεσμευτεί για αναβάθμιση του oneplus one στο νέο περιβάλλον εντός τριών μηνών από την κυκλοφορία του…

https://www.androidcentral.com/oneplus-one-will-get-android-l-within-three-months-after-final-build

tasos

Το nexus 7 2012 θα αναβαθμιστεί και αυτό σε lollipop, επιβεβαιώθηκε απο την Google μέσω Android Police νομίζω.

Χρήστος Παπαβασιλείου

Ας μας δώσει τα factory image και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες

Kostas K.

@ panos7GR πες τα ρε συ Γιατί θα μας τρελάνουν. Να σημειωθεί ότι το nexus 10 Όπως και το nexus 4 είναι 24 μηνών ενώ και το nexus 7(2012) που θα πάρει και αυτό το major update στην lollipop είναι 28 μηνών… Κατά τ αλλά η Google δεν παρέχει υποστήριξη…

stelios90

Δεν είπε κανεις οτι δεν παρέχει υποστήριξη, αλλά σε σχέση με της Apple είναι πιο μικρή.

Panos7GR

Για θύμησέ μου λίγο, όταν σταματήσει τα ψευδο-software updates η Apple στις συσκευές της, αναβαθμίζονται οι εφαρμογές συστήματος;;; Γιατί ακόμα τα Android με 2.3 Gingerbread παίρνουν updates στις εφαρμογές συστήματος και στις εφαρμογές της Google! Ξέρεις με τι συνεπάγεται αυτό. Είναι ακόμα ζωντανά, με καινούρια χαρακτητηστικά, με περισσότερη ασφάλεια κτλ. Τα αγαπημένα iPhone που “υποστηριζονται” περισσότερο, αν σταματήσουν τα software updates, είναι ΝΕΚΡΑ!

Ιορδανης

Καλημέρα, πήρε κανεις την αναβάθμιση σε nexus 7 2013 wifi?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Lollipop Android Marshmallow

Android: Το Lollipop κυρίαρχο με 32.9% – Στο 1.2% το Nougat

Με το Android Froyo να αποτελεί παρελθόν από τον προηγούμενο μήνα, η παλαιότερη έκδοση που εμφανίζεται πλέον στα επίσημα διαγράμματα της Google είναι το Android Gingerbread, το οποίο έχει ποσοστό 1%.

News Android Lollipop Android Marshmallow Google

Android 6.0 Marshmallow: Διπλασίασε τα ποσοστά του μέσα σε έναν μήνα

Η Goole τον προηγούμενο μήνα έδωσε στη δημοσιότητα τα ποσοστά του Android και είχε φανεί ότι το Android Marshmallow βρισκόταν μόλις στο 2.3% όλων των Android συσκευών, παρόλο που είναι διαθέσιμο εδώ και αρκετούς μήνες.

News Android Lollipop Android Marshmallow Samsung

Samsung Galaxy Tab Pro 8.4: Δεν αναβαθμίζεται σε Marshmallow ούτε Lollipop

Αυτή τη στιγμή αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι κάτοχοι Android συσκευών είναι να δουν αν και πότε θα πάρουν αναβάθμιση σε Android Marshmallow, δηλαδή την τελευταία έκδοση του OS. Ωστόσο, ακόμη υπάρχουν κάποιοι που παραμένουν σε KitKat, όπως οι κάτοχοι του Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 που κυκλοφόρησε πέρσι με Android 4.4 και δεν έχει […]

News Android Android Lollipop Google

Android Lollipop: Εγκατεστημένο στο 23.5% των συσκευών

Η Google δημοσίευσε τα ποσοστά υιοθέτησης των εκδόσεων του Android, με τα στατιστικά να αναδικνύουν ποιές εκδόσεις κυριαρχούν στις ενεργές συσκευές. Οι αριθμοί προέρχονται από τις συσκευές που επισκεύθηκαν το Play Store, σε παγκόσμια κλίμακα, σε διάστημα επτά ημερών μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.