Nexus 8, Έρχεται νέο tablet από τις Google και LG;

Πριν λίγο καιρό είχε διαρρεύσει ότι ένα μυστηριώδες νέο tablet της LG, με την ονομασία LG-V510 “περνούσε” από αξιολόγηση Bluetooth από τους σχετικούς φορείς. Αναπτύχθηκε μία φημολογία γύρω από την συσκευή ότι πρόκειται για ένα νέο Nexus tablet, ωστόσο αργότερα οι φήμες κόπασαν, όταν κυκλοφόρησε ότι πρόκειται επί της ουσίας για μία έκδοση του LG G Pad 8.3 που προορίζεται για την αγορά της Κίνας.

Ο αριθμός του μοντέλου για το LG G Pad 8.3 είναι LG-V500 οπότε εύκολα κάποιος θα μπορούσε να καταλήξει στο σχετικό συμπέρασμα. Επιπλέον, είχαμε και την διαρροή του εγχειρίδιου χρήσης της συσκευής.

Απο το εγχειρίδιο χρήσης έγινε γνωστό ότι η συσκευή διαθέτει 8.3 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1200 x 1920 pixels και ότι ενσωματώνει 2GB RAM. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4600mAh και διαθέτει δύο κάμερες, μία 1.3 Megapixels στην πρόσοψη και μία με αισθητήρα 5 Megapixels στην πλάτη. Όλα τα παραπάνω όπως είναι φυσιολογικό, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για μία νέα, ίσως κάποια 4G LTE-enabled έκδοση του LG G Pad 8.3.

Πρόσφατα ωστόσο ο γνωστός για τις διαρροές χρήστης του Twitter @evleaks, υποστηρίζει ότι όντως πρόκειται για μία συσκευή Nexus, και πιο συγκεκριμένα για το Nexus 8 tablet. Αν όντως πρόκειται για το νέο Nexus 8, είναι πολύ πιθανό να περιμένουμε σχετική ανακοίνωση πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Nexus 8, Nexus 8, Έρχεται νέο tablet από τις Google και LG;Nexus 8, Nexus 8, Έρχεται νέο tablet από τις Google και LG;Nexus 8, Nexus 8, Έρχεται νέο tablet από τις Google και LG;Nexus 8, Nexus 8, Έρχεται νέο tablet από τις Google και LG;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android 8.0 Oreo Android Oreo Nexus

Nexus 6P: To Android Oreo update αναμένεται 11 Σεπτεμβρίου

Όταν η Google κυκλοφόρησε αρχικά το Android 8.0 Oreo, το firmware update έγινε διαθέσιμο μόνο για τις συσκευές που ήταν στο Android beta program. Αργότερα, όταν η αναβάθμιση έγινε διαθέσιμη για όλους, οι κάτοχοι των Pixel smartphones, ήταν οι πρώτοι τυχεροί που την είδαν στις συσκευές τους.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Λύθηκε το πρόβλημα του bootloop, αλλά σε βάρος της απόδοσης

Πέρσι υπήρξαν αρκετές αναφορές από κατόχους του Nexus 6P ότι τα κινητά τους έμειναν κολλημένα σε bootloop και ουσιαστικά αχρηστεύτηκαν. Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει δώσει κάποια λύση, ούτε και η Huawei.

Smartphones Google Huawei Huawei Nexus 6P

Nexus 6P: Google & Huawei ερευνούν το πρόβλημα της μπαταρίας

Πρόσφατα ήρθε ξανά στο προσκήνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι του Nexus 6P, το οποίο κλείνει χωρίς καμία ειδοποίηση στο 15-20% της μπαταρίας. Υπάρχουν και αναφορές για 60% μπαταρίας ενώ δεν ανοίγει μέχρι να συνδεθεί με τον φορτιστή.

Smartphones Google Nexus Nexus 6P

Nexus 6P: Κλείνει με μπαταρία 60% & η Google ακόμη να λύσει το πρόβλημα

Το Nexus 6P από τον Οκτώβριο πήρε την μεγάλη αναβάθμιση σε Android 7.0 Nougat, όμως αυτό προκάλεσε προβλήματα σε κάποιους χρήστες. Μέσα από Reddit και Google Product Forums, οι κάτοχοί του ανέφεραν ότι το κινητό κλείνει ξαφνικά.